|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.9.2010 10:42:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Tulipan - kaj samo čekiraš?user posted image

Ko pridem v službo, preverim količino dela, odprem mejl, RR, skype in imam to non-stop odprto. Ko mam pa kaki luft, pa kako rečem! Happy now???user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko še napišeš kakšno je počutje pa take fore?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
3.9.2010 10:44:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mi mamo pa na šihtu tako gužvo, da mi ni treba na šihtuser posted image user posted image user posted image  Bom zgleda, morala spet intenzivno pošiljat prošnje, da me kaj ne preseneti - sam kaj, ko me noben niti ne povoha, ker nimam izkušenjuser posted image

Ma daj....saj veš kriminala nikoli ne bo zmanjkalo. user posted image Zate pa držim pesti, da najdeš kaj zase primernega in bolj zanesljivega. user posted image user posted image

Ma brezveze vse skupuser posted image user posted image  SEm se že nehala sekiratuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
3.9.2010 10:45:11   
KOKICA32

Mi mamo pa na šihtu tako gužvo, da mi ni treba na šihtuser posted image user posted image user posted image  Bom zgleda, morala spet intenzivno pošiljat prošnje, da me kaj ne preseneti - sam kaj, ko me noben niti ne povoha, ker nimam izkušenjuser posted image

Ma daj....saj veš kriminala nikoli ne bo zmanjkalo. user posted image Zate pa držim pesti, da najdeš kaj zase primernega in bolj zanesljivega. user posted image user posted image

Ma brezveze vse skupuser posted image user posted image  SEm se že nehala sekiratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
3.9.2010 10:46:14   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ni več tistega čveka ko ste bileuser posted image ,bolj zvečer pa še to ne vednouser posted image grem nekj v pisker vreč,da ne bojo tja popadali od lakote popoldan...user posted image
Takrat je bilo već časa, manj  obveznosti. Sedaj pa včasih komaj čakam, da otroci zaspijo, da je mal miru. Vsaka čast tebi,da sfolgaš, men že 2 izčrpata zadnje atome energijeuser posted image

vem kak ti je,ko jih je več se naučijo bolj sami zaigrat,pa bolj so samostojni...lucas npr.sedi v vtrcu pri mizi,sam je in pije iz skodelice...ostale so mamice in vzg.hranle...saj je cartav...pa se igramo,pa potepamo...samo bajto pa mam 90%časa v razsulu...ko sta bile samo večji dve manjši se imela vsak kotiček spucan...zdaj pa še samo osnovo...vse gre...samo da se mamo radi..

Lepo napisanouser posted image  Pospravljanje ni življensko pomembno ( ma tolk, da se komu kaj ne narediuser posted image )- je treba čas z otroci izkoristit dokler lahko, sej prehitro odraščajo.

SE PODPIŠEM!user posted image user posted image user posted image

Čeprav pa priznam, da me včasih že od tega glava boli, ko se vsakič spotaknem na kakšni kocki, pa dlake od Giocota pa to. Joj.

Sej  jaz tud nea najbolj uživam, ko bosa stopim na kakšno kocko ( tisto pol ziher pospravimuser posted image user posted image ), če bi pa hotla, bi pa lahk igrače pobirala od jutra do večera - kje mam pa časuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
3.9.2010 10:50:11   
Tulipan12

Ko pridem v službo, preverim količino dela, odprem mejl, RR, skype in imam to non-stop odprto. Ko mam pa kaki luft, pa kako rečem! Happy now???user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko še napišeš kakšno je počutje pa take fore?user posted image user posted image

Ko pa se razpišem, pa mi je Persida fauš, da mam tako fajn službo, da lahko cel dan na RR visimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
3.9.2010 10:57:12   
spps

user posted image

Ko pa se razpišem, pa mi je Persida fauš, da mam tako fajn službo, da lahko cel dan na RR visimuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  boš mela kmalu manj časa, tak da izkoristi dokler lahko - Persidi pa vse tolk nalepi kakšno slikco od kakšnega tipčka, pa bo mirnauser posted image
Kdaj imaš rok?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3856
3.9.2010 10:57:58   
spps

Ma dokler imam še upanje greuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
3.9.2010 11:12:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Evo---žogice naročeneuser posted image

Pravilna odločitev, zdej bosta pa z Juretom enake mela user posted image
nisem jih dobilauser posted image ni imela pravih velikosti...ker za 18-24mesecev ni žogic...tako da sm mu naročila TE.
Samo kaj tudi vaše črvičke tako tiščijo?? Leon ima kar odtis od elastikeuser posted image se to še kaj raztegne?

Sigurno se raztegnejo. Nika ima zdej cca en teden nove, pa je elastika že dosti raztegnjena.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.9.2010 11:14:33 >

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
3.9.2010 11:14:41   
Najaa

Dober dan!user posted image

Moram vam povedati, da je Valentin včeraj v vrtcu veliko jokal, skoraj nič spal, malo jedel...danes mi je sicer pomahal v slovo a je že nabiral solzice. Vso pot do MB sem jokala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
3.9.2010 11:14:46   
Najaa

dober dan...gggg bi bila tista mucika...user posted image user posted image user posted image vidim da imamo vse slabo vest ko puščamo malecke v vrtcu...saj bo,še vsi so se navadli...pa uživajo...je pa slovo težko...je pa snidenje zato lepše

Jaz je nimam. user posted image user posted image
Resno, slabo vest sem mela mogoče prve dni, ker sem vedla, da bolj malo je in če bi bila z mano doma, bi jo futrala in nafutrala... sam hej, v 14-ih dneh je bejba začela jest! To pomeni, da poje obrok v normalnem času ne kakor prej pol ure in več user posted image , da je skoraj vse kar ji damo, da večinoma sama je itd. In vem tudi, da se imata v vrtcu boljše, kakor bi se imeli z mano doma. Popoldan pa tak vse nadoknadimo.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
3.9.2010 11:15:24   
Najaa
Glede na zgornji post verjetno v kratkem sploooh ne bom mela slabe vesti, niti če bi hotla, ker bom šla v službo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
3.9.2010 11:42:17   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Glede na zgornji post verjetno v kratkem sploooh ne bom mela slabe vesti, niti če bi hotla, ker bom šla v službo. user posted image

To je že fiksno?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
3.9.2010 11:43:36   
Tulipan12

user posted image

user posted image user posted image user posted image  boš mela kmalu manj časa, tak da izkoristi dokler lahko - Persidi pa vse tolk nalepi kakšno slikco od kakšnega tipčka, pa bo mirnauser posted image
Kdaj imaš rok?user posted image

23.12.2010
bi mi bilo kul, da tokrat rodim vsaj ob roku, če ne prej, ker potem bosta en letnik 2009 in en 2010user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
3.9.2010 11:58:30   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Si dobila?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
3.9.2010 11:59:01   
KOKICA32

23.12.2010
bi mi bilo kul, da tokrat rodim vsaj ob roku, če ne prej, ker potem bosta en letnik 2009 in en 2010user posted image

Držim pesti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
3.9.2010 12:35:06   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  kdaj začneš? in kje?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
3.9.2010 12:35:33   
spps

23.12.2010

Držim pesti!user posted image

tudi jazuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
3.9.2010 12:48:48   
KOKICA32
Mene pa so sedaj klicali iz vrtca, da je V. dobil vročino in da ima rahlo drisko. user posted image A je to zaradi stresa ali kaj drugega?user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
3.9.2010 13:12:14   
spps

Mene pa so sedaj klicali iz vrtca, da je V. dobil vročino in da ima rahlo drisko. user posted image A je to zaradi stresa ali kaj drugega?user posted image user posted image
Možno je to, lahko je pa kakšna virozauser posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je pa z zobki?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
3.9.2010 13:14:51   
KOKICA32

Možno je to, lahko je pa kakšna virozauser posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je pa z zobki?

Trojkice mu gredo ven...pa je tudi driska v tem primeru?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
3.9.2010 13:16:19   
ema tiara

o ja,mi mamo vedno -torej petič vročino in drisko...pa fuj jokanja ponoči in slabo voljo čez dan

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
3.9.2010 13:16:42   
spps

te znajo bit hinavske. Lahko je tudi driska. Pri Larisi je blo tako, da je enkrat imela vročino in drisko par dni, ko so ji zobki izraščali.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
3.9.2010 13:24:45   
KOKICA32

te znajo bit hinavske. Lahko je tudi driska. Pri Larisi je blo tako, da je enkrat imela vročino in drisko par dni, ko so ji zobki izraščali.

aha, potem je to možen razlog!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
3.9.2010 13:38:57   
spps

aha, potem je to možen razlog!

Jp, najčimprej mineuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
3.9.2010 19:43:26   
spps
  Kje ste pa danes vse???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 3.9.2010 19:45:27 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?