|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.7.2010 7:48:13   
KOKICA32
DOBRO JUTRO!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.7.2010 10:49:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, Nika ima pikice, predvsem tam kjer je plenica. Pa sej ni čudno, ta plastika in vročina. user posted image

Okej...moj ima cel hrbet pikast, na zatilju predvsem...user posted image

Sej Nika tud, sam tam kjer je plenička (ob kolkih) so prav rdeči madeži. user posted image Po hrbtu pa ob zatilju ima pa tudi, ni nič hudega.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.7.2010 11:00:50   
KOKICA32
Samo, da to ni nič hudega!!!! Mojemu sedaj počasiiii izginjajo!user posted image

KAko si danes?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.7.2010 11:02:38   
Najaa
Danes sem tudi ok. Že zjutraj sem bila ko sem oddala Niko v vrtcu na kavi in sem končno prodala lupinico. Zdej je pa tam pri omari ful prostora za drugo navlako. user posted image
No zdej pa z mojim čakava gospo najemodajalko in štejeva dinarčke, ki jih bova mogla dat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.7.2010 11:16:16   
KOKICA32

Danes sem tudi ok. Že zjutraj sem bila ko sem oddala Niko v vrtcu na kavi in sem končno prodala lupinico. Zdej je pa tam pri omari ful prostora za drugo navlako. user posted image
No zdej pa z mojim čakava gospo najemodajalko in štejeva dinarčke, ki jih bova mogla dat. user posted image

Bljek!user posted image In koliko znaša najemnina? A odkupiti pa ga ni bilo mogoče?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.7.2010 11:20:38   
Najaa

Bljek!user posted image In koliko znaša najemnina? A odkupiti pa ga ni bilo mogoče?

O odkupu se ne pogovarjamo. Imava ene druge plane... vsekakor lastno stanovanje. Eh KOKICA kaj ti čem razlagat... živeti v najemu je najbolj glupo kar se da. Vsak mesec najemnina, nič si ne moreš po svoje zrihtat... Tudi če bi rihtala, ni tvoje in veš, da nekega dne greš.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.7.2010 11:30:07   
KOKICA32

O odkupu se ne pogovarjamo. Imava ene druge plane... vsekakor lastno stanovanje. Eh KOKICA kaj ti čem razlagat... živeti v najemu je najbolj glupo kar se da. Vsak mesec najemnina, nič si ne moreš po svoje zrihtat... Tudi če bi rihtala, ni tvoje in veš, da nekega dne greš.

vem ja...beda...user posted image user posted image user posted image Upam, da se vam uresničijo skrite želje in cilji!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.7.2010 12:19:25   
Najaa
Nekega dne se že bodo. user posted image

KOKICA kako si pa ti kej? Ti je kaj vroče?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.7.2010 12:57:17   
KOKICA32

Nekega dne se že bodo. user posted image

KOKICA kako si pa ti kej? Ti je kaj vroče?

Pa vredi sem čuj!user posted image Ja, sedaj mi je vroče, ko sem se vrnila v pisarno po popitem pivčku. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.7.2010 13:23:36   
Najaa
A taka si ti? Med delovnim časom piješ? user posted image Pa tvoji nadrejeni vejo to?

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.7.2010 13:42:08   
KOKICA32

A taka si ti? Med delovnim časom piješ? user posted image Pa tvoji nadrejeni vejo to?

user posted image

Niti ne, ker so vsi na dopustih...je blo treba stanovanje zaliti, ki ga je sodelavec kupil.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.7.2010 7:33:20   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Kako? Dopustniško? Nikjer nobene...tuga, tuga, tuga!

UŽIVAJTE!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.7.2010 8:29:43   
PERSIDA
Morgen draga.
Nič kaj preveč dopustniško v akciji od pol šestih ,mati nemoj da stojiš ,tak sta bavca reklauser posted image .
Jih lepo prosim naj sedaj počasi eno kitico vrežeta ,da se še malo legnemuser posted image .Ne vem meni so noči tak kratke da jojuser posted image .

Drugač,šibamo sem in tja ,da moram po novem pod noge gledat ,da se slučajno ne razsipljem ,pa še maladva v treske vržem.
Včeraj smo bili malo na treh ribnikih,pa malo v parku na igralih.Tobogan je zakon.Počasi bomo vso igračkasto frštekarijo morali nabavljat za domauser posted image .Včeraj zjutraj sta še mela kontrolo pri logopedu.Nič pametnega sama papirologija.Ko smo prišli k babnici v njeno sobo se je Anže postavil pred vrata ,pa začel po vratih tolčt,da on greuser posted image .Da je blo bolj zanimivo sta pol oba stala pred vrati in kazala ven.Pol veste kak je bla ženska dolgočasnauser posted image .Kontrola oktobra.Pol,pa upam,da ji bosta že sama kaj povedala ,da nas ne bo več naročevalauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.7.2010 8:40:17   
PERSIDA
user posted image

Tako ,pa se Tomaž afna in oponaša Anžeta z dudo.Papige sta taka ,da ni za govorit .Kar en ne zna ga drugi nauči.
Sedaj ko Anže hodi drži rokice naprej pred sabo verjetno zarad ravnotežja no saj Tomaž je na začetku tudi tako hodil .In sedaj ,ker Anže tak hodi tud Tomaž mora.Ko se Anže stene drži in hodi se Tomaž tudi mora.Za crknit od smeha.Res sta ena velika lumpekuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.7.2010 9:08:45   
KOKICA32
Persida, hahahahaha...ful dobro! Oponašanje....moj pa nečakinjo kopira, ki ima 9 let...odkar jo jemljeva zraven na morje je očitno napredoval. user posted image Kaj šele bo od septembra, ko bo v vrtcu!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.7.2010 13:18:19   
Najaa
haha Persida, pri nas je tudi oponašanje na sporedu. Pa ko Nika oponaša Tijo še gre, sam ko se pa Tija dela "dojenčka" je pa glupo. user posted image Je pa res fajn, če ima otrok družbo, ker veliko hitreje osvaja razne veščine in znanja. Aja pa hecni sta, ko se Tija mal črke uči pol pa še Niki govori "Nika reči T" in Nika reče T. user posted image Pa take, no, faci sta.

KOKICA, kako kaj danes? Veliko dela?

Aja, moji sta bili cepljeni... mater se ponavljam, zdej sem to že ene 5ič napisala haha. V glavnem, Tija klop, Nika pnevmokok in je šlo 100 evrčkov v šusu. user posted image Sta pa dobro prenesli, sam Nika je mal zajokala, ampak ne tak hudo in dobili sta štampiljki, hura! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.7.2010 13:31:37   
KOKICA32
Bravo Nika, Bravo Tija!user posted image user posted image user posted image Pogumni punci!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem okej, dela ful a se ne dam kar tako..skoz mam neke nujne stvari, pa čeprav so sodne počitnice. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.7.2010 14:18:55   
PERSIDA
Najaa - user posted image user posted image user posted image za pogumni punci in seveda mamico.

Jaz,pa si sedaj privoščim goro jagod s sladoledom ,ker sta se me maladva usmilila in mrknila.Zjutraj sta spala slabo urouser posted image user posted image user posted image ,tak,da upam sedaj na kakšno boljšo usmilenjeuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.7.2010 14:30:42   
Najaa
Kaj vaši še spijo 2x na dan? Nika že dolgo ne več.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.7.2010 15:19:24   
KOKICA32

Ja!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.7.2010 19:49:54   
PERSIDA

Saj ju nihče ne vprašauser posted image
Ne ,če samo enkrat pol ne zdržita do 20 in sta kot ose .Z dvema tečnima osama,pa žal ne gre.Pa makar je to samo pol ure sam da nista sitna ,ker vstajata ob pol šestih jima je dan pol predolg oziroma po dnevi ne spita skupaj več ur.Če,pa bi onadva vlekla skupaj tri ure pol,pa jauser posted image .Pol se ,pa lahko pogovarjamo,dokler sta še pri eni urci pa odpade pogajanjeuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.7.2010 19:51:20   
PERSIDA
Kokica danes bom ,pa jaz rekla lahko noč se mi ne da več nič.Grem še malo bombo skupaj pospravit pol ,pa črta.Noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.7.2010 23:32:31   
leo**tia
čer.da se malo še mi javimo..dnevi letijo ko rakete,ne folgamo nič..jaz zdaj 2dni po dežurnih zdr letala-čebela v vsako nogo ena in sem alergična..no pol pa se mi še žila vnela od igle kjer so mi dali penicilinuser posted image user posted image za znoret...mala 2zdrava,,tud vse tija ponavlja,,govori že full stvari,pove tud kako ji je ime ,ko jo kaj boli.če jo komar ugrizne pravi KUKA AMAJA user posted image user posted image ..MA RES JE FACA,IN ZANIMIVA DA TOLK ŽE GOVORI...NAJBOLJ PA SEVEDA PRILJUBLJENA BESEDA-mamauser posted image ,PA DUDAuser posted image ...PA TUD IMA VSE RDEČE FLEKE OD TE VROČINE,SAMO ONA JE ŽE 2TEDNA BREZ PLENIC TAK DA SE VALDA TO NAREDILO KO ČEZ DAN SPI V PLENIČKIuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.7.2010 9:04:58   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Leotia- pa kaj Tija že lula in kaka tudi v kaklco, da je brez pleničke al jo imate kar tako brez in potem lula in kaka pač kje ji pride? Tako naš dela na morju!user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.7.2010 9:37:44   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Oj,

ja, seveda smo se namakali..pa daj, v soboto je blo 38 stopinj in je bla voda tak topla, prav vroča, kot da se v juhi kopaš..Bljek...Zunaj pa tak za znoreti...ni niti malo zapihalo...Včeraj pa je bila voda že normalna, proti soboti prav hladna...No, pa smo preživeli..
Valentin se je navadil iz pomola skakati v vodo v naročje...in se je parkrat potopil z glavico in ga nič motilo. user posted image Celega je zalilo on pa kar nazaj gor na pomol in spet hop v vodo!user posted image Pravi HRABRI MIŠEK!user posted image

prava ribica user posted image  sem pa prej poslušala, da ima voda v Kopru zdaj 18 stopinj user posted image  tok kot za prvi maj user posted image
mah...js sm se včeraj kopala v Ankaranu, pa ni blo tako hudo. Pa morate vedet da sm js zmrzljivček drugače- grem zadnja not in prva venuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?