Mlinčič, tole si pa lepo napisala. Vsekakor greš na fenlisto, samo ne upam kar samoiniciativno objavljat in sortirat stvari. Čeprav si bom danes verjetno malo duška dala.
tasa_m branje je definitivno delo, samo moja šefica se s tem ne bi nujno strinjala. Sploh zdaj, ko imam prioritetne naloge, ki jih suvereno in s slabo vestjo vsakodnevno zanemarjam.
Eva, tvoj smajli dej se mi prav dopade! Si popestrila vse današnje strani. A te že lahko na seznam z Afriko ruknem? S tabo gor bomo najbolj fensi, multikulturna posvojiteljska stran v Sloveniji.
A na piknik greš?
blemma, Rusija je kar hitra, ja. Mislim, da gre lahko celo hitreje, ampak o tem bosta ali in eva več vedeli. Midva sva imela na poti kar nekaj tehničnih zapletov. Se včasih že sprašujem, kaj naj bi to pomenilo.
Okej, za nune mi je zdaj jasno, zanima me samo, če se morajo načelno odpovedat kajenju, al to ni ovira za zaobljubo bogu.
Matejčika tale tvoja krasna novica pa tud malo kiča zasluži!
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! In ne, to ni malo, to je KRASNO!!!!!!!! Naj bo tako uspešno in hitro tudi vnaprej.
Wajtkofi, odlično si se odrezala! Sicer izid ni glih krasen, ampak, saj veš - pogum na ful. Danes je sreda, konec tedna je blizu, v ponedeljek ji daš fraj, da se sestavi, v torek pa spet na telefon. In vse to samo zato, da ti pove, da je že poslala (sem se odločila, da bom optimist).
Sami predigra
Krasno.
No, če mene vprašate, so papirji že prvi UZ, se.ks je odločitev, predigra pa 10 pirov pred njo
no, tole se hecam, ampak če rečem razmišljanje, se čisto preresno sliši.
Evo, zdaj grem pa par stvari po bajti premaknit, da lahko pol z mirno vestjo nazdravim Tianini familiji. Ampak tole pa je podvig. Iz dveh članov v eni sekundi na štiri. Še enkrat čestitke!!!!