Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:25:44
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 07.7. tpmc,mala2001 08.7. inčy,laliela-kardiolog 14.7. maca29,katrinka,klemcy 15.7. binabina,božička09 16.7. tannya,malecka_mateja 19.7. meri15031981 20.7. tinkatonka,sanje2 21.7. bambinca,zalcy 22.7. hanizali,nenka7,archie 23.7. cresisy 26.7. lillchy123,corfu 27.7. mala 28.7. laliela 30.7. tejči28 02.8. nadka30 03.8. T.Z. 04.8. tpmc 05.8. lenca78 UZ pregledi 14.7. maca29 20.7. tinkatonka,katrinka 28.7. laliela 02.8. nadka30,nenka7 04.8. tpmc CTG 22.7. hanizali 23.7. cresisy 03.8. T.Z.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:26:32
|
|
|
|
Lenca78
|
T.Z. oni se že javjo samo zdravice ne vežejo ona se ne javlja na telefon tako politiko majo pa še to je itak sam 2x na teden tm, na mail pa odgovori kokr se ji da
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:27:19
|
|
|
|
archie
|
Lenca: se strinjam z Bozicko. In drzim pesti, da ti uspe vse uredit!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
katastrofa no...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:29:05
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 T.Z. oni se že javjo samo zdravice ne vežejo ona se ne javlja na telefon tako politiko majo pa še to je itak sam 2x na teden tm, na mail pa odgovori kokr se ji da a se sestra javlja potem? Ce ja, potem njo izprasaj. Ali ti pa naj dajo katero drugo zdravnico na tlf!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
katastrofa no
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:30:10
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka tejci - res je najbolj da poklices pa vprasas kaj mors prnest da ne bos dvajsetkrat hodila, vlogo imam pa jz na racunalniku - loh ti na mail posljem ce rabs, sam dej mi naslov na zs poslji...ne vem a ga ze mam se priporočam za vloge,ti pošljem z.s. Zdaj sem prišla domov iz igral s tamalim in mi je že v avtu zaspal.Sem ga hitro previla in dala dalje spat,jaz pa se ohlajam z limonado.Kak paše. A da tak hitro pol že nakažejo denar za otroka,te pa morem jaz tudi pohitet in že mesec vlogo oddat. Me pa tak jezijo ti dopusti,včeraj sem mogla dat kri pri g in je rekel,da naj danes pokličem za izvide in je moja ambulanta zaprta,ker so dopusti in do nadomestni zdravniki,zdaj pa sploh ne vem kam naj pokličem? Al me bodo oni obvestili,če je kaj narobe? To bo ja.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 12:59:38
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc evo še en pregled za menoj, tokrat sem bila točna, na točen dan:) hehe! Je pa vse super:) žal nimam časa da bi napisala kaj več.. se slišimo drugič, kasneje :) p.s. Katera gre danes v ukc mb v šolo za bodoče starše? :) Jaz grem danes s5. Si bila včeraj? Naslednji pregled 2.7.2010. Jah, jaz imam pa ta mesec kup letanja okrog papirologije. Ta mesec se namreč selim k mojemu in si moram spremenit stalno prebivališče. Šele nato bom lahko urejala dokumente za porodniško, itd... Jao meni. Me pa ma ful panika. Meni se zdi to ogromen korak (sprememba stalnega prebivališča mislim)... Enkrat bom mogla. Bolje prej kot kasneje.
< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 7.7.2010 13:03:46 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:11:28
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Jah, jaz imam pa ta mesec kup letanja okrog papirologije. Ta mesec se namreč selim k mojemu in si moram spremenit stalno prebivališče. Šele nato bom lahko urejala dokumente za porodniško, itd... Jao meni. Me pa ma ful panika. Meni se zdi to ogromen korak (sprememba stalnega prebivališča mislim)... Enkrat bom mogla. Bolje prej kot kasneje. Jaz sem ga tudi v petek menjala, pa že deset let nisem več doma Je bilo kar čudno, ja ... Zdaj pa še vse dokumente, slikat se moram it, potem pa na CSD naprej ...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:16:47
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Jah, jaz imam pa ta mesec kup letanja okrog papirologije. Ta mesec se namreč selim k mojemu in si moram spremenit stalno prebivališče. Šele nato bom lahko urejala dokumente za porodniško, itd... Jao meni. Me pa ma ful panika. Meni se zdi to ogromen korak (sprememba stalnega prebivališča mislim)... Enkrat bom mogla. Bolje prej kot kasneje. Jaz sem ga tudi v petek menjala, pa že deset let nisem več doma Je bilo kar čudno, ja ... Zdaj pa še vse dokumente, slikat se moram it, potem pa na CSD naprej ... Pa nisem edina. Veš mogoče kak dolgo se čaka na osebno, vozniško, zdravstveno, itd.?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:19:01
|
|
|
|
archie
|
ko je moj moz menjal dokumente po poroki, je narocil osebno in voznisko v ponedeljek, pa je oboje dobil ze v soboto na dom. je pa res, da je bilo to aprila. Mogoce bo sedaj kaksen dan dlje zaradi dopustov. Na zdravstveno je cakal kaksen dan dlje. Je pa vse skupaj zamenjal v uri in pol (skupaj s slikanje in cakanjem na slike). Pri nas je to vse v isti stavbi, samo pisarne so druge
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:30:43
|
|
|
|
Božička09
|
Natalija28, ne vem, pomoje pa ne bo dlje, kot je rekla archie Upam vsaj, hehe
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:39:55
|
|
|
|
Natalija28
|
Hvala obema. Upam, da bo res tako hitro (vsaj v 2 tednih), ker ne bi rada pol zaradi stiske s časom norela od ene ustanove do druge, ko bom še mogla vse ostalo porihtat. Nisem se imela še namena preselit in prijavit na fantovem naslovu, pa je ravno čez vikend padla debata okrog tega in so me "napadli", ja zakaj pa ne? No, saj sem vedla, da bom do rojstva dojenčka mogla neke stavri še porihtat, ampak nisem se preveč poglabljala v to. Zaj pa moram. Pa letanja bo manj zaj, kot pa pol po rojstvu vse spreminjat.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:44:29
|
|
|
|
Božička09
|
Punce, a je še tako, kot je bilo včasih, da si moral za osebno dati zraven dve sliki ali je ena dovolj? Da vem, v koliko izvodih se kopirati
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:45:13
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Hvala obema. Upam, da bo res tako hitro (vsaj v 2 tednih), ker ne bi rada pol zaradi stiske s časom norela od ene ustanove do druge, ko bom še mogla vse ostalo porihtat. Nisem se imela še namena preselit in prijavit na fantovem naslovu, pa je ravno čez vikend padla debata okrog tega in so me "napadli", ja zakaj pa ne? No, saj sem vedla, da bom do rojstva dojenčka mogla neke stavri še porihtat, ampak nisem se preveč poglabljala v to. Zaj pa moram. Pa letanja bo manj zaj, kot pa pol po rojstvu vse spreminjat. Pa še očetovstvo mimogrede uredita, pa bo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:49:21
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Hvala obema. Upam, da bo res tako hitro (vsaj v 2 tednih), ker ne bi rada pol zaradi stiske s časom norela od ene ustanove do druge, ko bom še mogla vse ostalo porihtat. Nisem se imela še namena preselit in prijavit na fantovem naslovu, pa je ravno čez vikend padla debata okrog tega in so me "napadli", ja zakaj pa ne? No, saj sem vedla, da bom do rojstva dojenčka mogla neke stavri še porihtat, ampak nisem se preveč poglabljala v to. Zaj pa moram. Pa letanja bo manj zaj, kot pa pol po rojstvu vse spreminjat. Pa še očetovstvo mimogrede uredita, pa bo To sem pa čisto pozabila. Ve boste očetovstvo pred rojstvom urejale?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:49:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! jaz sem ravno po kosilu (rižotka in rdeča pesa in seveda sladoled), sinko je šel za pol urce mal počivat v posteljo (ležat in poslušat pravljico), jaz pa predno se spet lotim pranja in likanja skočim še na RR potem pa v akcijo. Popoldne pa na en luštn čvek k prijateljici. lenca...upam, da si oz. bos v najkrajsem casu uredila. Tole naše zdravstvo je itak en cel . Pa da ti težave čimprej minejo! audiolog....z A. sluhom je vse OK, sva pa dobila napotilo za operacijo zrelnice (predvsem zaradi govora). Sem se pa eno leto cjazila po Metelkovi, pa tm nikol niso rekli, da je operativna žrelnica, čeprav smo opozarjali, da sičnike in šumnike ne izgovarja, da ima velikokrat govor kot da bi imel zamašen nos, čeprav ga ni imel, pa so vedno samo naročali na kontrole čez tok pa tok mesecev. No tukaj pri audiologu, pa so takoj, ko so vidli, da je s sluhom vse bp (imamo po moževi strani okvare sluha, pa nas je malo skrbelo), rekli, da bo operacija potrebna. Sem bila pa tudi sama na tej operaciji in vem, da ni hujšga. Me pa mal skrbi vsa loghistika in organizacija z malim in Anejem v bolnici. Ampak bomo že. Datum dobim po pošti. nenka...mene ni treba čakat v Tivoliju, ker možno da bom malo zamudila oz. se kaže, da bom mogoče tokratno srečanje mogla celo preskočit. Sporočim jutri.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
tut mene še bo čakala ta menjava vseh dokumentov ja že tak sem prešvinglala pri vozniški, ampak zdaj pa moram it vse menjat... ne bo sam naslov drugi hehe glede papirjev: jaz jih tut grem urejat proti koncu junija... moram tut vlogo odnest na csd in na občino kasnej mi tak nebo niti več kje še zaletat... sam še v kako bližnjo trgovino, k ginekologinji in pol porodnišnico hehe pa še to upam, da čimbolj v spremstvu, ker me vedno bolj vrtoglavice dajejo od vročine lenca! ****o srako! telefon more pregoret ko gre za kaj takega... in če ne dobiš tja, pa pokliči drugega ginekologa al pa kar na urgenco... če še te takrat ne bodo jemal resno, spakiraj, pa v bolnico na urgenco... če maš otečene roke, ti je vodo začelo nabirat, kar pa po tabletah ni ok, niti ni kake nevarnosti... ampak za tvojo mirno dušo, pojdi čimprej, nič čakat! glede miganja bebija pa ti tak rečem... sem pred tremi dnevi bla v istih skrbeh kot ti, ampak zdaj imam pravi potres v trebuhu... še dobro, da se od znotraj ne opazijo modrice na rebrah
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 13:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 To sem pa čisto pozabila. Ve boste očetovstvo pred rojstvom urejale? Ja... takrat ko bom nesla vlogo za porodniško bo šel moj zraven pa bova kar uredila.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 14:04:47
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 To sem pa čisto pozabila. Ve boste očetovstvo pred rojstvom urejale? Ja... takrat ko bom nesla vlogo za porodniško bo šel moj zraven pa bova kar uredila. Imaš prav. Moram jaz tudi mojemu povedat kako in kaj, da bo prost takrat, da bo kar zraven šel.
< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 7.7.2010 14:05:26 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 14:06:41
|
|
|
|
zalcy
|
jas pa mislim, da si jih bom kar danes šla zrihtat, ker delajo do 17. ure, pa še papirje za paketek izpolnim pa porodniško potem... tak, da upam, da bom vse obenem naredila, potem pa mir...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 14:08:22
|
|
|
|
nadka30
|
pa ne pozabit pri urejanju očetovsta rabite zraven meterinsko knjižici, pa oba starša emšo ter oseben dokument na katerem je emšo.Sma midva glih danes urejala zato pa vem
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 14:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
torej materinsko ter oba morava imeti osebno.... kaj pa davčno št.?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 14:14:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! evo mene po dolgem času. sem čisto v diplomski nalogi in res ni časa tako da se oproščam sej preberem vas še samo pisanje vzame čas in si ga ne vzamem . jaz sem danes oddala papirje za pordniško in paket samo materinsko sem mogla imet, vse obrazce sem si sprintala iz neta na šiškini csd strani vse je tam tako da če katera rabim, še za očetovski dopust sem sprintala da bo mel moj vse pripravljeno. moreš pa baje vlogo oddat za porodniško 60 dni pred rokom poroda oziroma 30 dni pred nastopom porodniške tako da jaz sem imela danes zadnji dan ker 7.8 sem že na porodniški. tako da kr pohitite nekatere, no nevem če je vsepovsod tako amapk meni je danes ona na csd tako rekla. denar za paket dobim 15.8 mapak to velja samo če do 15 v mesecu oddaš vlogo drugače padeš v nasledni krog. tako mi je danes razložila. dobimo pa 276 evorv pa par centov. v petek sem imela pregled za moje težave bruhanja in zaenkrat ni proste tekočine ali krvi v trebuhu tako da ena skrb manj, mam pa par ranic mapak nič hujšega in zato je bila kri pri bruhanju. malo so me potolažili. drug tedn mam pregled pri g. mali brca kot nor včeraj pa ga je revčka kolcalo taki smešni občutek je to sem že pozala kako to zgleda. pred mano je polna miza knjig za diplomo tako da sem pridna, sem veliko že naredila v petek dobim še vrjene ankete in jo finaliziram ter oddam lektorici in potem oddam na šolo da imam mir. zagovor pa bom verjetno na septeber prestavila bomo videli. grem še malo pisat potem letim na pšolo uredit neke stvari še za diplomo in letim po tjašo je bila od včeraj na počitnicah pri moji teti ki ima dva večja otročka in uživajo se kopajo ... tako da je že jokala sedaj po telefonu da še ne gre domov. punce še ena tolažba. tudi jaz še nimam nič za pripravljeno in sem ravno rekla in sklenila dogovor z mojim škratom da me ne sme prehitet ker bo nagi in brez vsega konec julija nam pridejo okna menjat potm prvi tedn v avgustu prebelimo celo stanovanje potem 15 avgusta pa postavimo posteljico in previjano in potem pa lhko začnem prat in nabavljat stvari tako da bo na knap s časom amapk upam da nam bo uselo. pa sej zdaj nimam časa kaj druga delat in čimmanj razmišljam o tem ker pri tjšai sem imela vse en mesec prej pripravljeno tukaj pa bomo vse urejeli 14 dni pre. če pa me kaj prehiti bodo pač moji v akciijo stopili sej voziček in vse je že doma tako da vsaj to. pridne bodite pazite na buhije in čim boljše prenašanje vročih dni. papa
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 7.7.2010 14:19:41
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. torej materinsko ter oba morava imeti osebno.... kaj pa davčno št.? o pa moja pozabljivost.Torej rabite nalsednje dokumente: - materinski knjižico - oba rabita oseben dokument na katerem je emšo - ter seveda davčno številko od obeh staršev To troje rabite da uredite očetovstvo. Pa me res mal že leta dajejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?