|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
29.4.2010 12:36:27   
twetka
Anonimna, čestitke, zdej pa punce, gremo po njenih stopinjah. user posted image user posted image Bi me zelo veselilo, če bi se čez en teden lahko pridružla januarčicam. sam ta mesec bom vztrajna in če tečke nebo, ne testiram prej, preden da ne mine en teden. Škoda testov, sem vidla prejšnji mesec, pa še bc me je okol prnesu, da sem mogla še na krvnega, pa še tist plačat. kr neki ta mesec sem zategla in ne razmetavam, za bedarije. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 126
29.4.2010 13:35:00   
briljantina
twetka - jst mam še dober teden do (ne)prihajajoče user posted image , pa ne kaže še nič. Ne vem sicer, kdaj so punce prvič občutile znake in krvav madež (vnegzditev). Je pa res škoda testov samo zato, ker smo tako nepotrpežljive in ne počakamo tistega zamujajočega tedna. user posted image Upajmo na najboljše!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
29.4.2010 14:27:16   
Solero
Še en lep pozdrav od mene!!

Neopazno se pridružujem zbranim v navijanju, ne vem pa še, če tudi v pričakovanju. Z bojaznijo a hkrati velikim veseljem se lotevava projekta "Baby2". Po prvi nosečnosti sem okrevala precej dlje kot po porodu. Zadelo me je komplet vse, kar piše v zdravstvenih bukvah, fizično in psihično. Ker pa sem po karakterju mačka, sem znova vstala v življenje, in upam, da ga bom lahko vdihnila še komu.

Torej, Baby1 ima skoraj 3 leta, Baby2 pa ima že kar dolgo časa izbrano ime in mamo, ki se je končno odločila, da ga ustvari. Najraje bi ta mesec...ne vem, zakaj. Tako čutim. Upam na srečno in srčno kompatibilnost najinih genonosnih celic.
Ter tudi vseh vaših!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 128
29.4.2010 14:51:48   
Meba
En lep pozdrav vsem...

Vas v zadnje čase malo berem, saj tudi midva razmišljama o projektu "baby 2", kot je že moja predhodnica posrečeno napisala. Sicer je naš sonček star šele 1 leto,ampak v zadnje čase nama misli vedno bolj uhajaoj k temu, da bi pa mogoče vseeno že bil čas še za enega. Pa na prvega smo kar dolgo čakali, tako, da... Ne vem sicer še točno kateri mesec bomo "aktivno" začeli, tačas pridno navijam za vse, da čim prej ugledate željen +. 

< Sporočilo je popravil Meba -- 29.4.2010 14:56:53 >

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 129
29.4.2010 22:32:42   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog) user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. spaghetek (21.krog)user posted image

12.5. evatisa (13.krog)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
28.5. _sanja_* (1.krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 22

NOSEČK: ____

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero

Anonimna jst sem te kar k nam na seznamček dala,upam da aprilčice navjo zamerle,ker pomojm po PDP-ju sodiš med januarčice 2011!!??
Aja pa ta novi dve punci,jst sem vaju za enkat dala med navijačke,ko se pa odločite kaj pa kako,pa če se želite k nam pridružit mi pa javita in sevede dobrodošli!!user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 130
30.4.2010 8:11:04   
briljantina
naty29 in roža03 - jutri navijam za vaju, da ne bo prišla. Pošiljam vama veliko user posted image

Lepe praznične dni,

briljantina

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 131
30.4.2010 8:13:33   
Anonimen
ja seveda sodim med vas po internetu sem si izračunala pdp 04.01.2011.Kako ste pa vi kaj no mene že daje lakota učeraj zvečer sem se že najedla paradajza im mocarele joj kaj bo še, za kosilo pa mi sploh ni dišalo mesotako je začelo tudi septembru tako da zgleda smo na istem kot smo.user posted image user posted image user posted image . En lep sončen pozdrav

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
30.4.2010 10:05:18   
nati29
Meba dobrodošla, več nas bo, lažje bomo rekord podrle user posted image .

Briljantina, ja upam res, da se bo to uresničlo. Zaenkrat nimam še nobenih izcedkov, kot jih imam ponavadi pred user posted image , upam da je to dober znak. Sicer imam boleče prsi, ampak to imam sedaj že 3 mesece odkar sem nekala jemati KT zarad operacije pregrade. Prej me pred M niso nikol bolele.

Me je pa že kar zelo strah, če naj že jutri zjutraj naredim test, naj še malo počakam... Imam trenutke, ko rečem, bom še par dni počakala, potem rečem, najbolj da naredim test, da ne bom več tako negotova, tako da glede tega sem čist druga oseba kot sicer.

Lep dan vam želim vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
30.4.2010 10:33:32   
roža03
hay..sem naredila test pa je bil -..bom počakala še kak dan pa ponovila..

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 134
30.4.2010 11:21:09   
nati29
Roža, a že test si delala, jaz se ga pa ne upam user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 135
30.4.2010 11:35:50   
briljantina
Punci (nati29 in roža03), če imata predvideno user posted image šele jutri, potem rajši počakajta kakšen teden, da ne bosta po nepotrebnem zapravljali za teste...

Srečno!user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 136
30.4.2010 11:39:47   
mladika
ojla pupe moje!!da vam povem kok sm jst za lunouser posted image  spet sem si zračunala napačen čas ne pričakovane Muser posted image jutri je moj dan D in ne u pondelek,mislim....aja pa kar se tiče testov,mogle bi se zment da ga nobena ne dela prej dokler usaj dan,dva ne zamuja,ker če ne te to sam napsihira še bolj kot smo!!!!!!Naš moto: DOKLER NE PRITEČE JE ŠE ZMERAM UPANJE!!!!!!!!!sej vidte ko nekterim puncam še po enmu tednu se prikaže tolk švohna črtica da jo morš pod lupo iskat, tak da roža ne obupaj!!!!!!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 137
30.4.2010 11:41:41   
lidik
mladika ku ku. Kje se mi ti skrivaš? 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 138
30.4.2010 11:43:44   
mladika
tu sem!!!!!!nikjer se ne skrivam-šeuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 139
30.4.2010 11:45:08   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

tu sem!!!!!!nikjer se ne skrivam-šeuser posted image

še?????????? kaj imaš v planu da se boš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čuj, zdaj se morava pa enkrat za pijačko zmenit. Bi lahko šle pa tudi na kakšen sprehodek ko je že tak lep sonček zunaj. Kaj praviš?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
30.4.2010 11:51:21   
mladika
ne,vem odvisno kaj mi bo prinesu vikend!!glede pijačke,sprehoda,morm vidit kaj bo drug teden v službi ker ma moja sodelovka namen it na dopust in to pomeni da bom jst mogla delat od 10-17h!!user posted image aja pa po praznikih se bom mogla začet učit za pogojni izpit junija ko ga mam,tko da upam da najdem umes kako lukno,ti javim!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 141
30.4.2010 11:52:55   
twetka
Da vas še tu pozdravim, sem že na aprilu napisala, kolk sem nervozna in ne vem kako se nej zamotim, da bo minilo še teh 5 dni,ko bom vidla kako je moje telo nesposobno. Nebo niti plus, niti menstre po moje, mah jao ti dnevi pred tem pričakovanjem so kr neki, ves čas sem bla optimist kljub pco-ju, da pa sma ta mesec čudežno neki ustvarla pa vedno bolj se mi dozdeva, da menstre sploh nebo in bom v dreku, pa spet čakanje kdaj se bo gospa najavla na obisk. Ta mesec me sploh ne vleče testirat, ker me plusek nekak sploh ne zanima, ful me skrbi a bo sploh menstra prišla ali ne. Po moje če je nebo bom testirala še nekje po 10 maju, ker brezveze denar metat skozi okno. Jao pupe, grozno se počutim. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 142
30.4.2010 11:54:57   
mladika
twetka,tu smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
30.4.2010 11:57:14   
twetka
Mladika, hvala. Danes mam pa res nek čuden dan, kr neki sem zjokcana, pa tečna, kot mali dojenček, ko more it spat da je boljše volje. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 144
30.4.2010 11:57:19   
lidik
no ko boš imela čas mi javi. 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 145
30.4.2010 12:18:12   
briljantina
Se popolnoma strinjam z mladiko. Sem pa mnenja, za tiste, ki imate res točno user posted image , da naredite test dva ali tri dni kasneje, medtem ko tiste, ki se vam za nekaj dni lahko prestavi, počakajte kakšen teden. Drugače vse skupaj nima smisla in se bodo testki samo kupovali, - bo pa precej, slabe volje pa še bolj.

Vsem bo enkrat pokazal user posted image user posted image , torej ne obupajte!

Pozdravček in user posted image

briljantina

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 146
30.4.2010 12:19:46   
briljantina
twetka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 147
30.4.2010 12:24:30   
nati29
No, jaz že malo čutim, da bo user posted image prišla. Grrr.

Pa je spet en mesec okol.

Neposredna povezava do sporočila: 148
30.4.2010 12:38:36   
briljantina
nati29, pri meni tud ni nič N znakov, tako da se bova skupaj borili v juniju...

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 149
30.4.2010 12:42:49   
mladika
twetka,ti kar pojdi spat,če maš šanso,če boš poli bolše volje!!nati29 pa briljantina,a vedve pa že mečeta puško u koruzo,pa na junij mislitauser posted image pupe,lepo mirno počakat da se tečka res fajn ulije,pol vam pa dovolim selitev v junij prej pa ne!!sej a mislte da pa jst ne bi dans delala testa...sm HB greva z mojim u lj,pa mam še neki dela umes za postorit,pa sicer sem pa tak al tak jutranji urin že iz sebe dala,tak da brezveze neki testirat tja u tri dni tolk prej,če je nav med vikendom,ga delam u pon. in nič prej!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?