Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 15:09:03
|
|
|
|
rija
|
liliana....četudi nobene ne vzamemo, kar se bo očitno zgodilo, je večja vseeno razvajena bolj kot tamala in enako kot moj
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 15:22:08
|
|
|
|
baguSka
|
mislim to je pa nekako se bl grozno... jaz mam najlepse spomine ravno na svoje otrostvo, ko sem prezivljala pocitnice pri mojih sestricnah in bratrancih...
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 15:42:58
|
|
|
|
rija
|
jaz tudi. smo bile cem mesec skupaj. in to je bila totalna avantura
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 16:00:44
|
|
|
|
TaMaSa
|
Sem samo preletela odgovore....tudi,ce vzames samo tamalo,ni nujno,da boste uzivali.Lahko bo imela ze kmalu domotozje,pa bo jok in stok.Ce vzames obe,te pa lahko starejsa preseneti in bo zelo pridna,saj imajo otroci,brez prisotnosti starsev,drugo obnasanje,boljse. Sem imela 1x sama necaka tri dni na smucanju.Sva se vedno super razumela,ce je bilo kaj narobe,je velikokrat prisel meni potozit,ampak,ko smo bili sami,je imel vseeno,kar hudo domotozje. Potem drugic,sem imela 5dni drugega necaka in je ravn tako zadnji dan jokal za mamico,ocijem,domom.Pa sem se z njim ukvarjala kot bi bil moj,oz.se bolj. V glavnem,ne,jaz ne bi vzela ne ene,ne obeh
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 16:03:23
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz tudi. smo bile cem mesec skupaj. in to je bila totalna avantura Odvisno,od otroka. Sem hodila v kolonijo,pa cisto vsako leto jokala,ker sem hotela ze kmalu domov,k mamici .Se spomnim,da sva sli eno leto skupaj z sosolko in prijateljico ze od malega,pa sva obe jokali.Ona,ker ni,jaz pa,ker sem hotela domov .
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 16:12:12
|
|
|
|
baguSka
|
no tud v koloniji je blo super lusno... sam ni ga pa cez pocitnice pri sestricni
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 16:21:03
|
|
|
|
rija
|
jaz sem bila tudi mala ciganka v šestem razredu v koloniji v tujini en mesec, pa nisem nikogar pogrešala....res sem se mela preveč dobro...pa prve ljubezni, pa non-stop dogajanje.....
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 16:23:59
|
|
|
|
baguSka
|
ja lepa so ta brezsrkbna leta..... jaz sem tud vse svoje pocitnice prezivela brez starsev in mojih dveh bratov... vsaj v veliki vecini!! itak smo bli ze tko non-stop celo leto skupi...
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 16:25:10
|
|
|
|
baguSka
|
drugac sem pa tud jaz hodila v kolonijo vso OŠ... če nisem bla tam, sem bla pr tabornikih, če pa še tam ne, pa pr sestrični...
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 19:41:42
|
|
|
|
liliana
|
Evo rija.....problem rešen.....v kolonijo ga pošlji, ali pa k tabornikom ali pa v končni fazi k svojim sestričnam na počitnice.....vidva pa sama na morje.....
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 20:17:53
|
|
|
|
rija
|
liliana...nisi najbolje razumela.... moj tamali jsploh ni "problem"
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 20:22:37
|
|
|
|
baguSka
|
rija sej ne da je v njem problem.. v tebi je, ker mu ne privoscis lepih pocitnic...
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 20:29:58
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka rija sej ne da je v njem problem.. v tebi je, ker mu ne privoscis lepih pocitnic... [/quote brez nje
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 20:34:28
|
|
|
|
baguSka
|
ja itak ! ce ze ne brez nje, pa vsaj s sestricno..
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 6.4.2010 20:52:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: baguSka rija sej ne da je v njem problem.. v tebi je, ker mu ne privoscis lepih pocitnic... [/quote brez nje saj bi mu samo kaj, ko on noče brez mene.... midva se bova namreč poročila
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:37:00
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija liliana...nisi najbolje razumela.... moj tamali jsploh ni "problem" Rija.....razumela sem tako, kot sem že v prvem postu napisala..... in verjamem, da ni "problem" tvoj mali...... ta zadnji post pa je bil bolj za šalo in malo tudi zares.....odgovor na to, kako sta z baguSko obujali lepe spomine, kako sta pri 10 in 12 letih v kolonije hodili......
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:43:12
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...ker ob popoldanski kavici premlevam eno zadevo..... Moj malček in njegova sestrična se razumeta 500 na uro. S tamlajšo. S starejšo pa bolj ne kot ja. In ko smo na obisku pri njih, je približno tako, da se starejša zapre v eno sobo, tamala pa dobesedno sedita en na drugem in se objemata. Z možem sva mela neki preblisk, da bi bilo super, če bi šla z nami na morje...zdaj pa... ...ker je starejša težje obvladljiva in je en sam kreg, ko so vsi trije skupaj, si jaz obeh ne upam in tudi ne želim povabiti zraven...in zdaj izpadem grozljiva pi*** , ker bi povabila samo tamalo.... Kaj bi storile ve? Obe ali nobena ali samo tamala Malo me zanima, kako gledate na tak primer preden stegnem jezik..... Definitivno obe, ali pa nobena.
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:51:44
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija evo tako je... moj e 4 leta 3 mesece, tamanjša je bila zdaj 5 let....tavelka pa je drugi razred..... in tavelka je bila pač zelo razvajana, ko je bila edinka....na žalost ali pač srečo....in ja, je do neke meje ljubosumna na vse okrog sebe, kar se meni ne zdi nič tak strašnega. jo pač včasih damo na hladno in je. v sobo se zapira, ker je pač veliko bolj miren tip od naših dveh zajčkov in potem pač v miru gleda tv....tamalega ima rada, ne morem rečt, da ne. vendar ne pol tako kot tamlajša. in moj malček čuti enako. v tamalo je dobesedno zaljubljen in to je enega objemanja in poljubčkanja ko se vidita. pa tudi tamala je veliko bolj čustven človek in se tudi pri meni precarta in precarta.... so pa bolj ko ne vsi domači kar precej zamerljivi. verjetno bi jih kar kap, če bi si dovolila povabiti samo malo. in kot vidim po odgovorih tukaj, vas je kar precej takih, ki zagovarjate oba ali noben.... No spet me tepe, ko ne preberem do konca teme. Punca je pač toliko starejša, da se ji ne da ubadat s tamalimi, ni pa nujno, da si nebi želela it s tabo na morje, zato za njo ni dobro, da bi jo kar tako izvzela iz povabila. Mogoče se prej pogovori s starši in seveda tudi s starejšo punco.
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:52:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: rija liliana...nisi najbolje razumela.... moj tamali jsploh ni "problem" Rija.....razumela sem tako, kot sem že v prvem postu napisala..... in verjamem, da ni "problem" tvoj mali...... ta zadnji post pa je bil bolj za šalo in malo tudi zares.....odgovor na to, kako sta z baguSko obujali lepe spomine, kako sta pri 10 in 12 letih v kolonije hodili...... ja.....:) saj bo mali tudi.....samo je še vsaj 6 let do takrat razeeeeen.....če bo totalni mamin sinček
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:55:59
|
|
|
|
baguSka
|
liliana, jaz sem to pocela ze pri 8ih.. hodila v kolonijo.. k sestricni pa ze veliiiko prej!
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:56:49
|
|
|
|
baguSka
|
pri 8ih sem si ze nasla svojo prvo pocitnisko ljubezen...
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:58:33
|
|
|
|
rija
|
uh, ti pa si bila zgodnja :))
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 8:59:28
|
|
|
|
baguSka
|
joj, dej ne govor... ves kok me je zadelo.... ampak so bli pa grozni metulji v trebuhu!
|
|
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 9:04:58
|
|
|
|
rija
|
jaz pa sem bila v eni od kolonij par z enim iz Cipra mater je blo fajn....se sploh razumela nisva kaj dosti
|
|
RE: NO, pa bi tudi jaz rada vaša mnenja... 7.4.2010 9:06:52
|
|
|
|
baguSka
|
ah, sej se ne rabis razumet..... takrat so itak samo iskrice letele....
|
|
|
Spontani splav, nato pa...MioBambinoPo prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...ponovno splavila (
18%)
rodila nedonošenčka (
5%)
rodila donošenega in zdravega otroka (
49%)
rodila donošenega in bolanega otroka (
4%)
še nisem zanosila (
24%)
Število vseh glasov: 135Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!