špelin@
|
Preden nadaljujem z delom, moram obvezno narediti postanek na tejle vaši (in zdaj že nekako tudi naši ) temi. Matejčika, tudi jaz sem vesela, da sta dobro opravila Ja, rejništvo. To je opcija, na katero se pripravljam sama. Že nekaj let ta želja zori in se v tem z oba strinjava. Kot sem že enkrat pisala, sem vesela, ker sem mami trem srčkom, zdaj pa čutim, da počasi prihaja čas, ko bomo pripravljeni v svojo družino in dom sprejeti tudi kakšnega otroka, ki nas potrebuje. Zagotovo bomo vsaj še 2 leti počakali, da mali dopolni štiri, ker bi bilo prej prehud šok zanj in se posledično ne bi mogli posvetiti "prišleku", ki najbolj od vsega potrebuje neko varnost, stabilnost, red in toplino. Poleg tega se bomo prej še preselili, da bo dovolj prostora Ne čutim potrebe po še enem "lastnem" otroku, bom pa z veseljem vzela v svoj dom in tudi v svoje srce nekoga, ki mu bom lahko nudila svoje vrednote, skrb in koneckoncev tudi ljubezen. In, ja, žal je rejništvo mnogo prepogosto izkoriščana opcija - tako s strani države (ker je zanje to najbolj "ajnfoh" - otroka daš nekomu v varstvo, ni pa se potrebno ukvarjati z dokončnimi pravnoformalnimi zadevami), kot s strani nekaterih rejnikov (zavedam se, da obstajajo taki, ki vidijo v tem posel in delovno silo , čeprav je ogromno takih, ki so za to resnično poklicani in so zlati). bela.kava, sem vedela, da boš poklicala Zdaj pa naj ta pošta že priiiiiiiideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eva**, vidiš, si dala dobro temo za razmislek. DaisyE, imata že pediatra za malčika? Tina1, zate tale , da bo čimprej poletje. Tia-na, uf, še malo Aha, posvojitve istospolnih parov: predlog absolutno podpiram. Se pa zavedam, da jih je dosti proti, ampak niti ne toliko zaradi predsodkov, bolj zaradi tega, ker je že tako težko priti do posvojenčka, potem bo pa konkurenca še večja. Ampak navijam čisto za vse srčne starše Pija76, potem tudi ti počasi že razmišljaš o tujini? Tale je pa za vse sonavijačice
|