|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
19.4.2010 12:30:48   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Te razumem. Pri nas se je tudi začel novi krog... Tija se sicer drži, je pa zato Nika spet vročična... ehhhhhhh sploh s emi ne da več o tem pisat, ko se sam ponavljam. Najhuje mi je to, ker spet ne bo cepljena... Spet čakanje, da bo zdrava en teden, pa to je loterija, ti rečem. Sej sama veš. Ne vem kak da se je prime vsak mali virus, ki prileti mimo.
Nina koliko časa pred cepljenjem ne sme met vročine? Ker malo še vedno sumim zobek. Ker nič drugega ji je fali, sam vročino ima. In jutri bi morala na cepljenje, bo šla pa na pregled, itak. Pa se bom probala zmenit, da če ne bo drugega in bo šla vročina mimo, da se čimprej pride cepit.

Po moje vsaj 48 ur in da je drugače čisto ok. Zaradi previdnosti pa mislim, da raje še malo dlje počakajo, da organizem pride malo k sebi pred cepljenjem.
Tudi meni se zdi, da skoz eno in isto pišem. Pa kaj čem, če se nam pa skoz eno in isto dogaja user posted image
user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  tudi vam!

Pridi že poletje, pridi!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.4.2010 12:32:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

oooo,

madonca ve pa pridno čvekate; šele zdej sem ugotovila, da smo že med malčki-otroci user posted image se vidi da sem malo na RR; ma ni časa; za FB še gre kaj več pa žal ne; ja, smo začeli že delat, pa tud na bolniški sem že bla in kot kaže bom spet, ker mi oba otročka kuhata - vročina, driska, bruhanje user posted image user posted image samo bomo že preživeli;

kako pa kej tle stojijo stvari?
user posted image user posted image user posted image  Nas je veliko približno na istem.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.4.2010 12:36:17   
Nina00
Kokica ste imeli pa lep vikend user posted image  Pa še pridni ste bili.
Zaradi stalnih namigovanj že kar pričakujem, da bomo še letos čestitali za še en nov začetek user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.4.2010 12:39:57   
Nina00
Persida kar preveri za zobe user posted image  Jaz sem nekaj časa po prvem (in še vedno edinem) zobu skoz gledala in tipala, ker je vse napeto, ampak nič. Me bo po moje enkrat čist presenetlo, ko bom še vedno trdila, da ima enega, v ustih se bo pa vse belo svetilo user posted image
Vam želim, da ti čim prej avto zrihtajo! Da ne dobiš res fička user posted image  No, saj, če bi ta novega...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.4.2010 13:24:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Zaradi stalnih namigovanj že kar pričakujem, da bomo še letos čestitali za še en nov začetek user posted image

??? Tega pa nisem razumela?user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.4.2010 13:33:56   
tasa_m

mogoče pa res user posted image user posted image
Saj nebi bilo slabo a ne? Da spet skupaj odštevamo..user posted image

A katera ve kako je z emotiaro? Je rodila??user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.4.2010 13:50:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mogoče pa res user posted image user posted image
Saj nebi bilo slabo a ne? Da spet skupaj odštevamo..user posted image

Aja, torej to ni letelo name? Uffff, sem si že odahnila!user posted image

Tasa- kak si rihtala in kako si se dogovorila s šefom?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.4.2010 14:19:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kokica, je letelo nate user posted image user posted image

Nič nisem zrihtala, kot sem domnevala ni me odjavil user posted image sem ga klicala in se je ful začudo kao kak te nisem. Ampak je reko,da je glih v mestu in da bo pogledat šel kak pa kaj.
Glej,saj sploh ne vem kaj si naj mislim?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.4.2010 14:33:41   
KOKICA32

kokica, je letelo nate user posted image user posted image

Nič nisem zrihtala, kot sem domnevala ni me odjavil user posted image sem ga klicala in se je ful začudo kao kak te nisem. Ampak je reko,da je glih v mestu in da bo pogledat šel kak pa kaj.
Glej,saj sploh ne vem kaj si naj mislim?user posted image

Pa neeeee!user posted image user posted image user posted image

Uffff, ded prokleti. Naj te gre pogledati in končno zadevo uredi! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 284
19.4.2010 18:16:18   
tasa_m
odjaveljenaaaaa seeeeeeemmmmmmmmmmmm user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 285
19.4.2010 20:53:10   
Najaa

Te razumem. Pri nas se je tudi začel novi krog... Tija se sicer drži, je pa zato Nika spet vročična... ehhhhhhh sploh s emi ne da več o tem pisat, ko se sam ponavljam. Najhuje mi je to, ker spet ne bo cepljena... Spet čakanje, da bo zdrava en teden, pa to je loterija, ti rečem. Sej sama veš. Ne vem kak da se je prime vsak mali virus, ki prileti mimo.
Nina koliko časa pred cepljenjem ne sme met vročine? Ker malo še vedno sumim zobek. Ker nič drugega ji je fali, sam vročino ima. In jutri bi morala na cepljenje, bo šla pa na pregled, itak. Pa se bom probala zmenit, da če ne bo drugega in bo šla vročina mimo, da se čimprej pride cepit.

Po moje vsaj 48 ur in da je drugače čisto ok. Zaradi previdnosti pa mislim, da raje še malo dlje počakajo, da organizem pride malo k sebi pred cepljenjem.
Tudi meni se zdi, da skoz eno in isto pišem. Pa kaj čem, če se nam pa skoz eno in isto dogaja user posted image
user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  tudi vam!

Pridi že poletje, pridi!

Imaš prav ja. Naša P je res previdna, saj hoče, da je vsaj en teden zdrava. user posted image Upam, da nam bo kdaj ratalo.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.4.2010 20:53:17   
Najaa

Menda že včeraj. Nisi ni vidla na fb?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.4.2010 20:57:28   
KOKICA32

odjaveljenaaaaa seeeeeeemmmmmmmmmmmm user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 288
19.4.2010 20:57:47   
KOKICA32

Menda že včeraj. Nisi ni vidla na fb?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
19.4.2010 21:11:27   
KOKICA32
A ni nobene? Ne bo nobene?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 290
19.4.2010 21:19:28   
KOKICA32
Očitno ne!

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.4.2010 21:23:03   
PERSIDA
Kokič jaz te samo lepo pozdravim ,ker danes ne utegnem .Printam papirje ,ker jih jutri nesem za podaljšanjeuser posted image .Tak,da od jutri naprej same pesti da držiš,ok?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.4.2010 21:46:52   
leo**tia
vecer..no mi smo zdravi,tiji sam malo z nosa tece,nic hudegauser posted image sicer pa je taka trma da grozzzzaaaaaaa,,maliuser posted image user posted image ..kdaj koli ugrizne ali zlasa,pa tudi uscipne koga ce kaj ne dobi,druge otroke,ponavadi pa leota,ki jo itak je to vse nauciluser posted image user posted image tak da imamo vcasik pretepe,,zivce mam na koncu,,,pa ko ji kaj recem da ne sme to delat,se mi zacne smejatuser posted image ,,pol zdignem glas,ona pa se bolj v smehuser posted image user posted image ,,ma imamo pestro,spleza na vsako stvar,vsepovsod je,kot bolhauser posted image user posted image pade dol s postelje,ona se smejeuser posted image .......... ......za vse bolane en kosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 19.4.2010 21:50:21 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.4.2010 7:35:55   
tasa_m
Dobro jutroooo, zunaj je sonček    user posted image user posted image

No,samo jaz bom pa danes sonček samo gledala. MORAM vse spucat, pa 4 stroje zlikat. Mah imamo bombo doma, ma kaj bombo, koda je tornado prišel v bajto user posted image
Tak,da zdaj pijem kavico, Lija še panča, te gre v vrtec te pa šibam na delo.

Pa kavica za vas :))  ( kokica zate je kakao )

user posted image

Drugače pa ima moj mala žabonka danes 14. mesecev. Milomater, kak čas beži..

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.4.2010 7:36:27 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.4.2010 7:44:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokič jaz te samo lepo pozdravim ,ker danes ne utegnem .Printam papirje ,ker jih jutri nesem za podaljšanjeuser posted image .Tak,da od jutri naprej same pesti da držiš,ok?

Veš, da bom in jih že držim!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tebi pa bodo menda ja ugodili! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.4.2010 7:49:09   
KOKICA32
Leotia- Veš, tudi moj je tak, da kar je prepovedano, to je najslajše! O tem je bilo že govora tukaj. Najbolj je, da stvari na katerih se lahko poškoduje umakneš za nekaj časa in boš mirna ti in otrok si ne bo mogel nič narediti. Moje mnenje.
Glede pretepa pa mogoče tole: mi našega že od vsega začetka učimo besede in pomena besede NEŽNO, RAHLO, pa je res zelo nežen. No, že trkam!user posted image Res pa je med nama ena velika razlika in to je to, da že imaš enega večjega otroka, ki ga teh bedarij lahko nauči. Veliko potrpljenja ti želim!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.4.2010 7:51:02   
KOKICA32
Lija draga...čestitke za 14 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro!user posted image

Tasa- če boš tak not padla, pa potem pa še k meni pridi, okej?

p.s. Pa hvala za kakao!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.4.2010 8:56:07   
tasa_m
Kokica...ti pa res lahko maš bombo ja, ti imaš pridnega otroka, jaz pa razgrajača-Violo al pa Green Dragonsa, kaj ti je ljubše? user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj še kafe do konca spijem pa tunin namaz popapcam te pa šibam.

Persida kaj boš kuhala? Jaz rabim idejo.
Ma mi gre na živce, ko kuham sam za T. user posted image , jaz tak mam kako solatko dovolj user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.4.2010 9:24:53   
KOKICA32

Kokica...ti pa res lahko maš bombo ja, ti imaš pridnega otroka, jaz pa razgrajača-Violo al pa Green Dragonsa, kaj ti je ljubše? user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj še kafe do konca spijem pa tunin namaz popapcam te pa šibam.

Persida kaj boš kuhala? Jaz rabim idejo.
Ma mi gre na živce, ko kuham sam za T. user posted image , jaz tak mam kako solatko dovolj user posted image user posted image

Aja? To pa mi je novo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.4.2010 9:27:05   
tasa_m
Aja? To pa mi je novo!user posted image
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.