|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
7.5.2010 11:13:33   
twetka
hehe pupe so se kr o avtih začele menit. tu js nimam dosti kaj rečt zraven ker se ne spoznam. user posted image user posted image user posted image drugače pa moj avto je Alfa, nočem met nič drugega. Agataema upam da je to to, če si 4 dni prej delala, neki že more bit na tem. latka s CB si tudi testirala? In je bil plusek??? hm pojdi na krvnega pa boš videla če je kaj na tem, ker če je cb pokazal rahlo črtico, js mislim da bi moglo bit no. 

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.5.2010 11:20:39   
agataema
Twetka hvala jaz tudi. Črtica je debela, ampak rahla. Upam, da bo v nedeljo močnejša.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.5.2010 11:22:43   
majalina
Sej tle je problem, jst ga imam prejcej več, ko laufam....

ko treniram grem lepo na easy, jutri tečemo pa trije v skupini in ponavadi sem take sorte, da se preforsiram. nima pa smisla, da delam paniko, če nosečnosti najverjetneje ni.

joj, sem zatežena... test bom naredila jutri zjutraj, samo, da bom bolj mirna.

povejte mi samo kateri je najboljši za ga delat nekaj dni prej? cena ni pomembna!

lep dan vsem!!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.5.2010 11:23:37   
majalina
Sem pozabila dodati, da sem zelo vesela za črtico. v nedeljo bo že ziher izrazitejša!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.5.2010 11:26:03   
**M**
agataema držim pestke za močno močno črticouser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.5.2010 11:26:53   
agataema
Majalina, zelo dober naj bi bil digitalni CB. Tkole naj bi pokazal, odvisno kok prej ga delaš:

Clearblue® Easy Easy gave the following results: 53% of pregnant women get results 5 days sooner. 74% get results 4 days sooner. 84% get results 3 days sooner, 87% get results 2 days sooner.

Pa še napiše a si al nisi noseča, ker tele črtice znajo varat.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.5.2010 11:27:40   
majalina
Zlata si!!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.5.2010 11:28:01   
agataema
Hvala vsem, da upate z mano. Ravno za 26. rojstni dan bi imela rok.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.5.2010 11:28:46   
agataema
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

Zlata si!!!

No problemuser posted image  

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.5.2010 11:52:50   
witch
majalina jaz bi na tvojem mestu še kakšen dan počakala.. oziroma če je ne pričakuješ v torek, počakaj vsaj do torka..

briljantina ti pa je nič ne pričakuj, ker je nebo.. sem se tako zmenila z njo. Jutri polulaj palčko in bo plusek. sem sigurna user posted image

agataema potem pa še močneje držim pesti, da te pobarvam roza user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.5.2010 11:54:29   
briljantina
agataema - nimaš ti 12.5. dan D? Pa si že testeka delala? V glavnem, držim pestke...user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.5.2010 11:56:56   
briljantina
witch - hehe, si hecna, upam, da si se to dobro zmenila. user posted image Drugače pa, če je ne bo danes, delam test čez najmanj pet dni. Škoda denarja, varčujem, sem ravno v fazi obnove prvega stanovanjčka. user posted image Seveda, da pripravim prostor za pikico, ko bo enkrat prišla.

Neposredna povezava do sporočila: 537
7.5.2010 11:57:22   
twetka
hihi to bi bilo pa super, bom držala pestke do nedelje, da se črtica ojača. tako je prav punce, maj more bit tudi obarvan roza, junija pa upam, da ga še ostale obarvamo, js najkasneje avgusta ali pa potem na jesen. Če pa do takrat še vedno nebo, bom itak da malo razočarana, ampak upam da bo in da bom vesela. Danes sem ful vesela, sonček sije zuni, malo sem šla po omarah šarit, po navadi me to spravi v slabo voljo ko mi nič ni prav, no danes je bilo obratno. Malo sem brskala po lanskih poletinih cotkah in so mi v nulo prav, lani jih nisem dobila niti čez noge, kaj da bi jih zapela. Tako da poletje, prihajam letos v kiklcah, ki jih lahko spet oblečem. user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kakšne nove bodo prišle delat družbo starim v moji omari. user posted image user posted image user posted image Srečna danes do konca, tako da upam da bojo šle še kilce dol, čez poletje. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.5.2010 12:00:00   
agataema
Briljantina, v bistvu imam 11.5. dan D, 12. sem dala za vsak slučaj. Saj sem rekla, da sem šla tko za foro delat, ker v prvi nosečnosti sem tudi tko delala in mi je pokazalo user posted image . Zdaj črtica je, upam da se bo obdržala.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.5.2010 12:04:31   
briljantina
agataema - sem šla zdaj za nazaj brat. Če je že sedaj rahla, potem verjetno tudi kaj bo iz tega "šmorna". user posted image Upajmo, da se user posted image obdrži. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.5.2010 12:07:53   
agataema
Hvala, tudi zate upam, da si user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 541
7.5.2010 12:36:30   
kopriva79
Hej punce, a še meme sprejmete v vašo temo? Plisss.
Sej bom pridna obljubim user posted image

Tudi jaz je ne pričakujem okoli 15-17.5. To je najin 5.krog in delava na pevem +.
Kar se tiče kg...no jih mam tut jaz ene 8 preveč, ampak zdej delam na tem da bi jih manj.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.5.2010 13:05:03   
**M**
kopriva79 dobrodošla pa čimprejšnji plusekuser posted image

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.5.2010 13:13:03   
majalina
hvala witch,

sej nisem neučakana, samo 'strah' me je, da ne bi zaradi preforsiranja kej skode naredila... ce bi bila slucajno noseca.

kar pa verjetno nisem, tako, da bom nehala delat paniko. jutri sla laufat, v ponedeljek pa po vlozke.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.5.2010 13:30:48   
twetka
heh, meni še vložki nič ne koristijo. Ni ne pluska, ne tečke. 

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.5.2010 13:40:24   
majalina
sori, ker nisem bila pozorna za nazaj.. a maš vedno neredne ali kako? jst mam vsaj to srečo, da je moja vsak mesec točna kot urica... 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.5.2010 13:42:03   
twetka
Sploh je nikoli nisem imela samo od sebe, razen ko sem shujšala je prišla, potem ko sem se zredila spet ne. Zdej ko sem spet shujšala je bila decembra po ful letih sama od sebe. Mela sem jo zdej tri mesece po klomifenu, evo pa je spet obstalo in je ni. 

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.5.2010 13:43:09   
majalina
to pa ni prijetno :-( upam, da boš te zadeve kmalu uredila. koliko pa ste sploh stara dekleta? jst sm 30.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.5.2010 13:47:52   
agataema
Jaz 25. Tweetka, kdaj pa naj bi prišla tvojauser posted image ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.5.2010 13:47:58   
**M**
Js 26

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?