PERSIDA
|
kokica - v soboto nas je skoro pobralo od vročine ampak smo preživeli.Pri krstu je sedel samo ati .Tomaž je v avtu spal ,Anže ,pa hodil okrog njega .Ne vem kaj je s tem otrokom že sedaj je obseden s pravimi avtomobili .Še dobro ,da varčujem .On bi najbolj odpiral vrata in zapiral ,pa vse lučke ki so na njem so tako zanimive.Hodi okol avta in mi samo na luči kaže al,pa ,da moram vrata odpret .V cerkvi ,pa je bil taki fajni hlad jaz ,pa sem mogla okrog avta hodit zunaj .V glavnem pol smo šli na piknik se jima je kar fajn zdelo samo sem ju ob pol treh peljala domov kamor ju je babi prišla pazit ,ker sta se skor skurla na soncu.Mi smo sedeli v senci samo kako naj ubogemu otroku dopovem ,da je treba bit v senci zraven toliko igrač.Res imajo fajn plac za igranje samo niti ene dreve.Za bazen je fajn ko imajo še ponoči 28 stopinj noter drugač,pa norišnica.Ko sta prišla domov sta tak skakala po moji postelji in vriskala kot,da že sto let nista bla doma .V glavnem jaz sem se,pa lahko pol v miru dol vsedla na pikniku in si odprla pir .Nikoli nočem babice obremenjevat samo ,če še bodo kake fešte sploh ne bom razmišljala. To je edini način ,da se dam na off. Aja še to mladine ,pa je blo tolko bogi mi drugo leto ko bojo to malo zrastli no vsaj drugo leto bom lahko pirčka na stolu pila .Od M.trije bratje imajo vsi otroke letos je bilo plodno leto ,pa od M.brata žena ima brata ,pa dva mala .V glavnem so vsi nekje 2 leti narazen edino en nečak je bil star sedaj 7let.Pestro ni kaj ,pa vsaj dolgčas jim ne bo . felix - glede na to,da bo sedaj več časa ,pa se nebi ti malo prifurala v slov.gorice? Najaa - men bi še nekaj kupla sem potrebna kakih elastičnih kratkih hlač ,saj ponavadi tak naga lečem samo v mb ,pa glih ne morem naga .No v glavnem ,da si se dala na off.
|