|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.7.2010 15:49:24   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Dobro jutro!!!user posted image
Dober dan!!user posted image

Še malo pa bo dober večer!user posted image

Samo tega že kar nekaj časa nobena ni napisala!user posted image

vem ja... sej js bom mela počasi kaj več časa... smo še v fazi selitve in razen v službi (pa še to teh 5 minut na dan), nimam časa za net...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.7.2010 15:50:43   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Saj vem ,da vam jaz manjkam user posted image .Mogoče si zvečer vtrgam čas ,da vam napišem kak romanuser posted image .
Sedaj ,pa grem bazen napolnit ,da se pol bacimo unutra ko se maladva zbuditauser posted image .

Najpomembnejša vest današnjega jutranjega lista ,beri :
Anže dela samostojne kroge po stanovanju.To mi delaj.Eden izmed  mojih nasjrečnejših dnevovuser posted image .

toooooooooooooooo ANžeeeeeeee....ma ke priden!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.7.2010 15:51:32   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

js uspem najbolj zgodaj mojega pobrat ob 16.15user posted image
včeraj sem pa nekako zdilala, da sm šla lahko prej tako da sm bla v vrtcu že ob 15.40...in sm že vidla njegov obrazek kako bo vesel, ko me vidi tolko prej. Tako da sm šla vsa vesela...pozvonim...pridem not in on me niti ne porajta...pa mu rečem: Leon, ciao! se obrne stran in gre k igračkamuser posted image  pa ga pogledam in rečem: a me boš sploh kaj pozdravu? pa spet nič...in rečem: nič...greva domov...pa šiba proti vratom (mimo mene seveda) in reče papa...in gre venuser posted image  moh...drugič ga bom pustila do 6h!!user posted image user posted image  (hecuser posted image )
user posted image user posted image user posted image
KAK SEM se zdaj nasmejala, ga pav vidim in tebe kak čakaš pred vrati igralnice user posted image user posted image

ti se kar smej ja...ma meni je blo groznouser posted image  vedno tako veselo priteče k meni in kriči MAMA...včeraj ko sm pa to najbolj rabla pa ničuser posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.7.2010 7:28:43   
KOKICA32

vem ja... sej js bom mela počasi kaj več časa... smo še v fazi selitve in razen v službi (pa še to teh 5 minut na dan), nimam časa za net...user posted image

To pa so vzpodbudne besede!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.7.2010 7:30:14   
KOKICA32

včeraj sem pa nekako zdilala, da sm šla lahko prej tako da sm bla v vrtcu že ob 15.40...in sm že vidla njegov obrazek kako bo vesel, ko me vidi tolko prej. Tako da sm šla vsa vesela...pozvonim...pridem not in on me niti ne porajta...pa mu rečem: Leon, ciao! se obrne stran in gre k igračkamuser posted image  pa ga pogledam in rečem: a me boš sploh kaj pozdravu? pa spet nič...in rečem: nič...greva domov...pa šiba proti vratom (mimo mene seveda) in reče papa...in gre venuser posted image  moh...drugič ga bom pustila do 6h!!user posted image user posted image  (hecuser posted image )
KAK SEM se zdaj nasmejala, ga pav vidim in tebe kak čakaš pred vrati igralnice user posted image user posted image

ti se kar smej ja...ma meni je blo groznouser posted image  vedno tako veselo priteče k meni in kriči MAMA...včeraj ko sm pa to najbolj rabla pa ničuser posted image  

drugače pa, tudi meni je bilo ful smešno!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.7.2010 7:30:34   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.7.2010 7:49:14   
KOKICA32
Persidaaaaaa!!! Pogrešam tvoj roman!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.7.2010 8:58:19   
tasa_m
dober daaaan.

Pišem z Lijo v naročju, ker zdaj ona najbolj riše tu na mizi.
Ob 11h grem delat tak da...jupi jee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.7.2010 9:00:44   
*MaJaLe*

To pa so vzpodbudne besede!user posted image user posted image user posted image

samo če bom sama čveketala, bom šla kmalu doluser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.7.2010 9:01:16   
*MaJaLe*

drugače pa, tudi meni je bilo ful smešno!user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej vem, da je blouser posted image  samo včasih je tak smotkouser posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.7.2010 9:06:13   
*MaJaLe*

dober daaaan.

Ob 11h grem delat tak da...jupi jee user posted image user posted image user posted image

ti pa zgodaj začnešuser posted image user posted image
drugače je tudi Leon včeraj risal ko zmešan. Med vsemi škatlami ki jih mamo tam po stanovanju (čakamo omare) sem uspela zbrskat barvice in je risal ko zmešanuser posted image  prav navdušeno je vriskal zraven. Kokica mojauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.7.2010 9:08:56   
*MaJaLe*
Kaj vaši fižolčki že kaj govorijo? Leon govori kot velikiuser posted image  
zna povedat kako dela kozica, račka, kako pokličemo konjička (zdej se učiva kako dela ribauser posted image )... pove du-da, g-nka (lučkauser posted image user posted image ), žoga...
mama, tata, nona, teta...
je malo čveketalo...po mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.7.2010 9:24:49   
KOKICA32
Eh, moj se tudi ful pogovarja...zastopim ga tako samo jazuser posted image ...najbolj smešen je, ko ponavlja za mano...Ko mu rečem: Počakaj me!...pa on v svojem jeziku reče...pocakaj me! Pa še zakriči zraven!user posted image user posted image user posted image Pa duda, ata, koko (golob ali Gioco-naš kuža), nana (mama), mam (mama), ti, ti, ti,....

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
14.7.2010 9:25:39   
KOKICA32

dober daaaan.

ni ti lahko...user posted image

Kdaj greste na morje?

me je včeraj spraševala, če se bomo še kaj dobile?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.7.2010 9:26:13 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
14.7.2010 9:45:07   
PERSIDA

dober daaaan.

ni ti lahko...user posted image

Kdaj greste na morje?

me je včeraj spraševala, če se bomo še kaj dobile?

Ti reči MČ,da je odpikala ,ker nas je kenslalauser posted image user posted image user posted image  vse po spisku.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
14.7.2010 9:45:42   
PERSIDA
kokič . včeraj me je net zaje*u je crknouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
14.7.2010 9:47:56   
*MaJaLe*

kokič . včeraj me je net zaje*u je crknouser posted image
ma ciaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooo!!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.7.2010 9:48:12   
*MaJaLe*

Eh, moj se tudi ful pogovarja...zastopim ga tako samo jazuser posted image ...najbolj smešen je, ko ponavlja za mano...Ko mu rečem: Počakaj me!...pa on v svojem jeziku reče...pocakaj me! Pa še zakriči zraven!user posted image user posted image user posted image Pa duda, ata, koko (golob ali Gioco-naš kuža), nana (mama), mam (mama), ti, ti, ti,....
a ma tudi on se ne šparauser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.7.2010 10:04:16   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dober dan user posted image

vidim, da ste vse z mislimi na morju, sej ni čudno, ko pa nas Najaa, Kokica in Majale dražijo user posted image  Mi smo si morje nadomestili s šlaufom user posted image

za danes so pa spet točo napovedali. In gledam čez okno pisarne, pa se res neki oblaki nabirajo... Bo treba it mal prej iz službe user posted image  danes grem jaz po Jureta v vrtec in to pomeni, da gre iz vrtca pol ure ali pa eno uro kasneje, kot takrat, ko ga pobere mož. Pa se mi potem kar smili, ko gre med zadnjimi domov. Pa ga pridem iskat ob 4h... Včasih mi res ni jasno, kakšne službe ima folk, da vsi otroke odpeljejo pred 15.30... user posted image
jaz sem po L. hodla ob 15h pa je bila že med zadnjimi...te veš.

Sicer pa saj ni čudno, pri Liji so bolj cigančki user posted image user posted image user posted image user posted image (no, saj se mal hecam,ima samo 3 cigo-migo prijateljice user posted image user posted image user posted image )

a prav res ima cigančke v skupini? upam, da so kaj bolj socializirani, kot naši dolenjski user posted image  no, sicer pa že to veliko pove, da hodijo v vrtec, tu pri nas še v šolo komaj pridejo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.7.2010 10:04:21   
felix7

vidim, da ste vse z mislimi na morju, sej ni čudno, ko pa nas Najaa, Kokica in Majale dražijo user posted image  Mi smo si morje nadomestili s šlaufom user posted image

za danes so pa spet točo napovedali. In gledam čez okno pisarne, pa se res neki oblaki nabirajo... Bo treba it mal prej iz službe user posted image  danes grem jaz po Jureta v vrtec in to pomeni, da gre iz vrtca pol ure ali pa eno uro kasneje, kot takrat, ko ga pobere mož. Pa se mi potem kar smili, ko gre med zadnjimi domov. Pa ga pridem iskat ob 4h... Včasih mi res ni jasno, kakšne službe ima folk, da vsi otroke odpeljejo pred 15.30... user posted image

Dedi in babi servis, kot bo tudi pri nas od septembra, da naju ne bo rabil do 16.30h čakati!

sem jaz tudi mislila, da gre za babi in dedi servis, ampak ko sem parkrat šla prej iz službe, sem videla, da v glavnem pridejo starši...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.7.2010 10:04:27   
felix7

Trezika- super, da je bilo lepo! Sem pa brala v časopisu o vaši nezgodi. user posted image user posted image

nezgodi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.7.2010 10:04:32   
felix7

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz včasih doživim hladen tuš, ko pridem, pa me pogleda in s ful resnim obrazom prikoraka do mene. Zjutraj, ko ga pa pripeljem in gre v naročje k vzgojiteljici, pa nasmeh do ušes in mi maha v slovo user posted image  vsaj vem, da je zadovoljen v vrtcu user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.7.2010 10:04:35   
felix7

Saj vem ,da vam jaz manjkam user posted image .Mogoče si zvečer vtrgam čas ,da vam napišem kak romanuser posted image .
Sedaj ,pa grem bazen napolnit ,da se pol bacimo unutra ko se maladva zbuditauser posted image .

Najpomembnejša vest današnjega jutranjega lista ,beri :
Anže dela samostojne kroge po stanovanju.To mi delaj.Eden izmed  mojih nasjrečnejših dnevovuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.7.2010 10:05:23   
felix7

Kaj vaši fižolčki že kaj govorijo? Leon govori kot velikiuser posted image  
zna povedat kako dela kozica, račka, kako pokličemo konjička (zdej se učiva kako dela ribauser posted image )... pove du-da, g-nka (lučkauser posted image user posted image ), žoga...
mama, tata, nona, teta...
je malo čveketalo...po mamiuser posted image user posted image

hm... si sama doživela, kako NE govori user posted image  se sicer ful trudi, da bi kaj povedal, ampak običajno samo v prazno odpira usta in zraven miga z glavo user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.7.2010 10:20:22   
PERSIDA
No ,pa gremo.
Iz sobote na nedeljo spala eno uro.Avto nabasala do zadnjega kotička ob dveh prekipala otroka v avto,atija vrgla s postelje vsedla za volan in stopla na gas proti morju.Peljali smo se skupaj s kolegi (napaka) ,in smo jih skor eno uru čakali pred gruškovjem.Se mi je  skor spipalo a sem preživela.Sem vedla,da bo pestro ,če začne Anže tečnarit.No do trajekta sta spala pol ,pa je moral ati špilati animatora,da sta zdržala še pol ure do loparja.Tista ura mi je ful falila ko sem one čakala ,pa valjda ,da poznam svoja fantauser posted image .
No po pristanku smo hb takoj zasedli apartma.Letos smo bili prvič na tej lokaciji in zadovoljna ful ,ogromno prostora zunaj za gibanje otrok.Edina pomankljivost ,da je tuš kabina bila tako velika ,da sem svoje lepo oblikovano telo komaj spravla v tušuser posted image .
Nedelja je bila vročinsko neznosna tak,da se nam je že vsem malo rolalo.V vodo se ,pa sred dneva tudi nismo spravli iz preventive.Na koncu sem jima banico vode prinesla na teraso ,da sta se malo skulirala.
Za v vodo ni bil problem sicer v globino nismo rili smo raje bili kot nasedli kitiuser posted image .Emparčki so zakon za prelivanje vode.Ob šestih smo ponavadi šli po kruh in vija plaža delat potičke.Saj ne rabim razlagat ,da smo bili sami ,pa nekaj najbolj zagretih laufarjev mimo nas.Tak,da smo imeli celo plažo za sebeuser posted image .Ob devetih smo ponavadi spali prvo rundo mati v večini zraven legnilauser posted image .Ata,uf saj ne vem al bi sploh pisala.Saj sem si sama kriva kaj,pa sem se metala za njim pred osmimi leti user posted image .Jaz budala ,pa še rečem ,da naj laiptopa zraen vzame ,da malo prečekiram naše babe.Ja,ja in ata se je na dopustu  zalepo na komp in nas ni šmirglo za pet posto.Če sem kaj rekla sem bila ,pa tečna baba.Nočem se nobenmu smilit samo povem po resnici ,da ne bo mislo kdo ,da smo kičasta družinauser posted image .
Da je bilo še bolj veselo je Tomaž dva dni spet ponoči bruhal in podnevi sračkal ,cel teden ,pa bil na mojih rokah.Ja fajn dopust ni kajuser posted image . Tako ,da ja bila sem ko tempirana bombauser posted image .Tak,da drugo leto gremo sami ,da vsaj jezo prišparamuser posted image .
Anže je itak tip za  sebe vse luknje na plaži so bile njegove.Plazi še vedno kot invaliduser posted image ,da si samo  vido kako se rukajo na plaži ko so ga vidli kak plaziuser posted image .Mivka je njegov prijatelj v ustih ,v riti ,v uhi ni da niuser posted image .Tomaž ,pa je cele ure prelival vodo iz enega emparčka v drugega.Kam sem ga dala tam je ostal.
Če sta kje vidla kako žogo sta kar naprej delala e,e,e,ee....,pa še zroko kazala tak,da na koncu je mati odprla briftošn ,pa še kupla dve ,ker pazi 50 ki smo jih sabo vlekli ni bilo dovoljuser posted image .Da sta kazala na sladoledara ko smo šli mimo,ja dobre stvari hitro pamtita.Nas ,pa je sladoledar že na 50m pozdravljal tak ,da sta si ga mogla že skor zapomnit.Kopali smo se povečini zjutraj in popoldan po četrti.Pa še v majčki sta bla veliko,ker nisem reskirala.No vsaj z spanjem zvečer razen bruhanja ni blo problemov sta že pred osmo bila oba v komi.Vsaj nekaj za mene.Zjutraj ,pa sta vstrajala pri uri 5.30user posted image .Tak,da včsih so se noči zavlekle ne vprašajte kak so se mi oči sukale okol ko sta začela klamoterit.Sem,pa vsaj ugotovila ,da moraš pošteno pit ,če želiš zaspat en,dva ,triuser posted image .Neki cherry brandy je zažigaluser posted image .Družbo smo imeli res enkratno tak,da nas je blo na kupu oh in sploh pa sami anovčari,pa keri je bil sosed tisti je bil pri naši mizi kolegica je cele dneve samo kafe kuhalauser posted image .Tak,da smo se menili ,da bi se drugo leto spet dobili.
V glavnem res je bilo naporno ampak tudi veliko lepega.Sem,pa srečna ,da sta imela bavca možnost videt in okusit morje.Pot nazaj minila brez zapletov vozili ponoči s tem ,da sem v nedeljo pri mojih prespala cel dan.Toliko o dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak se spočiješ .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?