|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.4.2010 9:27:22   
tasa_m
http://www.youtube.com/watch?v=RO9tpE6y-gw

zdaj pa grem pucat, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.4.2010 10:25:10   
ema tiara
malo za spomine http://www.shrani.si/?2h/BX/32c2NAey/novi-vozek-z-emmo-012.jpg
naša emma ariana

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.4.2010 10:34:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

naša emma ariana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!

Sedaj pa cartanje in uživanje na velko!user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.4.2010 11:16:45   
tasa_m

naša emma ariana

user posted image user posted image user posted image čestitke še tu, draga mami user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 304
20.4.2010 12:00:36   
leo**tia
dan,no mene bi zdaj skoraj kap ko ugotovim da nasa mala ima zunaj 6tice,no eno sam druga predira,zdaj vem zakaj 2dni temperatureuser posted image ..in jay komaj zdaj vidim,nisem si mislila da bo jih tak hitro dobila.tak da mamo 10zobkovuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.4.2010 12:01:38   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

naša emma ariana

user posted image user posted image user posted image čestitke še tu, draga mami user posted image user posted image user posted image

cestitke,in obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.4.2010 12:32:20   
trezika

naša emma ariana

iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!
pa obilo obilo cartanja!!!!!!!!!

si pa naredla orngi lušte user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
20.4.2010 12:39:24   
trezika
Tako... najinega dopusta je konec...bilo je super, pikica je na vlaku uživala milijon na uro, tudi doma je bla ful pridna...

tu pa še dve slikici z vlaka

user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.4.2010 12:56:12   
KOKICA32
Bravo, Maruša!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.4.2010 13:04:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

dan,no mene bi zdaj skoraj kap ko ugotovim da nasa mala ima zunaj 6tice,no eno sam druga predira,zdaj vem zakaj 2dni temperatureuser posted image ..in jay komaj zdaj vidim,nisem si mislila da bo jih tak hitro dobila.tak da mamo 10zobkovuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.4.2010 13:07:33   
tasa_m
user posted image user posted image Maruša pa si je privoščla, kuj ležečki user posted image
Saj Lija se je tud enega rukara kar vlegla in sem močno upala,da jo bo zmanjkalo, pa sem lahko samo upala.

No, jaz sem spucala, kosilo skuhala, speglala 2 stroja..mam še eno uro fraj preden grem po L. pa sem hotela speglat še kolk bi mi šlo ven, ampak ne morem destilirane vode odpret, tak da se moje delo mora končat user posted image user posted image Saj ne da se pritožujem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.4.2010 13:12:21   
KOKICA32
hahahha..kaki izgovor, Tasa!user posted image user posted image user posted image Moj pa deluje na navadno vodo tudi!user posted image

Pridna si bila!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa v Bistrici idi, pa tašči reči naj se ne pusti motiti, ker boš malo posesala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.4.2010 13:25:13   
trezika

user posted image user posted image Maruša pa si je privoščla, kuj ležečki user posted image
Saj Lija se je tud enega rukara kar vlegla in sem močno upala,da jo bo zmanjkalo, pa sem lahko samo upala.

No, jaz sem spucala, kosilo skuhala, speglala 2 stroja..mam še eno uro fraj preden grem po L. pa sem hotela speglat še kolk bi mi šlo ven, ampak ne morem destilirane vode odpret, tak da se moje delo mora končat user posted image user posted image Saj ne da se pritožujem.

hahahaha...dobra fora... bo treba res zaključit ja...saj si bla dost pridna za dans user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.4.2010 13:26:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hahahha..kaki izgovor, Tasa!user posted image user posted image user posted image Moj pa deluje na navadno vodo tudi!user posted image

Pridna si bila!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa v Bistrici idi, pa tašči reči naj se ne pusti motiti, ker boš malo posesala. user posted image user posted image user posted image

saj moj tud deluje na navadno vodo, samo se mi pol polno vodnega kamna naredi v likalniku user posted image user posted image user posted image

tašča je rekla, da bo ona uredila in posesala, ker ju bom drugače uničla plane katere imata z Valentinomuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.4.2010 13:31:42   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

saj moj tud deluje na navadno vodo, samo se mi pol polno vodnega kamna naredi v likalniku user posted image user posted image user posted image

tašča je rekla, da bo ona uredila in posesala, ker ju bom drugače uničla plane katere imata z Valentinomuser posted image user posted image

Pa ja! Da razmetavata še naprej, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.4.2010 14:12:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A katera ve kako je z emotiaro? Je rodila??user posted image

Menda že včeraj. Nisi ni vidla na fb?

In kaj imajo?

O, že vidla user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.4.2010 14:18:03 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.4.2010 14:13:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokič jaz te samo lepo pozdravim ,ker danes ne utegnem .Printam papirje ,ker jih jutri nesem za podaljšanjeuser posted image .Tak,da od jutri naprej same pesti da držiš,ok?
Držimo tudi mi!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.4.2010 14:17:37   
Nina00

naša emma ariana

O pupika mala user posted image

Čestitke celi družinici user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.4.2010 14:20:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 318
20.4.2010 14:20:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

Petice si mislila, a ne user posted image  Kere ji pa še manjkajo, ker navadno so petice zadnje od mlečnih zob, ki zrastejo.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.4.2010 14:22:13   
Nina00
Trezika kako je luštna tvoja Maruša!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 320
20.4.2010 14:23:26   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  Pa saj si bila zeloooo pridna, tako da res ne rabiš izgovora zakaj nisi še zlikala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.4.2010 20:06:27   
leo**tia
no mogoce sem se zmotila glede zobkov.dobila je kocnike..

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 322
20.4.2010 20:53:08   
PERSIDA
Čer.
Najprej opravičilo ,ker danes ni bilo jedilnikauser posted image .Ampak pri nas je bila babi pizza iz mariborauser posted image .
Porihtala sem na socialni sedaj,pa kaj bo,bo.Pa lotla sem se štihanja.Ja ni mi preostalo drugega ,ker ponudbe ,da bi to kdo naredil namesto mene ni bilouser posted image .Zdaj sem ,pa itak zlamanauser posted image .Ma eno rundo še ,če bo čas tolko ,da nekaj naftikam,pa bo.

ema tiara- to,pa je čupa mene bi raztrgalo,če bi mogla do konca nosit ,ker ,če se spomnim na mojo zgago adijo pamet.Je,pa lepa ni kaj.Lušti so ,cajta ,pa niuser posted image .

leo**tia - čestitke za zobke.Norijo ,pa itak vsi naši.Včasih bi se mi lahko film vtrgouser posted image

tasa ti si preveč pridna za en danuser posted image .Če še te kdaj kaki krč še k meni pridiuser posted image ,samo prah brisat drugo ne rabiš

trezika - user posted image user posted image user posted image za uživantko.Prava kraljica jeuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 323
20.4.2010 22:52:31   
Najaa

naša emma ariana

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
21.4.2010 7:39:18   
tasa_m
Dobro jutrooo.

Naša Lija je spala vso noč (no, še vedno spi) v svoji posteljci. Aleluja user posted image user posted image

Čakam,da se frača zbudi, da greva v vrtec, jaz na borzo te pa še v EP te pa domu. Danes bom kuhala špagete z repki kozic v smetanovi omakci in solatko (francosko). Ma, moram kozice porabit pa še francosko. user posted image

Lepo mi bodite, se grem najest prej preden bo alarm.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.