nenka7
|
nič se mi ne daaaaa!!!!!! groza, kako sem lena! ampak naj mi bo, vročina je kriva, ne jaz posojanje: jaz upam, da bom vse do pol leta dobila posojeno, seveda sem zelo +občutljiva na te zadeve, tako da imam namen orng čuvati zadeve, kar bom pa sama kupila, pa mislim, da ne bom posodila, ker je v planu še kak edino če ne bo šlo, pa če bo sestra kaj naštimala, njej bi posodila, drugemu pa ne... vsaj oblekic, za katere bom dala celo premoženje - tiste "zatakmašne" slončkanje: tko - tko, včasih mi je bol pasalo, sedaj mi pa manj, tako da je moj mož ves srečen, k nisem skos na njemu bi mi pa pasalo, če bi se malo več samo crkljala, to pa pogrešam... flaške in dudice: po moje bom kupila, kar mi bo pod roke prišlo... itak ne vem, kaj moram gledati, se mi pa zdi, da bi morale vse biti vsaj približno primerne, če ne že čisto primerne, potem pa od otročka do otročka je verjetno tud razlika, tako da nekaj bom kupila, da probamo, potem pa zamenjala, če ne bo ok... tak je plan v bistvu za prav vse zadeve. srečanje: prav fletno je bilo, žal je lahko tistim, ki jih ni bilo!! bambinca upam, da si vse uredila... razprodaje: jaz zase ne kupim nobene stvari več. edino še kako HM trenerko, če bo nujno kasneje, ko bom doma in bo trebuh enormni, ostalo se mi zdi zase res škoda denarja, ker sem nabrala ogromno kg, seveda imam pa doma polne omare cot od prej in prav ničesar ne potrebujem. drugače je pri mojem dragiju, on marsikaj rabi, ampak bova kupila le najnujnejše, ker vseeno mislim, da bom še kar nekaj denarčka rabila za bejbija, pa nebi rada da bi mi zanj zmanjkalo... vročina: za znoret! še dobro, da imamo klimo, zaradi tega nisem prikrajšana za spanje. je pa res, da zaradi treduha tako zelo težko najdem primeren položaj, da se non stop zbujam... porodni načrt: nimam pojma, kaj to sploh je, po moje ga ne bom imela, naj se zgodi kakorkoli, edino kako željo bom mojemu povedala, pa bo po moje dovolj... britje: sploh ne vem, kako naj mojemu omenim, da bi bil čas, da bi on stopil v akcijo... me je mal strah, da ne bo hotel... mah, če ne drugače, bom malo z ogledalom poskusila še dokler bo šlo... potem pa upam, da bo vseeno malo pomagal
|