|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.6.2010 11:14:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pa saj ne morem verjet da je tak težko dobit apartma za 2 odrasla + otroka.
user posted image user posted image Če pa že pa je cena za teden dni najema od 500€ dalje. Tolk pa tud ne dam, res ne user posted image

Sedaj ste že malo pozni, mi smo ga rezervirali že marca, pa so nam že jamrali, da smo pozni...user posted image user posted image user posted image Težke je tudi najti take male app, več je večjih, ki niso tako dragi, če gresta napr. dve familiji. user posted image user posted image Kje pa si iskala? A privatne ali preko agencij.  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
22.6.2010 11:14:39   
KOKICA32
Prva!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naja, ti pa nič ne težiš. user posted image user posted image user posted image za Niko!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.6.2010 12:09:31   
Najaa
Evo Nikec pančka.Jaz sem pa zribala kopalnico, posesala po tleh, spila kavo user posted image in zlikala. Zdaj pa pavza in sendivč v želodcu. user posted image To je predjed kosila. user posted image
Eh mi dogaja danes. Kako pa kaj ve?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.6.2010 12:40:26   
tasa_m
Dopust rezerviran user posted image  user posted image  user posted image
Samo še 5.tednov delam pa sem že via morje user posted image user posted image

Kokica iskala sem preko bolhe pa TA preko neta. Ampak tak al so cene navite do amena ali pa ni za 2+1.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.6.2010 12:41:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Evo Nikec pančka.Jaz sem pa zribala kopalnico, posesala po tleh, spila kavo user posted image in zlikala. Zdaj pa pavza in sendivč v želodcu. user posted image To je predjed kosila. user posted image

ti si lahko moja najboljša prijateljica, če prideš še k meni user posted image user posted image

Jaz pa si grem zdaj župo naret da vsaj neke toplega popapcam, Lijika spi, jaz pa bi pol peglat mogla it, pa ni neke volje.

Drugače pa sem vredi kot na Bledi user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.6.2010 12:43:10   
tasa_m

tasa super za dopust. user posted image Kam pa greste na morje? A niste meli že nekaj rezervirano?

Pri nas imamo spet vročino. user posted image NIka se je zbudila vsa vroča. Pa sitna je ko user posted image ampak res. Upam, da so te nesrečne štirke krive za to. Jutri pa spet ne bo cepljenja haha, sem že tečna s tem. Ne bom več omenjala, obljubim. user posted image

Ja tak je blo rečeno od gospoda Tomaža, ampak včeraj ko povem veselo novico on meni reče: "Samo jaz pa nisem rezerviral, če pa si rekla, da ne veš če boš dopust dobila?!" Tak da mi je ves včerajšni večer pokvaro. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Nikico pikico user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.6.2010 12:44:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se seveda strinjam!!! Samo ne vem kje je to?
na koncu Lenta, pr onem malem mostu. Ne na tisto stran ko je Niagara ampak kontra.
Nea vem točno katera ulica je user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.6.2010 12:46:39   
Najaa

ti si lahko moja najboljša prijateljica, če prideš še k meni user posted image user posted image

Jaz pa si grem zdaj župo naret da vsaj neke toplega popapcam, Lijika spi, jaz pa bi pol peglat mogla it, pa ni neke volje.

Drugače pa sem vredi kot na Bledi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za dopust!

A Lijo maš doma?

Glej, za eno ok plačilo pridem tudi do MB. user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.6.2010 12:48:43   
tasa_m

A Lijo maš doma?

user posted image

se vidi da si brez službe maš čas za norije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lijo imam doma ja, če pa je spala skoraj do 9h. Opica mala , je raje na silo spala, sam da ni treba v vrtec. Ma zadnje dni malo krize, kuj joče ko jo oddam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.6.2010 12:52:04   
Najaa

A Lijo maš doma?

user posted image

se vidi da si brez službe maš čas za norije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lijo imam doma ja, če pa je spala skoraj do 9h. Opica mala , je raje na silo spala, sam da ni treba v vrtec. Ma zadnje dni malo krize, kuj joče ko jo oddam.

Kaj to zdej pomeni -  dam mam čas te zafrkavat, da pridem h tebi ali da bi bila tak nora, da pridem h tebi?
(če ne razumeš vprašanja, nič hudega, ker še sama ne vem točno kaj sem hotla vprašat user posted image ).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.6.2010 12:55:06   
PERSIDA
Čestitke vse za novo nastale zobe.
Za mehiško sem tudi jaz.
O bolezni ne bom kaj dosti ,ker smo vsi trije aut.Ne vem al je to četrtkov predsindrom al kaj user posted image  ko greta v varstvo čez noč.
Bom se ,pa pohvalila ,da smo si vsi trije kupili nove teniske včeraj ,ker je deževalo in nismo mogli na faks ,da bi njunega botrčka vidli kak je diplomo dobiluser posted image .
Taša v hervisu smo jih kupli veš user posted image user posted image ,ker za 20 eur po celi sloveniji nimajo dveh 21 št.user posted image Pa me vpraša prodajalka v daichmanu ,če bom kupila te ene ,pa jaz njej kaj naj vsakemu enega gor obujem user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 22.6.2010 12:56:17 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.6.2010 13:00:05   
PERSIDA
taša drugič se rajši z mano zmeni glede dopustauser posted image .Jaz ,pa mojega k tvojemu pošljemuser posted image .Mater to bi bil tandemuser posted image .Moj še sploh ne ve kaj bi se z njim meno kaj šele ,da bi se o dopustu menlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.6.2010 13:02:07   
PERSIDA
Najaa kaj zdaj kdaj prideš kaj v Cleuser posted image ? Vsaj do tja ,če ne do mbja.Saj pri nas tud lahko prespite.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.6.2010 13:05:05   
KOKICA32
Tasa, super za morje!  user posted image user posted image user posted image Kam greste? In kdaj?

Torej je ta restavracija pri onem peš mostu? Te bom že našla.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.6.2010 13:11:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa kaj zdaj kdaj prideš kaj v Cleuser posted image ? Vsaj do tja ,če ne do mbja.Saj pri nas tud lahko prespite.

Pojma nimam, kdaj spet pridem. Eh smotana sem, vem, ma enkrat mi bo ratalo do Mb pridet.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.6.2010 13:31:42   
tasa_m

A Lijo maš doma?

user posted image

Kaj to zdej pomeni -  dam mam čas te zafrkavat, da pridem h tebi ali da bi bila tak nora, da pridem h tebi?
(če ne razumeš vprašanja, nič hudega, ker še sama ne vem točno kaj sem hotla vprašat user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bi bila tak nora da prideš  k nam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.6.2010 13:33:03   
tasa_m

Čestitke vse za novo nastale zobe.
Za mehiško sem tudi jaz.
O bolezni ne bom kaj dosti ,ker smo vsi trije aut.Ne vem al je to četrtkov predsindrom al kaj user posted image  ko greta v varstvo čez noč.
Bom se ,pa pohvalila ,da smo si vsi trije kupili nove teniske včeraj ,ker je deževalo in nismo mogli na faks ,da bi njunega botrčka vidli kak je diplomo dobiluser posted image .
Taša v hervisu smo jih kupli veš user posted image user posted image ,ker za 20 eur po celi sloveniji nimajo dveh 21 št.user posted image Pa me vpraša prodajalka v daichmanu ,če bom kupila te ene ,pa jaz njej kaj naj vsakemu enega gor obujem user posted image user posted image user posted image user posted image .
škoda user posted image

Čuj mi jih nebomo še zdaj kupli..komaj jeseni preden zaštarta novo šolsko leto user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.6.2010 13:34:17   
tasa_m

taša drugič se rajši z mano zmeni glede dopustauser posted image .Jaz ,pa mojega k tvojemu pošljemuser posted image .Mater to bi bil tandemuser posted image .Moj še sploh ne ve kaj bi se z njim meno kaj šele ,da bi se o dopustu menlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja moj je zajebo, ker nea špedicije vozi user posted image user posted image user posted image user posted image

predstavljaj si mojega ateja pa tvojega dragega skup na morju... bruhaš, sama šoferija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.6.2010 13:35:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, super za morje!  user posted image user posted image user posted image Kam greste? In kdaj?

Torej je ta restavracija pri onem peš mostu? Te bom že našla.

gremo 8.8-15.8. in sicer v Pulo. user posted image

Ja, ja tista rstavracija, pa lekarna in ZD je v bližini. No, preko ceste.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.6.2010 13:35:46   
tasa_m

Pojma nimam, kdaj spet pridem. Eh smotana sem, vem, ma enkrat mi bo ratalo do Mb pridet.

v to sploh ne dvomimo, drugače pa bomo vsaj do Cela prišle pa bo tud šlo ven user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.6.2010 13:55:09   
KOKICA32
Ob kolikih pa bi se dobile v četretk?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.6.2010 13:56:38   
Najaa
da bi bila tak nora da prideš  k nam user posted image

Zakaj? A me ne bi bila vesela? Spucala bi ti pa še družbo bi mela. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.6.2010 13:56:43   
Najaa

v to sploh ne dvomimo, drugače pa bomo vsaj do Cela prišle pa bo tud šlo ven user posted image

Velja. Komaj čakam, da se spet kaj vidimo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.6.2010 14:25:41   
KOKICA32

Velja. Komaj čakam, da se spet kaj vidimo.user posted image

Jaz tudi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.6.2010 21:27:28   
trezika
DOOOOBEEEEEEEEEER VEEEEEEEČEEEER!!!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?