|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.8.2010 21:39:08   
PERSIDA
Tulipan - doma sem še do 17.11.2010 pol,pa še nekaj dopusta pa tak ,tak ,da pred novim letom se bom mogla verjetno it malo pokazatuser posted image user posted image user posted image .

MaJaLe - kaj ,pa moj obseg trebuha rabiš mereuser posted image

trezika - pri nas dogaja ,da vsi trije dečki spijouser posted image

zobar - drugi mesec ga imata drugič

A vam povem ,da sem se prej tako nabasala pečene koruze ,mater je pasalo res je nisem že sto let jedla,mmmmmmm se mi še kar sline cedijouser posted image .

Ja,ja danes smo ga vrezali na igrala ,ker sem presodla ,da nebo za živet doma tak,da sem še malo Lijo pocartala pol sem še ,pa njeno mamico moglauser posted image .A vam povem kaj je najbolj hecno ,da vse okol kliče mami,mama,mamicauser posted image .Se za mano dere mamiiii,pa ji rečem kaj je Lija mami je v službi,pa ona s prstekami pokaže ,da dinarčke služi.Jaz ne vem kak jim je ratalo,da imajo tak pametnega otrokauser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
25.8.2010 21:43:15   
PERSIDA
trezika ,da jutri nebota predolgo spaliuser posted image

Jutri me ne bo na jutranji čvek ,ker se grem vozit po toboganih no samo vreme me lahko za j...user posted image

Nočko moje dameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,grem gledat ,če bo kaj akcijeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
25.8.2010 21:44:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Tulipan - doma sem še do 17.11.2010 pol,pa še nekaj dopusta pa tak ,tak ,da pred novim letom se bom mogla verjetno it malo pokazatuser posted image user posted image user posted image .

trezika - pri nas dogaja ,da vsi trije dečki spijouser posted image

zobar - drugi mesec ga imata drugič

A vam povem ,da sem se prej tako nabasala pečene koruze ,mater je pasalo res je nisem že sto let jedla,mmmmmmm se mi še kar sline cedijouser posted image .

Ja,ja danes smo ga vrezali na igrala ,ker sem presodla ,da nebo za živet doma tak,da sem še malo Lijo pocartala pol sem še ,pa njeno mamico moglauser posted image .A vam povem kaj je najbolj hecno ,da vse okol kliče mami,mama,mamicauser posted image .Se za mano dere mamiiii,pa ji rečem kaj je Lija mami je v službi,pa ona s prstekami pokaže ,da dinarčke služi.Jaz ne vem kak jim je ratalo,da imajo tak pametnega otrokauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
25.8.2010 21:44:47   
trezika

Jutri me ne bo na jutranji čvek ,ker se grem vozit po toboganih no samo vreme me lahko za j...user posted image

Nočko moje dameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,grem gledat ,če bo kaj akcijeuser posted image .

vreme bo jutri idealno za igrala user posted image user posted image user posted image

se vidimo user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.8.2010 7:47:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

vreme bo jutri idealno za igrala user posted image user posted image user posted image

se vidimo user posted image

Pa še prav imaš! Uživajte!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.8.2010 7:47:58   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.8.2010 8:26:44   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, sej si zlata, da si se potrudla in si tale seznam našla. Jaz bom vpisala, ko bom mela Nikin dnevnik kje pri roki...
Kaj MajaLe, za petek velja? Bom z avtom tak da lahko tudi me kam pridemo.

Hvalauser posted image  ma sej tvojih podatkov nisem spreminjala! sem samo dodala tiste, ki nas ni blo na seznamu (s tem, da naši podatki so iz leta 09 user posted image ), ma tiste ki ste že ble na seznamu vas nisem tikala.
Ok, za pete se slišimo. Js bom končala okoli 2.30, pol mam še ene opravke (šopiiinguser posted image ), pol grem po Leona domov, pol se pa lahko dobimo. Se slišimo sproti dej...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.8.2010 8:27:40   
*MaJaLe*

hahahahauser posted image  mislim, da ni treba. no, razen če maš tako močno željo...sm rekla, da bom upoštevala vse željeuser posted image user posted image

PS: seznam bo kot po starih pravilih na vsaki 5. strani, štimnzy?user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 26.8.2010 8:28:09 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.8.2010 8:28:31   
*MaJaLe*

in je blo kej?!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.8.2010 8:29:05   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

jutroooooouser posted image
kavica je že bla? js se šele sestavljamuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.8.2010 8:46:56   
*MaJaLe*
Ej, ste vidle to??

http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=21501

ma bogi človek res...js bi po moje umrla od strahauser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.8.2010 9:04:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Kakao je bil. Kavice ne pijem od 3. meseca nosečnosti. Se mi še vedno gabi, kot da bi bila še vedno noseča. Prav smrdi mi.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.8.2010 9:04:37   
KOKICA32

in je blo kej?!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.8.2010 9:07:44   
Tulipan12
Dobro jutro tudi od mene!
No, je že skoraj dober danuser posted image  Pa končno vsaj četrtek, če že petek ne more bit!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.8.2010 9:08:50   
Tulipan12

Kakao je bil. Kavice ne pijem od 3. meseca nosečnosti. Se mi še vedno gabi, kot da bi bila še vedno noseča. Prav smrdi mi.

Meni je v prvi user posted image  full smrdela, je nisem mogla niti kuhat, zdaj pa bi jo lahko z žlico jedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.8.2010 9:09:52   
Tulipan12
Hvala za odgovore za zobozdravnika, sem jo včeraj kar naročila in imava pregled kr na njeno 17to obmesečnicouser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.8.2010 9:16:29   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, je že skoraj dober danuser posted image  Pa končno vsaj četrtek, če že petek ne more bit!!!!
hahaha...samo resuser posted image  js sm itak danes taka koma, da se komaj držim gor...včeraj sm mela našopan dan totalno....
najprej služba (9,5 ur), pol takoj roditeljski sestanek uro pa pol, pol sm šla za pol urce domov, pol pa še pevske vaje, ker pojemo v soboto na poroki...sm pršla domov ob 23.30 (nazadnje sm mela obrok ob 12h ko sm jedla kosilouser posted image ), pojedla 2 toasta, pod tuš in spaaaat...s tem, da sm bla takoo zmatrana, da sm uspela zaspat šele ob polnoči in pol...uffff...
tako, da si lahko predstavljate kakšna sm danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3417
26.8.2010 9:18:04   
*MaJaLe*

Meni je v prvi user posted image  full smrdela, je nisem mogla niti kuhat, zdaj pa bi jo lahko z žlico jedlauser posted image user posted image user posted image
a res? js je v nosečnosti nisem pila, ker je nisem smela...sm si pa vsake tolko privoščla brezkofeinsko (čeprav je baje še hujše sranje), ker mi je manjkal okus po kaviuser posted image  drugače je pa nisem nikoli pila...pol ko sm začela hodit v službo pa itak...pijejo vsi, pa se navadišuser posted image  ma popijem max. 2 na dan..pa še to une iz avtomatauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3418
26.8.2010 9:19:59   
*MaJaLe*

Hvala za odgovore za zobozdravnika, sem jo včeraj kar naročila in imava pregled kr na njeno 17to obmesečnicouser posted image
moreš najdet podatke za seznam, ker nimam pojma, kdaj ma sploh rojstni danuser posted image
sej če se ti ne da povej...bom šla js pobrskatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3419
26.8.2010 9:20:15   
tasa_m
dober daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn user posted image  user posted image  

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
26.8.2010 9:21:22   
KOKICA32

hahaha...samo resuser posted image  js sm itak danes taka koma, da se komaj držim gor...včeraj sm mela našopan dan totalno....
najprej služba (9,5 ur), pol takoj roditeljski sestanek uro pa pol, pol sm šla za pol urce domov, pol pa še pevske vaje, ker pojemo v soboto na poroki...sm pršla domov ob 23.30 (nazadnje sm mela obrok ob 12h ko sm jedla kosilouser posted image ), pojedla 2 toasta, pod tuš in spaaaat...s tem, da sm bla takoo zmatrana, da sm uspela zaspat šele ob polnoči in pol...uffff...

Majalčica draga! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
26.8.2010 9:21:24   
tasa_m
joj, jaz še Lije tudi nisem k zobaru naročla. Grda, grda mama.
Tulipan, kje si jo ti naročila al kak to gre?
Meni se še njena osebna zdravnica ne oglasi ,ker ima počitnice..tak da še nimama niti datuma pregleda ob 18.m user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
26.8.2010 9:22:18   
tasa_m

uh ti pa si imela natrpan urnik.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
26.8.2010 9:23:06   
Tulipan12
MaJaLe boš me dodala na seznamček, ko ti bo, please?

Lia, 06.04.2009 3780g 51.5cm
11.5.09  4645g  54cm
8.6.09    5320g  57,5
6.7.09    5730g  59
17.8.09  6770g  64
28.9.09  7310g  64,5
5.1.10    8030g  71,5
13.4.10  8490g  73,5

še kaj?
zobki: krokodiluser posted image

HVALA!
Slikica slediuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
26.8.2010 9:23:27   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dober daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn user posted image  user posted image  
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?