|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.9.2010 7:44:45   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Mojega jokeca sem oddala v  vrtec..sem ga potem še malo špejela in se je pomiril, ko se je k teti stiskal in gledal knjigice. user posted image

Seveda sem se tudi jaz/midva imela fajn v soboto. Škoda edino, da nas je dež pregnal, ker jaz bi še bila. user posted image

Vsi vaši bebiji so se tako spremenili, zrasli. Vse tri blondinke, bavca ter Matevž, ki je skupaj z mojim razturaval "vesoljsko" ladjo.user posted image Pa Lukas in njegova mala sestrica. Ema Tiara super, da sva se spoznali. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.9.2010 7:44:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica - moram pohvalit vašo mašinouser posted image user posted image .En krog bi nas lahko kdaj pelala,saj  bomo meli copate zravenuser posted image .

Ni problema!user posted image Copat pa ne rabiš, ker je tak zamazan not, da dol padeš..saj več pes in otrokuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.9.2010 9:12:02   
tasa_m
Dobro jutro.
Moje počutje za en user posted image tak da sem naspidirana danes. Nena handlov iščite OKej ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lijo oddala v vrtec in je tak jokala, da se mi je paralo srce. Samo kaj naj druga, če pa mora hodit user posted image user posted image user posted image user posted image Saj se tiolažim, da se bo hitro navadla in bo spet stara Lija, katera mi niti lubčka ni mogla dat, ker se ji je tak mudilo v igralnico.

Aja glede odej HVALA vsem, sem na bolhi našla eno ko prodaja ot.prešito odejo+pojšter+4.rjuhe za posteljo in še 2-krat postelnjino za 25€.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.9.2010 9:19:22   
Tulipan12
Dobro jutro!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.9.2010 9:33:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.
Moje počutje za en user posted image tak da sem naspidirana danes. Nena handlov iščite OKej ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lijo oddala v vrtec in je tak jokala, da se mi je paralo srce. Samo kaj naj druga, če pa mora hodit user posted image user posted image user posted image user posted image Saj se tiolažim, da se bo hitro navadla in bo spet stara Lija, katera mi niti lubčka ni mogla dat, ker se ji je tak mudilo v igralnico.

Aja glede odej HVALA vsem, sem na bolhi našla eno ko prodaja ot.prešito odejo+pojšter+4.rjuhe za posteljo in še 2-krat postelnjino za 25€.

[/qu

Tasa! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prej poklicala vzojiteljico in je rekla, da se ne joče in da se vsi otroci igrajo in raziskujejo!user posted image

Tasa- sem ti pozabila prej napisati, glede odeje...jaz nimam tudi nič viška, sem jo pa kupila v Ikei za res smešen denar.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.9.2010 9:33:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!

Ojla!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.9.2010 9:40:58   
Tulipan12
Lia mi je včeraj full zakuhala, danes se je vročina še kr drži, sem pa mogla priletet v službo nekaj nujnega naredit, potem pa letim nazaj k njej. Kdaj vi peljete otroke k zdravniku? Jaz lahko trkam, da je imela samo enkrat virozo do zdaj, ko je imela ono 6. bolezen, ostalo pa nič. Pa je danes ne nameravam še peljat, jutri pa jo bom, če ji vročina ne pade. Al mi kaj drugega svetujete?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.9.2010 9:41:15   
tasa_m
Kokica... ma ja saj vem da je v Ikei bla za 16€ samo takrat sva jo midva dala nazaj, ker sva mislila, da je neboma rabla dat tak hitro nazaj user posted image  user posted image Ampak saj ni panike, Lija tak ni rada pokrita ponoči user posted image bom jo mela samo za ziher user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.9.2010 9:42:01   
Tulipan12
user posted image user posted image  za vse objokane v vrtcu!

Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.9.2010 9:47:16   
tasa_m

Lia mi je včeraj full zakuhala, danes se je vročina še kr drži, sem pa mogla priletet v službo nekaj nujnega naredit, potem pa letim nazaj k njej. Kdaj vi peljete otroke k zdravniku? Jaz lahko trkam, da je imela samo enkrat virozo do zdaj, ko je imela ono 6. bolezen, ostalo pa nič. Pa je danes ne nameravam še peljat, jutri pa jo bom, če ji vročina ne pade. Al mi kaj drugega svetujete?
Jaz bi na tvojem mestu enako naredila, če ji danes nebi še padla, bi jo jutri pelala. J

Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.9.2010 9:54:23   
KOKICA32

Jaz bi na tvojem mestu enako naredila, če ji danes nebi še padla, bi jo jutri pelala. J

jaz tudi ....počakam tri dni z vročino, preden greva k P.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.9.2010 9:54:50   
KOKICA32

Kokica... ma ja saj vem da je v Ikei bla za 16€ samo takrat sva jo midva dala nazaj, ker sva mislila, da je neboma rabla dat tak hitro nazaj user posted image  user posted image Ampak saj ni panike, Lija tak ni rada pokrita ponoči user posted image bom jo mela samo za ziher user posted image  user posted image  

Aha...no, pri nas je isto.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.9.2010 10:00:02   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aha...no, pri nas je isto.

Pri nas tudi! Jo hodim vedno pokrivat, če se zbudim, pa je vedno znova odkrita... ji že tak paše!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.9.2010 10:04:26   
Tulipan12
Vidim, da ste uživale v sobotouser posted image  Škoda, da nisva mogli prit, Lia full uživa v družbi otrok! Jo že kar vidim, kak bi mi pred spanjem govorila: Valentin tudi aja, pa Tomaž tudi aja, pa Lija tudi aja, pa Anže ajja... in tako naprejuser posted image  To je najina igrica pred spanjem in bi zdaj sigurno vse nove otroke naštevala, no, pa mamice tudi, ker najine vse prijatelje po parih našteva, pa bog ne daj, da koga izpustim, se kr zbuniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.9.2010 11:03:20   
tasa_m

Vidim, da ste uživale v sobotouser posted image  Škoda, da nisva mogli prit, Lia full uživa v družbi otrok! Jo že kar vidim, kak bi mi pred spanjem govorila: Valentin tudi aja, pa Tomaž tudi aja, pa Lija tudi aja, pa Anže ajja... in tako naprejuser posted image  To je najina igrica pred spanjem in bi zdaj sigurno vse nove otroke naštevala, no, pa mamice tudi, ker najine vse prijatelje po parih našteva, pa bog ne daj, da koga izpustim, se kr zbuniuser posted image
user posted image user posted image user posted image
Joj, ma škoda res. Ampak saj je še veseli december tu in se bomo takrat vidle.

Aja, Tulipan upam, da neboš prehitevala tak da bomo te samo zate bolj hitro božičkovali user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.9.2010 11:12:11   
tasa_m
 a katera ve kje kupim barvo za tekstil? Lija je dobila eno trenerkico-roza barve, katera ima na kolenih nek temen flek. Očitno so dali tole roziko zrave z temnimi stvarmi prat in se je barve navleklo. In zdaj bi ji rada trenerkico pobarvala na zeleno ali pa rjavo, da bo lahko še naprej nosla.
ALi imajo to v DMu, ve katera? Ali bom morala v Bauhaus, Baumax ipd. trgovine?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.9.2010 11:15:13   
KOKICA32

a katera ve kje kupim barvo za tekstil? Lija je dobila eno trenerkico-roza barve, katera ima na kolenih nek temen flek. Očitno so dali tole roziko zrave z temnimi stvarmi prat in se je barve navleklo. In zdaj bi ji rada trenerkico pobarvala na zeleno ali pa rjavo, da bo lahko še naprej nosla.
ALi imajo to v DMu, ve katera? Ali bom morala v Bauhaus, Baumax ipd. trgovine?

Imajo, pa v Mullerju tudi....S temi iz DM-a sem že barvala in so okej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.9.2010 11:16:02   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image
Joj, ma škoda res. Ampak saj je še veseli december tu in se bomo takrat vidle.

Aja, Tulipan upam, da neboš prehitevala tak da bomo te samo zate bolj hitro božičkovali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeee, komaj čakam...samo prej še gremo me v "kitajsko" jesti, ne?user posted image

Si že boljše volje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.9.2010 11:16:51   
tasa_m

Imajo, pa v Mullerju tudi....S temi iz DM-a sem že barvala in so okej.

Muller mi je izven dosega, medtem ko mi je DM čist pri roki user posted image

Hvala Kokica.
Zdaj ap grem malo na kavč poležat. Se tipkamo še kaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.9.2010 11:17:47   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeee, komaj čakam...samo prej še gremo me v "kitajsko" jesti, ne?user posted image

Si že boljše volje?

aja, točno ja...kitajska je še na vrsti. Pozabla user posted image   user posted image

Ja, saj sem že okej, samo vse me boli.. Bom že preživela,ne se bat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.9.2010 11:21:40   
KOKICA32

Si že boljše volje?

aja, točno ja...kitajska je še na vrsti. Pozabla user posted image   user posted image

Ja, saj sem že okej, samo vse me boli.. Bom že preživela,ne se bat user posted image user posted image user posted image

Saj se ne, saj vem, da si korenina!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.9.2010 11:23:48   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image

berem še nekaj za radiatorje. Nujno rabima radiatorje, pa moram malo pogledat na koliko obrokov bi jih lahko v Bauhausu vzela.

Kje pa je Majale?? Se ne druži več z nami? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.9.2010 11:46:05   
KOKICA32

user posted image  user posted image  user posted image

berem še nekaj za radiatorje. Nujno rabima radiatorje, pa moram malo pogledat na koliko obrokov bi jih lahko v Bauhausu vzela.

Kje pa je Majale?? Se ne druži več z nami? user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Merkur? Tam sva jih midva kupovala, pa tudi imajo na obroke....

Pojma nimam kje se skriva!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.9.2010 12:27:17   
tasa_m
Merkur? Hm, na to pa sem čisto pozabla. Hvala. Bom malo pogledala.

Sem si zdaj dala poletno kolekcijo iz omar, pa v omare zimsko, pa se mi je tak zvrtelo, da še sreča da mam komodo, čisto zraven kavča. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.9.2010 12:29:45   
KOKICA32

Merkur? Hm, na to pa sem čisto pozabla. Hvala. Bom malo pogledala.

Sem si zdaj dala poletno kolekcijo iz omar, pa v omare zimsko, pa se mi je tak zvrtelo, da še sreča da mam komodo, čisto zraven kavča. user posted image

user posted image user posted image user posted image Ojoj! Pojdi počivat!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?