juniorka
|
Se pridruzujem cestitkam vsem aprilckom! Pri nas se ne vem, kako bo, moj bi kr nekaj ljudi povabil, pa sem mu rekla, da naj predlaga kako in kaj, ker jaz ne mislim sluzkinje igrat, on bi pa s pirom v roki sedel in cvekal. Lani je slo, letos pa imam Leilo in sem ze tako utrujena vsak dan od skrbi za oba mala in ciscenjem, da bi pa zdaj se kuhala za ljudi, ki jih nikol nisem vidla, mi je pa malo prevec trenutno, nisem psihicno sposobna oziroma mi pac ni in konc! Lahk jih on streze, jaz bom pa sedela in Leilo rihtala, pa za torto poskrbim, za otroke lahk un napihljiv grad spet zrihtam, ki ga ima kolegica.... bomo vidli. Smo dobili iz bolnice datum za pregled glede izpuscajev in sicer 29. na rd.. Izpuscaji so pa skor zginili, sem vesela, tu pa tam se kak pokaze, po drugi strani je pa zoprno, ker nikoli verjetno ne bomo vedli, kaj je bilo, to bi morali takoj kri pregledat pomoje... jaz sicer se vedno sumim cepljenje proti novi gripi. Drugac je pa Leili zacelo veraj iz noska tect in sva bolj slabo spali, sicer diha se lahko, ampak jo pa srbi in se ful razkuri. ko ji pa obrisem, je pa tak halooooo, ne mara, da se je dotikam nikjer po obrazu. Upam, da ne bo huje, da ne bo treba k zdravniku, ker jih imam ze dost . zalbi- pridna si, da zmores vse lilka- super fotke, ste uzivali,a? Pa fajn imas to zorganizirano za praznovanje. Jaz bom pa po moje vsakemu zobno scetko nastimala. Vsi nosijo neke gumi bombone, ki jih Nelson niti v usta ne more dat hvala bogu, pa cips, pa napitek, ko gor pise low sugar in je aspartam not , ki je ful poceni v trgovini in vsi otroci to pijejo . katja pv- lepo, da si se javila, si ful dobro napisala glede izpisa piskotek- lepo vreme vam zelim in zdravje!!!!!!! hariba, pri vas se pa tako skoz dogaja a si ze zdrava? sabri, kolk se????? aprilcica, kako ste, zdravje boljs? risanke- pepa pig, Nodi ni vec tolk popularen, ful so mu zanimivi pirati in morski pes, sem mu Shark tales z neta potegnila in je vceraj celo uro in pol gledal cel film, pa se enkrat je hotu , pa Gasilec Samo je bil ful popularen, Gleda pa tud Pingu, Kravico Katko vcasih, imam slo dvd in knjigo. Na sploh knjige ful porajta in pol mu moram brat 10x eno in isto ( Dragon on the dorstep) Drugac pa ima 18 kg in 105cm, smo bolj pri tavecjih, soseda je stara 5 let in sta skor iste velikosti , prej je pa ful dolgo, skor 2 leti imel 15kg Zdaj pa rad je. Sem pa flasu ukinla in pije iz skodelice z ustnikom, drugac iz kozarca mi spije ful manj . Dudo se pa imamo in ne vem, kako jo ukinit... najraj bi jo pozabla tu, ko gremo v slo, samo se mal bojim, probam lahko. Sicer sem rekla, da jo bo na morju vrgel morskemu psu, samo kdaj in ce bomo vidli morje je tako, zdaj sem se pa razpisala, grem se malo pocinit, preden se mala zbudi! Lep pozdravcek vsem in kos zdravja!