mlinčka
|
En lep dober dan, vsem skupaj! Mam slabo vest, da je le kaj . Tako zavzeto vas prebiram in z vsako v mislih kako rečem, na tipkovnico vržt pa največkrat preprosto ne znese . No, po pravici povedano tudi energije kdaj zmanjka, ko se zvečer samo razlijem na kavč, z laptopom v naročju. Še hladilnik se zdi predaleč, da bi človek kak pir odprl . Ajejej, takle mamo, ja, ko so enkrat otroc pri hiši . Moram pa obvezno dodat, da se mi zvečer, tam na kavču, poleg utrujenega (mrkega ) pogleda na obrazu riše tudi širok nasmešek, ko premišljujem o preživetem dnevu z mojima čmrlama, o njunih najnovejših podvigih, preprosto o sreči, ki mi je bila po dolgih letih pričakovanja in razočaranj, končno dana. In z vsakim dnem ste tudi ve, posvojene mame v pričakovanju, bliže tej sreči. Kljub vsem godišnjim odmorom in bolniškam birokratov, kljub vulkanskim izbruhom, kljub zateglim soc. delavkam, ki prežijo na vaše može, kljub strahovom, ki vas prežemajo,...vsak dan ste bliže cilju in to naj vas žene naprej! En kup za srečo v Moskvo!!! vsem! p.s. Ob priliki me, draga dejzi, prosim rukni na fenlisto! Lahko bi že me, smotka , brez da to ubesedim!