|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
7.7.2010 10:30:54   
archie
ja, zadnjic mi je kazal en A5 listek pa je rekel, da ga dobim naslednjic. Me ze caka v kartoteki. Ne vem, kdaj ga bom rabila (ce ga bom sploh), dobim ga pa.
A ti imas ze napotnico za porod? uuuuuuf, pa samo 5 dni si pred mano.
ja, mene bo zacelo stiskat, ko mi bodo zacel CTGje delat user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.7.2010 10:37:27   
Anonimen
ja mi je že dala, ker imam naslednji pregled 3.8. in že imam CTG. no zdaj veš zakaj me stiska user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
7.7.2010 10:40:07   
nenka7
jaz nimam pojma, ali v kranju še dajejo papirje, ampak imam namen vse urejat po tem 22. ko imam pregled. je pa res kot je T.Z. napisala, ko je že tako daleč da dobiš napotnico, ni več nekej daleč porod. čeprav midve z archie sva itak na repu septembra, tako da ni kaj, v moji glavi je, da imam še fuuuul časa. če moram pa še cel mesec v službo hodit, pa še to samo zato, ker imam še za pol meseca dopusta, sicer bi še 2 meseca morala. potem pa logično da nimam filinga, da se bliža dan D user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
7.7.2010 10:48:22   
Anonimen
no jaz pa 23.7. zaključim s službo, koristim še cel dopust, potem pa na porodniško. noooo in včeraj, ko smo ta moj dopust uradno podpisali me je še bolj pribilo, da zdaj je pa res to-to...

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
7.7.2010 10:55:03   
Anonimen
jutro punce user posted image

slišim, da strahoma pričakujete ctg-je
sem na sredini septembra pa sem en ctg že preživela... sam mal bolj panika me je grabla takrat, ker je srček utripal prepočasi... tak da punce, jaz mislim, da bomo čez 14 dni vse povrsti komi čakale da gremo rodit... mene že vedno bolj na vse strani tišči, mali ustvarja pravi potres v meni, vročina me ubija... upam, da bo čimprej minilo... vsaj ta čas, da dobim ta zaklad zdrav in lep v roke user posted image

nadaljujem kasneje še kako user posted image

aja mala: moje sožalje

upam, da sem pravi izrekla user posted image

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
7.7.2010 11:01:14   
nenka7
laliela, ob 11h dobro jutro user posted image  user posted image  hi hi, jest bi tud, pa je blo dobro jutro ob 7h, je pa tako kot si rekla, samo da bodo naši zakladki zdravi, pa bo vse pozabljeno, tudi bolečine, vročina in vse neprespane noči sedaj in potem!! mormo bit pozitivne, če je ne vem kaj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
7.7.2010 11:04:58   
zalcy
hej, punceuser posted image
kak smo kaj.. vidim, da se menite o ctg-ju... saj verjamem, da vas je strah, tut mene je, ampak vse bo prej ali slej mimo in že bomo v rokah držale naše male štručke...user posted image user posted image

glede papirjev--- meni je tudi g rekel, da si jih počasi lahko začnem urejat, ker imam bolj na začetku septembra rok, pa vlogo za denarno pomoč namesto paketka bom dala zdaj v juliju, da bom avgusta že dobila nakazan denar in da kupim še zadnje osnovne stvari za bejbija... user posted image user posted image

aja, pa še nekaj... v ponedeljek sem imela pregled.. moj g mi je nardil uz, izmeril otročka, težek je 1785g, kmalu bo 2 kg... srček bije,  pokazal mi je tudi glavico, mi sprintal eno slikco na mojo željo... je rekel, za vas vse, heheuser posted image user posted image
test na cuker je hvala bogu negativen...
gre pa zdaj proti koncu julija na dopust in mi je rekel, da imam naslednji pregled še pred njegovim dopustom, ker bi me še rad videl, heheuser posted image user posted image user posted image

tako, da za seznam naslednji pregled imam 21.7, potem pa po 15. avgustu... menda bo potem še samo ctg...
tut pri nas več ne dajejo papirjev za csd, mi je g rekel, da grem samo z materinsko tja, da se vse samo s tem ureja... potem glede napotnice za rodit nevem, če jo še sploh dobiš, baje pa da rešilec ti naj več ne bi pripadaluser posted image user posted image čudnoooo...
in če nimaš recimo prevoza do porodnišnice, potem pač moreš doma rodit al kakuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
7.7.2010 11:07:02   
Anonimen
mislim, da je bolj fora, da ne rabiš napotnice za rešilca. itak če je nujno te peljejo... meni je tako in tako čudno da rabiš za rešilca napotnico pa za rodit napotnico... mislim... saj ni to nek kontrolni pregled pred časom zlomljene noge, da bi te lahko na dan in uro naročili user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
7.7.2010 11:12:14   
zalcy
mislim, da je bolj fora, da ne rabiš napotnice za rešilca. itak če je nujno te peljejo... meni je tako in tako čudno da rabiš za rešilca napotnico pa za rodit napotnico... mislim... saj ni to nek kontrolni pregled pred časom zlomljene noge, da bi te lahko na dan in uro naročili user posted image

ja, tut jas se strinjam s tem kar si napisala... user posted image v bistvu je čist breveze, da dajejo neke napotnice za rodit, pa rešilca, saj itak v vsakem primeru moreš it, pa če maš napotnico al pa neuser posted image user posted image hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
7.7.2010 11:13:22   
Anonimen
mogoče jih je bilo strah, da bi te pred celjsko porodnišnico zavrnili, da moraš priti z napotnico (črni humor ja...)

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
7.7.2010 11:23:50   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

mogoče jih je bilo strah, da bi te pred celjsko porodnišnico zavrnili, da moraš priti z napotnico (črni humor ja...)

no tukaj pa lahko jaz povem kaj se je meni naredilo pred šestimi leti; jaz sem imela pregled 27.7 pol je pa moj g šel na dopust in je rekel da do naslednjega pregleda tako ne bom rodila da bom rodila tako čez rok, ker sem bolj drobna in tako dalje.in da mi bo potem naslednjič dal vse papirje in jaz seveda pol pa že on že ve.

In jaz sem tako ostala brez vseh papirjev, naslednji pregeld pa sem imela 31.8 to je bilo cca 9 dni pred rokom in da ne boste mislile jaz sem rodila 30.8 zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image , nkeje okoli 20 ure zvečer meni odteče voda in midva seveda oba kaj pa zdaj ja nimama papirjev in nato grema midva še v zdravstevni dom fehtat papirjeuser posted image user posted image user posted image user posted image in ko mojega vprašajo po kaj je prišel je rekel da po papirje za v porodnišnici in to bi morale takrat videt panika do nebes in so vprašali kaj pa je ja moj pa ja voda ji odtekla in potem so pa vsi začeli noret da naj kar grem da ne rabim papirje ker laho vsak čas rodim in ko sem prišla v celje me nobeden ni vprašal kje imam kake papirje, ampak so me hitro dali na ctg potem so se pa odločili za carski rez.
V glavnem meni je bilo vse skupaj mal smešno še posebej ta panika v zdravstvenem domu in to kako so mojega čudno glčedali ko je rekel da je prišel po papirje za rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako da tudi brez papirjev se da rodit, preizkušen receptuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
7.7.2010 11:25:37   
Anonimen
Itak da se da... saj pravim, da je bil tisto črni humor. Saj veš, da so zavrnili pacienta na urgenci, ker ni imel napotnice,....

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
7.7.2010 11:27:58   
nadka30
ja čaeprav nikoli ne veš kaj pikne tistega, ki te sprejme . Včasih bi rabil še ne vem kaj pa ti komplicirajo, tako kot tisti, ki ni imel napotnice.Se kar strinjam s tabo ampak včasih je malo dost pa komplicirajo upajmo na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
7.7.2010 11:29:08   
Anonimen
no jaz sem te skrbi rešena... imam napotnico v materinski knjigi pripravljeno. ampak UPAM, da je še ena 2 meseca ne bom potrebovala...

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
7.7.2010 11:31:53   
nadka30
no jaz te sreče še nimamuser posted image , upam da me ne čaka slučajno isto kot pred šestimi letiuser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav bi bil res hec, potem bi pa lahko rekla zgodovina se ponavlja.
Dajmo hec na stran verjetno bom dobila vse papirje na naslednjem pregledu v začetku avgusta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
7.7.2010 11:33:26   
tpmc
evo še en pregled za menoj, tokrat sem bila točna, na točen dan:) hehe! Je pa vse super:) žal nimam časa da bi napisala kaj več.. se slišimo drugič, kasneje :)

p.s. Katera gre danes v ukc mb v šolo za bodoče starše? :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
7.7.2010 11:34:49   
Anonimen
nadka30: ja takrat bi jih pa že skoraj bilo nujno imeti user posted image

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
7.7.2010 11:38:15   
zalcy
noi, če pravite, da se da tudi brez papirjev rodit, potem jih pa ni tak nujno imeti, hehe...user posted image user posted image
jok3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
7.7.2010 11:44:22   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

nadka30: ja takrat bi jih pa že skoraj bilo nujno imeti user posted image

skor deuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me res slučajno porod ne presenetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
7.7.2010 12:08:40   
Božička09
Ja ja punce, če ne bo papirjev, ne bo poroda user posted image  user posted image  user posted image

Moja G mi je dala samo oni papir za CSD, z datumom PDP-ja, to je pa vse. O kakih napotnicah ni bilo govora. Mi je pa ful zanimivo, da bi rabil napotnico za rodit user posted image

Marija, še malo, pa boste prve že na porodniškah ... Huh user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
7.7.2010 12:10:30   
Anonimen
Božička jaz pa ravno tega papirja nisem dobila

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.7.2010 12:11:54   
zalcy
jaz pa ravno tega papirja nisem dobila

jas tudi ne, ker se baje da vse uredit z materinsko in ponekod teh papirjev sploh ne dajejo več...user posted image user posted image tak je meni g rekel, ko sem ga vprašalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.7.2010 12:12:26   
Lenca78
Oila user posted image
jest mam pa spet en problem groza nikakor konca, jest pa vsa zmedena in ne vem kaj nej. Včeri je bil že drugi dan k sem fasala hudo alergijo clo tko hudo da sm ob polnoči letela na urgenco kjer sm dobla injekcijo in pa potem še tablete za domov. No in ob 4ih ponoči se je vse še poslabšal in sm vzela potem še tabletko ki je na moje veliko olajšanje umirila srbenje samo se je pa zgodilo da so mi roke tok zatekle in prsti da komaj pest naredim ker je vse tok napeto in boli. Dons pa kličem ginekologinjo kot so mi na urgenci naročili je seveda ne moreš dobit ker odgovarja samo na maile pa še to včasih traja tudi en teden user posted image pa še od vsega tega slabše dons čutim user posted image in zdej sploh ne vem kaj nej naprej maste kak predlog?
Lep sončen dan vsem

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.7.2010 12:18:51   
Anonimen
zalcy: ja zato :)

Lenca78: vem da je težko ampak poskusi ohraniti mirno kri... pa usedi se na telefon, ni hudič da po 100 klicih enkrat ne dvignejo slušalke.

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 7.7.2010 12:19:12 >

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.7.2010 12:24:45   
Božička09
Lenca, kliči v porodnišnico ali na urgenco in razloži situacijo, ali pa v sprejemno pisarno, kjer je ginekologinja stacionirana - ne vem, je v ZD? - pa tam povej kaj in kako ...

Držim pesti, da urediš tole vse user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?