Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 29.4.2010 12:36:27
|
|
|
|
twetka
|
Anonimna, čestitke, zdej pa punce, gremo po njenih stopinjah. Bi me zelo veselilo, če bi se čez en teden lahko pridružla januarčicam. sam ta mesec bom vztrajna in če tečke nebo, ne testiram prej, preden da ne mine en teden. Škoda testov, sem vidla prejšnji mesec, pa še bc me je okol prnesu, da sem mogla še na krvnega, pa še tist plačat. kr neki ta mesec sem zategla in ne razmetavam, za bedarije.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 29.4.2010 13:35:00
|
|
|
|
briljantina
|
twetka - jst mam še dober teden do (ne)prihajajoče , pa ne kaže še nič. Ne vem sicer, kdaj so punce prvič občutile znake in krvav madež (vnegzditev). Je pa res škoda testov samo zato, ker smo tako nepotrpežljive in ne počakamo tistega zamujajočega tedna. Upajmo na najboljše!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 29.4.2010 14:27:16
|
|
|
|
Solero
|
Še en lep pozdrav od mene!! Neopazno se pridružujem zbranim v navijanju, ne vem pa še, če tudi v pričakovanju. Z bojaznijo a hkrati velikim veseljem se lotevava projekta "Baby2". Po prvi nosečnosti sem okrevala precej dlje kot po porodu. Zadelo me je komplet vse, kar piše v zdravstvenih bukvah, fizično in psihično. Ker pa sem po karakterju mačka, sem znova vstala v življenje, in upam, da ga bom lahko vdihnila še komu. Torej, Baby1 ima skoraj 3 leta, Baby2 pa ima že kar dolgo časa izbrano ime in mamo, ki se je končno odločila, da ga ustvari. Najraje bi ta mesec...ne vem, zakaj. Tako čutim. Upam na srečno in srčno kompatibilnost najinih genonosnih celic. Ter tudi vseh vaših!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 29.4.2010 14:51:48
|
|
|
|
Meba
|
En lep pozdrav vsem... Vas v zadnje čase malo berem, saj tudi midva razmišljama o projektu "baby 2", kot je že moja predhodnica posrečeno napisala. Sicer je naš sonček star šele 1 leto,ampak v zadnje čase nama misli vedno bolj uhajaoj k temu, da bi pa mogoče vseeno že bil čas še za enega. Pa na prvega smo kar dolgo čakali, tako, da... Ne vem sicer še točno kateri mesec bomo "aktivno" začeli, tačas pridno navijam za vse, da čim prej ugledate željen +.
< Sporočilo je popravil Meba -- 29.4.2010 14:56:53 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 29.4.2010 22:32:42
|
|
|
|
mladika
|
29.4. Anonimna (x.krog) 1.5. nati29 (4.krog) 1.5. roža03 (10.krog) 2.5. latka (x.krog) 3.5. mladika (7. krog) 3.5. JB (x.krog) 5.5. twetka (4. krog) 5.5. jacki (2.krog) 5.5. mojamura (7.krog) x.5. miklarom (x.krog) 7.5. briljantina (3.krog) 7.5. etna (8.krog) 8.5. Pikasta (5.krog) 9.5. spaghetek (21.krog) 12.5. evatisa (13.krog) 12.5. agataema (3.krog) 12.5. *viva* (3.krog) 14.5. spirit75 (3.krog klomifena) 15.5. Shilou (3.krog) 21.5. PipiLangstrumpf(4.krog) 25.5 Monstera (2.krog klomifena) 26.5. ninchi9 (1.krog klomifena) 28.5. _sanja_* (1.krog) SKUPAJ NAS JE: 22 NOSEČK: ____ NAVIJAČICE: witch BOSTINA, Bejli Anonimna Z., Aleunam Kika99, thevenus pinkalonca, pilotina sarar, natasa.jurman lidik, *Star* Nitkica11, Mag3, BEBIII xoxox,zaljubljena23, KOLIBRI, Meba, Solero Anonimna jst sem te kar k nam na seznamček dala,upam da aprilčice navjo zamerle,ker pomojm po PDP-ju sodiš med januarčice 2011!!?? Aja pa ta novi dve punci,jst sem vaju za enkat dala med navijačke,ko se pa odločite kaj pa kako,pa če se želite k nam pridružit mi pa javita in sevede dobrodošli!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 8:11:04
|
|
|
|
briljantina
|
naty29 in roža03 - jutri navijam za vaju, da ne bo prišla. Pošiljam vama veliko Lepe praznične dni, briljantina
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 8:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja seveda sodim med vas po internetu sem si izračunala pdp 04.01.2011.Kako ste pa vi kaj no mene že daje lakota učeraj zvečer sem se že najedla paradajza im mocarele joj kaj bo še, za kosilo pa mi sploh ni dišalo mesotako je začelo tudi septembru tako da zgleda smo na istem kot smo. . En lep sončen pozdrav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 10:05:18
|
|
|
|
nati29
|
Meba dobrodošla, več nas bo, lažje bomo rekord podrle . Briljantina, ja upam res, da se bo to uresničlo. Zaenkrat nimam še nobenih izcedkov, kot jih imam ponavadi pred , upam da je to dober znak. Sicer imam boleče prsi, ampak to imam sedaj že 3 mesece odkar sem nekala jemati KT zarad operacije pregrade. Prej me pred M niso nikol bolele. Me je pa že kar zelo strah, če naj že jutri zjutraj naredim test, naj še malo počakam... Imam trenutke, ko rečem, bom še par dni počakala, potem rečem, najbolj da naredim test, da ne bom več tako negotova, tako da glede tega sem čist druga oseba kot sicer. Lep dan vam želim vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 10:33:32
|
|
|
|
roža03
|
hay..sem naredila test pa je bil -..bom počakala še kak dan pa ponovila..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:21:09
|
|
|
|
nati29
|
Roža, a že test si delala, jaz se ga pa ne upam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:35:50
|
|
|
|
briljantina
|
Punci (nati29 in roža03), če imata predvideno šele jutri, potem rajši počakajta kakšen teden, da ne bosta po nepotrebnem zapravljali za teste... Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:39:47
|
|
|
|
mladika
|
ojla pupe moje!!da vam povem kok sm jst za luno spet sem si zračunala napačen čas ne pričakovane M jutri je moj dan D in ne u pondelek,mislim....aja pa kar se tiče testov,mogle bi se zment da ga nobena ne dela prej dokler usaj dan,dva ne zamuja,ker če ne te to sam napsihira še bolj kot smo!!!!!!Naš moto: DOKLER NE PRITEČE JE ŠE ZMERAM UPANJE!!!!!!!!!sej vidte ko nekterim puncam še po enmu tednu se prikaže tolk švohna črtica da jo morš pod lupo iskat, tak da roža ne obupaj!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:41:41
|
|
|
|
lidik
|
mladika ku ku. Kje se mi ti skrivaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:43:44
|
|
|
|
mladika
|
tu sem!!!!!!nikjer se ne skrivam-še
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:45:08
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika tu sem!!!!!!nikjer se ne skrivam-še še?????????? kaj imaš v planu da se boš? Čuj, zdaj se morava pa enkrat za pijačko zmenit. Bi lahko šle pa tudi na kakšen sprehodek ko je že tak lep sonček zunaj. Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:51:21
|
|
|
|
mladika
|
ne,vem odvisno kaj mi bo prinesu vikend!!glede pijačke,sprehoda,morm vidit kaj bo drug teden v službi ker ma moja sodelovka namen it na dopust in to pomeni da bom jst mogla delat od 10-17h!! aja pa po praznikih se bom mogla začet učit za pogojni izpit junija ko ga mam,tko da upam da najdem umes kako lukno,ti javim!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:52:55
|
|
|
|
twetka
|
Da vas še tu pozdravim, sem že na aprilu napisala, kolk sem nervozna in ne vem kako se nej zamotim, da bo minilo še teh 5 dni,ko bom vidla kako je moje telo nesposobno. Nebo niti plus, niti menstre po moje, mah jao ti dnevi pred tem pričakovanjem so kr neki, ves čas sem bla optimist kljub pco-ju, da pa sma ta mesec čudežno neki ustvarla pa vedno bolj se mi dozdeva, da menstre sploh nebo in bom v dreku, pa spet čakanje kdaj se bo gospa najavla na obisk. Ta mesec me sploh ne vleče testirat, ker me plusek nekak sploh ne zanima, ful me skrbi a bo sploh menstra prišla ali ne. Po moje če je nebo bom testirala še nekje po 10 maju, ker brezveze denar metat skozi okno. Jao pupe, grozno se počutim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:54:57
|
|
|
|
mladika
|
twetka,tu smo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:57:14
|
|
|
|
twetka
|
Mladika, hvala. Danes mam pa res nek čuden dan, kr neki sem zjokcana, pa tečna, kot mali dojenček, ko more it spat da je boljše volje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 11:57:19
|
|
|
|
lidik
|
no ko boš imela čas mi javi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:18:12
|
|
|
|
briljantina
|
Se popolnoma strinjam z mladiko. Sem pa mnenja, za tiste, ki imate res točno , da naredite test dva ali tri dni kasneje, medtem ko tiste, ki se vam za nekaj dni lahko prestavi, počakajte kakšen teden. Drugače vse skupaj nima smisla in se bodo testki samo kupovali, - bo pa precej, slabe volje pa še bolj. Vsem bo enkrat pokazal , torej ne obupajte! Pozdravček in briljantina
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:19:46
|
|
|
|
briljantina
|
twetka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:24:30
|
|
|
|
nati29
|
No, jaz že malo čutim, da bo prišla. Grrr. Pa je spet en mesec okol.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:38:36
|
|
|
|
briljantina
|
nati29, pri meni tud ni nič N znakov, tako da se bova skupaj borili v juniju...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 30.4.2010 12:42:49
|
|
|
|
mladika
|
twetka,ti kar pojdi spat,če maš šanso,če boš poli bolše volje!!nati29 pa briljantina,a vedve pa že mečeta puško u koruzo,pa na junij mislita pupe,lepo mirno počakat da se tečka res fajn ulije,pol vam pa dovolim selitev v junij prej pa ne!!sej a mislte da pa jst ne bi dans delala testa...sm HB greva z mojim u lj,pa mam še neki dela umes za postorit,pa sicer sem pa tak al tak jutranji urin že iz sebe dala,tak da brezveze neki testirat tja u tri dni tolk prej,če je nav med vikendom,ga delam u pon. in nič prej!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?