|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.7.2010 9:38:28   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj vaši še spijo 2x na dan? Nika že dolgo ne več.
majaa...že več kot 3 mesce ne spi več (če ne celo vevč). Samo ko pa spi svojo rundo (ob 12h) spi pa 2 uri...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.7.2010 9:40:39   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

Leotia- pa kaj Tija že lula in kaka tudi v kaklco, da je brez pleničke al jo imate kar tako brez in potem lula in kaka pač kje ji pride? Tako naš dela na morju!user posted image

haha...js sm ga včeraj na plaži tudi pustila brez...da malo zadiha koža tudi na ritki...pa se mi je 2x polulal na terasi (smo bli na sladoledu).
pol pa začne neki noge dvigovat ker je hotu splezat na eno klopco...pa se mi je zdelo, da je bil umazan med nogami...ga pogledam in res...šok! se je pokakal...in pol sm mogla iskat uni kakec tam po terasiuser posted image user posted image  in sem našla dva kupčka...kot da bi se pokakal pesuser posted image  še dobro, da je blo vse skupaj 5 ljudi tam, ker če bi blo to kje v Kopru bi umrla od sramuuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.7.2010 10:00:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Leotia- pa kaj Tija že lula in kaka tudi v kaklco, da je brez pleničke al jo imate kar tako brez in potem lula in kaka pač kje ji pride? Tako naš dela na morju!user posted image

haha...js sm ga včeraj na plaži tudi pustila brez...da malo zadiha koža tudi na ritki...pa se mi je 2x polulal na terasi (smo bli na sladoledu).
pol pa začne neki noge dvigovat ker je hotu splezat na eno klopco...pa se mi je zdelo, da je bil umazan med nogami...ga pogledam in res...šok! se je pokakal...in pol sm mogla iskat uni kakec tam po terasiuser posted image user posted image  in sem našla dva kupčka...kot da bi se pokakal pesuser posted image  še dobro, da je blo vse skupaj 5 ljudi tam, ker če bi blo to kje v Kopru bi umrla od sramuuser posted image

user posted image user posted image user posted image hahahahahha!!!

Moj pa se vedno počepne, ko kaka, tako da točno vem, in grem samo z robčkom ščistiti. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.7.2010 10:36:59   
PERSIDA
Dan,dan.
Kako kaj nam že spet kurijo a ne .Meni se danes ne da popolnoma nič ampak se bo treba v roke vzet ,ker imam dva protestnika doma ,ki pravita nič ležatuser posted image .Sem že planirala zgodaj it na igrala ,pa sem si lepo premislila.Nekam ju moram pelat ,ker mati je dolgocajtna ,pa samo za mano hodita ,pa hočeta da jima razkazujem stanovanje iz višje prespektiveuser posted image .

MaJaLe - ko bomo mi v  vrtecu bo tud drugi režim spanja sedaj ,pa velja režim mamauser posted image

leo*tia - ste,pa carji ,če ne spusti nič ko je nagec al,pa brez plenice.Mi še vedno stopamo v kahlo ,da pridemo na kavč.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.7.2010 10:38:26   
PERSIDA

Moj pa se vedno počepne, ko kaka, tako da točno vem, in grem samo z robčkom ščistiti. user posted image

[/quote]

En privzdigne rit ,drugi,pa se skrije in rata vse tihouser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
22.7.2010 10:41:32   
*MaJaLe*

ma meni je že enkrat to naredu...ma smo bli doma...in on je hodu in istočasno kakal...kaj takega še nism vidla!! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.7.2010 10:42:07   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

En privzdigne rit ,drugi,pa se skrije in rata vse tihouser posted image .
haha...sej ma res vsak svoj načinuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.7.2010 11:21:17   
KOKICA32
HAhahaha..smešne so te štorije o kakanju.

Pri nas pa kahlo uporablajmo za metanje polne plenice vanjo. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.7.2010 12:13:12   
PERSIDA
http://www.ringaraja.net/clanek/kdaj-je-cas-za-kahlico_578.html

En pameten članek po mojem mnenjuuser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.7.2010 13:26:33   
*MaJaLe*

sm si ga prebrala in morem rečt, da piše res same pametne stvari.
Mi mamo sicer kahlico že kakšen teden, ma ga ne zanima preveč. Jo pa pustim v kopalnici, da jo vidi vsakič ko greva not...še najbolj zanimivo mu jo je nosit okoli alpa jo sestavljatuser posted image  (je iz dveh delov, da se opere samo tisti del, ki je umazan; uni drugi ostaja na tleh)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.7.2010 13:26:57   
*MaJaLe*
Dejmo punceee...
js tle dajam refresh ko utrgana, pa se nič ne zgodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.7.2010 15:58:25   
*MaJaLe*
Pol pa nič nouser posted image
grem domov...
se slišimo jutri user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.7.2010 16:45:21   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra sta! Nika pa pove, lepo prosim, "kaka"! user posted image user posted image Na srečo se mi ni še pokakala, ko je bila nagec, je pa veselo lulala. Sam jaz ne vem al šteka, da ne sme npr. po brisačah in blizu njih... ker je res vedno šla malo stran, se polulala in prišla nazaj. Tija recimo je spustila vodico kjer je pač naneslo in če je bilo preblizu folka, sem pol s sladko vodo čez polila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.7.2010 16:46:35   
Najaa
Daaan, z Niko sva same doma in je pridna, se igra. Pa na splošno se veliko bolj sama zamoti kot se je Tija... Tavečja je šla malo h tašči služit, da imata mir ena pred drugo. user posted image
Jaz pa perem, pospravljam... skoz neki. Je treba nadoknadit, ker sem se cel dop. potepala.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.7.2010 17:30:45   
leo**tia

ma včasik se sama sleče in gre na kahlo,ali rože zalit,ali pa se samo na teraso polulauser posted image ..in pol se začne nekaj cmerit in pove "tu ujaja"user posted image ...parkrat se tudi pokakala v sp hlačke,ampak počasi že dobiva občutek in ko nima plenice zadrži tud po 1uro da ne lula

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.7.2010 17:34:21   
leo**tia

ja se strinjam..samo naša si že 2tedna trga dol plenico noče je imet in pika...ko ji dam gor se začne cmerit..tak da nimam druge izbire kot da je brezuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
23.7.2010 7:29:19   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

PETEEEEK JEEEE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
23.7.2010 9:14:12   
*MaJaLe*

Jeeeee...šopiiing tiiimeeee user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
23.7.2010 9:42:22   
KOKICA32

aja? Kaj boš kupovala?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
23.7.2010 10:39:04   
Najaa

Jeeeee! Dan pakiranja!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
23.7.2010 10:42:50   
*MaJaLe*

aja? Kaj boš kupovala?

ma kakšne čeveljčke grem kupit, ker hodim v šlapah v službouser posted image
pa kakšne hlače, oblekco... ne vem še... upam, da ne bom spet preveč zapravlauser posted image

PS: pride kira z mano???user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 23.7.2010 10:43:09 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
23.7.2010 10:50:30   
KOKICA32

aja? Kaj boš kupovala?

ma kakšne čeveljčke grem kupit, ker hodim v šlapah v službouser posted image
pa kakšne hlače, oblekco... ne vem še... upam, da ne bom spet preveč zapravlauser posted image

PS: pride kira z mano???user posted image

user posted image user posted image user posted image Super...za  dušo!

Jaz takoj!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
23.7.2010 10:55:06   
*MaJaLe*

user posted image user posted image user posted image Super...za  dušo!

Jaz takoj!user posted image

no, js končam ob 13,30.
se dobiva ob 14.00 v Tušu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
23.7.2010 10:55:52   
felix7

felix - glede na to,da bo sedaj več časa ,pa se nebi ti malo prifurala v slov.gorice?user posted image

a mate pol tam kak bazen, da se notr vržem? :))) mogoče bi se pa res kej zmenili, ampak moram še kakšno marčevko nahecat, da gre z mano user posted image  

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
23.7.2010 10:55:56   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj vaši še spijo 2x na dan? Nika že dolgo ne več.

ne, ne, se je navadil vrtčevskega urnika

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?