|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
11.5.2010 22:17:30   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Na srečo nimam problema z mojim, pa tudi jaz se rada ubadam z moškimi posli, moj reče samo čik v korner, šilt nazaj pa "faznprifar v roko pa mu.da še rabiš pa si pravi dec

user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.5.2010 22:23:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Niste slišale od mene, ampak jutri ene pestke za v Rusijo prosimuser posted image , saj jih ne bodo rabili, ker bo vse tipitopi, a škodit ne more.

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.5.2010 22:40:25   
sami0804

Niste slišale od mene, ampak jutri ene pestke za v Rusijo prosimuser posted image , saj jih ne bodo rabili, ker bo vse tipitopi, a škodit ne more.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.5.2010 22:42:31   
1ali
O, kofetek še ne spi!? Sem mislila, da jo bo današnji klic vsaj malo prej uspavaluser posted image .

Zanimivo, da je sodišče v Moskvi vedno v sredo!? In tudi jutri bo v Moskvi vse dobro in prav. Si že kdaj poskušala klicati v sredouser posted image ?

Pija, osredotoči se samo na eno fronto. Ko se boš resno spustila v mednarodno posvojitev, boš ugotovila, da je zbiranje papirjev na CSD pravzaprav sila enostavna stvar v primerjavi z vsem ostalim. Če zmoreš, navijam za Rusijouser posted image . Jaz sem začela z Makedonijo, kasneje zvedela še za Rusijo. Na dveh frontah je res težko. Bosta morala spiti še kakšen pir in se konkretno dogovoritiuser posted image . Naš malčik že danes pove, da bo šel v Moskvo po otroka, a ne samo po enega, dva, fantka in punčko. Pa naj še kdo reče, da se je težko odločiti.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 22:46:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 1ali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 22:56:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.5.2010 23:09:44   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Si že kdaj poskušala klicati v sredouser posted image ?

Za sredo imam pa prav poseben planuser posted image
en godišnji odmor me pa že ne bo ustavil
user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.5.2010 23:14:52   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

joooj, babe, sm cist odvisna od vas! ne morem mimo kompa, ne da bi pospegala, ce je kaj novega! user posted image

BK - stiiiiiskaaaaam pesti!!!!!!

logiš, da te potegne, real stories, real life, tole ni kao neki tretjerzredni film na p.. tv, to je drama, triler, komedija ... vredno najmanj Hollywoodauser posted image user posted image user posted image

pa hvalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.5.2010 1:58:04   
naja6
ko sem s popadki ležala v pordni in se stvari niso nikamor premikale razmišljala da kako bom sposobna poskrbeti za to malo bitjece, ko pa še roditi nisem sposobna. Potem pa ko se je porod končal z urgentnim CR sem itak potrebovala več skoraj leto dni da sem razčistila da so se stvari pač zasukale kot so se in da JAZ nisem nič kriva. Ko pa sem ostala sama z pettedenskim dojenčkom (mož je šel na službeno pot) in je mali jokal sem bila popolnoma prepričana da bi mu bilo bolje če nebi bila jaz njegova mama. Pa je moj sine zeloooo zaželjen otrok, saj sva ga čakala skoraj pet let in je fini ručni rad, kot se z možem rada pošaliva (IVF). AMpak veš, ko se to malo bitjece nasmehne, ko te zjutraj pozdravi z nasmehom da zasije cela soba, se takšni občutki hitro razblinijo. In ti ne boš dobra mama ampak NAJBOLJŠA za tvojega/vajinega malčika.

Se podpišem,samo brez CR,se strinjam,vsaka mama,katera je to s srcem je NAJBOLJŠA MAMA,tako ali drugače

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.5.2010 5:50:50   
tassi1
držim pestke za Rusijo in za belo kavo!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.5.2010 6:43:32   
RAKICA2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  itak, da niso npotrebne ampak škodijo pa nikomur user posted image user posted image user posted image  tako, da kofi... držim pesti in mislim na vaju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.5.2010 6:47:14   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

No smo popirčkali in naredili bojni načrt.
Bistvo je sledeče: CSD se losati do poletja - bistvo je dobit pozitivno mnenje user posted image , uživat poletje, po 20.avgustu pa v akcijo, več front, med njimi tud Rusijauser posted image . Evo smo bli hitri in odločni user posted image .

Zdaj pa na spavanje, jutri geschäftsreise user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superca....

Dejzi - še malo, še malo  user posted image  za posteljico

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.5.2010 8:40:11   
koala
Pestke v Rusijo tak bo vse OK, drugače ne more biti!!!!!!

bela.kava pestke še zate, da se tvoj načrt za danes do potankaosti uresničijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.5.2010 8:50:58   
Hope2
user posted image za vse vas user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.5.2010 9:27:53   
DaisyE
user posted image

Dajmo Tia-na, dajmo Tia-na, RAZTURAJTA danes!!!!!!!

user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.5.2010 9:29:27   
DaisyE

Za sredo imam pa prav poseben planuser posted image
en godišnji odmor me pa že ne bo ustavil
user posted image

user posted image

Dajmo wajtkofi! Dajmo wajtkofi! (predpostavljam, da si ti ta rumen?)

user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.5.2010 9:30:11   
DaisyE
DELAT!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.5.2010 9:35:57   
Eva**
Dejzi še malo in user posted image

user posted image

BK user posted image

za vse ostale pa user posted image rada vas imam

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.5.2010 9:43:35   
mlinčka
En lep dober dan, vsem skupaj!

Mam slabo vest, da je le kaj user posted image . Tako zavzeto vas prebiram in z vsako v mislih kako rečem, na tipkovnico vržt pa največkrat preprosto ne znese user posted image . No, po pravici povedano tudi energije kdaj zmanjka, ko se zvečer samo razlijem na kavč, z laptopom v naročju. Še hladilnik se zdi predaleč, da bi človek kak pir odprl user posted image . Ajejej, takle mamo, ja, ko so enkrat otroc pri hiši user posted image . Moram pa obvezno dodat, da se mi zvečer, tam na kavču, poleg utrujenega (mrkega user posted image ) pogleda na obrazu riše tudi širok nasmešek, ko premišljujem o preživetem dnevu z mojima čmrlama, o njunih najnovejših podvigih, preprosto o sreči, ki mi je bila po dolgih letih pričakovanja in razočaranj, končno dana. In z vsakim dnem ste tudi ve, posvojene mame v pričakovanju, bliže tej sreči. Kljub vsem godišnjim odmorom in bolniškam birokratov, kljub vulkanskim izbruhom, kljub zateglim soc. delavkam, ki prežijo na vaše može, kljub strahovom, ki vas prežemajo,...vsak dan ste bliže cilju in to naj vas žene naprej!

En kup user posted image user posted image user posted image  za srečo v Moskvo!!!

user posted image  vsem!

p.s. Ob priliki me, draga dejzi, prosim rukni na fenlisto! Lahko bi že me, smotka user posted image , brez da to ubesedim!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.5.2010 9:52:11   
uškinamama
Jutro vsem,

Eva** - ko človek bere tebe, si misli, da je posvojiev tako kot obirane češenj user posted image . Všeč mi je tvoja zagnanost in pozitivizem - če je na Uz -ju Afrika , bo kmalu v tvojem naročju mali kuštravček. Bravo punca .user posted image

Bela kava, veš kaj sem pogruntala. Da čakaš dva tedna na pismece, ker pričakuješ dve user posted image user posted image , kaj ni nekako logično ?user posted image  .

Deizy - ejjj, še manj kot teden. Ne vem , če si napisala koliko časa je minilo od odločitve do 17.05.2010 ?

Matejčika, držim pesti.

Držim pesti za v rusijo, pozdrave vsem.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.5.2010 9:57:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

DELAT!
user posted image user posted image
a branje ni delo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.5.2010 10:02:24   
Eva**
Hvala Urši
user posted image

Jutro vsem,

Eva** - ko človek bere tebe, si misli, da je posvojiev tako kot obirane češenj user posted image . Všeč mi je tvoja zagnanost in pozitivizem - če je na Uz -ju Afrika , bo kmalu v tvojem naročju mali kuštravček. Bravo punca .user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Eva**

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.5.2010 10:04:40   
Eva**
Dejzič zate pa tole, danes imam smajli dej

user posted image

user posted image

user posted image

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.5.2010 10:07:20   
uškinamama
EVA - sem UŠ user posted image  

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.5.2010 10:11:56   
Eva**
user posted image

Sem vedno rekla da imam veze o onim tam gori user posted image , dobila kontakt za Africo juhej user posted image sedaj moram samo dobro naštudirat user posted image potem pa akcija user posted image

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?