|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.8.2010 9:23:54   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro tudi od mene!
No, je že skoraj dober danuser posted image  Pa končno vsaj četrtek, če že petek ne more bit!!!!
hahaha...samo resuser posted image  js sm itak danes taka koma, da se komaj držim gor...včeraj sm mela našopan dan totalno....
najprej služba (9,5 ur), pol takoj roditeljski sestanek uro pa pol, pol sm šla za pol urce domov, pol pa še pevske vaje, ker pojemo v soboto na poroki...sm pršla domov ob 23.30 (nazadnje sm mela obrok ob 12h ko sm jedla kosilouser posted image ), pojedla 2 toasta, pod tuš in spaaaat...s tem, da sm bla takoo zmatrana, da sm uspela zaspat šele ob polnoči in pol...uffff...
tako, da si lahko predstavljate kakšna sm danesuser posted image

uh ti pa si imela natrpan urnik.
user posted image user posted image user posted image

sej pravim...koma totalisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
26.8.2010 9:24:16   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

No, je že skoraj dober danuser posted image  Pa končno vsaj četrtek, če že petek ne more bit!!!!
hahaha...samo resuser posted image  js sm itak danes taka koma, da se komaj držim gor...včeraj sm mela našopan dan totalno....
najprej služba (9,5 ur), pol takoj roditeljski sestanek uro pa pol, pol sm šla za pol urce domov, pol pa še pevske vaje, ker pojemo v soboto na poroki...sm pršla domov ob 23.30 (nazadnje sm mela obrok ob 12h ko sm jedla kosilouser posted image ), pojedla 2 toasta, pod tuš in spaaaat...s tem, da sm bla takoo zmatrana, da sm uspela zaspat šele ob polnoči in pol...uffff...

Majalčica draga! user posted image user posted image user posted image user posted image

evo...se že boljše počutimuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
26.8.2010 9:27:10   
KOKICA32
Tasa- kaj Lijiko si dala sedaj drugi babici?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
26.8.2010 9:27:56   
*MaJaLe*
bom dala seznam tudi na to stran, ker mam za dat nove podatke not...ne bom čakala do 5. strani, ker bom pozablauser posted image

PS: sm spremenila barvo naslova (marcevcki), ker imamo zeleno ozadje in bol pašeuser posted image  se bomo spreminjale z barvo RR...jeseni bo verjetno spet kakšna rumena/oranžna ne?user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 26.8.2010 9:29:46 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
26.8.2010 9:28:06   
KOKICA32

Majalčica draga! user posted image user posted image user posted image user posted image

evo...se že boljše počutimuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
26.8.2010 9:29:55   
tasa_m

ja user posted image
mi jo je sara odpelala, ker jaz je tak nebi dala user posted image
grem jutri zgodaj po njo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.8.2010 9:30:21 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
26.8.2010 9:30:16   
Tulipan12

joj, jaz še Lije tudi nisem k zobaru naročla. Grda, grda mama.
Tulipan, kje si jo ti naročila al kak to gre?
Meni se še njena osebna zdravnica ne oglasi ,ker ima počitnice..tak da še nimama niti datuma pregleda ob 18.m user posted image user posted image

O, Tasa!
Moja kolegica je otroška zobozdravnica. Sem jo včeraj poklicala, mi je dala datum in to je touser posted image  Je pa to v Ul. Talcev, tja ko smo vsi hodili na sistematske... če želiš, jo lahko pobaram, če ima še kaj fraj in ti javim!
Me pa je vprašala kako to, da Lia ni imela sistematskega pri 1 letu, pa sem rekla, da je imela posvetovalnico, ampak, da baje to ni isto, no, da jim na tistem sistematskem tudi zobke gledajo. Mi2 nisva nič imeliuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
26.8.2010 9:31:08   
*MaJaLe*

MaJaLe boš me dodala na seznamček, ko ti bo, please?

Lia, 06.04.2009 3780g 51.5cm
11.5.09  4645g  54cm
8.6.09    5320g  57,5
6.7.09    5730g  59
17.8.09  6770g  64
28.9.09  7310g  64,5
5.1.10    8030g  71,5
13.4.10  8490g  73,5

še kaj?
zobki: krokodiluser posted image

HVALA!
Slikica slediuser posted image

čaki...kaj pa rojstni dan? user posted image
počakam še na slikco, pol te dam pa na seznam, ok?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
26.8.2010 9:31:32   
tasa_m

O, Tasa!
Moja kolegica je otroška zobozdravnica. Sem jo včeraj poklicala, mi je dala datum in to je touser posted image  Je pa to v Ul. Talcev, tja ko smo vsi hodili na sistematske... če želiš, jo lahko pobaram, če ima še kaj fraj in ti javim!
Me pa je vprašala kako to, da Lia ni imela sistematskega pri 1 letu, pa sem rekla, da je imela posvetovalnico, ampak, da baje to ni isto, no, da jim na tistem sistematskem tudi zobke gledajo. Mi2 nisva nič imeliuser posted image
Joj, kak bi ti bila hvaležna, če bi jo vprašala.
Midve sva tudi imele samo posvetovalnico ob 1.letu. Sicer pa je takrat imela tak samo 2 zobka, tak da kaj dosti tak nebi mogla videt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3434
26.8.2010 9:31:59   
KOKICA32

ja user posted image

Kak se tepejo zanjo, ne? Saj bo minilo...ti kar lepo čvekaj z nami pa bo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
26.8.2010 9:32:19   
tasa_m

zobki: krokodiluser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
26.8.2010 9:33:28   
tasa_m

ja user posted image

Kak se tepejo zanjo, ne? Saj bo minilo...ti kar lepo čvekaj z nami pa bo!user posted image

ma saj jih razumem, da hočejo tudi bit z njo, samo pismo ej...nisem jaz kriva da so vsak vikend na morju.
Ma, je cela zmešnjava, če pa je T. seka na Lijo ljubusumna...mislim ej.. kozlaš oz po slovensko bruhneš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
26.8.2010 9:33:45   
KOKICA32

O, Tasa!
Joj, kak bi ti bila hvaležna, če bi jo vprašala.
Midve sva tudi imele samo posvetovalnico ob 1.letu. Sicer pa je takrat imela tak samo 2 zobka, tak da kaj dosti tak nebi mogla videt user posted image

Pri nas jih niso nič gledali, je pa mi takrat rekla pediatrinja, da naj gremo do zobarja, kar sva tudi storila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
26.8.2010 9:34:38   
KOKICA32

ja user posted image

ma saj jih razumem, da hočejo tudi bit z njo, samo pismo ej...nisem jaz kriva da so vsak vikend na morju.
Ma, je cela zmešnjava, če pa je T. seka na Lijo ljubusumna...mislim ej.. kozlaš oz po slovensko bruhneš user posted image user posted image user posted image

Eh, kolko je te stara?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
26.8.2010 9:38:50   
tasa_m

Evo...seznam je malo posodobljen, pomanjšan, brez zobkovuser posted image  ...
če imate še kakšno idejo, željo kar povejte...bomo zrihtali.
Ne vem..kakšne barve, informacije več/manj...karkoli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
26.8.2010 9:39:16   
tasa_m
Eh, kolko je te stara?

49 let user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
26.8.2010 9:40:16   
*MaJaLe*

ja user posted image

Eh, kolko je te stara?

js sm hotla isto vprašatuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
26.8.2010 9:41:32   
KOKICA32

Eh, kolko je te stara?

49 let user posted image

Kaj? Kak mu je te lahko sestra????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
26.8.2010 9:43:52   
*MaJaLe*

joj, jaz še Lije tudi nisem k zobaru naročla. Grda, grda mama.
Tulipan, kje si jo ti naročila al kak to gre?
Meni se še njena osebna zdravnica ne oglasi ,ker ima počitnice..tak da še nimama niti datuma pregleda ob 18.m user posted image user posted image

O, Tasa!
nam tudi ni gledala zobkov takrat...js sm kr sama rekla, ker nism vedla kako to gre...

Neposredna povezava do sporočila: 3444
26.8.2010 9:44:19   
*MaJaLe*

Eh, kolko je te stara?

49 let user posted image

po moje je misnla 19user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
26.8.2010 9:45:40   
tasa_m

Eh, kolko je te stara?

49 let user posted image

ja, saj T. pa je 33.
Ma nejgov ata ima zdaj 3. ženo, 2 je pokopal že, pa sam je star 73 let. Tak da ...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
26.8.2010 9:46:38   
tasa_m
ne, ne 49 sem mislila , drugo leto bi naj imela abrahama, samo praznovali nebomo, ker je ona Jehovske vere in oni ne praznujejo roj,.dnevov user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
26.8.2010 9:48:19   
KOKICA32
Ojoj, te pa je nakaj hudo narobe s to žensko. Pa kaj še doma živi al kak?user posted image
Pa kaj ji te je? In kako se kaže to njeno bolano ljubosumje? Pa ta 3. žena je T. mama?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
26.8.2010 9:49:13   
KOKICA32

ne, ne 49 sem mislila , drugo leto bi naj imela abrahama, samo praznovali nebomo, ker je ona Jehovske vere in oni ne praznujejo roj,.dnevov user posted image

Križana gora!user posted image user posted image user posted image

A ljubosumje pa ve kaj je?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
26.8.2010 9:56:33   
tasa_m

Ojoj, te pa je nakaj hudo narobe s to žensko. Pa kaj še doma živi al kak?user posted image
Pa kaj ji te je? In kako se kaže to njeno bolano ljubosumje? Pa ta 3. žena je T. mama?

Ne,  stanuje v svojem stanovanju, preko ceste tašče in tasta. Ma veš da je problem zdaj, prej je ona ateja in Darko imela zase, zdaj pa je tu nekdo po imenu Lija user posted image katera hoče celega človeka, ko pride na obisk. In zdaj dedi več nena tolko karta ali pa se pogovarja z njo ampakl tist čas preživi z Lijo...čeprav ga L. tak nea nekaj šmirgla, razen ko kaj hoče pol je dedi dober. user posted image
Saj drugalče je super pa Liji marsikaj nariše, se igra z njo pa kupi pa tak, samo pač nastane problem, ko pridemo v nedeljo na kosilo in se vsi Liji posvečajo.
Aja, ne ne T. mami je žal pokojna že okoli 30 let če se ne motim. Darka (babi) ima sina Dejana, starega 27 let, kateri pa je ... eh škoda besed. user posted image ĆŽivi sanjač, ki samo govoru, naredi pa nič. Ima kao s.p. a če bi ga zdaj poklicala če mi ima 5€ za posodit pa nima niti eura, kaj šele 5user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.8.2010 9:58:38 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?