zalcy
|
hej, punce kak smo kaj.. vidim, da se menite o ctg-ju... saj verjamem, da vas je strah, tut mene je, ampak vse bo prej ali slej mimo in že bomo v rokah držale naše male štručke... glede papirjev--- meni je tudi g rekel, da si jih počasi lahko začnem urejat, ker imam bolj na začetku septembra rok, pa vlogo za denarno pomoč namesto paketka bom dala zdaj v juliju, da bom avgusta že dobila nakazan denar in da kupim še zadnje osnovne stvari za bejbija... aja, pa še nekaj... v ponedeljek sem imela pregled.. moj g mi je nardil uz, izmeril otročka, težek je 1785g, kmalu bo 2 kg... srček bije, pokazal mi je tudi glavico, mi sprintal eno slikco na mojo željo... je rekel, za vas vse, hehe test na cuker je hvala bogu negativen... gre pa zdaj proti koncu julija na dopust in mi je rekel, da imam naslednji pregled še pred njegovim dopustom, ker bi me še rad videl, hehe tako, da za seznam naslednji pregled imam 21.7, potem pa po 15. avgustu... menda bo potem še samo ctg... tut pri nas več ne dajejo papirjev za csd, mi je g rekel, da grem samo z materinsko tja, da se vse samo s tem ureja... potem glede napotnice za rodit nevem, če jo še sploh dobiš, baje pa da rešilec ti naj več ne bi pripadal čudnoooo... in če nimaš recimo prevoza do porodnišnice, potem pač moreš doma rodit al kak
|