|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
10.7.2010 23:22:57   
Lenca78
Potem pa je bila 100% samo površinska ranica ker je zdej vse tko občutljivo spodej vem da ni prijetno sm bla na istem sam boš vidla če od takrat ni več nič niti ne bo.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.7.2010 11:47:50   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

No edini klic, ki mi je pokvaril cel teden je iz BC, da jim je zmanjkalo vozičkov in sem enostavno zviselauser posted image ....čisto sem razočarana in pojma nimam kaj naj zdejuser posted image , naj se grejo solituser posted image .

eh škoda user posted image Ampak za tolažbo, nisi edina, ki je še brez vozička. Jaz zdaj čakam da v trgovino Urša pridejo Baby Boom vozički - baje nov model, izboljšan, hrbitšče se več ne nastavlja s pasovi, ampak je ogrodje, vglavnem baje ful boljš. Ampak ga še nimajo, baje bo konec tega tedna. Ga pa tud v Kopru še nimajo, tak da gre res čist za novo pošiljko. Potem ga imajo pa itak na zalogi, tak da ni treba nanj čakat. Jaz komaj čakam.

pa WB, je kr žalostno, da je konec morja, a ne. Zdaj pa pranje, likanje, ipd.

No jaz pa pridno kuham kosilo. Tm okrgo pol enih sva midva z A. že čist sestradana. Pa fanta sta izrazila željo, da bomo zunaj v senčki jedli.user posted image Potem po sladici (sladoledu) pa počivat.

Pridne bodte in čuvajte se sončka!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.7.2010 12:49:16   
mala2001
OJ!

No še en lenobni dan! In danes mi je zares vroče! Joj kak bi zdej eno velko ledeno pivo!!!user posted image

Včerja sem se odpravla po dolgem cajtu spodaj sfrizirat in ker seveda neč ne vidim preko trebuha sem se tak svinjsko porezala, da je v kadi zgledalo kot da sm pujcka zaklala....user posted image Ampak je že dobro, k sreči ni blo na kakem bolj občutljivem mestu in smo dans zjutri že veselo user posted image ....
Se mi pa zdi da sem bila v 1.user posted image prava nimfa proti zdaj... verjetno je kriva vročina in mi ni do stiskanja....user posted image So dnevi ko bi mojga kar raztrgala al so pa dnevi ko ga nečem niti blizu.... Bošček!user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.7.2010 14:09:11   
tinkatonka
Hej punce!

Mi smo po kosilu, fanta ležita na kavču. Ker je mož cel dan doma, po 6 dnevnem delovniku od jutra do večera, ga je danes A. čist okupiral in imam jaz frej. user posted image Sta lovila ribe v domačem potoku, pol se pa samo A. naenkrat prilima na vhodnih vratih s poplavo v supergah in moker do komolcev...je kr skočil mal v vodo, je blo očitno prevroče. user posted image

archie naša kandidatka za obveščevalko user posted image ...ti na ZS pošljem moj GSM, pol pa ti pošlji še meni, da bom vedla kam sporočit veselo novičko. No brez skrbi, pred sredino avgusta itak nimam namen rodit. user posted image

bušiji... kok so lepi tile bušijiuser posted image , res pravi mali/veliki zaobljenčki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak smo pa vse lepe nosečnice, ne glede na št. kg.

tpmc...najbrž je bilo res od seksa. Če ne krvaviš več, potem ja ne bi delala panike. Če pa nisi mirna, je pa bolje, da se greš pokazat.

user posted image ...mogoče mal (no fajnuser posted image ) osebno vprašanje pa vseeno, a vam tud po orgazmu nenormalno otrdi trebuh? Ker moj trebuh rata trd kot kamen, pa kr mal boleč občutek ob tem.

33.teden....sem nastopila danes. Uf samo še dobrih 7 tednov pa par dni,če misli zamujat. user posted image Naslednji teden bom kot kaže končno imela prebeljeno sobico, moj oče bi se pa tud moral že počasi spravit delat previjalno desko. user posted image Pa mož mora pred beljenjem še karnise prišraufat nad okno, pa poličke za nad previjalno imam že pripravljene, sam še beljenje se čaka. Pol pa samo še omaro preselimo notri, da jo z oblekcami nafilam, avgusta pa začnem s pranjem, ker zadnji 14 dni pred rokom želim imeti v večini pripravljeno vse, da imam samo še noge v luft, ker ravno ti zadnji dnevi so najbolj zoprni, ko že vse tišči dol in komaj čakaš samo da greš rodit.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 11.7.2010 14:16:33 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.7.2010 15:12:48   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

...mogoče mal (no fajnuser posted image ) osebno vprašanje pa vseeno, a vam tud po orgazmu nenormalno otrdi trebuh? Ker moj trebuh rata trd kot kamen, pa kr mal boleč občutek ob tem.

O ja, čuden občutek je potem,.. pa brala sem da lahko orgazem sproži porod.. ?? :)

Od takrat nič ni več krvi, pa tud zvečer sem jo čutila, pa danes zjutraj, tako da nisem šla v ukc..

jooooj kako je vrooočee..

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.7.2010 18:39:08   
luna2010
Halo,
vidim da se omenja Baby boom vozicek.midva sma bla v kopru pred 3 tedni sma si sla pogledat kaksni so.In so nama tud ful dobri.Ni kaj omenju da se bojo kaj izboljsali samo da bodo novo barvo se dobili.poleg oranzne,zelene in sive ,bodo trocikli se rdecii.Ja je pa reku da bojo v prodaji konc julija.
Midva cakama na rdecga.sicer pricekujemo decka ampak jst hocem rdec ferariuser posted image .
Drugac so pa ful fajni,tud glede na ceno ,najboljs je da se fajn na malo zlozi vozicek.Mam C3 lahka si sam predstavlate ful mali prtlaznik in gre brez tezav not.

Lep pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.7.2010 20:08:59   
tannya
Hojla punce,

mene ta vročina čisto zdeluje, pa še sladoleda ne smem.user posted image .

Sem si ogledala trebuščke in vse prav čudovito zgledate, resuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem na tej dieti za cukr shujšala 2 kg v zadnjih dveh tednih in me kar malo skrbi. Sicer imam precej zaloge od prej, pa vseeno. Bom morala malo pri zdravnici vprašat. Tiste, ki imate cukr, ali se je tudi vam podobno zgodilo?

Mi smo tudi danes postavili posteljo za dojenčka in previjalno mizo. Vsaj nekaj, čakajo me pa še vse obleke in tudi druge omare bi še rada v red spravila.

user posted image in orgazmi...ja meni tudi totalno otrdi trebuh, se pa spomnim, da je biilo že v 1.nosečnosti tako. In boljši kot je orgazem, bolj trd je trebuhuser posted image .

Lep večer,Tanja

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.7.2010 20:40:13   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

user posted image

Evo še moj buši user posted image

ulala..jz pol tok dobr ne zgledamuser posted image

lepi trebuscki so vsiuser posted image

mala - super da ste se imeli fajn, a tkole je z vozickom - ufff to mors biti besna - kaj planiras sedaj narestuser posted image uzivajte na kolpiuser posted image user posted image user posted image

tpmc - ja pomojem res ni bilo nic resnega...midva sva z mojim vceraj...pa so me misice bolele k da mam muskafiber...tko da itak ne more biti tako kot ce ne bi bile nosece...user posted image

mala2001 - o vrjamem da si se urezala...svojga sprav da te porihtauser posted image

tinkatonka - si pa cist v gnezdenju...sej prav...midva bova zacela konkretno rihtat sele cez 2 tedna k moj zacne s kolektivcomuser posted image

mi smo danes dan preziveli na morju...super,sm se naplavala,moja hcerka je skoraj vso morje spila - tok ji je blo fascinantno...hehe,
jutr pa grem papirje za porodnisko urejatuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.7.2010 20:40:18   
ŽanaTaja
Hej punceuser posted image

Neki me zanima...a so vam že dali G potrdila za paket za novorojenčka.. Men je sestra od mojga G zadnjič rekla, da ne rabim več potrdila, da grem sam tja z materinsko knjižico, zdaj pa ne vem.

Joooj ja ta vročina..tudi mene čist zdela..ma komaj čakam, da grem, da se rešim tega trebuha.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.7.2010 20:45:03   
Natalija28
Meni je G tudi reko, da ne rabim več potrdila, samo materinsko.

Zanima me, če imate ve namen piti čaj iz malinovih listov? Mariborčanke, kakšna ideja kje ga lahko kupim? V vseh lekarnah ga po moje nimajo...user posted image  

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.7.2010 21:55:09   
Anonimen
Ja pri nas se ne rabi več potrdila, vse se ureja z materinsko...

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.7.2010 22:34:41   
benika
Jaz sem na tej dieti za cukr shujšala 2 kg v zadnjih dveh tednih in me kar malo skrbi. Sicer imam precej zaloge od prej, pa vseeno. Bom morala malo pri zdravnici vprašat. Tiste, ki imate cukr, ali se je tudi vam podobno zgodilo?

Jaz sem shujšala v 2 mesecih za 13 kg in še gre dol. Pa me zaenkrat še nihče ni okregal.

Tudi mi smo se danes vrnili iz dopusta. Preživeli smo 120 lepih dni na Krku, tule pa je še slikica mojega bušija v 31. tednu

user posted image

Pa še za seznamček:
- diabetolog 12.7.
- posvetovalnica 16.7.
- APN in CTG 20.7.

< Sporočilo je popravil benika -- 11.7.2010 22:35:55 >

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.7.2010 22:36:23   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Zanima me, če imate ve namen piti čaj iz malinovih listov? Mariborčanke, kakšna ideja kje ga lahko kupim? V vseh lekarnah ga po moje nimajo...user posted image  

jaz sem ga pila v prvi user posted image in ga nameravam tudi sedaj, vendar ne pred dopolnjenim 36 tednom. Torej z dnem ko stopim v 37 teden se bo pri nas "čajčkalo". user posted image

midva gledava finale, sva si delila en radler, moj je "napadel" smoki, jaz pa trebuh zraven packala user posted image s kremico.

Zdaj sem si pripravila jutrišnje kosilo (krompirjeva solata) - se namreč nameravam cel dopoldan z A. potepat, pa ko pridem domov bom zihr lačna in bom tako že imela vse pripravljeno. Samo še kak sojin polpet zraven popečem pa bo mnjami, mnjami.

Lahko noč.!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
12.7.2010 7:14:01   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Hej punceuser posted image

Neki me zanima...a so vam že dali G potrdila za paket za novorojenčka.. Men je sestra od mojga G zadnjič rekla, da ne rabim več potrdila, da grem sam tja z materinsko knjižico, zdaj pa ne vem.

Joooj ja ta vročina..tudi mene čist zdela..ma komaj čakam, da grem, da se rešim tega trebuha.

jaz sem dobila ampak mi smo se staromodni, nekateri csd-ji res ne rabijo potrdilauser posted image

benika - 120 dni dopusta...o kok sm fous...kje na krku ste pa biliuser posted image

sibam na csd......

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
12.7.2010 7:53:23   
benika
benika - 120 dni dopusta...o kok sm fous...kje na krku ste pa biliuser posted image

sibam na csd......

Šele zdaj sem videla, da sem se krepko zatipkalauser posted image 10 dni smo bili tam, 10 dni. Se opravičujem. Bili smo pa v Malinski.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
12.7.2010 8:01:41   
malecka_mateja
jutro!

Lepe bušije imateuser posted image morem se sčlikat in vam prilimam eno.
Naša hiška ima že strehouser posted image čaka še zadnji plašč torej cigl in je gotovauser posted image jupi. drugače smo ok vročina ubija mapk bomo že.

Jogi- jaz sem pri tjaši kupila tsitega z kokosovim jedrom in antiaklergijsko prevleko in meni je super. meni tiste z vzmetnicami niso všeč tako da smo se za teg aodločili.

Stekleničke- pri tjaši so se nam super odnesle MAM in bomo na teh tudi sedaj. že zaradi tega ker se dajo super čistit ker se cele razstavijo pa še antikolik so. pa naša tjaša je pri edini steklenički ki ni vlekla zraka zarven ker so tako lepo oblikovane. dudica pa od Nuka.

Mene pa zanima če ste razmi9šljale kako boste otroka iz P oblekle? tiste ki ste na začetku septembra. ker če bom jaz imela CR 31.8 bo verjetno še kr vroče zato se mi zdi da če ga oblečem v bodi z dolgimi rokavi in tanke hlačke pa zoknčki tanki je dovolj. drugače se mi bo skuhall. ? tjaša je bila zimska in zdaj sploh nimam občutka.

Jaz grem sedaj v vrtec po ankete da začnem dela praktični del diplome. rada bi jo ta teden dokončala.upam da mi rata.

Lep pozdrav. pridne bit.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
12.7.2010 8:34:44   
tannya
Dobro jutro,

Malo sem že odpeljala v vrtec in je že zjutraj jamrala, da ji je vroče. Bogica, pa je šla skoraj naga v vrtec.user posted image Jaz pa upam, da uspem še en jutranji sprehod narediti.

Benika: ful si lepa nosečka.user posted image user posted image Pa 13 kg si shujšala, to se mi zdi pa res veliko. Jaz sicer ne bi imela nič proti temu, da me je kaj manj skupaj, skrbi me edino zaradi otroka, kaj to pomeni. Se pa zaenkrat točno držim diete in jem obroke tako kot je predpisano. Čez en teden imam kontrolo, pa mi bodo povedali, če je cukr ok ali bo treba razmišljat o inzulinu.

Flaške, dude: Prvič sem imela od MAM dude in od Aventa flaške, se je oboje obneslo, tako da bom verjetno kaj takega poiskala. Nisem pa še toliko gledala, da bi videla, če so v zadnjih petih letih kakšne nove stvari ven prišle...

Obleke iz P: Jaz imam sicer 14.9 rok, pa mislim,da bom kar dve varinati pripravila: eno za toplo in eno za hladno. Vreme je zadnje čase tako čudno, da se ne moreš zanest. Se pa že veselim, da bom lahko kaj lepega kupilauser posted image .

Greste danes kaj na razprodaje? Moj dragi rabi obleke, hlače , čevlje...in me ful žica, da mu pomagam izbrati...meni se pa tok ne da po tej vročini. Pa za hčerko bi bilo fajn kaj nabaviti, sploh za jesen.

Aja, pa še to: še vedno imam zatečeno nogo od čebeljega pika in prav boli me. A mislite, da bi morala iti nazaj do zdravnika. To je že četrti dan...

Uživajte v senčki,
Tanja

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
12.7.2010 9:00:26   
benika
Benika: ful si lepa nosečka.user posted image user posted image Pa 13 kg si shujšala, to se mi zdi pa res veliko. Jaz sicer ne bi imela nič proti temu, da me je kaj manj skupaj, skrbi me edino zaradi otroka, kaj to pomeni. Se pa zaenkrat točno držim diete in jem obroke tako kot je predpisano. Čez en teden imam kontrolo, pa mi bodo povedali, če je cukr ok ali bo treba razmišljat o inzulinu.

Najbrž si meriš sladkor. Kakšne pa so vrednosti meritev? Če so OK in v mejah normale, potem ne vidim razloga, da bi morala pristati na inzulinu. Če pa so vrednosti povišane, potem ne bodo nič razmišljali ampak te takoj dali na inzulinske injekcije.

Glede hujšanja...dokler se v urinu ne pojavljajo ketoni je vse OK. Izguba teže v tem primeru ne škoduje otročku saj ni prikrajšan za nobeno stvar. Telo namreč kuri lastne zaloge. Če pa se pojavi prisotnost ketonov, potem je to znak, da je vnos hrane v telo premajhen in posledično tudi otrok ne dobi dovolj.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
12.7.2010 9:01:46   
malecka_mateja
user posted image

evo mojega bušija user posted image malo je čudna slikica ker sem se zdaj sama slikala  user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
12.7.2010 9:08:18   
archie
Jutro vsem! user posted image

srecanje v petek: meni je bilo spet superuser posted image sedaj spet malo bolj poznam Tivoli user posted image

Britje: glede na moj res maaaaaali buhi, lahko se vedno delam vse stvari. Edino kar opazujem je to, da imam obcasno tezave z dihanjem (kot da bi mi bebika pritiskala na pljuca) in s prepolnim zelodcem (kot da bi bil sedaj se bolj stisnjen kot prej in komaj kaj lahko pojem, da se ne pocutim site)... grrrrr.....

user posted image -mi ne pase ze od vsega zacetka nosecnosti user posted image . moj je to nekako sprejel, zadnje 3 mesece me tudi malo boli, ampak ok, potrpim takrat. V uzitek mi pa ze dolgo ni vec user posted image .

Obvescanje: katera zeli, naj mi na ZS poslje sporocilo, da ji dam mojo mobi cifro. Aja, pa ko mi posiljate SMS; napisite spodaj NICK!!!
V petek mi je bilo receno, da si moram postavit datum, do katerega nocem it rodit. In jaz sem si izbrala, da do 30.9 ne grem rodit. Takrat grem v Celje na razstavo in se ene kolege iz Ceske imam na obisku user posted image . Tako da se lahko ocitno prestavim kar med oktoberke user posted image

Vrocina: za znoret. Ampak nic bolj kot lani ali druga leta user posted image . V tahujsi vrocini smo notri, delamo zjutraj in zvecer in gre. Sedaj sem zacela barvat vrtno lopo in bo se trajalooooo, da jo dokoncam (je cisto na novo postavljena in jo je treba 3x prebarvat notri in zunaj).

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
12.7.2010 9:47:42   
tannya
Benika: Jaz si zaenkrat merim samo ketone, aparat za cukr dobim menda konec tedena. Ketoni so pa v povprečju ok, trikrat sem jih zjutraj imela prisotne (že rdeča barva). Veš kaj me še zanima, kako urejaš z gibanjem? Jaz sem vedno precej športala, ampak tale vročina me čisto nese in edino zgodaj zjutraj grem na dolg pohod. Po kosilu pa ni šans.
Pri dieti pa imam težave z mesom, ker ga jem zelo malo. Kaj lahko jem namesto mesa? Jajca, sir, stročnice? Te stročnice mi po tej knjigi, ki smo jo dobili tudi niso jasne.
Pa hvala za pomočuser posted image

Obveščanje: evo Archie, ti pošljem na ZS.

Britje: zdaj grem v akcijo in potem poročamuser posted image .

Tanja

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
12.7.2010 9:56:12   
nenka7
nič se mi ne daaaaa!!!!!! groza, kako sem lena! ampak naj mi bo, vročina je kriva, ne jaz user posted image

posojanje: jaz upam, da bom vse do pol leta dobila posojeno, seveda sem zelo +občutljiva na te zadeve, tako da imam namen orng čuvati zadeve, kar bom pa sama kupila, pa mislim, da ne bom posodila, ker je v planu še kak user posted image  edino če ne bo šlo, pa če bo sestra kaj naštimala, njej bi posodila, drugemu pa ne... vsaj oblekic, za katere bom dala celo premoženje - tiste "zatakmašne" user posted image

slončkanje: tko - tko, včasih mi je bol pasalo, sedaj mi pa manj, tako da je moj mož ves srečen, k nisem skos na njemu user posted image  user posted image  user posted image  bi mi pa pasalo, če bi se malo več samo crkljala, to pa pogrešam...

flaške in dudice: po moje bom kupila, kar mi bo pod roke prišlo... itak ne vem, kaj moram gledati, se mi pa zdi, da bi morale vse biti vsaj približno primerne, če ne že čisto primerne, potem pa od otročka do otročka je verjetno tud razlika, tako da nekaj bom kupila, da probamo, potem pa zamenjala, če ne bo ok... tak je plan v bistvu za prav vse zadeve.

srečanje: prav fletno je bilo, žal je lahko tistim, ki jih ni bilo!! user posted image  bambinca upam, da si vse uredila...

razprodaje: jaz zase ne kupim nobene stvari več. edino še kako HM trenerko, če bo nujno kasneje, ko bom doma in bo trebuh enormni, ostalo se mi zdi zase res škoda denarja, ker sem nabrala ogromno kg, seveda imam pa doma polne omare cot od prej in prav ničesar ne potrebujem. drugače je pri mojem dragiju, on marsikaj rabi, ampak bova kupila le najnujnejše, ker vseeno mislim, da bom še kar nekaj denarčka rabila za bejbija, pa nebi rada da bi mi zanj zmanjkalo...

vročina: za znoret! še dobro, da imamo klimo, zaradi tega nisem prikrajšana za spanje. je pa res, da zaradi treduha tako zelo težko najdem primeren položaj, da se non stop zbujam...

porodni načrt: nimam pojma, kaj to sploh je, po moje ga ne bom imela, naj se zgodi kakorkoli, edino kako željo bom mojemu povedala, pa bo po moje dovolj...

britje: sploh ne vem, kako naj mojemu omenim, da bi bil čas, da bi on stopil v akcijo... me je mal strah, da ne bo hotel... mah, če ne drugače, bom malo z ogledalom poskusila še dokler bo šlo... potem pa upam, da bo vseeno malo pomagal user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
12.7.2010 10:30:39   
nadka30
punce en lep pozdrav, vidim da je vsem vroče vas moram za nazaj prebrat potem bom pa komentirala.user posted image

In vete kaj punce prva avgustovka že carta tako da sedaj smo pa res že čist na koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Naslednji mesev pa lahko pričakujemo že kakšnega našega bejbijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
   [Brisano sporočilo]
12.7.2010 10:54:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
12.7.2010 11:07:09   
Anonimen
jutro punce!

ste pa se orink naklepetale user posted image
kako gre čas a ne? res bo že mogoče katera drug mesec cartala user posted image
najin bebi naj vsaj tolk počaka, da bo imel gnezdece dokončno pripravljeno in da ga bom imela v čem domov pripeljat hehe user posted image

drugače pa sn danes tečna in jezna... vsaj zdi se mi tak... nisem ok spala, ker me je celo noč bolel levi kolk in leva rama, ter celi križ... in kako zauser posted image še nej pol ležim? user posted image

zdaj pa grem mal pospravljat po bajti in neke stvari za bebija sčistit... sem dobla včeri banjico in marelo voziček user posted image
danes pa mi še baje oblačila pripelajo user posted image
tak da res še sam jogi z dodatki (posteljnina + odeja) in lupinico je potrebno nabavit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?