|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.7.2010 13:16:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutrooo, zunaj pa je že prav toplo user posted image

Midve z Lijiko ga šibave ven.

Se tipkamo kaj bolj pol user posted image

Kaj Lija več nimaš v vrtcu? Tak bom jaz tudi delala čez poletje, da bo imel počitnice 2 meseca. In kako potem računajo ta dva meseca, ko tam nimajo otroka? Je sploh kaj ceneje?

Pri nas če vzameš rezervacijo, plačaš pol cene. Sam midva nisva vzela in še dobro, da ne, ker po morju gresta obe lepo v vrtec. Mama se bo mogla mal spočit. user posted image Pa tudi Nika je postala ful navezana na mene in kakor me ni zraven, kliče mam mam tako da gre malo prijatelje pogledat, da ne pozabi čisto.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
10.7.2010 13:16:28   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

NAŠ LUCAS PA JE NAREDIL 4 KORAKE...take boge,tresoče...je pa nekaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Sedaj pa še samo vaja, vaja, vaja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
10.7.2010 13:18:42   
Najaa
Evo me, mi uživamo več ali manj. Kaj čmo, z dvema majhnima petardama ni dopusta, ampak letanje sem in tja. No drugo leto bo pa druga pesem. user posted image
Nika je čisto nora na vodo, sam šlaufa noče met. Bi bilo veliko lažje, da gre v freda in plava z mano kakor da se me drži in sva bolj ko ne v plitvini. Vam povem, da pošteno letos še nisem zaplavala. Ko hočem it (beri ko mam varstvo) sem pa že tak pregreta, da mi je tud 27 stopinj premrzlo. user posted image user posted image
Drugače pa se veliko igrata v vodi, Tija sploh in si je našla prijateljice tak da se ima lepo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
10.7.2010 14:58:15   
ema tiara
najaa,ko vas berem sem ti kar fauš...user posted image mi mamo koper za 4dni konec avgusta rezerviran samo kje je še to...uživajte...user posted image user posted image user posted image ja,naš lucas je pa tak,ko osvoji nekaj novega,od obračanja,stanja, hoje...nekaj naredi,pol pa dva,tri tedne nič potem pa dalje...tak da...nekaj je...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.7.2010 9:20:46   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Ciaouser posted image
evo mene...končno spet v službi, da mam čas za RRuser posted image
smo meli zdej en taaak naporen teden...z mojo družinico smo se namreč selili...smo misnli, da bomo do danes že sedeli z dvignjenimi nogami in bli v brezdelju, pa smo se MOČNO ušteli. Ko sva prišla v stanovanje, sva odkrila kolko popravkov bo treba - od menjavanja pip, nekih ventilov, varovalk, štekerjev..nič ni delalo...
povrhu vsega smo našlil še leglo ŠČURKOV v kuhinji...bljaaaaak...
tako da mamo dela še pa šeuser posted image

ve ste v redu?

oooooooooooo, lej jo user posted image  ma važno, da ste vi preseljeni in da boste končno uživali v čisto svojem gnezdecu. Pridemo enkrat pogledat user posted image
felix...bi blo res fajn, če bi se spet kaj vidli jauser posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.7.2010 9:23:02   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Evo me, mi uživamo več ali manj. Kaj čmo, z dvema majhnima petardama ni dopusta, ampak letanje sem in tja. No drugo leto bo pa druga pesem. user posted image
Nika je čisto nora na vodo, sam šlaufa noče met. Bi bilo veliko lažje, da gre v freda in plava z mano kakor da se me drži in sva bolj ko ne v plitvini. Vam povem, da pošteno letos še nisem zaplavala. Ko hočem it (beri ko mam varstvo) sem pa že tak pregreta, da mi je tud 27 stopinj premrzlo. user posted image user posted image
Drugače pa se veliko igrata v vodi, Tija sploh in si je našla prijateljice tak da se ima lepo.

si probala s kakšnim drugim obročem? moj niti noče več v freda! Ko sm ga pa dala v tistega rumenega z naslonjačem (v katerem sedi), pa je začel uživat. Mogoče bi blo za provat...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.7.2010 13:39:14   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image user posted image sem jezna kot user posted image  user posted image  user posted image
Dobila položnico za vrtec in za 13 dni, ko je ni bilo v mesecu juniju so mi odbili 3,5€. Pa kaj se norca delajo al kaj... Za 9 dni vrtca, torej plačam 67€ user posted image user posted image user posted image user posted image za bruhat

user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa moraš dati kako vlogo, da vedo, da je ni v vrtcu oz. da ti samo mesto šparajo!user posted image

ne, ne to je bilo samo za julij in avgust, da ti mesto šparajo. V juniju pa je bila neke bolana a to pa je zato manjkala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.7.2010 13:39:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

NAŠ LUCAS PA JE NAREDIL 4 KORAKE...take boge,tresoče...je pa nekaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo Lucas, saj bo user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.7.2010 13:42:03   
tasa_m
majale user posted image  user posted image super za selitev. user posted image

trezika... user posted image
kokica kako ste se imeli?

naša tud noče več bit v fredu, no sicer tak nikdar ni bila glih rada user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.7.2010 14:29:58   
felix7
dober dan user posted image

vidim, da ste vse z mislimi na morju, sej ni čudno, ko pa nas Najaa, Kokica in Majale dražijo user posted image  Mi smo si morje nadomestili s šlaufom user posted image

za danes so pa spet točo napovedali. In gledam čez okno pisarne, pa se res neki oblaki nabirajo... Bo treba it mal prej iz službe user posted image  danes grem jaz po Jureta v vrtec in to pomeni, da gre iz vrtca pol ure ali pa eno uro kasneje, kot takrat, ko ga pobere mož. Pa se mi potem kar smili, ko gre med zadnjimi domov. Pa ga pridem iskat ob 4h... Včasih mi res ni jasno, kakšne službe ima folk, da vsi otroke odpeljejo pred 15.30... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.7.2010 20:52:21   
tasa_m

vidim, da ste vse z mislimi na morju, sej ni čudno, ko pa nas Najaa, Kokica in Majale dražijo user posted image  Mi smo si morje nadomestili s šlaufom user posted image

za danes so pa spet točo napovedali. In gledam čez okno pisarne, pa se res neki oblaki nabirajo... Bo treba it mal prej iz službe user posted image  danes grem jaz po Jureta v vrtec in to pomeni, da gre iz vrtca pol ure ali pa eno uro kasneje, kot takrat, ko ga pobere mož. Pa se mi potem kar smili, ko gre med zadnjimi domov. Pa ga pridem iskat ob 4h... Včasih mi res ni jasno, kakšne službe ima folk, da vsi otroke odpeljejo pred 15.30... user posted image
jaz sem po L. hodla ob 15h pa je bila že med zadnjimi...te veš.

Sicer pa saj ni čudno, pri Liji so bolj cigančki user posted image user posted image user posted image user posted image (no, saj se mal hecam,ima samo 3 cigo-migo prijateljice user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.7.2010 21:49:24   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

si probala s kakšnim drugim obročem? moj niti noče več v freda! Ko sm ga pa dala v tistega rumenega z naslonjačem (v katerem sedi), pa je začel uživat. Mogoče bi blo za provat...

Sem že razmišljala, da probam ja. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.7.2010 7:50:32   
KOKICA32
Dobro jutro!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.7.2010 8:12:23   
KOKICA32
Tasa-na morju smo se imeli super, kak pa drugače!?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.7.2010 9:02:36   
KOKICA32

Dedi in babi servis, kot bo tudi pri nas od septembra, da naju ne bo rabil do 16.30h čakati!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.7.2010 13:03:03   
trezika
Dan!

Jaz sem še tudi tu user posted image user posted image ampak mi je v teh razmerah enostavno prevroče, da bi za računalnikom sedela user posted image drugače pa uživamo na polno....še bolj pa bomo od jutri dalje, ko ati začne z dopustom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.7.2010 14:01:36   
KOKICA32
Trezika- super, da je bilo lepo! Sem pa brala v časopisu o vaši nezgodi. user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.7.2010 14:28:59   
*MaJaLe*

js uspem najbolj zgodaj mojega pobrat ob 16.15user posted image
včeraj sem pa nekako zdilala, da sm šla lahko prej tako da sm bla v vrtcu že ob 15.40...in sm že vidla njegov obrazek kako bo vesel, ko me vidi tolko prej. Tako da sm šla vsa vesela...pozvonim...pridem not in on me niti ne porajta...pa mu rečem: Leon, ciao! se obrne stran in gre k igračkamuser posted image  pa ga pogledam in rečem: a me boš sploh kaj pozdravu? pa spet nič...in rečem: nič...greva domov...pa šiba proti vratom (mimo mene seveda) in reče papa...in gre venuser posted image  moh...drugič ga bom pustila do 6h!!user posted image user posted image  (hecuser posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.7.2010 14:30:25   
*MaJaLe*

Dober dan!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.7.2010 14:36:14   
KOKICA32

včeraj sem pa nekako zdilala, da sm šla lahko prej tako da sm bla v vrtcu že ob 15.40...in sm že vidla njegov obrazek kako bo vesel, ko me vidi tolko prej. Tako da sm šla vsa vesela...pozvonim...pridem not in on me niti ne porajta...pa mu rečem: Leon, ciao! se obrne stran in gre k igračkamuser posted image  pa ga pogledam in rečem: a me boš sploh kaj pozdravu? pa spet nič...in rečem: nič...greva domov...pa šiba proti vratom (mimo mene seveda) in reče papa...in gre venuser posted image  moh...drugič ga bom pustila do 6h!!user posted image user posted image  (hecuser posted image )

user posted image user posted image user posted image Toti naši otročki!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.7.2010 14:36:58   
KOKICA32

Dober dan!!user posted image

Še malo pa bo dober večer!user posted image

Samo tega že kar nekaj časa nobena ni napisala!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.7.2010 14:51:27   
PERSIDA
Saj vem ,da vam jaz manjkam user posted image .Mogoče si zvečer vtrgam čas ,da vam napišem kak romanuser posted image .
Sedaj ,pa grem bazen napolnit ,da se pol bacimo unutra ko se maladva zbuditauser posted image .

Najpomembnejša vest današnjega jutranjega lista ,beri :
Anže dela samostojne kroge po stanovanju.To mi delaj.Eden izmed  mojih nasjrečnejših dnevovuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.7.2010 15:03:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Saj vem ,da vam jaz manjkam user posted image .Mogoče si zvečer vtrgam čas ,da vam napišem kak romanuser posted image .
Sedaj ,pa grem bazen napolnit ,da se pol bacimo unutra ko se maladva zbuditauser posted image .

Anže dela samostojne kroge po stanovanju.To mi delaj.Eden izmed  mojih nasjrečnejših dnevovuser posted image .

Persida, draga moja! Kako sem te pogrešala!!! user posted image user posted image user posted image Kako si, kako ste se imeli?  Daj napiši en roman, da te malo berem, ker tak fajn pišeš. user posted image

Pa VSE ČESTITKE TEGA SVETA ŽELIM BAVCU ANŽETU!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.7.2010 15:14:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 B R A V O    A N Ž E E E E E E

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.7.2010 15:14:54   
tasa_m
KAK SEM se zdaj nasmejala, ga pav vidim in tebe kak čakaš pred vrati igralnice user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?