|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
7.7.2010 12:25:44   
tejči28
  user posted image Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy,laliela-kardiolog
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka,sanje2
21.7. bambinca,zalcy
22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala
28.7. laliela
30.7. tejči28
02.8. nadka30
03.8.
T.Z.
04.8. tpmc
05.8. lenca78

user posted image     UZ pregledi    user posted image

14.7. maca29
20.7. tinkatonka
,katrinka
28.7. laliela
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc

user posted image      CTG      user posted image

22.7. hanizali
23.7. cresisy
03.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.7.2010 12:26:32   
Lenca78
T.Z. oni se že javjo samo zdravice ne vežejo ona se ne javlja na telefon tako politiko majo pa še to je itak sam 2x na teden tm, na mail pa odgovori kokr se ji da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.7.2010 12:27:19   
archie
Lenca: se strinjam z Bozicko. In drzim pesti, da ti uspe vse uredit!! user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.7.2010 12:28:02   
Anonimen
katastrofa no...

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.7.2010 12:29:05   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

T.Z. oni se že javjo samo zdravice ne vežejo ona se ne javlja na telefon tako politiko majo pa še to je itak sam 2x na teden tm, na mail pa odgovori kokr se ji da user posted image

a se sestra javlja potem? Ce ja, potem njo izprasaj. Ali ti pa naj dajo katero drugo zdravnico na tlf!!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.7.2010 12:29:16   
Anonimen
katastrofa no user posted image

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.7.2010 12:30:10   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tejci
- res je najbolj da poklices pa vprasas kaj mors prnest da ne bos dvajsetkrat hodila, vlogo imam pa jz na racunalniku - loh ti na mail posljem ce rabs, sam dej mi naslov na zs poslji...ne vem a ga ze mamuser posted image

se priporočam za vloge,ti pošljem z.s.

Zdaj   sem prišla domov iz igral s tamalim in mi je že v avtu zaspal.Sem ga hitro previla in dala dalje spat,jaz pa se ohlajam z limonado.Kak paše. user posted image A da tak hitro pol že nakažejo denar za otroka,te pa morem jaz tudi pohitet in že mesec vlogo oddat.
Me pa tak jezijo ti dopusti,včeraj sem mogla dat kri pri g in je rekel,da naj danes pokličem za izvide in je moja ambulanta zaprta,ker so dopusti in do nadomestni zdravniki,zdaj pa sploh ne vem kam naj pokličem? Al me bodo oni obvestili,če je kaj narobe? To bo ja.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.7.2010 12:59:38   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

evo še en pregled za menoj, tokrat sem bila točna, na točen dan:) hehe! Je pa vse super:) žal nimam časa da bi napisala kaj več.. se slišimo drugič, kasneje :)

p.s. Katera gre danes v ukc mb v šolo za bodoče starše? :)

Jaz grem danes s5. Si bila včeraj?

Naslednji pregled 2.7.2010.

Jah, jaz imam pa ta mesec kup letanja okrog papirologije. Ta mesec se namreč selim k mojemu in si moram spremenit stalno prebivališče. Šele nato bom lahko urejala dokumente za porodniško, itd... Jao meni.user posted image
Me pa ma ful panika. Meni se zdi to ogromen korak (sprememba stalnega prebivališča mislim)... Enkrat bom mogla. Bolje prej kot kasneje.

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 7.7.2010 13:03:46 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.7.2010 13:11:28   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Jah, jaz imam pa ta mesec kup letanja okrog papirologije. Ta mesec se namreč selim k mojemu in si moram spremenit stalno prebivališče. Šele nato bom lahko urejala dokumente za porodniško, itd... Jao meni.user posted image
Me pa ma ful panika. Meni se zdi to ogromen korak (sprememba stalnega prebivališča mislim)... Enkrat bom mogla. Bolje prej kot kasneje.

Jaz sem ga tudi v petek menjala, pa že deset let nisem več doma user posted image  Je bilo kar čudno, ja ... Zdaj pa še vse dokumente, slikat se moram it, potem pa na CSD naprej ... user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.7.2010 13:16:47   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Jaz sem ga tudi v petek menjala, pa že deset let nisem več doma user posted image  Je bilo kar čudno, ja ... Zdaj pa še vse dokumente, slikat se moram it, potem pa na CSD naprej ... user posted image

Pa nisem edina.user posted image  Veš mogoče kak dolgo se čaka na osebno, vozniško, zdravstveno, itd.?

Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.7.2010 13:19:01   
archie
ko je moj moz menjal dokumente po poroki, je narocil osebno in voznisko v ponedeljek, pa je oboje dobil ze v soboto na dom. user posted image je pa res, da je bilo to aprila. Mogoce bo sedaj kaksen dan dlje zaradi dopustov.
Na zdravstveno je cakal kaksen dan dlje.

Je pa vse skupaj zamenjal v uri in pol (skupaj s slikanje in cakanjem na slike). Pri nas je to vse v isti stavbi, samo pisarne so druge user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.7.2010 13:30:43   
Božička09
Natalija28, ne vem, pomoje pa ne bo dlje, kot je rekla archie user posted image  Upam vsaj, hehe user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.7.2010 13:39:55   
Natalija28
Hvala obema. Upam, da bo res tako hitro (vsaj v 2 tednih), ker ne bi rada pol zaradi stiske s časom norela od ene ustanove do druge, ko bom še mogla vse ostalo porihtat.user posted image  Nisem se imela še namena preselit in prijavit na fantovem naslovu, pa je ravno čez vikend padla debata okrog tega in so me "napadli", ja zakaj pa ne? No, saj sem vedla, da bom do rojstva dojenčka mogla neke stavri še porihtat, ampak nisem se preveč poglabljala v to. Zaj pa moram.user posted image  Pa letanja bo manj zaj, kot pa pol po rojstvu user posted image  vse spreminjat.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.7.2010 13:44:29   
Božička09
Punce,

a je še tako, kot je bilo včasih, da si moral za osebno dati zraven dve sliki ali je ena dovolj? Da vem, v koliko izvodih se kopirati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.7.2010 13:45:13   
Božička09

Hvala obema. Upam, da bo res tako hitro (vsaj v 2 tednih), ker ne bi rada pol zaradi stiske s časom norela od ene ustanove do druge, ko bom še mogla vse ostalo porihtat.user posted image  Nisem se imela še namena preselit in prijavit na fantovem naslovu, pa je ravno čez vikend padla debata okrog tega in so me "napadli", ja zakaj pa ne? No, saj sem vedla, da bom do rojstva dojenčka mogla neke stavri še porihtat, ampak nisem se preveč poglabljala v to. Zaj pa moram.user posted image  Pa letanja bo manj zaj, kot pa pol po rojstvu user posted image  vse spreminjat.user posted image  

Pa še očetovstvo mimogrede uredita, pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3090
7.7.2010 13:49:21   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Pa še očetovstvo mimogrede uredita, pa bo user posted image

To sem pa čisto pozabila.user posted image  Ve boste očetovstvo pred rojstvom urejale?

Neposredna povezava do sporočila: 3091
7.7.2010 13:49:35   
tinkatonka
Hej punce!

jaz sem ravno po kosilu (rižotka in rdeča pesa in seveda sladoled), sinko je šel za pol urce mal počivat v posteljo (ležat in poslušat pravljico), jaz pa predno se spet lotim pranja in likanja skočim še na RR potem pa v akcijo. Popoldne pa na en luštn čvek k prijateljici.

lenca...upam, da si oz. bos v najkrajsem casu uredila. Tole naše zdravstvo je itak en cel user posted image . Pa da ti težave čimprej minejo!

audiolog....z A. sluhom je vse OK, sva pa dobila napotilo za operacijo zrelnice (predvsem zaradi govora). Sem se pa eno leto cjazila po Metelkovi, pa tm nikol niso rekli, da je operativna žrelnica, čeprav smo opozarjali, da sičnike in šumnike ne izgovarja, da ima velikokrat govor kot da bi imel zamašen nos, čeprav ga ni imel, pa so vedno samo naročali na kontrole čez tok pa tok mesecev. No tukaj pri audiologu, pa so takoj, ko so vidli, da je s sluhom vse bp (imamo po moževi strani okvare sluha, pa nas je malo skrbelo), rekli, da bo operacija potrebna. Sem bila pa tudi sama na tej operaciji in vem, da ni hujšga. Me pa mal skrbi vsa loghistika in organizacija z malim user posted image in Anejem v bolnici. user posted image Ampak bomo že. Datum dobim po pošti.

nenka...mene ni treba čakat v Tivoliju, ker možno da bom malo zamudila oz. se kaže, da bom mogoče tokratno srečanje mogla celo preskočit. Sporočim jutri.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
7.7.2010 13:50:12   
Anonimen
tut mene še bo čakala ta menjava vseh dokumentov ja user posted image
že tak sem prešvinglala pri vozniški, ampak zdaj pa moram it vse menjat... ne bo sam naslov drugi hehe user posted image

glede papirjev: jaz jih tut grem urejat proti koncu junija... moram tut vlogo odnest na csd in na občino
kasnej mi tak nebo niti več kje še zaletat... sam še v kako bližnjo trgovino, k ginekologinji in pol porodnišnico hehe user posted image
pa še to upam, da čimbolj v spremstvu, ker me vedno bolj vrtoglavice dajejo od vročine user posted image

lenca!
****o srako! telefon more pregoret ko gre za kaj takega... in če ne dobiš tja, pa pokliči drugega ginekologa al pa kar na urgenco... če še te takrat ne bodo jemal resno, spakiraj, pa v bolnico na urgenco... če maš otečene roke, ti je vodo začelo nabirat, kar pa po tabletah ni ok, niti ni kake nevarnosti... ampak za tvojo mirno dušo, pojdi čimprej, nič čakat!
glede miganja bebija pa ti tak rečem... sem pred tremi dnevi bla v istih skrbeh kot ti, ampak zdaj imam pravi potres v trebuhu... še dobro, da se od znotraj ne opazijo modrice na rebrah

Neposredna povezava do sporočila: 3093
7.7.2010 13:53:40   
Anonimen
To sem pa čisto pozabila.user posted image  Ve boste očetovstvo pred rojstvom urejale?

Ja... takrat ko bom nesla vlogo za porodniško bo šel moj zraven pa bova kar uredila.

Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.7.2010 14:04:47   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja... takrat ko bom nesla vlogo za porodniško bo šel moj zraven pa bova kar uredila.

Imaš prav. Moram jaz tudi mojemu povedat kako in kaj, da bo prost takrat, da bo kar zraven šel.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 7.7.2010 14:05:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.7.2010 14:06:41   
zalcy
jas pa mislim, da si jih bom kar danes šla zrihtat, ker delajo do 17. ure, pa še papirje za paketek izpolnim pa porodniško potem...user posted image user posted image
tak, da upam, da bom vse obenem naredila, potem pa mir...

Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.7.2010 14:08:22   
nadka30
pa ne pozabit pri urejanju očetovsta rabite zraven meterinsko knjižici, pa oba starša emšo ter oseben dokument na katerem je emšo.Sma midva glih danes urejala zato pa vemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.7.2010 14:13:24   
Anonimen
torej materinsko ter oba morava imeti osebno.... kaj pa davčno št.?

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.7.2010 14:14:46   
malecka_mateja
dan!

evo mene po dolgem času. sem čisto v diplomski nalogi in res ni časa tako da se oproščam sej preberem vas še samo pisanje vzame čas in si ga ne vzamemuser posted image .

jaz sem danes oddala papirje za pordniško in paket samo materinsko sem mogla imet, vse obrazce sem si sprintala iz neta na šiškini csd strani vse je tam tako da če katera rabim, še za očetovski dopust sem sprintala da bo mel moj vse pripravljeno. moreš pa baje vlogo oddat za porodniško 60 dni pred rokom poroda oziroma 30 dni pred nastopom porodniške tako da jaz sem imela danes zadnji dan ker 7.8 sem že na porodniški. tako da kr pohitite nekatere, no nevem če je vsepovsod tako amapk meni je danes ona na csd tako rekla. denar za paket dobim 15.8 mapak to velja samo če do 15 v mesecu oddaš vlogo drugače padeš v nasledni krog. tako mi je danes razložila. dobimo pa 276 evorv pa par centov.

v petek sem imela pregled za moje težave bruhanja in zaenkrat ni proste tekočine ali krvi v trebuhu tako da ena skrb manj, mam pa par ranic mapak nič hujšega in zato je bila kri pri bruhanju. malo so me potolažili. drug tedn mam pregled pri g. mali brca kot nor včeraj pa ga je revčka kolcalo taki smešni občutek je to sem že pozala kako to zgleda. pred mano je polna miza knjig za diplomo tako da sem pridna, sem veliko že naredila v petek dobim še vrjene ankete in jo finaliziram ter oddam lektorici in potem oddam na šolo da imam mir. zagovor pa bom verjetno na septeber prestavila bomo videli.

grem še malo pisat potem letim na pšolo uredit neke stvari še za diplomo in letim po tjašo je bila od včeraj na počitnicah pri moji teti ki ima dva večja otročka in uživajo se kopajo ... tako da je že jokala sedaj po telefonu da še ne gre domov.

punce še ena tolažba. tudi jaz še nimam nič za user posted image pripravljeno in sem ravno rekla in sklenila dogovor z mojim škratom da me ne sme prehitet ker bo nagi in brez vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image konec julija nam pridejo okna menjat potm prvi tedn v avgustu prebelimo celo stanovanje potem 15 avgusta pa postavimo posteljico in previjano in potem pa lhko začnem prat in nabavljat stvari tako da bo na knap s časom amapk upam da nam bo uselo. pa sej zdaj nimam časa kaj druga delat in čimmanj razmišljam o tem ker pri tjšai sem imela vse en mesec prej pripravljeno tukaj pa bomo vse urejeli 14 dni pre. če pa me kaj prehiti bodo pač moji v akciijo stopiliuser posted image sej voziček in vse je že doma tako da vsaj to.

pridne bodite pazite na buhije in čim boljše prenašanje vročih dni.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.7.2010 14:19:41   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

torej materinsko ter oba morava imeti osebno.... kaj pa davčno št.?

o pa moja pozabljivost.Torej rabite nalsednje dokumente:
- materinski knjižico
- oba rabita oseben dokument na katerem je emšo
- ter seveda davčno številko od obeh staršev

To troje rabite da uredite očetovstvo.
Pa me res mal že leta dajejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?