|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
13.5.2010 17:59:24   
zaljubljena23
Ninocka, tudi če gre za IMN test pokaže, saj nosečniški hormon še zmeraj raste, samo ne tako hitro....Jaz sem imela lani IMN in mi je črtico pokazalo že zadnji dan cikla

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.5.2010 18:05:24   
twetka
Pupe, js sem brala zdej malo forum in se je res že zgodilo da so bile vseeno nosečke test pa ni nič zaznal. Pri meni js vem da za to ne gre, samo pa vseeno je zanimivo, sem se malo zamislila nad temi testi. Malo čudno res, sam teoretično je možno, da se v urin nebi sproščal hormon in ga enostavno test ne zazna ali pa ga je premalo da bi obarval črtice, hm,.....kaj pa vem, zanimivo v glavenem. Te najbrž kar kap zadane, da ti testi kažejo negatino potem ti pa G pove da si nosečka, more bit kr šok, če ne pričakuješ. To da test nebi pokazal, se pa verjetno ful redko kdaj zgodi, je pa zgleda možno. Js se vedno sprašujem kako za vraga je sestavljen ta test, da zazna samo nosečniški hormon, kako to naredijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.5.2010 19:48:13   
ninocka26
Sem tudi jaz tako mislila, da vedno pokaže, pa so mi razložili, da pri IMN to ni vedno nujno. Mislim, da tudi na enem izmed testerjev to izrecno piše (pa se ne spomnim na katerem). Ne vem, če bi meni toliko zamujala pa, da bi se še pojavile bolečine bi se šla pokazat. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.5.2010 20:39:29   
twetka
Js upam da je z Witch vse ok, nič se ni javla potem več, me kr malo skrbi kaj se dogaja. No mene dans že cel dan boli desni jajčnik, pa opazla sem belkasto sluz, tako da srčno upam da se kaj dogaja in bo prišla M, če pa že ne pa upam da v torek vidim kaj pametnega na UZ. 

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.5.2010 22:21:22   
majčii
Ojla :) ste pa kr čvekale dns... lepo :)
Jst mam ju3 HSG in me je kr mal strah,... se tipkamo zvečer ve pa lepo držte pesti da me ne bo bolel preveč in da je vse ok :)
Witch kaj se dogaja?

lahko noč

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
14.5.2010 6:22:23   
lidik
witch jupi, dočakala sem petek. Samo še dve uri. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.5.2010 7:32:19   
witch
jutro punce user posted image
Še sem tukaj. Hvala vam za skrb včeraj user posted image Bolečina je zvečer popolnoma izginila user posted image Danes zjutraj pa so se je pojavil temen izcedek, tak da mislim, da bo še danes prišla. Po eni strani sem vesela samo da bo, po drugi strani jezna , ker vem, da sigurno ni pikice, in če je bila je šla... Najbolj me pa jezi to, da mora priti glih zdaj ko imam pregled pri G user posted image In seveda do ponedeljka nebo popolnoma odšla...
Bom pa poročala kako se bo to danes odvijalo...
lidik držim pesti in komaj čakam novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 782
14.5.2010 7:39:43   
lidik
witch jaz upam, da se ti bo vse dobro steklo in da user posted image če že res misli priti, ne pride vsaj do torka in da daš pregled v miru skozi in ti ne bo potrebno več čakati.

No jaz pa nestrpna in živčna in nervozna in me je strah in sem vesela in joj no...sej ti ne znam povedati kako se počutim. Pa kaj ti sploh govorim, sej boš kmalu na mojem mestu in ti bo čisto jasno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 783
14.5.2010 7:41:29   
witch
lidik saj boš videla da bo vse ok user posted image jaz že močno držim pesti, da bo user posted image in da bo pikica velika kot mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
samo za vaju s pikico user posted image

Jaz na tvojem mestu... upam, da kmalu...

< Sporočilo je popravil witch -- 14.5.2010 7:43:31 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 784
14.5.2010 7:48:03   
lidik
o witch hvala za tako lepo pikopoko. Ja sej jaz tudi upam, da bo vse vredu, samo strah me je pa vseeno. user posted image user posted image user posted image user posted image In ja seveda boš kmalu na mojem mestu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 785
14.5.2010 7:52:43   
witch
To pa ti verjamem da te je strah user posted image je tudi mene, pa kje je še ponedeljek user posted image veš kak se bojim kaj mi bo rekla... pa da bom mogla na kakšno operacijo... pa vseh najhujših možnih diagnoz... user posted image user posted image user posted image ah saj bo...
Ti se pa drži, ker nebo nič narobe user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 786
14.5.2010 8:20:55   
Anonimen
Jutro punce

lidik-naj te ne bo strah ,saj boš videla nekaj neprecenljivega.Držim pesti.

witch-no sedaj vsaj veš na čem si in greš lahko novim zmagam naproti

No meni danes čarobna paličica ni povedala nič(CB),tečke še vedno ni in sedaj še čakam.Upam ,da se tudi pri meni nebo kaj poigralo telo,samo kaj boš naredil ...čakat da pride...nimam kaj ker tudi če štejem najdaljši jutrišnji cikeel bi CB danes kljub vsemu že moral nekaj pokazati.

bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
14.5.2010 8:58:40   
latka
Jutro!

lidik, vse bo v redu!user posted image user posted image user posted image
witch, vsaj lahko greš v nove boje, tako ti bo naslednjič lahko zamujala z vzrokomuser posted image

anonimna, vem kako se počutiš, dokleruser posted image ni na vidiku, ponavljaj test!

Pri meni vse po starem, boleče prsi, BT nad 37, 15 dan po tableti, mogoče bom danes šla po CB, imam pa občutek, da bo čez vikend prišlauser posted image !Problem je v tem, da ne vem kako dolgo je povišana BT(15 dni si merim), ker si nisem merila cel cikel ravno zaradi Dabrostona!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
14.5.2010 9:52:18   
lidik
hej punce jaz sem nazaj. Vse je vredu. Sicer imam vnetje, tako da mi je dal ene svčeke da se pozdravi. Drugače pa velikost ustreza 9t2d, datum poroda torej ostane 15.12. in punce videla sem user posted image . Jaz sem tako vesela, da bi zdajle če ne bi bila v službi najraje vriskala. 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.5.2010 10:01:17   
zaljubljena23
majčiii, vso srečo danes...

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo lidik

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.5.2010 10:21:04   
Anonimen
lidik--user posted image user posted image za user posted image ......nepopisen občutek.....kajne!?

bm

Neposredna povezava do sporočila: 791
14.5.2010 10:31:43   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lidik--user posted image user posted image za user posted image ......nepopisen občutek.....kajne!?

bm

Ja res ja. Ne znam ti povedati in razložiti kakšen občutek. Ma trenutno vem samo to, da sem vesela da bi vriskala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.5.2010 10:33:46   
agataema
Lidik, super za srčka. Je res super občutek.

Jaz sem se pa naročila za pregled in ga imam 8.6. komaj čakam. Moja G drugače naroča šele okrog 10t, pa sem se zmenila, da zaradi težav v prejšni nosečnosti pridem prej.

Majči, držimo pesti zate.

No, punce z odprtimi rokami vas vabim med januarkeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.5.2010 11:00:23   
twetka
Witch, js upam da bo vse ok. Bo vsaj tečka prišla in boš lahko šla naprej, zdej si bila pa ves čas v dvomih kako in kaj. Mene je včeri tut neki pikalo, ampak bil je samo bel vlečljiv izcedek. Mislim da se morejo naše M tako zafrkavat. Prej nič ko pa se naročimo na pregled se pa prikažejo. Js bom vidla kaj se bo izcimilo do torka, če ne pa vsaj upam da bi se videl kak folikel in nebi bila cista. Latka, js sem še vedno mnenja da si nosečka, po moje je to to. Dej testiraj danes, ker mene bo razgnalo od nervoze. user posted image user posted image Lidik bravo, super novička. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pikapoka zate za naprej, pa za vse ostale, ki še čakamo. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.5.2010 11:55:38   
briljantina
lidik - user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
14.5.2010 12:25:01   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj sem vesela za tebe user posted image user posted image user posted image
Mene pa tako boli user posted image user posted image user posted image krče imam za znoret user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 796
14.5.2010 12:36:07   
Shilou
witch  pojdi k zdravniku in to čimprej, če so zelo boleči krči. Jaz nebi čakala, kaj pa če imaš izvenmaternično nosečnost? Sem zdaj malo tvoje znake prebrala in  veliko kaže  tej smeri. Nočem te strašiti, ampak s takšnimi stvarmi se ni za igrat.

Držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.5.2010 12:52:41   
lidik
witch punca moja kaj je to? Pa kaj izcedke še imaš kakšne ali kaj? Kaj pa če bi kljub vsemu poklicala svojo G in povedala. Mogoče te vzame že danes če je res tako. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.5.2010 13:22:06   
witch
Mi je že zjutraj pritekla... Tak da teče mi čisto normalno, kot vedno... Boli me pa fejst, malenkost bolj kot pri vsaki. Ker me vedno ko mi zamuja bolj močno boli. Upam, da bo do ponedeljka izginila, da me G pregleda. Če pa bo še, se bom pa šla vseeno pogovorit.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.5.2010 13:44:43   
Shilou
a tak, no fajn. Potem pa po končani user posted image pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in delati user posted image .

moja tečka pa bi naj jutri prišla. Bomo videli,...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?