|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
12.5.2010 13:25:35   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image  Tia-na user posted image user posted image user posted image  napiši, ker smo firbčne??? Komaj čakam brat lepe novice

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.5.2010 13:27:01   
marta82
user posted image user posted image user posted image  dvojna mami Tia-na.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.5.2010 13:37:56   
blemma
user posted image user posted image user posted image  Bravo Tia-na, čakamo še podrobnosti!!!
B.K zate pa pestke, pestke, pestkeuser posted image user posted image user posted image

Dejzi, pri vama je šlo pa hitro, je tko običajno z Rusijo?

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.5.2010 13:45:39   
Eva**
Tia.na user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

JUPI Čestitamo

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.5.2010 13:56:01   
Eva**
tako zdaj pa na en zaslužen user posted image , se beremo zvečer, grem kuhat, za bando

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.5.2010 14:09:32   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

tako zdaj pa na en zaslužen user posted image , se beremo zvečer, grem kuhat, za bando

Ja, mami...kakšne vzgojne so pa to user posted image ????

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.5.2010 14:19:56   
Eva**
saj vem saj vem user posted image , to je moja edina napaka user posted image se trudim in zmanjšujem user posted image

Eva**

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.5.2010 14:51:12   
DaisyE

Pija pir, ti pa tole! Mislim. Ampak Eva, tista z nuno je pa svetovna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam, ne vem, če bi ti pustili kadit pri nunah. Evo, to se moram pa pozanimat...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.5.2010 15:04:09   
Eva**
Bi pa skrivaj vlekla v kakšni kapelici, pa saj poznam župnika ko tudi kadi

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.5.2010 15:05:54   
Fargesia
tia-na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.5.2010 15:47:42   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: blemma

user posted image user posted image user posted image  Bravo Tia-na, čakamo še podrobnosti!!!
B.K zate pa pestke, pestke, pestkeuser posted image user posted image user posted image

Se podpišem!

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.5.2010 16:16:55   
Matejčika
Tia-na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super! Varno pot domov, pa da čimprej napišeš poročilo, komaj čakam! Jeeej!!!

B.K, držim pesti na rokah in na nogah! Pa hitro poročaj, ker si bom tudi jaz nohte pogrizla! user posted image

Eva, ma se meni tudi zdi, da ima Oni tam zgoraj posebne načrte z mano. In se mu kr prepuščam. Bo že vedel kaj dela, saj je vendar moški! user posted image
Super za kontakt z Afirko!! user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam na nove novičke, ker me pa res firbec matra. user posted image Saj če me nebi, bi bla najbrž hudo bolna! user posted image user posted image user posted image

saj vem saj vem user posted image , to je moja edina napaka user posted image se trudim in zmanjšujem user posted image

Jaz sem pa že zmanjšala na nulo, ker me je mami preveč žalostno gledla in se sekirala, da zaradi te razvade nemorema imet otrok. Ampak kak čik te pa te pa še vedno paše. user posted image

Župnikov, ki kadijo pa poznam celo četico, tak da pomoje bi se tudi nuna lahko kje skrila in spušla kakega. user posted image

Še moja informacija, ki je znatno manjša kot od Tia-nine in morda tudi B.K,.... vse papirje imava. Mail sem že napisala soc.delavki, zdaj pa čakam da dobim odgovor.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.5.2010 16:39:46   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Še moja informacija, ki je znatno manjša kot od Tia-nine in morda tudi B.K,.... vse papirje imava. Mail sem že napisala soc.delavki, zdaj pa čakam da dobim odgovor.

Ko gre za otročke nobena informacija ni "znatno manjša"... vse so zelo pomembne...posebno za vaju user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.5.2010 17:57:11   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ko gre za otročke nobena informacija ni "znatno manjša"... vse so zelo pomembne...posebno za vaju user posted image  user posted image  user posted image !!!

Hvala! user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.5.2010 18:05:23   
bela.kava
Matejčika, čestitam, vse info so enako pomembne. Moja današnja misija dobiti podatke je dala naslednje info: ko je gospa referentka na dopustu, je NIHČE  ne nadomešča.

Sicer pa, vse kar naj bi naredili je to, da pred. komisije papir podpiše in pošljejo v LJ. Sedaj teče tretji teden. Adijo pametuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.5.2010 18:07:31   
sami0804

No ja,če že primerjate posvojitev z nosečnostjo,bi bili zbrani papirji (čekiram Dejzikin seznam) predigra ali s.e.k.s.?!?user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsekakor nič znatno manj vrednega.
Bravo Matejčikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.5.2010 18:12:09   
Tina1
Tia-na čestitke in to dvojne čestitke za dvojno srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Poročilo pa tudi jaz komaj čakam.

b.k. sej bo, ko pride gospa z odmora bo imela polno energije, ker bo spočita in bodo papirje en dva v Lj.

Matejčika vsaka novica je novica, ki pomeni velik korak naprej. In prosim, to je treba napisati z velikimi črkami: ČESTITKE!!!!!

Eva, sem pa tja pa paše enga, dva prcintuser posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.5.2010 18:36:56   
Tia-na
Hitro  javljanje, ker gremo na večerjouser posted image user posted image user posted image . Rekli so, da sva lahko mama in papa najinima miškoma, pravnomočni bomo pa na dan mladosti. Papa in mama presrečna!

Naš malčke je pa že osvojil prve slovenske besede - muca in počakaj user posted image Pa počakaj mu je neznansko smešno, saj se vsakič zraven full smeji. Jst sm mamička, papa je pa papa. Ma ni za opisat teh čustev ...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.5.2010 18:37:55   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Hitro  javljanje, ker gremo na večerjouser posted image user posted image user posted image . Rekli so, da sva lahko mama in papa najinima miškoma, pravnomočni bomo pa na dan mladosti. Papa in mama presrečna!

Naš malčke je pa že osvojil prve slovenske besede - muca in počakaj user posted image Pa počakaj mu je neznansko smešno, saj se vsakič zraven full smeji. Jst sm mamička, papa je pa papa. Ma ni za opisat teh čustev ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.5.2010 18:46:46   
DaisyE

Bravo mama in papa!!!!!!!!!!! Jaz sem si šla kar en pir kupit, da tole malo proslavim. Kolk sem jaz vesela. user posted image Kolk je fajn tako lepe stvari brat! Pa dan mladosti! 31. maja pa na urad! In junija domov!!!!!!!!!!! Ma bomo čisto zmešani!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Aja, pa dober tek in na zdravje! user posted image Midva sva en sovjetski šampanc ruknila. Pol, ko se mu je uspelo ohladit, je bil celo dober. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj ko sem pa tole povedala, lahko grem pa nazaj brat. Sicer ne vem, kdo bo pospravljal... Zadeve so namreč že zelo resne. Cajt za vsakodnevne opravke se nezadržno izteka.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.5.2010 18:52:49   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.5.2010 19:08:13   
DaisyE
Mlinčič, tole si pa lepo napisala. Vsekakor greš na fenlisto, samo ne upam kar samoiniciativno objavljat in sortirat stvari. Čeprav si bom danes verjetno malo duška dala. user posted image

tasa_m branje je definitivno delo, samo moja šefica se s tem ne bi nujno strinjala. Sploh zdaj, ko imam prioritetne naloge, ki jih suvereno in s slabo vestjo vsakodnevno zanemarjam. user posted image user posted image user posted image

Eva, tvoj smajli dej se mi prav dopade! Si popestrila vse današnje strani. A te že lahko na seznam z Afriko ruknem? S tabo gor bomo najbolj fensi, multikulturna posvojiteljska stran v Sloveniji.user posted image A na piknik greš?

blemma, Rusija je kar hitra, ja. Mislim, da gre lahko celo hitreje, ampak o tem bosta ali in eva več vedeli. Midva sva imela na poti kar nekaj tehničnih zapletov. Se včasih že sprašujem, kaj naj bi to pomenilo.

Okej, za nune mi je zdaj jasno, zanima me samo, če se morajo načelno odpovedat kajenju, al to ni ovira za zaobljubo bogu.

Matejčika tale tvoja krasna novica pa tud malo kiča zasluži!

user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! In ne, to ni malo, to je KRASNO!!!!!!!! Naj bo tako uspešno in hitro tudi vnaprej.

Wajtkofi, odlično si se odrezala! Sicer izid ni glih krasen, ampak, saj veš - pogum na ful. Danes je sreda, konec tedna je blizu, v ponedeljek ji daš fraj, da se sestavi, v torek pa spet na telefon. In vse to samo zato, da ti pove, da je že poslala (sem se odločila, da bom optimist).

Sami predigra user posted image user posted image user posted image Krasno. user posted image user posted image user posted image No, če mene vprašate, so papirji že prvi UZ, se.ks je odločitev, predigra pa 10 pirov pred njo user posted image user posted image user posted image  no, tole se hecam, ampak če rečem razmišljanje, se čisto preresno sliši.

Evo, zdaj grem pa par stvari po bajti premaknit, da lahko pol z mirno vestjo nazdravim Tianini familiji. Ampak tole pa je podvig. Iz dveh članov v eni sekundi na štiri. Še enkrat čestitke!!!!

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.5.2010 19:11:10 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
12.5.2010 19:10:28   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma no ta si pa danes en pir ofnem user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.5.2010 19:12:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
ma no ta si pa danes en pir ofnem user posted image

To je beseda!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.5.2010 19:35:28   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam
user posted image uredili slovenske papirje
user posted image  pripravljajo se na nov obisk CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image 17. 5. 2010 - migrantski urad

user posted image Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

user posted image bela.kava - Makedonija user posted image user posted image
user posted image papirji na poti v SLO
user posted image  referentka na odmoru
user posted image  v torek nov klic v MAK

user posted image Tia-na - Rusija user posted image user posted image
user posted image  31. 5. 2010 - migrantski urad

user posted image Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani
user posted image  čakajo naslednja navodila

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image 1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

user posted image FENKLUB user posted image

user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka

user posted image

user posted image ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

SPLOŠNO
zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih
članek Žurnal
tickerji

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.5.2010 19:37:23 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?