|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.6.2010 12:45:17   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Guten dan.
Kaj spali, ko mrtvi še na wc se mi ni dalo.Ker je bla noč prekratka mamoubijalca sedaj počivata .Jaz ,pa sem tako lačna ,pa me noben ne postrežeuser posted image .Kaj bomo danes počeli še je neznanka ziher bomo ,pa zunaj.
Grem si en kapučino po 100 letih naredit dokler je še zmerna tišina ,pa kaki sendvič ,da vzdržujem telesno težouser posted image .
Nič pridne bit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
18.6.2010 13:24:43   
tasa_m
kaj pa to????

http://www.youtube.com/watch?v=BVWrMkDyRpI user posted image user posted image user posted image Hrvati nam pihajo na dušo user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
18.6.2010 13:29:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Hmmmm, Muffini....kake lušte si mi sedaj naredila...se jih že pol leta spravljam spečti pa nič iz tega..a si jih sama spekla al si jih kupila?

kupila by Lidl user posted image , mam pa maso tudi doma, sam spečt bi mogla. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
18.6.2010 13:31:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

hej persida...tebe pa tak rada berem,si taka asica...tvoja bauca sta pa tak frajerja...naš pa še noče hodit...ga je še strah...aja,imamo tretji zob...s tako hitrostjo jih bo glih v 1.razredu vse dobo
ma sem se morala zdaj nasmejat user posted image user posted image user posted image   in bravo za 3.zob user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
18.6.2010 13:32:54   
tasa_m

Persida, moja!user posted image user posted image user posted image Jaz sem te klicala, včeraj!!!user posted image Evo, pa si me slišala!user posted image user posted image user posted image

Kako lepo opisuješ dogajanje s tvojima bavcema. Enkrtano res. Ko pa si napisala o vrtnici pa so mi pritekle solze! user posted image Kako lepo!user posted image user posted image user posted image Res sta veliko dala skozi, pa ju poglej sedaj. user posted image user posted image user posted image Pa tako zlato mamo imata!

Ja, ko je tako tečno in poscano vreme, smo vsi aut...user posted image Tudi moje je bil včeraj grozen, ko sem prišla iz službe....prej, ko sta bila cel dan z atijem sama, je bil baje okej..potem pa je skapiral, da sem jaz poleg, mene pa se ne boji tako kot očeta. Joj, kako je spet v trgovini delal. V Bauhausu je hotel vse žarnice pregledati (če delajo al kaj?user posted image ), pa stikala odnesti!!! Pa daj povejte, kako to obvladujete? Ker moj postaja prava trma in jokec, če kaj ni po njegovo!

kar podpišem se pod vse barvno  user posted image user posted image user posted image

trma... ja tudi mi jo imamo in eno veliko jokico user posted image user posted image Samo ko se mi na tla vrže doma jo kar pustim v trgovini pa je zaenkrat še mir

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
18.6.2010 13:34:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Si predstavljaš dve taki? user posted image  Mene včasih totalno ob živce spravita, ko gre vsaka v svojo smer. Kava? Ma kaka kava, že sto let je nisem v miru popila. Vse pregledat in pretipat in na glavo obrnit.
Ti povem po resnici, da ne obvladujem. Da imam recimo nekaj minut miru v trgovini, se s Tijo že vzunaj zmenim, da če bo pridna, si bo lahko kaj izbrala. Če še vedno ne uboga, ji pa grozim, da jo bom v avto peljala in bo tam počakala. No, sam tebe bolj Nika zanima verjetno. user posted image  Za njo imam s sabo čaj, piškote, kakšno zanimivo igračo ali ji dam kaj kar bomo kupli v roke. Če vzamemo voziček, se nekaj časa pelje na tistem sedežu, pol jo dam noter prav v voziček... Ko je kriza, gre ven in malo hodi, malo jo nosim... Grozno, ti rečem tak da se kolikor se da izogibam trgovinam. Ker ob zabavanju Nike moram še ves čas gledat, kje je Tija... user posted image
Naja si kar predstavljam kako je to ja.. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
18.6.2010 13:34:48   
tasa_m

Kokica đokota sabo vzemi ,pa oba zunaj priveži pred trgovino user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
18.6.2010 13:35:30   
tasa_m

Srečanje mariborčank v četrtek zvečer (brez otrok user posted image ):

SO za AKCIJO: Persidauser posted image user posted image
                        Trezikauser posted image user posted image user posted image
                        Kokicauser posted image user posted image user posted image

ŠE NE VE:         
Tasa user posted image

NE MORE:         
user posted image user posted image user posted image

TAŠA JE ZAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Čebela nea more? Kaj pa te? Se noče več družit z nami al kaj??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
18.6.2010 13:37:23   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Najaa, saj s tem cepljenjem se prav nič ne mudi. Bo res boljše, da jo cepi, ko bo 100% zdrava.

Kokica mi imamo tudi eno malo trmo. Ampak tako v trgovini (kadar sploh gremo vsi) ga ne šljivim 5 %. Če je nekaj ne je ne. Ga pa poskusimo zamotit podobno kot Najaa Niko, le brez hrane.

že, že,samo kaj ko se dere histerično....in noče biti v nakupovalnem vozičkuuser posted image , potem pa je npr. zadnjič v Bauhausu hodil med policami in si izbiral žarnice.user posted image Pa kje je hlih žarnice našel, ko se komot razbijejo in ko ga vzamem proč, se steguje in sitnari. Potem ga je moj okregal pa je planil v še večji jok. user posted image user posted image user posted image On pa bi se potem pri meni tolažil. Pa ja!user posted image

te jih je že rabo, pa vidva nič ne veta o tem... Si ziher da jih imate na zalogi-?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
18.6.2010 13:38:59   
tasa_m

Guten dan.
Kaj spali, ko mrtvi še na wc se mi ni dalo.Ker je bla noč prekratka mamoubijalca sedaj počivata .Jaz ,pa sem tako lačna ,pa me noben ne postrežeuser posted image .Kaj bomo danes počeli še je neznanka ziher bomo ,pa zunaj.
Grem si en kapučino po 100 letih naredit dokler je še zmerna tišina ,pa kaki sendvič ,da vzdržujem telesno težouser posted image .
Nič pridne bit.
hahaha  guten dan nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

mamoubijalca..pa daj stara ki te ti jemlješ tote izraze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
18.6.2010 13:39:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ŠE NE VE:          Tasa user posted image

NE MORE:         

Kaj se to pravi, da še ne ve?? Ja se reče user posted image

pa daj mala, nea bodi glasna user posted image user posted image user posted image če pa še nisem vedela kak delam user posted image Delam zjutraj tak da bom zvečer parajt za babji čvek user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
18.6.2010 13:40:07   
tasa_m
Tak pa dober dan vsem skupaj user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
18.6.2010 13:40:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ŠE NE VE:         
Tasa user posted image

NE MORE:         

TAŠA JE ZAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Čebela nea more? Kaj pa te? Se noče več družit z nami al kaj??? user posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEE!!!! Kje in kdaj se dobimo? user posted image

Šolo ima, pa je noče špricati. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.6.2010 13:42:28   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Najaa, saj s tem cepljenjem se prav nič ne mudi. Bo res boljše, da jo cepi, ko bo 100% zdrava.

Kokica mi imamo tudi eno malo trmo. Ampak tako v trgovini (kadar sploh gremo vsi) ga ne šljivim 5 %. Če je nekaj ne je ne. Ga pa poskusimo zamotit podobno kot Najaa Niko, le brez hrane.

že, že,samo kaj ko se dere histerično....in noče biti v nakupovalnem vozičkuuser posted image , potem pa je npr. zadnjič v Bauhausu hodil med policami in si izbiral žarnice.user posted image Pa kje je hlih žarnice našel, ko se komot razbijejo in ko ga vzamem proč, se steguje in sitnari. Potem ga je moj okregal pa je planil v še večji jok. user posted image user posted image user posted image On pa bi se potem pri meni tolažil. Pa ja!user posted image

te jih je že rabo, pa vidva nič ne veta o tem... Si ziher da jih imate na zalogi-?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.6.2010 13:44:00   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ŠE NE VE:          Tasa user posted image

NE MORE:         

Kaj se to pravi, da še ne ve?? Ja se reče user posted image

pa daj mala, nea bodi glasna user posted image user posted image user posted image če pa še nisem vedela kak delam user posted image Delam zjutraj tak da bom zvečer parajt za babji čvek user posted image user posted image

Jeeeee! Komaj čakam,da vas vse polubčkam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še ne vem, kdaj bom avto dobila, ker imava servis ob 17h. Kdaj ste mislile, da bi se dobile? Pred 20h menda ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.6.2010 14:00:37   
PERSIDA
Kokica in ostale ,ki še ne veste.
ANŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAREEEEEEEEEEEEEEEDIL DANES PRVIH PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET KORAKOOOOOOOOOOOOOOOOOV.
MATER ko paše ko se danes samo deremuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.6.2010 14:02:34   
KOKICA32

ANŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAREEEEEEEEEEEEEEEDIL DANES PRVIH PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET KORAKOOOOOOOOOOOOOOOOOV.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Na to pa pijemo!!!! Kak sem vesela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.6.2010 14:05:42   
tasa_m

kaj ma večerno?? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
18.6.2010 14:06:32   
tasa_m

Jeeeee! Komaj čakam,da vas vse polubčkam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še ne vem, kdaj bom avto dobila, ker imava servis ob 17h. Kdaj ste mislile, da bi se dobile? Pred 20h menda ne?

okoli 20h ja al kak?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
18.6.2010 14:07:49   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.6.2010 14:08:18   
tasa_m
kokia kaj še delaš v službi? Reci šefu da moraš domu ker je fuzbal in se moraš pripravit user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.6.2010 14:18:42   
KOKICA32

kokia kaj še delaš v službi? Reci šefu da moraš domu ker je fuzbal in se moraš pripravit user posted image  user posted image  

Ja, ja!user posted image Naši grejo kar dol v Niagaro gledati, so si že mizo rezervirali!user posted image Jaz pa domov.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.6.2010 14:19:22   
KOKICA32

okoli 20h ja al kak?

Ja, kar se mene tiče ja...če pa bom bolj pozna, pa boste breze mene začele. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
18.6.2010 14:19:53   
KOKICA32

Neko poletno šolo je napisala, pa še v petek jo ima!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
18.6.2010 14:22:41   
tasa_m

Neko poletno šolo je napisala, pa še v petek jo ima!user posted image

škoda res. Upam,da si  bo čas vzela vaj za 5.min ko se bo domu pelala user posted image user posted image Upanje umira zadnje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?