*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 In kako se počutiš Tulipan? Se Lia veseli brateca/sestrice? Gre v vrtec ali bo doma? Počutim se ok, no, tak kot vsaka mamica, ki hodi v službo in pride domov k turbobejbiju - utrujena! Drugač pa glede nosečnosti sem BP, isto kot pri Lii, nobenih slabosti, bruhanja, kakršnihkoli težav... hvala bogu! Še s kilami sem dosti boljša kot pri Lii, se vidi, da nimam časa jest Edino ta vročina me ubija, me smo bile noseče pozimi, zdaj pa sem v 6. mesecu pa še kr kaka 30C+ pade in mi to ne paše! Lia ve, da je dojenček v trbuščku, vsak dan ga carta in mu nekaj zapoje, kak pa bo odreagirala, ko bo dojenček spal v njenem kinderpetu, pa povem decembra Zdaj jo imam pri tašči v varstvu, od novembra do poroda jo bom imela večji del doma, ker full pogrešam vsako minutko, ki je ne morem preživeti z njo, potem pa spet k tašči - ne bom je dajala pozimi v vrtec, glede na to, da bomo imeli dojenčka, pa vsi bacili... mislim pa, da ji naslednjo jesen ne gine! Imam že zdaj knedl v grlu, ko bo šla.. sej smo ga mele več al manj vse..ok, js na začetku ne tolko, kot pa zdej, ko je čas, ko resnično uživam z njim. Ko je šow prvič v vrtec nisem imela takega cmoka, ker se mi zdi da še nisem bla tolko navezana oz. navajena na njega (on je šow z 10imi mesci v vrtec). vem, da se sliši grdo, ampak js sm res rabla ful časa, da se navadim na novo življenje (ki ga zdej BTW nebi pod nobenim pogojem zamenjala)...no, zdej ko sva bla tolko časa skupaj doma na dopustu, mi je kar težko ker ga vidim po samo par ur na dan...res ga mam rada in bi bla rada ful več časa z njim, samo sej veš...tako je življenje..je prav za njega.
|