|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.7.2010 10:24:00   
PERSIDA
Govorjenje otrok - zaenkrat oba kitajca ,zastopi samo mamiuser posted image

Logopeda imamo 20 ,pa ne vem kaj naj napišem ,še tisto kar sta govorila pred dvema mesecema sedaj nočetauser posted image .Upam,da to mine ,da ne bo kakšnih težav,ker zastopita ,pa vse .Tud tisto kar nočeta slišatuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.7.2010 10:27:39   
PERSIDA
V ponedeljek sem bila s Tomažem pri zdravniku dal je blato in je vse negativno glede virusov tak,da bomo glede hrane mogli malo omejit zadeve.Na njegovo žalostuser posted image .
No vsaj ,da se ne sekiram lahko,pa to traja do tri mesece ,da se črevesje popraviuser posted image .V glavnem bo dobival še en čas linex ,če seveda mati ne pozabi datuser posted image .No po toliko letih izvem ,da linex ne zapira ampak uravnava črevesno florouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.7.2010 10:43:33   
felix7
Persida, ful fajn, da ste uživali na dopustu kljub parim nevšečnostim, ampak ko potegneš črto, se pa itak samo ta lepih stvari spominjaš user posted image  si mi popestrila delovni dan, da mi ni dolgčas v pisarni user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.7.2010 11:18:06   
PERSIDA
Ob šestih zjutraj smo tako začeliuser posted image

user posted image

user posted image
Tako je zgledalo po jutranjem kopanjuuser posted image

Midva v akciji
user posted image

Obvezna postaja zvečer po plažiuser posted image
user posted image

In mamina mafijauser posted image
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.7.2010 11:19:06   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Persida, ful fajn, da ste uživali na dopustu kljub parim nevšečnostim, ampak ko potegneš črto, se pa itak samo ta lepih stvari spominjaš user posted image  si mi popestrila delovni dan, da mi ni dolgčas v pisarni user posted image

Zato sem ,pa tukajuser posted image ,če je le mogočeuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.7.2010 11:29:14   
ema tiara
ej persida,kako dolgo je trajalo da je anže res samostojno začel hodt ?lucas naredi vsak dan kak korak več a se še ful trese zraven,tak nesigurno hodi

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.7.2010 11:42:46   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

dober dan user posted image

vidim, da ste vse z mislimi na morju, sej ni čudno, ko pa nas Najaa, Kokica in Majale dražijo user posted image  Mi smo si morje nadomestili s šlaufom user posted image

za danes so pa spet točo napovedali. In gledam čez okno pisarne, pa se res neki oblaki nabirajo... Bo treba it mal prej iz službe user posted image  danes grem jaz po Jureta v vrtec in to pomeni, da gre iz vrtca pol ure ali pa eno uro kasneje, kot takrat, ko ga pobere mož. Pa se mi potem kar smili, ko gre med zadnjimi domov. Pa ga pridem iskat ob 4h... Včasih mi res ni jasno, kakšne službe ima folk, da vsi otroke odpeljejo pred 15.30... user posted image
js uspem najbolj zgodaj mojega pobrat ob 16.15user posted image
včeraj sem pa nekako zdilala, da sm šla lahko prej tako da sm bla v vrtcu že ob 15.40...in sm že vidla njegov obrazek kako bo vesel, ko me vidi tolko prej. Tako da sm šla vsa vesela...pozvonim...pridem not in on me niti ne porajta...pa mu rečem: Leon, ciao! se obrne stran in gre k igračkamuser posted image  pa ga pogledam in rečem: a me boš sploh kaj pozdravu? pa spet nič...in rečem: nič...greva domov...pa šiba proti vratom (mimo mene seveda) in reče papa...in gre venuser posted image  moh...drugič ga bom pustila do 6h!!user posted image user posted image  (hecuser posted image )

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz včasih doživim hladen tuš, ko pridem, pa me pogleda in s ful resnim obrazom prikoraka do mene. Zjutraj, ko ga pa pripeljem in gre v naročje k vzgojiteljici, pa nasmeh do ušes in mi maha v slovo user posted image  vsaj vem, da je zadovoljen v vrtcu user posted image
samo to je že ful. Js na začetku nisem mela problemov...zadnje čase pa joka ko strganuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.7.2010 11:43:38   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Kaj vaši fižolčki že kaj govorijo? Leon govori kot velikiuser posted image  
zna povedat kako dela kozica, račka, kako pokličemo konjička (zdej se učiva kako dela ribauser posted image )... pove du-da, g-nka (lučkauser posted image user posted image ), žoga...
mama, tata, nona, teta...
je malo čveketalo...po mamiuser posted image user posted image

hm... si sama doživela, kako NE govori user posted image  se sicer ful trudi, da bi kaj povedal, ampak običajno samo v prazno odpira usta in zraven miga z glavo user posted image
ma še vedno je kokolouser posted image  sej bo vse ob svojem času...tudi shodu je malo kasneje, pa je zdej vseeno tako hiter kot ostali ki so shodli prej. bo že...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.7.2010 11:46:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dober daaaan.

Pišem z Lijo v naročju, ker zdaj ona najbolj riše tu na mizi.
Ob 11h grem delat tak da...jupi jee user posted image user posted image user posted image

ni ti lahko...user posted image

Kdaj greste na morje?

me je včeraj spraševala, če se bomo še kaj dobile?

Ti reči MČ,da je odpikala ,ker nas je kenslalauser posted image user posted image user posted image  vse po spisku.

user posted image user posted image user posted image

vrei, ji bom povedala...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.7.2010 11:50:13   
*MaJaLe*

Ob šestih zjutraj smo tako začeliuser posted image

user posted image

user posted image
Tako je zgledalo po jutranjem kopanjuuser posted image

Midva v akciji
user posted image

Obvezna postaja zvečer po plažiuser posted image
user posted image

In mamina mafijauser posted image
user posted image
jooooj kakšne face maš ti za sinove!!!user posted image
drugače pa te je lepo brat..in kar so rekle ostale: spominjala se boš samo lepih stvari...ščasomauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.7.2010 11:57:50   
KOKICA32

kokič . včeraj me je net zaje*u je crknouser posted image

okej, opravičeno!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.7.2010 11:57:52   
KOKICA32

dober dan user posted image

vidim, da ste vse z mislimi na morju, sej ni čudno, ko pa nas Najaa, Kokica in Majale dražijo user posted image  Mi smo si morje nadomestili s šlaufom user posted image

za danes so pa spet točo napovedali. In gledam čez okno pisarne, pa se res neki oblaki nabirajo... Bo treba it mal prej iz službe user posted image  danes grem jaz po Jureta v vrtec in to pomeni, da gre iz vrtca pol ure ali pa eno uro kasneje, kot takrat, ko ga pobere mož. Pa se mi potem kar smili, ko gre med zadnjimi domov. Pa ga pridem iskat ob 4h... Včasih mi res ni jasno, kakšne službe ima folk, da vsi otroke odpeljejo pred 15.30... user posted image

Dedi in babi servis, kot bo tudi pri nas od septembra, da naju ne bo rabil do 16.30h čakati!

sem jaz tudi mislila, da gre za babi in dedi servis, ampak ko sem parkrat šla prej iz službe, sem videla, da v glavnem pridejo starši...

Aja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.7.2010 11:57:54   
KOKICA32

Trezika- super, da je bilo lepo! Sem pa brala v časopisu o vaši nezgodi. user posted image user posted image

nezgodi user posted image

Stric se je smrtno ponesrečil pri jahanju konja. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.7.2010 11:59:43   
KOKICA32
Persida!!!
HVALA za roman-poročanje iz morja.user posted image user posted image user posted image Spet sem se tako nasmejala!user posted image user posted image user posted image Pa res, spominjala se boš le lepih trenutkov!user posted image

Moj pikec je pa danes šel v ljubljanski živalski vrt z mojima staršema in nečakinjo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.7.2010 12:01:30   
KOKICA32
Bavca sta najboljša na slikici z očali!user posted image user posted image user posted image

Kaj imaš to za ene stolčke? Kje si to nabavila? A se da to zmontirati na vsak stol? Ker jaz vlačim onega Ikejinega zraven, pa dost placa vzame. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.7.2010 12:01:59   
KOKICA32
Nič, sedaj grem na malico.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.7.2010 13:37:07   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ej persida,kako dolgo je trajalo da je anže res samostojno začel hodt ?lucas naredi vsak dan kak korak več a se še ful trese zraven,tak nesigurno hodi

Anže je začel hodit pri 17 mesecih pri 18 ,pa shodil tako tudi Tomaž samo en mesec prej.
Če,pa še odštejem dva meseca kaj sta prej rojena ,pa eden pri 15 ,drugi 16 mesecih to pomeni res sam it nekaj časa. Sta bolj med poznimi vsepovsoduser posted image  ampak glavno ,da lezemo naprejuser posted image .

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.7.2010 13:42:34   
PERSIDA

Bavca sta najboljša na slikici z očali!user posted image user posted image user posted image

Kaj imaš to za ene stolčke? Kje si to nabavila? A se da to zmontirati na vsak stol? Ker jaz vlačim onega Ikejinega zraven, pa dost placa vzame. user posted image

Montiraš jih lahko na vsaki stol ,ker so pasi ,ki jih lahko reguliraš tak,da ni stola ,da ne spraviš gor.Se,pa dobijo v nemčiji ,če bi jih imela ,pa mi povej ,pa se bom pri teti dobra naredlauser posted image  .Cene ne vem ker zo za gešenk ,če ti je v interesu se pozanimam okuser posted image .
Je ,pa lahki za okol prenašat debelina pod ritjo je nekje 10cm drugač,pa je nekje sedež velik 30 na 20 približno ,ker nisem šla merit tak od okeuser posted image .V glavnem za potovanje enaAuser posted image .Mi jih imamo pri babici ,da ne razturata celega stanovanja ko jestauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.7.2010 13:44:32   
PERSIDA

Sori sem zamudila ,da ti ponudim zelenjavno juhco in palačinke z malinino domačo marmelado.Vsaj z nečim se moram pohvalit ,da mi je ratalo nekaj marmelade skuhatuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.7.2010 13:45:58   
KOKICA32
Sedeži- aha, v NE torej! Bom malo poiskala na netu, če pa ne najdem pa ti javim.

Kaj bi se še me kaj dobile v juliju?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.7.2010 13:47:16   
KOKICA32

Sori sem zamudila ,da ti ponudim zelenjavno juhco in palačinke z malinino domačo marmelado.Vsaj z nečim se moram pohvalit ,da mi je ratalo nekaj marmelade skuhatuser posted image .

Vau! Sama si jo naredila. user posted image user posted image user posted image Bravo. jaz bi tudiiiiii jedla tako kosilo. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.7.2010 14:04:32   
KOKICA32
Persida- katere firme pa sta stolčka? Če slučajno kaj piše gor.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.7.2010 14:31:27   
PERSIDA

Sedeži- aha, v NE torej! Bom malo poiskala na netu, če pa ne najdem pa ti javim.

Sem hotla napisat to soboto,pa smo na krstu ,mogoče drugo?V ptujskem parku recimo ali bumbar ?
Lahko,pa je že ta nedelja zarad mene user posted image
Malo jim pomailajuser posted image ,če še kje kera diha

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.7.2010 14:41:20   
KOKICA32

Sem hotla napisat to soboto,pa smo na krstu ,mogoče drugo?V ptujskem parku recimo ali bumbar ?
Lahko,pa je že ta nedelja zarad mene user posted image
Malo jim pomailajuser posted image ,če še kje kera diha

Naloga opravljena!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.7.2010 14:57:20   
PERSIDA
http://www.amazon.de/roba-1949-RS1-Boostersitz-Rock/dp/B000UYT9ZS/ref=pd_rhf_p_t_2

Evo kokič nekaj podobnegauser posted image .Zvečer javim ,kak se mojima reče.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?