|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.4.2010 8:09:40   
KOKICA32
DOBER DAN!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.4.2010 9:08:13   
Najaa
dober dan.user posted image

spali malo, pa vsaj tisto kvalitetno no, ne smem se pritoževat,user posted image nika je "zvonila" že ob pol 7h tak da sitna je ko stouser posted image in komi čakama s Tijo, da gre spat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.4.2010 12:27:40   
tasa_m
dober dan.

Evo pa sem tudi jaz zaposlena v največji firmi v sloveniji-borza! user posted image user posted image

Danes se dobim še z Robijem, upam da mi da pogodbo pa del. knjižico te pa sem na konju in smo čakam na službo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.4.2010 12:43:19   
KOKICA32
Tasa- čestitam za "službo". Sedaj pa držim pesti, da jo čimprej menjaš!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.4.2010 13:20:33   
PERSIDA
Dan.
PRVIČ PRESPALI CELO NOČ BREZ ,DA ENKRAT VSTANEM JUPIJEJE,.....user posted image
NA TO,PA PIJEMO V LJ IN MB .TASA PRIPRAVTA SEuser posted image  IN OSTALEuser posted image
Po težki noči user posted image  sem ju komaj sedaj spravla spat.Okol padata a bog ne daj ,da ju dam v posteljo.
No kosilo  je itak že skor gotovo tak,da malo na off ,ker pol bo itak akcijauser posted image .
Sprehodli smo danes se že ,pol še gremo enkrat na furo al ,pa po štirih teniske uničevatuser posted image .Jaz itak ,da vsa cvetoča danes po tapravi nočiuser posted image .
Avto smo dobili iz servisa v treh avtohišah je bil ,pa vsi pravijo ,da je vse okuser posted image .No ,če ostanem kje na poti v lj jim vse j...m po spiskuuser posted image .Pralni stroj popravili adijo 60 eur.Kosilnico še čakam ,no grem zdaj malo preverit ,če so mi jo že prodaliuser posted image .Počasi gre vse na bolje jaz ,pa v bankrotuuser posted image .
Nič grem še šmorn spečt za fačoka te ,pa malo rit dol počit ,da bo še bolj debela kot je itak žeuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.4.2010 13:39:22   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BRAVO ANŽE in TOMAŽ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak se govori Persida, kdaj si v kolendar zapišem... user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.4.2010 14:03:25   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BRAVO ANŽE in TOMAŽ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak se govori Persida, kdaj si v kolendar zapišem... user posted image user posted image

En lep sončen dan si izberiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.4.2010 14:21:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
PRVIČ PRESPALI CELO NOČ BREZ ,DA ENKRAT VSTANEM JUPIJEJE,.....user posted image
NA TO,PA PIJEMO V LJ IN MB .TASA PRIPRAVTA SEuser posted image  IN OSTALEuser posted image

Ostale oz. jaz konkretno sem že pripravljena. user posted image

Pa bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.4.2010 14:24:54   
KOKICA32

BRAVO ANŽE in TOMAŽ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Jaz grem poleg!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.4.2010 14:47:56   
leo**tia
dan,nasa noc spet katastrofalna..ze 2dni,ocitno zobki,mislim da bom ji calpol kar dala,nit spat je ne morem dat,samo cmeriuser posted image user posted image katastrofa,sitna je kouser posted image user posted image user posted image ..pa se prehlajena,malo pihne ven,sam ne more tak zelo da bi vse ven slo,aspirator odpade,ker ga vidit ne moreuser posted image ,,tak da ne vem kak bomo smrklje ven potegnili..kak NASVET____user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.4.2010 14:59:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

dan,nasa noc spet katastrofalna..ze 2dni,ocitno zobki,mislim da bom ji calpol kar dala,nit spat je ne morem dat,samo cmeriuser posted image user posted image katastrofa,sitna je kouser posted image user posted image user posted image ..pa se prehlajena,malo pihne ven,sam ne more tak zelo da bi vse ven slo,aspirator odpade,ker ga vidit ne moreuser posted image ,,tak da ne vem kak bomo smrklje ven potegnili..kak NASVET____user posted image

Močno jo primi in z aspiratorjem ven. Kar se mora, se mora. Sej je za njo dobro.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.4.2010 15:30:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Močno jo primi in z aspiratorjem ven. Kar se mora, se mora. Sej je za njo dobro.

Se strinjam in podpišem!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.4.2010 17:50:06   
spps
Ojla!

Jaz sem pa parkrat gledala na čveku pri dojenčkih, pa mi ni bilo jasno kako to, da nobena večp ne piše -zdaj vem zakja, haha.

Kako ste babnice?

jaz sem kr naprej v gužvi, haha. Sej še malo pa bom imela počitnice, da mal zadiham :)).

In kaj dogaja? Vem , da sem packa, ker se ne jvaljam, vendar enostavno ne gre...

LP!

S.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.4.2010 18:33:18   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Se strinjam in podpišem!!!user posted image

saj jo primem,tud sama si ga je prej skoz igro dala na nos in pritiskala na tipko da je vleklo.vseeno ne potegne,menim da ni dovolj mocanuser posted image ima neko sluz,zato puscam cimvec kaplic da se ymehca,pol pa hoce sama upihnit ven smrklje,nekaj jih gre,sluz pa neuser posted image bomo valda porihtali..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 339
21.4.2010 20:55:58   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Spps- pozdravljena nazaj! Ja, vsi smo zelo zaposleni!user posted image Kako pa šola?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.4.2010 22:46:35   
PERSIDA
Kokica določi datum ,pa gremo  samo res.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.4.2010 7:53:40   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 342
22.4.2010 9:42:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla!

Jaz sem pa parkrat gledala na čveku pri dojenčkih, pa mi ni bilo jasno kako to, da nobena večp ne piše -zdaj vem zakja, haha.

Kako ste babnice?

jaz sem kr naprej v gužvi, haha. Sej še malo pa bom imela počitnice, da mal zadiham :)).

In kaj dogaja? Vem , da sem packa, ker se ne jvaljam, vendar enostavno ne gre...

LP!

S.
ne izgovarjaj se, če je čas za FB je čas za RR tuduser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.4.2010 9:43:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

En lep sončen dan si izberiuser posted image
to pa se moram zoraj te zmenit al kak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 344
22.4.2010 9:46:37   
tasa_m
No, pa dober dan.

Danes imam L. doma, mah je bilo tako vreme, midve brez avta in nisem vedla če jo naj pelam ali ne, kaj če janu sredi dež dobi user posted image
Ampak zdaj vidim da sem se prav odločla, mi nekaj šmrka pa tečna je 100/h tak da bolje da je doma.

Jutri pa gre  v vrtec, ker imam razgovor. Tak da jutri ob 9.40 držat pesti user posted image HVALA lepa user posted image

Kuhamo govedino oz. govejo župo, zraven pa bo dobila verjetno kar pire..da bo lahko sama jedla. user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.4.2010 10:38:45   
KOKICA32

No, pa dober dan.

Danes imam L. doma, mah je bilo tako vreme, midve brez avta in nisem vedla če jo naj pelam ali ne, kaj če janu sredi dež dobi user posted image
Ampak zdaj vidim da sem se prav odločla, mi nekaj šmrka pa tečna je 100/h tak da bolje da je doma.

Jutri pa gre  v vrtec, ker imam razgovor. Tak da jutri ob 9.40 držat pesti user posted image HVALA lepa user posted image

Kuhamo govedino oz. govejo župo, zraven pa bo dobila verjetno kar pire..da bo lahko sama jedla. user posted image  

a v stari službi? Veš, da bom držala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 346
22.4.2010 11:02:55   
tasa_m

No, pa dober dan.

a v stari službi? Veš, da bom držala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne v novi v L.
Po eni strani si ful želim,da dobim po drugi pa če dobim mi gre morje adijo Imamo pa rezerviranega od 09-19.08 v Puli. In tu se pol pojavi vprašanje ali vzeti ali ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.4.2010 11:34:21   
KOKICA32

No, pa dober dan.

ne, ne v novi v L.
Po eni strani si ful želim,da dobim po drugi pa če dobim mi gre morje adijo Imamo pa rezerviranega od 09-19.08 v Puli. In tu se pol pojavi vprašanje ali vzeti ali ne?

Jaz tukaj ne bi razmišljala ali bi vzela ali ne. Seveda bi vzela službo! user posted image Sem bila v prejšnji službi na tem, da sem se zaposlila junija in nisem imela poleti nič dopusta, mi je pa šefica dovolila iti septembra na morje in je bilo prav tako super fajn. user posted image Upam vsaj, da ste vplačali riziko odpovedi potovanja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.4.2010 11:47:22   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla!

Kako ste babnice?

LP!

S.
ne izgovarjaj se, če je čas za FB je čas za RR tuduser posted image user posted image

Sam na fb je boljše, ker nas je več... user posted image Se mi zdi, da se zadnje čase na rr skoz silimo v neko debato in nam ne steče. Meni je žal, ker včasih so bile fajn debate tukaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.4.2010 11:48:34   
Najaa

No, pa dober dan.

ne, ne v novi v L.

Jaz tukaj ne bi razmišljala ali bi vzela ali ne. Seveda bi vzela službo! user posted image Sem bila v prejšnji službi na tem, da sem se zaposlila junija in nisem imela poleti nič dopusta, mi je pa šefica dovolila iti septembra na morje in je bilo prav tako super fajn. user posted image Upam vsaj, da ste vplačali riziko odpovedi potovanja.

Se strinjam s kokico. Jaz bi vzela službo, ker konec koncev službe ne rastejo na drevesu. user posted image Kje imate pa morje rezervirano? Pa sej se da  vse zmenit, ziher se bo dalo. user posted image Držim pesti, da ti rata.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.