|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.9.2010 19:51:59   
ema tiara
ta pa je mini všeč...spet jaz...tu...ta mali 3-je spijo,taveliki se potepata

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.9.2010 20:41:27   
Najaa
¸Jaz sem tu. Prodajam dolgčas... Pr nas vsi ali spijo ali delajo... tak da itak, kot vsak petek. user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.9.2010 21:10:19   
PERSIDA
Evo mene na raport.Saj vem,da ste me pogrešaleuser posted image .
Malo se odvajam od kompa ,da nekaj naredim doma,ker je čez dan pač misija nemogoče je treba zvečer.Včeraj sem ga konkretno začela razturavat ,ker včasih je ,pa res že preveč usranouser posted image .Imam obdobje ko mi grejo vse rože naživce in vse male dekoracije.Vso čenčarijo lifram samo kaki svečnik ohranim drugo adijo. Tak postane človek čuden ,če ima dvojčkauser posted image .
Zdaj se malo vam posvetim pol še pa grem naredit kar me čaka.Ja tako pač je ,če je nekdo odločo ,da sem ženska in je vse samoumevnouser posted image user posted image .
Pa po novem hodimo malo kasneje spat,kar mi seveda ne paše ,jutranja ura je ,pa še vedno 6user posted image .

Danes sem si šla novega zobozdravnika iskat ,ker je prejšnji šel v penzijo in me je naročila januarja,a je treba kaj dodat?user posted image Upam samo ,da je vredna čakanjauser posted image .No ,če me slučajno kaj zvije lahko pridem ,vsaj to.
In moje dame bomo kako vsekale?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.9.2010 21:12:20   
PERSIDA
Lolita kako kaj?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.9.2010 21:13:01   
PERSIDA
spps - hvala ,ker tako lepo skrbiš za moj krvni obtokuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.9.2010 21:15:24   
Najaa
Kaj pa Najaa, kako kaj? user posted image user posted image user posted image

Ti bom kr odgovorila. Sama, ampak ne dovolj osamljena, da bi šla pucat! user posted image Hecam se, ma tud brez pirčka v hladilniku sem ostala... cela štala, bi rekli žabarji! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.9.2010 21:27:29   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj pa Najaa, kako kaj? user posted image user posted image user posted image

Ti bom kr odgovorila. Sama, ampak ne dovolj osamljena, da bi šla pucat! user posted image Hecam se, ma tud brez pirčka v hladilniku sem ostala... cela štala, bi rekli žabarji! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam jaz še nekaj hladnega lahko prideš bom prestavla pucanjeuser posted image .

Ne vem ponoči spim za en k***.Res bilo kdaj grem spat se miljonkrat prebujam ,pa vse me tak boli,da mi ne paše nikak ležat.Zdaj par dni sta maladva bolj slabo spala jih je vročina **** sedaj vročine ni več samo mislim,da se bo počasi razkuhalo nekaj ne vem.No kolko ,pa onadva ne rogovilita ,,pa moj živo sanja ko je doma in mi pojštre krade,pa luči prižiga ,pa take.No na koncu ,pa še meni nič ne paše ,da bi lahko spala,komu lepšeuser posted image .Nujno rabim en dober spanec sicer,hm ....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
3.9.2010 21:29:00   
PERSIDA
Najaa ti lahko mirne volje vsak dan glancaš stanovanje ko malidve greta v laif,paše meni malo pridešuser posted image .Saj maš samo tri nadstropjauser posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
3.9.2010 21:32:16   
Najaa
A res? kdo se bo pa učil in diplomo pisal? user posted image  user posted image

Persida, jaz sem se pa to noč zbudila s totalno trdim vratom. Tak sem lesena, da se še ponoč ne sprostim... bo treba na eno oreng masažo, ne pa tisto božanje mojega dragega. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.9.2010 12:45:01   
tasa_m
Dobro jutro, dober dan user posted image
Mi že z jutranjega potepa.
Tak da drage moje Persida, Kokica,Trezika,Čebela(-ica), Mediuhec in Ema Tiara hvala za lep dopoldan. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
4.9.2010 12:46:57   
ema tiara
hvala tudi vam,vse ste krasne čveke,s krasnimi otročički...upam da mi še kdaj znese da se dobimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
4.9.2010 18:27:06   
PERSIDA
Evo,pa nam je končno po dolgem času uspelo na kup z našimi user posted image .user posted image .Lepo,lepo samo ,da povem,da eden lepši ko drugi eni čupavi ,drugi manj ,eni rezervirani še vedno ,eni kažejo nove čevlje ,eni grizejo, eni še vedno skačejo ,ni ,da niuser posted image .
V glavnem takšni kot so sedaj nikoli več ne bojouser posted image . Bi jih kar vse melauser posted image .

I love you all my friends.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
4.9.2010 19:24:54   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
4.9.2010 20:04:53   
Najaa
Sam berem vas, pa I feel love too. user posted image
Jaz se pa ful nekaj slabo počutim. Bo zgleda treba it mal h dohtarju kri dat pogledat. Al pa sem od Tije staknila virus? user posted image Eh, danes bom zgodaj v postelji. Sam da Tija odpogleda svojo Bibi (user posted image ) pa jo spokam spat in prevzamem remote controll. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
4.9.2010 20:07:11   
PERSIDA

Jaz se pa ful nekaj slabo počutim. Bo zgleda treba it mal h dohtarju kri dat pogledat. Al pa sem od Tije staknila virus? user posted image Eh, danes bom zgodaj v postelji. Sam da Tija odpogleda svojo Bibi (user posted image ) pa jo spokam spat in prevzamem remote controll. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej porihtaš.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
4.9.2010 20:08:50   
PERSIDA
kokica - moram pohvalit vašo mašinouser posted image user posted image .En krog bi nas lahko kdaj pelala,saj  bomo meli copate zravenuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
4.9.2010 20:10:28   
PERSIDA
Tudi meni zmankujejo baterije zato si bom danes privoščla bolj zgodnji odhod do postelje in malo brala ,-kak dolgouser posted image .

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
4.9.2010 20:15:08   
Najaa
Da imaš še čas brat, kdaj pa? user posted image  user posted image Mislim ok, sej čas se najde sam energija? In oči met odprte? user posted image

Lahko noč, ne bom več bluzila.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
4.9.2010 20:48:35   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da te nisem ki preko gsmja okužla? user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
4.9.2010 20:49:20   
tasa_m
Tudi jaz grem ,ker mi Lija kuj sma iz spalnice hodi in očitno bom mogla z njo iz.

Lahko noč, se tipkamo jutri.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
5.9.2010 11:09:02   
tasa_m
Hmmm, včeraj zadnja danes prva user posted image  user posted image  user posted image

Iščem odejo za Lijo, pa so take cene da glava boli user posted image Zdaj sem na bolhi našla eno, bom videla kj bo mi tista gospa odpisala, če še ima ali ne.
Mi smo našo imeli izsposojeno in sem jo morala vrnit, zdaj ko je sestrična rodila. Tak da smo brez odeje. Trenutno imam v posteljnini kar njeno malo koco user posted image ampak jo ponoči vzamema k sebi pa jo jaz z mojo dol pokrijem, kaj pa te tista mala kocika je user posted image user posted image

Danes kuhamo nič, gremo tašči na obisk (spet) user posted image pol gledamo košarko, te pa je tak večer že.

Aja, če pa ima katera kakšno odejo doma in ji dla navlako pa se priporočam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
5.9.2010 11:43:55   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hmmm, včeraj zadnja danes prva user posted image  user posted image  user posted image

Iščem odejo za Lijo, pa so take cene da glava boli user posted image Zdaj sem na bolhi našla eno, bom videla kj bo mi tista gospa odpisala, če še ima ali ne.
Mi smo našo imeli izsposojeno in sem jo morala vrnit, zdaj ko je sestrična rodila. Tak da smo brez odeje. Trenutno imam v posteljnini kar njeno malo koco user posted image ampak jo ponoči vzamema k sebi pa jo jaz z mojo dol pokrijem, kaj pa te tista mala kocika je user posted image user posted image

Danes kuhamo nič, gremo tašči na obisk (spet) user posted image pol gledamo košarko, te pa je tak večer že.

Aja, če pa ima katera kakšno odejo doma in ji dla navlako pa se priporočam user posted image

mi imamo samo en odejo tako da ti žal ne morem pomagat... mi pa danes nimamo tašče doma in moramo sami kuhat user posted image user posted image user posted image zrezke v zelenjavni omaki, riž in solato....njami za mene, M. pa bo itak nos vihal....user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
5.9.2010 11:44:51   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Evo,pa nam je končno po dolgem času uspelo na kup z našimi user posted image .user posted image .Lepo,lepo samo ,da povem,da eden lepši ko drugi eni čupavi ,drugi manj ,eni rezervirani še vedno ,eni kažejo nove čevlje ,eni grizejo, eni še vedno skačejo ,ni ,da niuser posted image .
V glavnem takšni kot so sedaj nikoli več ne bojouser posted image . Bi jih kar vse melauser posted image .

I love you all my friends.user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
5.9.2010 12:12:30   
ema tiara
jaz sem v e.leclercu vsem nam kupla po 9,90e,je pa njihova eko firma...meni je všeč,še,zaenkrat.kak dolgo bo pa bomo vidliuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
5.9.2010 21:58:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da te nisem ki preko gsmja okužla? user posted image
user posted image user posted image

Tudi mogoče. user posted image
Ne, danes je že bolje.

Odeje pa žal nimam odveč. Nam zdej, ko je že mrzlo in še ne kurijo, vse prav pridejo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?