Wannabemommy
|
[/quote] Kolikor jaz vem - sem ful študirala pridobivanje teže novorojenčkov zadnje dni po internetu - je 150 na teden čisto okej. Od 20 do 50 na dan je vse normalno. Žiga je pa bil konkretno v minusu, ker je imel porodno težo 4120, po treh dneh še samo 3700, po enem tednu, ko so naju odpustili, 3740, in čez tri dni, ko ga je patronažna tehtala, spet 3700 Zdaj je pravzaprav komaj nazaj na porodno prišel, pa bi moral prit v dveh tednih kao ... Pa upoštevaj, da mu jaz dodajam, ker se pri meni bolj ko ne carta in ga težko držim pokonci, flaške pa prazni kot pravi Štajerc V glavnem - jaz mislim, da mu zdaj ne bo šlo več tako hitro gor, ker je res imel dosti za nadoknadit. Fiška, sem že mislila rečt Wannabemommy, naj te povabi zraven. Si lahko tvoja Vesna skozi popek ogleda bodočo ponudbo na trgu in se odloči, a bo še malo počakala ali pa morda celo pohitela Mene pa zanima, a je še kateri ostalo toliko odvečne kože na trebuhu kot meni? Ne govorim o špehu, tega vem, kako sem si prislužila Ampak prav koža - tam, kjer imam šive od carskega reza, mi kar preko visi Sem mislila, da bo to izginilo v dnevih po porodu, pa je še kar tam ... [/quote] Tnx sej zaj sem bolj mirna, sem dans vidla da poje na en obrok tam do 80 ml al pa celo 100´vdari, tak da mislim da res ma dovolj, sva pa midva ze ko sva sla iz bolnice presegla porodno tezo, tak da zaj v enem tednu se mi zdi te ze ok, glede na to da ga res sam dojim in ne dobiva nobenega dodatka, sicer pa bi se ze oglasil, upam vsaj, sej zaj spremljamo tezo pa bomo vidli. Kar se pa koze na trebuhu tice meni je slo nekaj nazaj nekaj pa ne, sam ne vprasaj kake strije so mi ostale, bikini odpade, bomo nosli sam se enodelne , pravijo da pa po carskem rezu kr nekaj casa traja da se telo povrne beri koza , kr so le vse misice in vse prerezane, tak da se mora to prvo obnovit, zato pa naj bi kao 6 tednov se ful pazle na sebe.
|