Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 17:59:24
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Ninocka, tudi če gre za IMN test pokaže, saj nosečniški hormon še zmeraj raste, samo ne tako hitro....Jaz sem imela lani IMN in mi je črtico pokazalo že zadnji dan cikla
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 18:05:24
|
|
|
|
twetka
|
Pupe, js sem brala zdej malo forum in se je res že zgodilo da so bile vseeno nosečke test pa ni nič zaznal. Pri meni js vem da za to ne gre, samo pa vseeno je zanimivo, sem se malo zamislila nad temi testi. Malo čudno res, sam teoretično je možno, da se v urin nebi sproščal hormon in ga enostavno test ne zazna ali pa ga je premalo da bi obarval črtice, hm,.....kaj pa vem, zanimivo v glavenem. Te najbrž kar kap zadane, da ti testi kažejo negatino potem ti pa G pove da si nosečka, more bit kr šok, če ne pričakuješ. To da test nebi pokazal, se pa verjetno ful redko kdaj zgodi, je pa zgleda možno. Js se vedno sprašujem kako za vraga je sestavljen ta test, da zazna samo nosečniški hormon, kako to naredijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 19:48:13
|
|
|
|
ninocka26
|
Sem tudi jaz tako mislila, da vedno pokaže, pa so mi razložili, da pri IMN to ni vedno nujno. Mislim, da tudi na enem izmed testerjev to izrecno piše (pa se ne spomnim na katerem). Ne vem, če bi meni toliko zamujala pa, da bi se še pojavile bolečine bi se šla pokazat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 20:39:29
|
|
|
|
twetka
|
Js upam da je z Witch vse ok, nič se ni javla potem več, me kr malo skrbi kaj se dogaja. No mene dans že cel dan boli desni jajčnik, pa opazla sem belkasto sluz, tako da srčno upam da se kaj dogaja in bo prišla M, če pa že ne pa upam da v torek vidim kaj pametnega na UZ.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 22:21:22
|
|
|
|
majčii
|
Ojla :) ste pa kr čvekale dns... lepo :) Jst mam ju3 HSG in me je kr mal strah,... se tipkamo zvečer ve pa lepo držte pesti da me ne bo bolel preveč in da je vse ok :) Witch kaj se dogaja? lahko noč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 6:22:23
|
|
|
|
lidik
|
witch jupi, dočakala sem petek. Samo še dve uri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 7:32:19
|
|
|
|
witch
|
jutro punce Še sem tukaj. Hvala vam za skrb včeraj Bolečina je zvečer popolnoma izginila Danes zjutraj pa so se je pojavil temen izcedek, tak da mislim, da bo še danes prišla. Po eni strani sem vesela samo da bo, po drugi strani jezna , ker vem, da sigurno ni pikice, in če je bila je šla... Najbolj me pa jezi to, da mora priti glih zdaj ko imam pregled pri G In seveda do ponedeljka nebo popolnoma odšla... Bom pa poročala kako se bo to danes odvijalo... lidik držim pesti in komaj čakam novičke
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 7:39:43
|
|
|
|
lidik
|
witch jaz upam, da se ti bo vse dobro steklo in da če že res misli priti, ne pride vsaj do torka in da daš pregled v miru skozi in ti ne bo potrebno več čakati. No jaz pa nestrpna in živčna in nervozna in me je strah in sem vesela in joj no...sej ti ne znam povedati kako se počutim. Pa kaj ti sploh govorim, sej boš kmalu na mojem mestu in ti bo čisto jasno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 7:41:29
|
|
|
|
witch
|
lidik saj boš videla da bo vse ok jaz že močno držim pesti, da bo in da bo pikica velika kot mora biti samo za vaju s pikico Jaz na tvojem mestu... upam, da kmalu...
< Sporočilo je popravil witch -- 14.5.2010 7:43:31 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 7:48:03
|
|
|
|
lidik
|
o witch hvala za tako lepo pikopoko. Ja sej jaz tudi upam, da bo vse vredu, samo strah me je pa vseeno. In ja seveda boš kmalu na mojem mestu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 7:52:43
|
|
|
|
witch
|
To pa ti verjamem da te je strah je tudi mene, pa kje je še ponedeljek veš kak se bojim kaj mi bo rekla... pa da bom mogla na kakšno operacijo... pa vseh najhujših možnih diagnoz... ah saj bo... Ti se pa drži, ker nebo nič narobe
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 8:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce lidik-naj te ne bo strah ,saj boš videla nekaj neprecenljivega.Držim pesti. witch-no sedaj vsaj veš na čem si in greš lahko novim zmagam naproti No meni danes čarobna paličica ni povedala nič(CB),tečke še vedno ni in sedaj še čakam.Upam ,da se tudi pri meni nebo kaj poigralo telo,samo kaj boš naredil ...čakat da pride...nimam kaj ker tudi če štejem najdaljši jutrišnji cikeel bi CB danes kljub vsemu že moral nekaj pokazati. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 8:58:40
|
|
|
|
latka
|
Jutro! lidik, vse bo v redu! witch, vsaj lahko greš v nove boje, tako ti bo naslednjič lahko zamujala z vzrokom anonimna, vem kako se počutiš, dokler ni na vidiku, ponavljaj test! Pri meni vse po starem, boleče prsi, BT nad 37, 15 dan po tableti, mogoče bom danes šla po CB, imam pa občutek, da bo čez vikend prišla !Problem je v tem, da ne vem kako dolgo je povišana BT(15 dni si merim), ker si nisem merila cel cikel ravno zaradi Dabrostona!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 9:52:18
|
|
|
|
lidik
|
hej punce jaz sem nazaj. Vse je vredu. Sicer imam vnetje, tako da mi je dal ene svčeke da se pozdravi. Drugače pa velikost ustreza 9t2d, datum poroda torej ostane 15.12. in punce videla sem . Jaz sem tako vesela, da bi zdajle če ne bi bila v službi najraje vriskala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 10:01:17
|
|
|
|
zaljubljena23
|
majčiii, vso srečo danes... bravo lidik
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 10:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik-- za ......nepopisen občutek.....kajne!? bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 10:31:43
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen lidik-- za ......nepopisen občutek.....kajne!? bm Ja res ja. Ne znam ti povedati in razložiti kakšen občutek. Ma trenutno vem samo to, da sem vesela da bi vriskala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 10:33:46
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, super za srčka. Je res super občutek. Jaz sem se pa naročila za pregled in ga imam 8.6. komaj čakam. Moja G drugače naroča šele okrog 10t, pa sem se zmenila, da zaradi težav v prejšni nosečnosti pridem prej. Majči, držimo pesti zate. No, punce z odprtimi rokami vas vabim med januarke .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 11:00:23
|
|
|
|
twetka
|
Witch, js upam da bo vse ok. Bo vsaj tečka prišla in boš lahko šla naprej, zdej si bila pa ves čas v dvomih kako in kaj. Mene je včeri tut neki pikalo, ampak bil je samo bel vlečljiv izcedek. Mislim da se morejo naše M tako zafrkavat. Prej nič ko pa se naročimo na pregled se pa prikažejo. Js bom vidla kaj se bo izcimilo do torka, če ne pa vsaj upam da bi se videl kak folikel in nebi bila cista. Latka, js sem še vedno mnenja da si nosečka, po moje je to to. Dej testiraj danes, ker mene bo razgnalo od nervoze. Lidik bravo, super novička. Pikapoka zate za naprej, pa za vse ostale, ki še čakamo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 11:55:38
|
|
|
|
briljantina
|
lidik -
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 12:25:01
|
|
|
|
witch
|
lidik joj sem vesela za tebe Mene pa tako boli krče imam za znoret
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 12:36:07
|
|
|
|
Shilou
|
witch pojdi k zdravniku in to čimprej, če so zelo boleči krči. Jaz nebi čakala, kaj pa če imaš izvenmaternično nosečnost? Sem zdaj malo tvoje znake prebrala in veliko kaže tej smeri. Nočem te strašiti, ampak s takšnimi stvarmi se ni za igrat. Držim pesti, da bo vse v redu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 12:52:41
|
|
|
|
lidik
|
witch punca moja kaj je to? Pa kaj izcedke še imaš kakšne ali kaj? Kaj pa če bi kljub vsemu poklicala svojo G in povedala. Mogoče te vzame že danes če je res tako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 13:22:06
|
|
|
|
witch
|
Mi je že zjutraj pritekla... Tak da teče mi čisto normalno, kot vedno... Boli me pa fejst, malenkost bolj kot pri vsaki. Ker me vedno ko mi zamuja bolj močno boli. Upam, da bo do ponedeljka izginila, da me G pregleda. Če pa bo še, se bom pa šla vseeno pogovorit.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 14.5.2010 13:44:43
|
|
|
|
Shilou
|
a tak, no fajn. Potem pa po končani pridno in delati . moja tečka pa bi naj jutri prišla. Bomo videli,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?