|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.6.2010 7:33:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DOOOOBEEEEEEEEEER VEEEEEEEČEEEER!!!!! user posted image

DOBROOOOOOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOO!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
23.6.2010 7:35:42   
KOKICA32
Drage mariborčanke, sporočam žalostno vest, da mene v četrtek ne bo, ker gremo takoj po službi na morje. user posted image

No, to da gremo na morje je okej user posted image , le vas že zelo, zelo pogrešam. user posted image user posted image user posted image Upam, da se boste imele okej tudi brez mene. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.6.2010 11:32:34   
KOKICA32
Kuku!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.6.2010 12:12:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Drage mariborčanke, sporočam žalostno vest, da mene v četrtek ne bo, ker gremo takoj po službi na morje. user posted image

No, to da gremo na morje je okej user posted image , le vas že zelo, zelo pogrešam. user posted image user posted image user posted image Upam, da se boste imele okej tudi brez mene. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to ni feeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
23.6.2010 12:13:17   
tasa_m
slovenijaa, slovenija, sloveeeeniiiijjjjjaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
23.6.2010 12:15:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

slovenijaa, slovenija, sloveeeeniiiijjjjjaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si že navijaško razpoložena? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.6.2010 12:15:37   
tasa_m
ej naja moram ti povedat,da včeraj ko sem dobila nagrado od Happy peka za najbolj kreativen odgovor, da si posledično zato kriva /v poz.smislu/ ti user posted image
Brala sem na naši strani FB-marčevke- kako si lačna in da moraš pojest sendvič. In pol vidim da HP sprašuje kaj bo nardil, pa se spomnim na sendvič in napiešm.
In evo nagrada in hapi paket je tu user posted image user posted image user posted image Tak da če je kak kupon za kavico ali kako hepi rolo dobiš po pošti, ker ne vem če bo tak dolgo uporaben, preden bom jaz v Lj. zajadrala user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.6.2010 12:15:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaa, sem hotela zastavico kupit pa jih je zmanjkalo v Intersparu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
23.6.2010 12:52:34   
Najaa
user posted image user posted image user posted image kak si me zdaj nasmejala. tasa ne skoz kave obljubljat, ker ko se bomo vidle, jih ne bom mogla tolko na enkrat spit! user posted image A res al kaj, ful sem vesela, da si zmagala veš! A happy role boš dobila? Zadnjič sva šle s felix na to njamiiii zadevo in ti povem, da si boš vse prste obliznila! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
23.6.2010 12:53:25   
Najaa

jaaaa, sem hotela zastavico kupit pa jih je zmanjkalo v Intersparu user posted image

Ena kolegica jo je danes kupila v hiperju, mercator, sam v Kopru. Pa daj sama si jo naredi, a veš kak boš zažigala! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
23.6.2010 12:57:26   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image kak si me zdaj nasmejala. tasa ne skoz kave obljubljat, ker ko se bomo vidle, jih ne bom mogla tolko na enkrat spit! user posted image A res al kaj, ful sem vesela, da si zmagala veš! A happy role boš dobila? Zadnjič sva šle s felix na to njamiiii zadevo in ti povem, da si boš vse prste obliznila! user posted image

res,res. Ma saj zato ti pravim, da če je v nagradi kak kupon da dobiš in greš namesto mene.
Nisem še dobila nagrade, tak da nimam pojma kaj je v tem hepi paketu. Upam, da ko bom not pogledala da bo res hepi. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
23.6.2010 12:58:08   
tasa_m
Ena kolegica jo je danes kupila v hiperju, mercator, sam v Kopru. Pa daj sama si jo naredi, a veš kak boš zažigala! user posted image user posted image

če bi takoj po službi šla bi mogoče do 16h še prišla pravi čas nazaj, drugač pa bi se mogla pr tebi zaustavit user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
23.6.2010 13:00:47   
Najaa
user posted image user posted image komot pridi h nam navijat. Zarad gospe Vročine ne moremo ven tak da so rekviziti doma že pripravljeni, beri smoki & pivo. user posted image
Kaj v MB ni pekarne Happy pek oz. Blatnik?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
23.6.2010 13:21:46   
KOKICA32
Kaj to vidve o nekem Hepi peku? Prvič slišim!

Drugače pa Tasa ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, včeraj sem bila na masaži! Tasa, Persida, Trezika in MČ, HVALA ŠE ENKRAT!!!!!

Kak je pasalo! 30 minut je minilo kot v šusu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
23.6.2010 13:34:46   
tasa_m

user posted image user posted image komot pridi h nam navijat. Zarad gospe Vročine ne moremo ven tak da so rekviziti doma že pripravljeni, beri smoki & pivo. user posted image
Kaj v MB ni pekarne Happy pek oz. Blatnik?

neeeee, nismo še tak daleč prišli, da bi meli tako dobro pekarno v Mb. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.6.2010 13:35:30   
tasa_m

Drugače pa Tasa ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, včeraj sem bila na masaži! Tasa, Persida, Trezika in MČ, HVALA ŠE ENKRAT!!!!!

Kak je pasalo! 30 minut je minilo kot v šusu!user posted image user posted image user posted image

IN TI SE NE OGLASIŠ PR MENI ??????????

Jaz pa zanalašč kupim masažo tu gori sam da boš prišla na drink user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.6.2010 13:36:51   
PERSIDA

Če bi se fejst,fejst potrudla bi šli na morje po drinkuuser posted image ,pa še mali bi spal.S čem ,pa grete ,če si rekla ,da daš avto na popravilo?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.6.2010 13:41:41   
PERSIDA

Vidve kar navijajta pridem zvečer pogledat kolko je bil rezultat ,ker dvomim,da mi bota maladva dovolila pri miru sedet in gledatuser posted image .Bomo rajši šli maline obrat,več koristiuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.6.2010 13:54:57   
tasa_m
Tak,malo prej dobili novo garažo in jaz ko sem htela avto prestavit sem avto poškodovala. No, v bistvu sem ogledalu desnem malo barve dol skrampala. Ded bo me tak obeso user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.6.2010 14:01:25   
PERSIDA

Tak,malo prej dobili novo garažo in jaz ko sem htela avto prestavit sem avto poškodovala. No, v bistvu sem ogledalu desnem malo barve dol skrampala. Ded bo me tak obeso user posted image  user posted image  user posted image  

Ga skoz jeziš ,pa še sedaj živiš tak ,da user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.6.2010 14:46:10   
KOKICA32

IN TI SE NE OGLASIŠ PR MENI ??????????

Jaz pa zanalašč kupim masažo tu gori sam da boš prišla na drink user posted image user posted image user posted image

Joj, sem mislila priti, pa se mi je domov mudilo! user posted image Drugič! Obljubim.

Danes grem otroka v vrtec vpisati!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.6.2010 14:47:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Če bi se fejst,fejst potrudla bi šli na morje po drinkuuser posted image ,pa še mali bi spal.S čem ,pa grete ,če si rekla ,da daš avto na popravilo?user posted image

servis avta bomo bomo prestavili na drug teeden, ker ni tak nujen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.6.2010 14:47:53   
KOKICA32

ojoj! user posted image user posted image user posted image Saj ne bo opazo? Če pa bo, pa reči, da nisi ti tega naredla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.6.2010 21:20:29   
trezika
Kaj se jutri vseeno dobimo al kako?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.6.2010 21:21:46   
Najaa

ojoj! user posted image user posted image user posted image Saj ne bo opazo? Če pa bo, pa reči, da nisi ti tega naredla! user posted image user posted image user posted image

Jaaaa. user posted image Mogoče bo pa nasedu.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?