|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
30.4.2010 11:37:21   
NATAŠA35
lupinica jaz otroke nisem nikoli budila, da bi jih ven dajala, niti v sedežih, razen če so se sami zbudili, ko so bili lačni..na morje gremo vedno ponoči in to proti zadru, pa je cca 4-5 ur vožnje...mislim, če otrok lepo spi, ga ni potrebno zbujat, ker tako eni pravijo...

rdeča ritka jaz uporabljam hladilno mazilo kozmetike makra in se ful dobro obnese tudi pri rdeči ritki...kupite ga povsod( BC, mercator, spar, mueller) je v belem lončku z dojenčkom na pokrovčku...

jaz sem imela patronažo že v druge, pa je rekla, da imam mleka dovolj, ker lepo kaka, lula...se je mali pokakal pa sem jo čakala, da je videla, kako kaka, pa je baje vse ok, ker tudi mali ima lep trebušček...včeraj sem hotela mojega poslat še po mleko, ker mi mali ni nič spal, je hotel samo cuzatuser posted image user posted image , da sem bila prav boga...tudi umivanje ga ni uspavalo, tako da se bojim, da ga bo kopanje samo še bolj zbudilouser posted image ...zaenkrat se še nismo kopali, ker nam še teče iz popka, ki je odpadel šele v torek, ampak se bomo kmalu....v ponedeljek bo prinesla še tehnico, ji je danes ena izmaknila user posted image , tako da moramo čakati pač ponedeljek, potem pa bomo videli, kako je z težo in dodajanjem AM...

drugače pa sem kar boga, ker zelo malo spi, je bolj buden, pa še vozeka nismo dobili user posted image user posted image , tako da ga nesemo po rokah, kar ni najbolje, ker me že pošteno bolijo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.4.2010 11:42:27   
Getreal
nataša midve sva pa skupaj dočakali, a? user posted image user posted image user posted image
Čestitke za malega Simončka user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.4.2010 13:48:51   
didi5

Ola!

Danes sem zmozgana do amena, se naša mala kar naprej zbuja, v štirih urah je bila 3 krat na zizi pa še vedno smo komaj zaspali. Ritma sploh nimamo se mi zdi, ker je vsak dan malo drugače. Pa bo že - če smo pa mamice in atiji tak tupi, da ne kapiramo zakaj joče user posted image user posted image user posted image .

Glede vrtca: midva sva oddala vlogo pred 2 dnovama (Lara stara 10 dni !!!!!!) s pričetkom 17.2.2011 in so nama rekli, naj si pa še za vsak sličaj poiščeva alternativo !!!!!!!!! (živiva pa na Ptuju)user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pri teh vrtcih ni več nič jasno user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo spat skupaj s tamalo - ker tale post sem pisala zdaj 2,5 ure !!!!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.4.2010 13:51:31   
amelie
Tehtnica - nam so jo danes le pripeljali. Sem ga dala takoj na vago, kar oblečenega, in je imel 4,42 kg, torej je zdaj končno nekje na porodni teži user posted image Se strinjam, da te lahko napsihira konstantno tehtanje, samo je pa res problem, ker sem jaz npr. mislila, da je dete srečno in zadovoljno, ker lepo spi in nič ne joče, je pa v bistvu že ful izgubljal na teži. Nekak sem si predstavljala, da otrok vklopi sireno, ko je lačen user posted image No, saj zdaj, ko se je ojačal, pa že zna tud kakšen glas dat od sebe user posted image Ampak samo za trenutek. Pa zanima me, če bo pri meni spil vedno več ali vedno manj mleka, ker če bi ga spil več, bi rada začela ukinjat dodatek.

Wannabemommy, 150 g v enem tednu je dovolj.

Pohorska v ponedeljek: JA. user posted image Komaj čakam!

Lupinica - jaz dvomim, da je lahko kaj resno narobe, če je otrok malo dlje časa noter, samo je pa meni prav grozno ga gledat, ko tako sključeno sedi. Sem skoraj prepričana, da ga ne znava prav notri dat, ker mu bradica čisto na prsni koš pade. Pa sem mu podložila pleničke pod rit, pa ni kaj dosti boljše. Tako da bi prav rada sprobala še kako drugo lupinico, da bi vidla, kako sedi v njej, da vidim, al je naša zanič, ali pa ga midva ne znava lepo notri dat.

Mi smo imeli dopoldne fotošuting. Komaj čakam, da dobim slike! Mali je bil priden ko bubica in se je lepo pustil slikat, samo sem imela občutek, da si je fotografinja obetala bolj speče fotke, Žiga pa je imel okice odprte ko sovica user posted image Sta še z atijem nardila par romantičnih fotk, mami je pa rajši preskočila, ker se nič kaj privlačno ne počuti s tem povešenim trebuhom in trojnim podbradkom. Ne vem, če ne bom v Pohorski samo deci radenske spila user posted image user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.4.2010 13:59:03   
didi5
Pred kako uro prejela naslednje sporočlilo od b0CC]abyloverke

O živjo. Dva že od 9.21 strmita vame in me kličeta bastian. Ker sta mi kar všeč sem ju določil za moje starše. Pa bo kar bo .user posted image MOje manekenske mere 52cm in 3140g . Lepo pozdravljam zdaj grem pa spat ker sem imel nočno.

Čestitke babyloverka za bastiana. Lepo se cartajte in upam da ni bilo prehudo. Sicer je pa vse za tabo - sedaj pa novim dogodivščinam naproti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 205
30.4.2010 15:39:31   
dacy
oblacila - no mi smo danes nasega slekli in ga pustili samo v plenicki in bodiju, nobenih hlac ali zokenckov, ker je bil cist vroc in je kr skoz krical, pa se v spalnico od starsev smo ga dali ker je tam najbolj hladno in sele tam je nehal kricat in je tak napol nag cist zadovoljno lezal na postelji in se pogovarjal in gledal okrog sebe user posted image

natasa zgalami za ta vozicek, sej niso normalni... Kaj pa cakajo tak dolgo z dostavo ?

pohorska - Torej zaenkrat smo katy, jaz in amelie ,

amelie pri nas je isto z lupinico user posted image ... Pa sej jim nic ne manjka tud v taki pozi, sej v trebuscku so tud imeli podobno pozo in se skoz so bili tak skljuceni ... user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 206
30.4.2010 17:08:06   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

oblacila - no mi smo danes nasega slekli in ga pustili samo v plenicki in bodiju, nobenih hlac ali zokenckov, ker je bil cist vroc in je kr skoz krical, pa se v spalnico od starsev smo ga dali ker je tam najbolj hladno in sele tam je nehal kricat in je tak napol nag cist zadovoljno lezal na postelji in se pogovarjal in gledal okrog sebe user posted image

natasa zgalami za ta vozicek, sej niso normalni... Kaj pa cakajo tak dolgo z dostavo ?

pohorska - Torej zaenkrat smo katy, jaz in amelie ,

amelie pri nas je isto z lupinico user posted image ... Pa sej jim nic ne manjka tud v taki pozi, sej v trebuscku so tud imeli podobno pozo in se skoz so bili tak skljuceni ... user posted image

Jaz tud verjetno pridemuser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
30.4.2010 17:24:50   
NATAŠA35
dacy so odpisali, da naj bi ga dobila naslednji tedenuser posted image user posted image ...takoj ko ga dobijo iz tovarne ali od dobavitelja, naj bi mi ga poslali...ne boš verjela, samo vozek je bil naročen in plačan isti dan, torej že 19.03, tako da bo kmalu že 2 meseca od tegauser posted image user posted image ...no, po moje so bili nemci in ostali pred manouser posted image user posted image , sem ga samo en teden kasneje naročila kot babyloverka

danes je mali kar pridenuser posted image user posted image , tako da mami še kaj zraven narediuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 208
30.4.2010 17:52:16   
amelie
Uh, Nataša, lepo so te pustili čakat user posted image Jaz bi verjetno živce zgubila, čeprav ne bi nič pomagalo ...

Dacy, pa ne samo, da so bli zgužvani v trebuhu, še na glavo so bili obrnjeni user posted image user posted image V Pohorski se bojo pa tokrat očitno samo fantje spoznavali med seboj user posted image Če pride še kaka punčka, bo lahko izbirala user posted image

Žiga ima danes brez oblek 4,14 kg, kar pomeni, da je v sedmih dneh pridobil točno 400 g! Je očitno moral nadoknadit še za nazaj, revček ...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 209
30.4.2010 19:43:07   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Žiga ima danes brez oblek 4,14 kg, kar pomeni, da je v sedmih dneh pridobil točno 400 g! Je očitno moral nadoknadit še za nazaj, revček ...

Kolko je dobil gor? Pol je nasih 150g obcutno premalo, ne???? Jaz sem res ze cist fertig glede te teze,........Kolk pa je mel porodno tezo?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 210
30.4.2010 20:01:50   
legenda_m
živjo se vam na hiter pridružujem in sporočam, da imam po novem dva moška. moža in čisto majhnega otročka po imenu Jaka. porod je bil hiter in spontan. brez komplikacij in imam lep spomin nanj. nism imela epiduralne, sm si izbrala žilo in masko in vam povem, da bolelo sicer je, vendar je bilo pa takoooooooo lepo. nč zdj grem pa narest večerjo za mojega fantka. ta velik si bo pa sam vzel.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 211
30.4.2010 20:48:42   
fiška33
V ponedeljek pridem tudi jaz (v imenu naše še nerojene Vesne) prečekirat vaše fantičke v Pohorsko user posted image . Ma, sem pri vas videla, da je trend zamujanja PDP, tako da bom skoraj zagotovo še 2v1 user posted image . PDP imam v torek user posted image .

LP

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 212
30.4.2010 21:13:49   
dacy
Dacy, pa ne samo, da so bli zgužvani v trebuhu, še na glavo so bili obrnjeni user posted image user posted image V Pohorski se bojo pa tokrat očitno samo fantje spoznavali med seboj user posted image Če pride še kaka punčka, bo lahko izbirala user posted image

amelie tocno tak, se na glavo so bili obrnjeni ja user posted image

wannabemommy ti lepo vsak dan zjutraj nagega zvagaj in bos vidla kolk gre dnevno gor ... ne se obremenjevat prevec s tem kolk je pridobil zdaj v enem tednu ker lahko da hodi razlika zarad raazlicne vage ... zdaj na tej vagi testiraj skoz user posted image Saj ves da tud nam vsaka vaga drugace pokaze user posted image

legenda prav ne morem verjet ... meni je edina lepa stvar pri celem porodu bila, ko so mi tamalega v narocje dali , vse ostalo ni bilo cist nic lepo... Me prav veseli da si imela ti dobro izkusnjo ... user posted image

pohorska kavarna - no pa nas je vedno vec ... jaz, katy, amelie, wannabemommy, fiska ... smo cist standardna zasedba user posted image

No nas Aleksei pa je danes mel dan sitnarjenja ... ob 6ih zjutraj se je napapcal in potem se je zacelo, malo je jokal , malo krical in malo bil priden, ampak spanja pa ni bilo nic in seveda tud mami ni mogla vec spat ... No potem sem pa tamalega popoldne ob 15:00 nahranla in oblekla in smo sli ven, kak smo prisli na zrak je takoj zaspal in pol je gospod spal od 15:30 pa do 20:00, smo ga prav zbudili da smo mu dali za jest in da ni predolgo spal ker me skrbi da potem ne bo ponoci spanja ... zdaj pa seveda spet spi ... cofotali pa bomo danes malo bolkj pozno ... okoli 21:30, pol pa upam da ne bo buden ponoci, al pa spet ob 6ih zjutraj ze user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 213
30.4.2010 21:14:54   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Kolko je dobil gor? Pol je nasih 150g obcutno premalo, ne???? Jaz sem res ze cist fertig glede te teze,........Kolk pa je mel porodno tezo?

Kolikor jaz vem - sem ful študirala pridobivanje teže novorojenčkov zadnje dni po internetu user posted image - je 150 na teden čisto okej. Od 20 do 50 na dan je vse normalno. Žiga je pa bil konkretno v minusu, ker je imel porodno težo 4120, po treh dneh še samo 3700, po enem tednu, ko so naju odpustili, 3740, in čez tri dni, ko ga je patronažna tehtala, spet 3700 user posted image Zdaj je pravzaprav komaj nazaj na porodno prišel, pa bi moral prit v dveh tednih kao ... Pa upoštevaj, da mu jaz dodajam, ker se pri meni bolj ko ne carta in ga težko držim pokonci, flaške pa prazni kot pravi Štajerc user posted image V glavnem - jaz mislim, da mu zdaj ne bo šlo več tako hitro gor, ker je res imel dosti za nadoknadit.

Fiška, sem že mislila rečt Wannabemommy, naj te povabi zraven. Si lahko tvoja Vesna skozi popek ogleda bodočo ponudbo na trgu in se odloči, a bo še malo počakala ali pa morda celo pohitela user posted image user posted image

Mene pa zanima, a je še kateri ostalo toliko odvečne kože na trebuhu kot meni? Ne govorim o špehu, tega vem, kako sem si prislužila user posted image Ampak prav koža - tam, kjer imam šive od carskega reza, mi kar preko visi user posted image Sem mislila, da bo to izginilo v dnevih po porodu, pa je še kar tam ...

Neposredna povezava do sporočila: 214
30.4.2010 21:22:25   
amelie
Aja, Wannabemommy - ko sem bila na kontroli v porodnišnici in so videli, da je Žiga v 6 dneh pridobil 140 g, so bili popolnoma zadovoljni, ni nihče rekel, da je to premalo. Tako da se nič ne sekiraj.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.5.2010 11:05:19   
Wannabemommy
[/quote]

Kolikor jaz vem - sem ful študirala pridobivanje teže novorojenčkov zadnje dni po internetu user posted image - je 150 na teden čisto okej. Od 20 do 50 na dan je vse normalno. Žiga je pa bil konkretno v minusu, ker je imel porodno težo 4120, po treh dneh še samo 3700, po enem tednu, ko so naju odpustili, 3740, in čez tri dni, ko ga je patronažna tehtala, spet 3700 user posted image Zdaj je pravzaprav komaj nazaj na porodno prišel, pa bi moral prit v dveh tednih kao ... Pa upoštevaj, da mu jaz dodajam, ker se pri meni bolj ko ne carta in ga težko držim pokonci, flaške pa prazni kot pravi Štajerc user posted image V glavnem - jaz mislim, da mu zdaj ne bo šlo več tako hitro gor, ker je res imel dosti za nadoknadit.

Fiška, sem že mislila rečt Wannabemommy, naj te povabi zraven. Si lahko tvoja Vesna skozi popek ogleda bodočo ponudbo na trgu in se odloči, a bo še malo počakala ali pa morda celo pohitela user posted image user posted image

Mene pa zanima, a je še kateri ostalo toliko odvečne kože na trebuhu kot meni? Ne govorim o špehu, tega vem, kako sem si prislužila user posted image Ampak prav koža - tam, kjer imam šive od carskega reza, mi kar preko visi user posted image Sem mislila, da bo to izginilo v dnevih po porodu, pa je še kar tam ...
[/quote]

Tnx sej zaj sem bolj mirna, sem dans vidla da poje na en obrok tam do 80 ml al pa celo 100´vdari, tak da mislim da res ma dovolj, sva pa midva ze ko sva sla iz bolnice presegla porodno tezo, tak da zaj v enem tednu se mi zdi te ze ok, glede na to da ga res sam dojim in ne dobiva nobenega dodatka, sicer pa bi se ze oglasil, upam vsaj, sej zaj spremljamo tezo pa bomo vidli.

Kar se pa koze na trebuhu tice meni je slo nekaj nazaj nekaj pa ne, sam ne vprasaj kake strije so mi ostale, bikini odpade, bomo nosli sam se enodelneuser posted image , pravijo da pa po carskem rezu kr nekaj casa traja da se telo povrne beri koza , kr so le vse misice in vse prerezane, tak da se mora to prvo obnovit, zato pa naj bi kao 6 tednov se ful pazle na sebe.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.5.2010 12:36:03   
didi5

Baqbike pozdravljene :)

Amelie: vidim, da ti tudi dodajaš, ker ti zaspi na joški? Jaz sem imela včeraj taki izpad joka, da moj user posted image ni vedel al naj tolaži mene al Laro user posted image user posted image . Zdaj sva probali z nastavki, in gre malo bolje (ampak samo na začetku da se bradavice fajn napnejo, pol gre pa brez nastavka tudi lažje ), ampak mi nonstop zaspi na joški in je ne zbudim za boga ne. Pa jo gremo previt, pa spet zaspi. KO pa bi končno morala zaspat pa se ob podiranju kupčka prebudi, se dere ko šoja - na zizo pa ni šanse. NO in sem imela vsega dovolj - sva ji naredila dodatek in ga zmaže kake 30ml pa je pol vsaj mirna. Sicer to ponavadi zdaj delava samo zvečer oz. ponoči.

Sva se pa tudi odločila, da bova 1 krat na noč (prva izmena okoli 11.00-12.00, ker hodi moj kasneje spat) naredila dodatek in ji ga bo dal moj dragi mene pa pustil spat. Druga izmena (okoli 3 - eh ponoči) bo pa moja, da se on naspi do službe (se mu v čet. konča očetovski user posted image user posted image ). Tak se bova vsaj oba malo bolj naspala pa upam, da bo ok za princesko in za naju.

Jaz bi z veseljem prišla na tortice, ampak me ti tadrugi šivi še vedno delajo malo preglavic in ne morem vozit. Upam, da se va,m čim prej pridružim v pohorski in maznem nekaj sladkega pa bo kar bo (ker se trenutno vsem sladkobam življenja odpovedujem zaradi mleka user posted image user posted image )

Odvečna koža : meni je šel trebuh presenetljivo hitro dol, kile pa tudi - pred 3 dnevi sem jih še imela 5kg viška (skupaj sem se pa poredila 14kg). Ampak moja bedra so pa večja od poštene svinjske krače v celem user posted image user posted image user posted image . Je pa tudi nekaj kože (suhe tak da se mi lušči ), sem si pa nabavila steznik (tisti, ki je baje dober tudi za celjenje kirurških ran (če ste imele CR, in pomaga pri izgorevanju maščob. Ampak ga do sedaj še nisem upala dat gor zaradi šivov odspodaj, ker sem pol precej negivbjiva (še nisem navajena ). Pri mojih prijateljicah je deloval čudežno.

Tak zdaj pa malo počitka, pol pa kosilo (pa ko zanalašč se bo takrat mala prebudila - ji že dišijo domače dobrote user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
1.5.2010 17:15:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
1.5.2010 19:32:52   
dacy
No HB nimam teh problemov s hranjenjem , ceprav je res dosti boljse dojenje, je pa pri flaski dosti lazje glede spanja... Nas ponoci papca tocno na 3 ure, vcasih pa spi celo do 6 ur pa sele potem vkljuci alarm za lakoto user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.5.2010 19:57:28   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Ola!

Danes sem zmozgana do amena, se naša mala kar naprej zbuja, v štirih urah je bila 3 krat na zizi pa še vedno smo komaj zaspali. Ritma sploh nimamo se mi zdi, ker je vsak dan malo drugače. Pa bo že - če smo pa mamice in atiji tak tupi, da ne kapiramo zakaj joče user posted image user posted image user posted image .

Glede vrtca: midva sva oddala vlogo pred 2 dnovama (Lara stara 10 dni !!!!!!) s pričetkom 17.2.2011 in so nama rekli, naj si pa še za vsak sličaj poiščeva alternativo !!!!!!!!! (živiva pa na Ptuju)user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pri teh vrtcih ni več nič jasno user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo spat skupaj s tamalo - ker tale post sem pisala zdaj 2,5 ure !!!!

SOSEDA NA PTUJU JE DALA PROŠNJO ZA VRTEC LANI MAJA KO JE RODILA PA DO VČERAJ NI BILO PROSTO-SO JI REKLI DA LETOS VERJETNO NE BO NIČ...pa bi mogla v službo in nima varstva...tak da na ptuju je res pravi baby boom

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.5.2010 21:56:43   
amelie
didi5, ja, midva sva imela s tem zbujanjem cele projekte user posted image On sploh nič ne joče, razen malo zajamra včasih ob previjanju ali ko se zbudi, tako da sploh nisem vedla, da mu kaj fali. Je lepo pil in spal - kaj češ lepšega user posted image Potem je pa patronažna tehtnico prinesla, pa sem vidla, da ni glih vse idealno user posted image No, potem sem ga pa poskušala zbujat, pa ni šlo. Ga je še previjanje uspavalo user posted image Ko sem mu pa začela dodajat, je pa dobil to manjkajočo energijo in včeraj je prvič naenkrat spil pri meni 70 ml, pa še ni zaspal, ampak se je začel ful prepirat z joško user posted image Sem mislila, da ni več mleka, ampak je še kar teklo, samo je mali verjetno postal že malo nervozen, ker se je tako dolgo trudil user posted image Tako da nama mogoče še uspe ukinit ta luksuz user posted image Saj po eni strani je fajn, ker je tako tud ati ful vključen in ga lahko nahrani, kar se mu ful fajn zdi. Črpanje me namreč preveč boli, da bi lahko to počel brez dodatka.
Zdaj ga grem pa spet zbujat, ker že predolgo spi. Ga bom raje ponoči pustila malo dlje drnjohat user posted image
Midva imava tudi razdeljeno noč. Jaz hodim spat po večernem hranjenju in naju moj pripravi (mene zbudi in malega previje) za dojenje okoli enih, čez tri ure se še enkrat zbudi (jaz ne slišim budilke user posted image ) in ga previje in ga preda meni, da lahko potem zjutraj on dlje potegne, jaz sem pa itak naspana, pa tudi če nisem, mi je lažje zjutraj zgodaj vstat kot zvečer dolgo bedet.
Kile - jaz sem iz porodnišnice prišla z 10 kg minusa, tri kile sem zgubila še doma. Zdaj pa pridejo tisti trdovratnejši kilogramčki, ki niso od nosečnosti, ampak od sladkih razvad user posted image user posted image Ampak za te si bom vzela čas, da bojo šli za ziher dol. Če pa ne bojo šli zlahka dol, bom pa čez kake tri mesece šla na ločevalno.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.5.2010 21:58:05   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Tak zdaj pa malo počitka, pol pa kosilo (pa ko zanalašč se bo takrat mala prebudila - ji že dišijo domače dobrote user posted image user posted image )

He he, kako tipično user posted image Jaz že v porodnišnici nisem mogla nobenega obroka pojest takrat, ko so mi ga prinesli, ker je mali vedno ravno takrat zahteval svoje user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.5.2010 0:18:41   
Anonimen
Dober večer ,da se malo javim...
wannabemommy pogovarjate se glede kg otroka ,če v 14 dneh predobit kg porodne teže ste super,no pa pogoj ,da otrok se otrok na dan zredi 20do 50 g...
didi5 mi imamo tudi nastavke,sam jih skozi uporabljamo,je res ,da se mora malo bolj namatrat ,da začne mleko teči...drugače imamo tudi mi te probleme,da zaspi in da ne spije vse ,da si še pol črpamo....
ODVEČNA KOŽA...jaz sem do zdaj šla z kg dol 9kg in nazaj že predobila 2 kg,tak ,da trebuha mi je kar vstalo,je pa res ,da še dojim...upam ,da gredo kmalu kile dol--
drugače pa pri nam že 2 dni nimamo več krčev,edino kar je nas še vetrovi matrajo,pa kakamo bol maklo...pa ponoči spimo ,po 7 do 8 ur ,umes nič ne jemo ,ker jo ne budim...sem ji probala dajati čaj od hiioota pa ga nima preveč rada...katre čaje pa ve devate,,,,je res ,da avstrijske kapljice pomaga ,saj moji Emi pomagajo hvala bogu...
Tiste ko skozi hranite otrčičke po steklenički ,imate grelnik stekleničke...kako se obnese ...je za kaj...đ
ja nič lepo se imejte se še slišimo ..grem počasi spat...
lahko noč---

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
2.5.2010 11:15:15   
didi5

Hajli hajlo!

Amelie: katero adaptirano mleko mu dodajaš? Ker naša je začela kakat zmes zelenouser posted image user posted image user posted image . Midva ji dajeva Aptamil Pre. Zaenkrat nima nekih krčev, ampak kaka tudi več ne tako, da bi pri vsakem previjanju bila polna plenica. Jo pa mantrajo vetrovi, ampak baje da dokler jih lahko ven spusti tudi hujših krčkov ni. Preventivno pa dobi 2 krat na dan koroške kapljice.

levinjica: mi nimamo grelca stekleničk. Če se nama zdi kaj prehladno, podrživa flaško pod tekočo vročo vodo (pod pipo) in je stvar rešena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.5.2010 11:32:30   
amelie
didi5, dodajam mu mleko Beba HA 1 - tega so mu predpisali v porodnišnici. Odkar mu dodajam, ful manj kaka - dvakrat na dan, pa takrat konkretno user posted image To zeleno v blatu sem brala, da so krčki. Drugače pa njega tud dajejo vetrovi in ga po vsakem obroku matra prebava, ampak krčkov pa še nima. To s prebavo rihtam tako, da ga pol ure po vsakem obroku držim čim bolj pokonci. Potem lepo spi, drugače se pa ful matra.
Mi smo tudi brez grelca, pa ni neke panike.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?