Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:46:28
|
|
|
|
briljantina
|
Sem analizirala aprilke in večina jih je imelo podobne znake N. Sem pa bolj pesimistka ja, sploh za take stvari. Pravijo, da ima eden od dvojčkov manj šans pri zanositvi (no, jst mam še brata dvojčka - pa tudi dela na ).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:58:19
|
|
|
|
didi82
|
no pa je prišla spet tetka na obisk s takimi bolečinami, da mi tud Nalgesin forte žal nič ne pomaga... sedaj pa me dajte kar pod navijačice, ker začnem danes jesti Stediril D, ker imam v začetku junija operacijo pregrade... za vse ostale pa še navijam, da bo padel danes še kakšen plusek....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 13:02:16
|
|
|
|
twetka
|
Didi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 13:05:42
|
|
|
|
spaghetek
|
IZVIRNO SPOROČILO: briljantina Sem analizirala aprilke in večina jih je imelo podobne znake N. Sem pa bolj pesimistka ja, sploh za take stvari. Pravijo, da ima eden od dvojčkov manj šans pri zanositvi (no, jst mam še brata dvojčka - pa tudi dela na ). Jst mam tudi brata dvojcka. Sicer sem prestudirala ogromno literature o dvojckih (se posebaj dvojajcnih - moski-zenska kombinacija) in nikjer nisem zasledila, da bi en meu manj moznosti za zanositev kot drugi. Po moje so to babaje vraze.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 13:06:58
|
|
|
|
didi82
|
Twetka hvala za objemčke, sicer pa sem se kar pripravila na to, da me ne bi slučajno preveč iz tira vrglo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 13:30:26
|
|
|
|
Meba
|
Hej punce,sem na hitro preletela kaj ste pisale. Brilijantina hvala, da si me dodala med navijačice, se pa vam verjetno kar kmalu pridružim med ne-čakajočimi, čeprav ta mesec verjetno več ne bo šlo, ker je O. po mojem ravno mimo, koliko svoje telo poznam. Drugače pa ne prehitro obupavat in bit žalostne,verjamem da bo vsaka dobila svojega otročka, ob svojem času in takrat ko bo to najbolj prav. En za vse katerim je danes pritekla, pa tudi za vse ostale, ki še čakate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 14:01:05
|
|
|
|
briljantina
|
Meba, se mi zdi, da je lidik prevzela urejanje seznamčka od witch, tako da se lepo njej zahvali. Jaz trenutno ne opravljam nikakršne funkcije, razen da čakam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 15:02:07
|
|
|
|
Meba
|
Joj, pa res, se vidi da sem res vse skupaj na hitro preletela , tak je to ko delaš več stvari hkrati. Sem pogledala nazaj in mislim da lahko rečem hvala Mladiki, da me je dodala na seznam, upam da se nisem spet zmotila ali kaj pomešala, če pa sem, pa hvala tisti, ki me je dodala. Brilijantina, čakanje je pa itak najpomembnejša funkcija, ki jo delite vse; vidim da je 7.5. tvoj datum, držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 20:43:34
|
|
|
|
mladika
|
ja Meba,zdaj si pa prav napisala jst sem te dodala...didi82 tebe pa dodam kuj ko bo treba kej na seznamčku popravit!!pupe,veste kaj se je pri meni dans zgodlo,prideva z mojim u lj,k mojim staršem na obisk,grem na wc in na hlačkah opazim en mali rjav flekec,dam dnavni vložek,ki je biu popolnoma čist!!kej takega se mi pa u useh letih kar mam M še ni zgodlo ponavadi se nikoli ne napove s kakimi izcedki,danes pa to...zdj pa čakam kaj bo...mislim,ko že misliš da poznaš svoje telo...te pa tak zafrkne!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 21:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tak mali rjavi flekec sem imela tudi jaz 26.4 in sem tudi mislili na spet bo prišla pa je ni bilo ampak smo zagledali mogoče bo pa tudi pri tebi tako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 21:58:03
|
|
|
|
nati29
|
No, jaz sem tud danes popoldne naredila test in je bil en velik -, pa čeprav sem rekla, da bom nekaj dni počakala. Sem imela še en test doma, pa sem se kar na hitro odločila. Še dobr, do so zdele dva dni trgovine zaprte, da ne bom po nove teste hodila. Briljantina, ti imaš pa še kar nekaj do dneva D, tako da je še vse možno, boš videla . Nimam pa še nobenih rjavih izcedkov, kot jih imam ponavadi pred M. Punce, lahko noč, pa z veliko sreče štartajmo v maj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 22:00:52
|
|
|
|
nati29
|
Roža03, jaz bom tudi v ponedeljek test naredila, upam da šr ne bo tečke, čeprav vem, da je mal možnosti, ker je bil -.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 10:38:57
|
|
|
|
JB
|
Didi No pri meni tud kaže da bo vsak čas pritekla,me že zvija po trebuhu tako kot ponavadi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 10:41:30
|
|
|
|
twetka
|
Mene še nič ne zvija, nobenih znakov da bi prišla, nobenih znakov za , razen tistih 1001 psihičnih. mah ne vem, mene vedno bolj skrbi kaj bo, komaj čakam da še 4 dnevi minejo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 11:21:31
|
|
|
|
mladika
|
Punce moje drage en lep majski pozdravček!-no za mene malo manj lep,me je zopet moja rdeča prijateljica obiskala z vsemi bolečinami vred,tako da... smo že jokali,se jezili,bli jezni na ves svet,najbolj pa sama nase!nič tko je,morem se sprijaznit da ne bom takrat ko bom jst to želela ampak ko bo tam zgoraj nekdo tko želel.Rabim pa ene psihične počitnice zdaj,ker se mi zdi,da se mi celo življenje vrti sam še okrog ,tko da punce,jst se poslavljam za enkrat,vas pa pridem kej pogledat mogoč umes,bom pa za usako posebej stiskala pesti da ji uspe in da ji ne bo potrebno zopet it čez eno razočaranje!!vam pošiljam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 11:23:00
|
|
|
|
mladika
|
29.4. Anonimna (x.krog) 1.5. nati29 (4.krog) 1.5. roža03 (10.krog) 2.5. latka (x.krog) 3.5. mladika (7. krog) 3.5. JB (x.krog) 5.5. twetka (4. krog) 5.5. jacki (2.krog) 5.5. mojamura (7.krog) x.5. miklarom (x.krog) 7.5. briljantina (3.krog) 7.5. etna (8.krog) 8.5. Pikasta (5.krog) 9.5. spaghetek (21.krog) 12.5. evatisa (13.krog) 12.5. agataema (3.krog) 12.5. *viva* (3.krog) 14.5. spirit75 (3.krog klomifena) 15.5. Shilou (3.krog) 21.5. PipiLangstrumpf(4.krog) 25.5 Monstera (2.krog klomifena) 26.5. ninchi9 (1.krog klomifena) 28.5. _sanja_* (1.krog) SKUPAJ NAS JE: 22 NOSEČK: ____ NAVIJAČICE: witch BOSTINA, Bejli Anonimna Z., Aleunam Kika99, thevenus pinkalonca, pilotina sarar, natasa.jurman lidik, *Star* Nitkica11, Mag3, BEBIII xoxox,zaljubljena23, KOLIBRI, Meba, Solero, mladika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 12:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
En lep sončen prvomajski pozdravček Se bom kar k vam preselila.Nisem je pričakovala 28.4....M še vedno ni,niti ne znakov za .....upam ,da se mi M ni kaj spremenila,saj sem 10.4 imela nek krvav svež izcedek(vse skupaj je trajalo 3 dni) in če sedaj gledam od takrat kot ta datum za zadnjo M,potem bi jo morala dobit tja nekje 13.5,ker jo imam od 28-36 dni.Ne vem test sem delala v petek pa se je narisal pol + na CB-ju,ampak lahko bi kazalo tudi O......ah sem zakomplicirala vse skupaj.....kakorkoli se bo zgodilo pač bo...sedaj čakam ,da se prikaže M in bomo potem upali na kaj!Sedaj me lahko daste pod 13.5. anonimna bm lep dan še naprej in želim nam vsem veliko nalulanih +++++++++++++++
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 16:14:15
|
|
|
|
twetka
|
Mladika vse smo v istem zosu iz katerega bomo enkrat izplavale, vem, sem 100%, tako da ne izgubi upanja, jokaj če moreš, ker je boljše dat žalost ven kot pa zadrževat v sebi. Tudi js takrat jokam ko me doleti to razočaranje pa je potem boljše, upam da bom kmalu lahko jokala od veselja. Zate pa držim pestke za vnaprej in upam, da bo kmalu v vajino življenje posijal mali sonček, ko bosta najmanj pričakovala. Drži se mladika, ne se sekirat preveč, ker s tem škodiš sebi, tvojemu in malemu sončku, ki bo enkrat v tvojem buščku, čimbolj se sprosti, če imaš kakšne preglede jih daj lepo skozi, tako kot mene še čakajo, boš videla enkrat bo te nočne more konec in se bodo začela nebesa. Zmoremo vse to dat skozi, a ne punce, ne bomo se dale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 16:27:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, navijam in držim pesti za vse vas...verjemite če je meni uspelo po dveh letih in pol, bo tudi vam...jaz sem zagledala plusek pred tremi dnevi in držim pesti, da ga ve zagledate prav v maju in da se kmalu odpre še tema januarčic 2011.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 16:45:21
|
|
|
|
twetka
|
Ja, js bi si ful želela it s teh tem na janurčice, upam, da nam je ratalo, čist brez kemije. Malo sanjam a ne? Če nama zdej s kemijo 3 mesece ni, malo res sanjam. Nekak sem se čudno prepričala ta mesec, da pa je ratalo, mislim kr neki, ko bom lepo vidla čez par dni da menstre nebo pa niti pluska in bom mogla kr malo na realna tla spet pa malo razmislit kako naprej, da bom zdržala vse te preglede in pritiske. Do zdej nisem hotla kaj preveč, brat za kak pregled gre, ko me čaka čez kak mesec, včeri sem si pa malo prebrala, pretirano ne ker nočem vedet pravzaprav za kaj gre in ko bom tam bom itak vidla kaj se bo dogajalo. Sploh nočem nič vedet res, ker me bo ful panika zagrabla, to pa nočem in bi rada mirno pa čimprej dala to skozi. Malo me itak črviči pa sem nervozna sam poskušam bit optimist za ta mesec. Srčno upam, da se je kaj dogajalo, da mi bo malo neki živcev prihranjenih. V bistvu sploh ne vem kaj nej pričakujem, ves čas razmišljam, a je sploh kak smisel v tem da upam na to da je kaj ratalo ali raje neham ker glede na pco, so ful male možnosti, pa še brez kemije. zdej sem bla ves čas tri mesece ko sem bila na klomifenu ful pod pritiskom pa prepričana da itak nebo kaj, zdej me je pa primlo, da ta mesec pa bo. Ma blaaaah, brezveze,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 20:16:45
|
|
|
|
nati29
|
Mladika, te čist razumem, meni se je zdele zvečer pojavu rjav izcedek, malo kasneje kot ponavadi, tako da sem že mislila da mogoče pa kaj bo, sedaj mi gre pa tudi kar na jok, sem (spet) čist šokirana, pa se sprašujem, kaj spet ni bilo vredu. Čim več sreče vam želim, da bo maj tisti mesec, ki vam bo prinesel čim več pluskov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 20:40:32
|
|
|
|
JB
|
mladika te čist razumem,jaz sem to preživljala prejšnji mesec Držim pesti za naprej pa za vse ki se jim je slučajno že prikazala Jaz sem čist pesimistična za ta mesec ker me že ves dan kar močno zvija in sam čakam da se ulije.Čist sem brez energije in se ful slabo počutim in že komaj čakam da se res vlije da bom vsaj vedela pri čem sem,ker me to čakanje ubija.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 1.5.2010 22:16:50
|
|
|
|
twetka
|
jao mene pa zdej že par ur, boli na desni strani okoli jajčnika in me prav zanima kaj to pomeni spet. Mene ponavadi tam okrog boli kak teden pred menstro, drugače pa nobenih znakov. Mogoče se bo pa moja tečka le odločila prit v vsem svojem sijaju, da se bom pol končno lahko naročila na pregled in šla naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 2.5.2010 8:34:53
|
|
|
|
S*
|
Vsem majskim borkam iz srca želim, da bi v tem lepem mesecu zagledale magični oz. . Navijam za vse skupaj in za vsako posebej !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 2.5.2010 8:55:07
|
|
|
|
briljantina
|
twetka - mene prav tako vedno boli desni jajčnik en teden pred prihajajočo . Tudi ta mesec ni bilo nič drugače. S * - hvala za želje! Vse upamo na . Lepo nedeljo vsem skupaj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?