|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
9.6.2010 12:59:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Aprilčica - ati je imel šoping v H&M-u v KR, je pa danes nadaljeval še v H&M v LJ-BTC, ker so tam imeli manjše številke kapic.  Te, ki jih je včeraj kupil so mu malo prevelike, bodo šele za avgust, september prav prišle. So pa res ful luštne.user posted image

Kreme - logično bi bilo, da jih je teba mazat, ker imajo tako nežno kožo. Moram tudi jaz kaj v lekarno it vprašat...

user posted image Super, bomo šli mi tudi pogledat, ker za zdaj res nima nobene kapice. Hočem pa kakšno tako - bolj frajerskouser posted image user posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
9.6.2010 13:00:52   
tintin
jaz ne mažem in ne mislim mazat s kremo za sončenje, so premali...za take mladičke je edina zaščita senca in oblačila. ja mustelina krema je ful draga...se spomnim še od vasje. sicer pa sem jaz za vasjo, ko je bil star 8, 9 m. in še zdaj no...pa tudi zase, uporabljala kremo ilrido (lekarna), brez vseh primesi...(jaz imam ful obč. kožo)....tudi okol 11 evr, samo ful ok.

agha - bravo ati za šopinguser posted image jaz sicer to najraje kar sama opravim, imam qlandio in tuš planet pred nosom (bi bil valda greh ne it tja), poleg tega mi je to zdaj v času porodniške malo razvedrilouser posted image user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.6.2010 13:04:35   
tintin
aja agha sem te danes vidla ene 100 metrov pred mano (si bila že nekje pri brionih, jaz pa pri globusu), samo sem bila brez telefona (pozabla doma)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.6.2010 13:08:48   
legenda_m
miško je končno zaspal, novalac mu je še slabš naredu, ga je zvijal že ko je pil,kakal je sicer vsakič ko je jedel, sam pol je blo pa takooooooo hudo, da tud po aptamilu ni blo, tko da sva z user posted image   dorekla, da je najbolš če je kr na aptamilu, ker ga zvija sam kdr mora kakat, ne vem, dodajala mu bom sab simplex pol pa... kar bo pa bo. ful si očitam, da sm ga jst zajuser posted image , ker ne dojim, ker mi je zmankal mleka, ker se nism bl potrudla, da bi ga obdržala in sm se prejokala uf joj. tole govorim za terapijo, berite al pa ne. u glavnem.

Aglaia zdravi otroci preživijo. tvoja bejba nima diagnoze rizične nevrološke simptomatike ane. verjetn bi ti pediater že kj reku. če lepo napreduje in to nimaš razloga za skrb. namest v ležalnik bi jo pa tud jst rajš na kavč dala al pa na tla (jst dam deko pa gor pleničko in kdr ma tistih par minut dobre volje je tm). pa moj noče ležat na boku, tko da ga sam dam pol se pa itak zrita na hrbet. pediatrinja je rekla, da ni panike, nj ga ne silm če noče. je pa tko da se simetrija nekak razvije konec drugega meseca, kupčka pa men noče podret drugač kot pokonc, dostkrat si podložim povšter tko da sm nagnjena nazaj in on leži namen pa ga tko podre. ne preveč brat tistih stvari. ni vredn. tvoja punčka je zdrava če bo pa kj ti bojo pa povedal. in če te skrbi, povej pediatru, pa nj še on oceni.

aja pa še to, jst ga dolg časa nism polagala na trebuh za kravce past (to delam zdj zadn tedn), ker tud na trebuhu ni hotu bit, pa vseen zadrži glavco in pogleda. da ne rečem ko ga zvija ga mava ful po rokah, pa včasih je tud nepravilen položaj. oz kr dostkrat

zdj tko razmišljam kolk je vse enih raznoraznih pripomočkov. kaj pa vem. včasih se mi zdi da s tem otroka preveč zvežeš, pa mu ne daš možnosti, da sam odkriva in se razvija. recmo nedolg nazaj sm zasledila za plavanje neki v stilu rešilnih jopičev. pa se mi zdi sj se sploh ne more svobodno gibat. mislm vse kar je prav, ena zdrava pamet. ane. se mi zdi da dost stvari oglašujejo zato da prodajo.

sončna krema jst sm nabavla uno od dmja bjuti bejbi. sam še ni blo šanse sprobat. pravjo, da ma welleda naravno kozmetiko, sam kaj pa vem men je kr drago to. glede na to da to ni edini strošek. po moje k ga bojo krči minil da bo že zima in sonca ne bomo vidl. sploh.

nč grem. đejko se zbuja. hm ja pesmic mam še kr neki na zalogi. sm mu pela tud pomlad od bfm, pa enter sandman od metallice, mu je kr ušeč. user posted image user posted image user posted image user posted image . no pa mačka murija pa hudo mravljico pa murenčke pa ringaraja sam pol mi je teh zmanjkal...
zj pa grem... saj bo šlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.6.2010 13:16:40   
dacy
legenda ce mu je ful vroce, ga sleci in naj bo samo v plenicki, tud zokencke mu daj dol da si tud nogice prelufta, saj ce mu je v nogice vroce pol mu je naspolosno vroce ... Jaz Alekseia doma veckrat tak samo v plenicki pustim v roke pa mu dam tetra plenico tak da je kao malo pokrit z njo pa se igra se in jo vlaci z rokami in se cez glavo pokriva ... vglavnem igra se z njo in cist uziva tak nagec user posted image

aprilcica do 6 meseca ga sploh ni pametno izpostavljat direktnemu soncu, kremice pa tud niso lih primerne... ce pa ze namazes pa uporabi cim visji faktor po moznosti 50+ in naj krema ne bo kemicna ampak fizioloska... kaka je razlika pojma nimam, se ne spoznam lih kaj na to , je pa baje od mustele kremica primerna ... Kje pa se sploh dobijo od mustele stvari ?

pasenje kravic - tudi nam je pediatrinja rekla da ga je treba cim vec devat na trebuscka in da ga lahko na trebuscka tudi spat dam , ampak naj bom takrat jaz zraven da ga imam na vidiku za vsak slucaj ... Vglavnem nas lump mali ze prav lepo glavo in prsni kos dviguje in obraca in prav dobre volje je ponavadi ko pase kravice user posted image

No zadnjic sem se hvalila kak nas pikec pridno spi celo noc ... ammm nic vec user posted image Zdaj ga pa cez dan sonce in vrocina ubijata in kr skoz spi ... potem pa bi se oon ponoci pogovarjal in klepetal in igral user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.6.2010 13:22:39   
Anonimen
legenda_m: user posted image user posted image user posted image user posted image to bo en hud rokeruser posted image user posted image A prov od Metallice posluša? Adijo pamet, bravo, bravouser posted image Pri najinem trenutno palijo Rammsteiniuser posted image user posted image

Kaj vidva nič ven ne hodita?? Kakšna zima, dej dej... Kr pojdita se posončkat malo, če se bo zvijal, se bo pač zvijal. Moj se ponavadi dere ene 15 minut, potem pa vidi, da samo jaz voziček guram in ni ˝odrešilnega atija˝, ki ga ven z vozička vzame ob prvem jokcu, pa se neha dretuser posted image

tintin: jaz ga pa moram malo namazat, ker imam tak voziček, da je strehica zelo majhna oz. ne gre dovolj naprej in se sonce kar sili v košaro noteruser posted image user posted image Za to sončno kremo pa še nisem slišala, bom malo vprašala v lekarni.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
9.6.2010 13:27:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

aprilcica do 6 meseca ga sploh ni pametno izpostavljat direktnemu soncu, kremice pa tud niso lih primerne... ce pa ze namazes pa uporabi cim visji faktor po moznosti 50+ in naj krema ne bo kemicna ampak fizioloska... kaka je razlika pojma nimam, se ne spoznam lih kaj na to , je pa baje od mustele kremica primerna ... Kje pa se sploh dobijo od mustele stvari ?

Saj ga ne izpoztavljam direktnemu soncuuser posted image user posted image , ampak mi res pride sonček do tamalega v vozičku (zjutraj, ko user posted image greva domov iz sprehoda je sonce točno za nama in obsije cel vozičekuser posted image ). Mustela kozmetiko imajo v lekarni. Te kreme pa niso imeli, pa jo je naročila. Mustela je baje super tudi za temenca sem slišala. Ima katera kaj izkušenj? Mi jih na srečo za zdaj še nimamo.

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
9.6.2010 13:40:57   
dacy
aprilcica vem tocno kaj mislis ja ... vcasih pac nehote na otroka posije soncek ker ga pac v tej vrocini pokrivat lih ne moremo ... za take primere si bom jaz nabavlaa kremico od welede ali pa od mustele , da namazem rokice ali nogice user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.6.2010 13:48:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

aprilcica vem tocno kaj mislis ja ... vcasih pac nehote na otroka posije soncek ker ga pac v tej vrocini pokrivat lih ne moremo ... za take primere si bom jaz nabavlaa kremico od welede ali pa od mustele , da namazem rokice ali nogice user posted image

Jaz sem ga danes vseeno pokrila, pa se je potem drl, ker mu je bilo prevroče. Ja, jaz bom tudi samo tiste dele kože namazala, ki so bolj izpostavljeni. Na weledo se pa jaz sploh nisem spomnila, pa jo tudi ful pohvalijo. No, bomo zdaj probali Mustelo, pa naslednjič Weledo, pa bom videla kaj je boljše. Mustelo bom tako lahko verjetno bolj redko kupovala, ker bom drugače bankrotiralauser posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
9.6.2010 13:51:22   
didi5

Babike ne mi zamerit, ampak mene je cajt zadnji teden čisto povozil. Babyloverka - hvala za skrb user posted image user posted image user posted image , driskanje je mimo HB.

Ja naša princeska načeloma čez dan vedno manj spi in takrat ko je budna se je treba načeloma nonstop z njo ukvarjat. Mogoče 1x na dan zdrži 20min pod igralno blazino. Drugače se je pa začela fuuuuul smejčkat - je taka cartika in midva valda čisto razneženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko pa je veliko na zraku pa bi ona samo spala. Smo imeli v sob. piknik v Halozah in je spala od 12.00 - 18.00 (cel čas v vozičku veni na luftu) je pojedla svojo dozo in pol potegnila do 23.00 ko sm šli domov. Začuda ni bila niti ponoči tečkana. Zdaj mi pa že spi tretjo uro, zmes je popacala 60ml in kar spala naprej. Zanjo je to zdaj kar čudno - in jaz namesto da bi kaj naredila rajši berem cel kup strani vas čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mamika25 : pri nas je glede hranjenja očitno res bilo krivo vreme (vročina), ker se je v enem dnevu pol stvar porihtala in je začela tudi po 120ml jest. Se pa recimo tudi danes vidi, da je vroče (pa še v mansardi smo) in ji nekak ni do hrane. Čez dan je čisto odvisno koliko poje - če je večina budna je na dve uri po min. 60-70ml, če je na tri ure cca 90ml, ponoči ko v prvi rudni ponavadi spi od 4-5 ur pa zmaže 120ml, pol zaspi za kaki dve urci do 6.00 pa spet 120ml. Jaz mislim, da je dovolj no - ker jaz imam muskel fiber v roki (tak da po moje gre proti 5kg), pa oblačila 56 so ji načeloma že tudi prekratka. Ampak men se zdi da tvoje dete dokaj dovolj poje - saj boš videla zdaj pri pediatru.

Nohtek . naša pikica ima na sredincu roke pod nohtom ful rdeče in zgleda kot da bi ji hotel dol it - a ima katera podoben primer. Sicer če jo primeš je nič ne boli (ker pol bi že jokala verjemite).

Kakanje: naša tudi kaka tam 1x do 2x na dan (po AM aptamil) in ima vedno bolj kremasto blato. Ampak nekak se mi zdi to logično - prej je kakala pogosto ruemeno tekoče blato s sesirjenimi delci (to je neprebavljeno mleko), če zdaj kaka redkeje se mleko verjetno tudi boljše prebavi.

Pasenje kravic: naša jih pase kake 10 min pol pa v jok (čeprav spi pa zelo rada na trebuščku) amapk ima že od vsega začetka zeeeloooo močne mišice. Že na 1. posvetovalnici je brez težav obrnila glavo ko je ležala na trebuščku. Je bila P presenečena pa je v bistvu nismo nič forsirali.

Sex: v ned. sva po 2 mesecih prvič user posted image (ker jaz zaradi šivov nisem smela prej) ampak mene je zelo bolelo. Pa ne šivi (jih niti čutila nisem) ampak kot da bi noter imela vse zoožano - ki je tu logika - bi moralo bit široko ko amaznoka al ne? Zdaj sem nabavila lubrikant pa da vidimo, če bo kaj pomagalo. Ker posledično je vsak nadaljni poskus še hujši - ker se še v glavi verjetno zaprem. Nič - nežno in z občutkom naprej user posted image user posted image

Sigurno sem še kaj pozabila, upam da bo mi ratalo zdaj bolj pogosto vas prit pozdravit.

Mala se je pa očitno v spanju tako pokakala da voham sem v sosednjo sobo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če bi njene kakece dajala na kup bi imeala kar dober kompost za vrt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se pišemo :):)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.6.2010 13:56:11   
didi5
 aja krema za sončenje: meni je včeraj v lekarni rekla, da se tako malih dojenčkov naj ne bi mazalo z ničemer, ker gre skozi kožo. Ampak pol čez dan tudi mi ne moremo na sprehod, ker naša je v vozičku samo v bodiyu s kratkimi rokavi (pa tudi če greva ob 9.00 jutraj ko še ni pretirane vročine) in je še vedno cela potna. Jo pokrijem s pleničko pa ponavadi tako brca, da jo takoj dol vrže pa še vroče ji je. Tako da sem vseeno kupila od Eucerina for Kids 50+ faktor toliko da jo namažem samo po rokicah in nogicah.

Pa še to: naša mala je samo v bodyu - tudi ponoči, pa ji je še vedno toplo. Prej sem ji dala gor še zokenčke, pol smo pa ugotovili, da je imela toplejše noge ko jih nima gor. Če jo bolj oblečem postane hitro tečna, tako da že zdaj približno obvladamo (ne vedno, ponavadi user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.6.2010 14:25:55   
nejanejc
oj

mi smo danes bolj muhasti.... tisti angelcek od vceraj je mal se skril.... ceprav je bogi moj moj

vsak dan bolj vroce res... kreme pa nisem kupla, ga pokrivam s plenico, zakrivam boljse receno

jst morem mojmu soncku ze kar veliko dodatka dat..zvecer se sploh ne potrudi... vode pa se kar ne mara prevec

dacy, jst bom verjetno julija kaj vna dopustu pr tasci v Bohinjski Bistrici...mogoce se kej uspemo zmenit

amelie, jst bom 19. torej pred tabo v bistrici... Kje boste vi, ce pridemo se kaj konec mesca, da un pir spijemo?! ;-)

legenda
, upam, da bo aptamil bolj zalegel, jst sem dobila novalac, pa si ne upam kar tko zamenjat.. smo kr na aptamilu

aprilčica, upam, da je izpit oz. kolokvij ok :) upam, da nisem kaj narobe prebrala in si ze napisala

aglaia, meni so rekli, ce je dete zadovoljno, kaka, lula, pol je vse ok. Zoja je ok, ne skrbi, sej si super mama :)

tintin, agha :) spet ste ble dost bolj zgodnje od nas ;)

natasa, si pridna za vse tvoje dec na kupi :) jst mam ze z dvema tezave... no z enim vec kot z drugim :) Ma bo ze boljse se tolazim :)

didi5, jao ta vrocina.... ja jst sem isto pr sexu se pocutla... mi tudi ni jasno...

zdej celo vodo spet cuza, ko vam pisem :)

papa

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.6.2010 18:15:58   
katy83
hej, babike moje.

da se malo javim, da ne pozabite na mene. Sem zdaj malo bolj pri Mariborčankah aktivna, pa diploma, pa lepo vreme.
Včeraj sem rolala in je taaaaaaaaaaaaaaaak pasalo. user posted image

Timotej zadnje dni "hodi" spat že okoli 20.ure, pa se vmes samo 1x zbudi, hranjenje, previjanje, podiranje kupška, vse to traja nekje 1 uro, pa zaspi nazaj do kaki 6-ih, potem ga samo zraven sebe dam, pa spiva do 9-ih.user posted image
Danes sem pa šla v Baby center, pa v leclerk, pa v mc Donalds, pa je bil mali prava mala zgagica. Verjetno mu je bilo vroče, pa je bil tak bogi. Še dobro, da je bila moja mama zraven, ga je malo animirala. user posted image
aja, pa zdaj že 2 dni pokakamo skoraj vsako plenico. user posted image

da še pokomentiram na hitro kaj se spomnim:

Aglaia - veš, da si mi dala malo mislit.user posted image  Jaz imam malega veliko v ležalniku, ki je sicer skoraj v ležečem položaju, da ne govorim o tem kako naš pikec uživa v pokončnem položaju. No, 21. imava razvojno ambulanto, pa bom itak videla kako napredujemo, pa se bom tudi pozanimala kako dalje.

kapice (frajerskeuser posted image ) - jaz sem jih videla v Kik-u, cene so tam okoli 3€. Pa so mi res dobre.

krema za "sončenje" - moja kolegica je farmacevtka pa mi je svetovala od Mustele, ki se lahko uporablja od rojstva dalje. Stane 23€.  ma, moraš malo vsaj nogice namazat, ker sonce pride zraven, ne mislim pa ga pokrivat zdaj. Timotej bi itak najraje bil nagec. user posted image
danes sem ravno prek neta naročila univerzalni senčnik za voziček, ker ga nujno potrebujemo.

aprilčica - upam, da bo kolokvij okuser posted image , kaj si to imela? pa upam, da prideš na naše srečanje v Pohorski, da te končno spoznamo.user posted image

srečanje v pohorski - kdaj, babike? kdaj vam paše? dopoldan? popoldan? ljubljančanke? user posted image  

no, tak grem zdaj, se še javim kaj, ju3 verjetno ne, ker ima dragi fraj, pa se bomo ziher potepali, tak da v petek
čao

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.6.2010 19:59:41   
agha
Ojla!

Jaz sem trenutno frej, ker je ati malčka uspešno uspaval. No, vsaj upam, da bo držalo več kot 15 minut. Danes, ko sem bila sma doma, mi je celo uspelo, da sem posesala celo stanovanje, ga pomila, pobrisala prah, skuhala, zlikala eno žehto cunj in spucala kopalnico. Se mi zdi prav neverjetno!user posted image Je pa seveda malček spal enkrat eno uro, nato pa še 2 uri skupaj. user posted image user posted image Sem tako zadovoljna!!user posted image user posted image Upam, da se bo to še kdaj ponovilo. Sicer pa sem ugotovila, da me je naš mladiček naučil ene stvari: ne odlašaj niti za minuto, kar lahko narediš zdaj! Pa če je to potreba na WC-ju!user posted image In tega se držim! No, včasih se mi tudi ne da in si vzamem čas zase seveda.

tintin - praviš, da sva bila videna. Si naju pa videla v finiširanju najinega pohoda. user posted image

No, zdej pa spet pičim še kaj naredit pa pod tuš,..

Lepo in mirno noč vsem!!!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.6.2010 7:42:56   
nincy29
jutro babike...

vidim da sem med zgodnjimi..mi smo od 5.30 pokonci..ok mali zdaj že spet pol ure spiuser posted image .je pa danes mali prvič v svoji posteljci spal.ga je morala mama mal pohecat ampak je spal...sem mu mojo majco ki lepo po meni diši dala na enega medvedka in zraven njega v posteljico..in je vžgalo..mali se je tak k medvetku stiskal in je mislu da je mami zravnuser posted image user posted image

mi se počutimo super odkar imamo kapljice..mali če že ima ima sam par minutk krčke in to je touser posted image user posted image

kremica za sončenje...zaenkrat nism mela nič takega v planu...sem senčnik za voziček original naročila in ga drug teden dobim.

katy
sam pazi ker ti univerzalni senčniki ne grejo na vsak voziček.kot naprimer na mojega peg perego ne gre prav.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.6.2010 8:05:40   
amelie
Sem vas našla komaj na drugi strani, pa moram hitro nekaj napisat, da se dvignemo spet na vrh user posted image

Za nami je še ena prespana noč user posted image  Me je bilo strah, ker je popoldne tri ure spal, kar se nikoli ne zgodi, da potem ponoči ne bo, ampak je spal kot polhek. Sva ga položila v posteljico in ga hodila preverjat - več kot pol ure je z odprtimi očmi ležal nepremično v posteljici, preden je zaspal. Sem se spraševala, kaj počne - razmišlja? O čem? Pol ure že jaz težko ležim in ne počnem nič, moram imet res dosti stvari za premislit, da mi to uspe user posted image  Sem bila skoraj ganjena. Pa zadnje dni ugotavljam, da ni več rad na rokah, se začne pritoževat in se neha, ko ga dam v ležalnik. Najbrž mu je prevroče.

Komarji - Včeraj smo bili do večera na kin. društvu, kjer je ogromno komarjev. Ker pogosto tam preživljamo večere in bi jih radi tudi v prihodnje, me zanima, kako take malčke zaščititi pred komarji? Ne govorim o enem piku, dveh, jaz sem jih v desetih minutah skasirala preko deset user posted image  

Usločevanje nazaj - Žiga mi je tudi naredil paniko, ker se je kmalu po prihodu iz porodnišnice začel nazaj zvijat. Sem potem ugotovila, da to počne, kadar ostane kakšen kupček nepodrt in ga matra.

Visenje v ležalniku - Sem tud sama brala o tem, ker on skoraj ves dan v ležalniku preživi. Ga jemljem redno ven, polagam na ravno podlago, v posteljico, v igralni center, voziček, ampak vseeno še znaten del dneva preživi v ležalniku. Jaz mislim, da mu je tam boljše kot v mojih rokah, ker nimam pojma o handlingu, samo to vem, da glavica ne sme nazaj viset user posted image  Prav fajn ležalnik najbrž ni, ampak itak marsikaj ni ... user posted image  

Pasenje kravic - Jaz sem ga zdaj pridno vsak dan za nekaj minut polagala na trebušček in je najprej tri dni še kar nabijal z noskom v podlago, včeraj ga pa položim, mali ful visoko dvigne glavo, se napne in se vrže na bok. Ponovim znova, mali spet pikira na bok. Potem sem ga še dvakrat posnela in vsakič je letel na bok! Tako da mi je več kot jasno dal vedet, da se on teh položajev na trebuhu ne gre. user posted image  Najbolj luštno pa mi je bilo to, da je po obratu na bok najprej par trenutkov bil čisto zmeden, potem se je pa vsakič začel ful smejat. user posted image
V glavnem, moj otrok pomoje ni glih po standardih, je tud precej težek in verjetno zarad tega malo bolj štorast in sem kar malo pripravljena, da se bo v tem smislu malo počasneje razvijal.

Danes imam končno poporodni gin. pregled. Upam, da je vse na svojem mestu. user posted image

Aja, nejanejc! Z mojim sva se včeraj nekaj menila, da bi šla že pred vikendom v Bohinj, pa gre on potem domov, jaz pa ostanem. Tako da obstaja možnost, da bomo mi tud že od 18. gor. Sporočim!

Zdaj grem pa hitro še enkrat stanovanje shladit, ker potem bo spet vroooooče ...
V čem pa vaši spijo? Moj ima zanekrat še dolge pižamice, ampak sem ga danes imela kar odkritega, ker je bil skoz topel.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 866
10.6.2010 9:29:13   
babyloverka
hej punce še jaz se na brzino javim ker imam babi servis in ga vozi zunaj v vozičku pa bom morala počasi prevzet user posted image

mi smo kar ok, le našemu otroku je takooo vroče, tudi jaz opažam da ni rad na rokah ker mu je prevroče tako da lepo leži jaz pa se pogovarjam z njim.

senčnik smo mi kupili v pikapolonici, smo našli orginal barvo kot je voziček. in res je veliko vreden, sploh zdaj ko tako pripeka.

jutri imam pregled, hjuj že zdaj me je malo strah. sem dobila kar odpor od takrat ko sem hodila zaradi šivov kmalu po porodu na pregled in me je tako bolelo user posted image  no upajmo na najboljše ker drugače se bo mojemu dedu še zmešalo user posted image

nič grem vozičkat, vikend bo naporen ker imamo vsak dan zaseden.
glede tortic se pa zmenite, nama bi najbolj pasalo dopoldan oziroma do kakih dveh, ker ob treh pride ati domov in imamo kosilo. no sicer pa ne bo sile če se dobimo popoldan ker si bo ati malo odpočil od naju user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 867
10.6.2010 10:32:49   
Anonimen
Hej hoj!

Da se še jaz malo javim...

Pri nas se ne dogaja nič kaj posebnega. Tamala je kar pridna, zadnja 2 dni je malo boga, se je nalezla od atija (z mano vred), in zdaj ima nosek tak poln da komaj diha. Vročine nima. Smehlja se in čeblja normalno, malo več spi, sam mislim da zaradi vročine. Tak da upam da se obdrži samo pri polnem nosku, proti katerem se borimo z fiziološko, aspiratorjem in eteričnim oljem evkaliptusa.

Jaz sem pa začela aktivno telovadit in se mi zdi da ne pridem nikamor. Trebuha se zgleda ne gre kar tak znebit.

Kapice- Jaz iščem kako lepo kapico že odkar smo iz bolnice prišli pa jih preprosto ni, tak da sem že obupala.

Kreme- Nismo si omislili nobene kreme, pa mislim da si je zaenkrat tud ne bomo. Se bomo še malo skrivali v senci.

Komarji- Probaj košaro od vozička od zunaj našpricat z autanom (al nekaj takega)

Pasenje kravic- Naša je zelo rada na trebuščku. Glavico že lepo sama drži, sam jo še malo zanese. Lahko jo dam ležat na bok al pa na hrbet pa ne bo hotla zaspat, kak pa je na trebuščku pa zaspi kar sama od sebe.

V ležalniku je bla mogoče 3×, zdanjič ji je celo uspelo bit dobre volje v njem, drugače je jok. Mogoče ji bo zdaj postal všeč, ko bo ugotovila, da se zaziba, ko ona rogovili v njem. 

Lepo se mejte in izkoristite vreme, dokler še je (upam da tudi ostane)

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
10.6.2010 12:21:10   
didi5

Na hitro nekaj odgovorov

KOmarji: mi pogostokrat gremo na zeloo dolg sprehod na Ranco ob Dravi in sva kupila univerzalno mrežo za vozičke (jaz sem jo kupila v Eirospinu za 3eur, imajo jo pa v pikapolonici mislim da za cca 7eur, pa pikapolonica ima tudi mreže za kinderpet - bomo nabavili za na morje) - mi smo zadovoljni.

Kapice: jaz sem zelo luštne poletne kapice kupila v kiku (je že ena napisala)

Vreme: naša v tej vročini spi vsaj 1* na dan po tri ure skupaj - včeraj je spala 5 ur (pa 2x je zmes kar v spanju jedla). In začuda je tudi zvečer zaspala takoj (kar se že en cajt ni zgodilo) po kopanju - spala  do 2.00 - se najedla in zaspala nazaj do 6.30. Ampak jaz sem še vedno zj...., ker me to spanje na obroke najbolj utrudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva pa danes že takoj po 7.00 uri zjutraj vozićkale ker je čez dan res uber vroče, tak da se še meni ne da it ven. Ampak samo da je sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, grem še par stvari postorit (ker sem zdaj 1 urco zadremala - sem se ukvarjala z malo na kavču pa sem jaz prej zaspala kot ona - pri nas je očitno ona tista ki uspava - kak hitro znajo bit v pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) popoldan pa na manikuro - joj kako se veselim spet mojih urejenih nohtov (geliranje). Moji nohti so sicer lepi, zdravi in dolgi ampak po geliranju imam 1 mesec mira z lakiranjem - sem pač lena in praktična user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol pa na kavico s prijateljico in upam da bom do 8.00 doma. Dragi je rekel naj ne hitim, ker gre on v soboto na piknik (obletnica fatovšine - kaj si vse ne zmislijo user posted image user posted image ) in bo itak cel vikend zanič - v nedeljo pa gremo še s prijatelji na kosilo. Če on tak pravi pol je pa že treba izkoristuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
10.6.2010 12:48:24   
agha
Še eno hitro javljanje z moje strani (tako vedno mislim in potem napišem cel roman user posted image ).

Mi smo danes ponoči od štirih naprej imeli spet krčke.user posted image Kriva pa je bila mami, ker si jevčeraj privoščila nekaj listov solate. Ne bom si je več, obljubim!! HB so ti krči kmalu minili.
Danes nisem uspela it ven, je mali preveč "potegnil" zjutraj in sva zamudila hladne ure.

Tudi jaz sem opazila, da mali noče biti več na rokah ampak raje leži sam. Očitno je to vročina,ker se je pri večini začelo to dogajat.

Se moram pa malo pohvalit. user posted image Sem se danes zjutraj tehtala in imam celo 1 kg manj kot sem imela pred nosečnostjo. Potem sem pa hitro šla pomerit najbolj ozke kavbojke, ki sem jih nosila in so mi bile prav. user posted image Jupi! In ker nisem mogla verjet, da je res, sem na hitro naredila test še na dvojih drugih hlačah in glej, test uspel!user posted image Od veselja sem naredila še kakšnih 15 trebušnjakov za prednje trebušne mišice in 2x10 trebušnjakov za stranske.

Amelie
- jaz našega oblečem v dolgo pižamico in ga pokrijem do rok ali še nižje z eno tanko dekico.

Didi - take priložnosti pa res ne izpusti iz rok!!user posted image

Papa

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 870
10.6.2010 13:05:09   
agha
Tole sem našla, če katero zanima. Kup lepih otroških pesmic. user posted image

otrocarije.googlepages.com/OTROKEPESMI.doc

Noče mi delat kot link user posted image , si pa skopirajte...user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 10.6.2010 13:11:52 >

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 871
10.6.2010 13:53:54   
babyloverka
hjuj agha pridna punca user posted image user posted image
jaz sem pa porazna glede kilogramov. po porodu nisem imela apetita in sem zgubila nekaj sedaj pa bi jedla in jedla. in moje telo? ena gmota špeha, celulita, celo strije sem opazla. in potem jaz mojemu težim da bi šli na morje? user posted image  v kake kopalke se te naj spravim? najboljše tiste ki pokrivajo celo telo kot jih imajo plavalke user posted image  no upam da bo jutri vse vredu na pregledu in da dobim blagoslov za telovadbo pa sama sebi obljubljam da bom začela več sadja jest in več vode pit.

kapice sem tudi jaz lepe kupila v kiku in h&m.

mrežo za komarje imajo v pikapolonici, jo grem jutri nabavim.

nič, grem kosilo kuhat, mali spi, upam da bo malo potegnil.

didi5 obletnica fantovščine? adijo pamet, tega pa še nisem čula. no še dobro da ne, ker te bi si moj spet hitro zapolnil urnik.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 872
10.6.2010 15:31:49   
nejanejc
agha hvala za pesmice

nase dete se pa kar se rad valja po rokah... je pa meni tako toplo, namesto njemu :)

vceraj sem nardila napako, ko mu nisem ponudla dojke preden smo sli na sprehod zvecer, ampak sem mu dala samo dodatek... bi mogla kak drug obrok spustit (tko mije svetovala babica)... ker pol zvecer ni hotu spraznit se to malo, kar mu lahko dam... sem pol slabo spala, ker mi crpalka ni scrpala vse... in pol sem v tej vrocini se termofor imela na sebi.... no, potem okol dveh me je mali resu muke :) hvala nejcu

danes sva sla malo prej na sprehod... pa sem mislila, ker sem mu dala se mal dodatka kar na sprehodu, da bo zdrzal shoping za njegove nove kratke hlace, ma ni blo nic... je bil teckica... pol ko smo prsli iz shoping centra je pa zaspal :) je dec kajne :)

amelie... ce bomo meli cas, sej nevem kolko casa bomo na pikniku 19., se upam srecamo. A boste v Boh. Bistrici?

lep dan vsem ostalim... :)

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.6.2010 16:11:47   
tropical

user posted image APRILČICE 2010    user posted image

DATUM ROJ.   NOSEČKA   OTROK      MERE    PDP

13.02.
tanjaklemen   Matija   (PDP 07.04.)
  rojstvo: 3090 g, 46 cm

1.mesec:
27.02.
nax05             Tai    (PDP 10.04.)
  rojstvo: 1910 g, 44 cm 
1.mesec: 2590 g, 49 cm
2.mesec:

01.03.
gilda77            Kasia  (PDP 08.04.)  
  rojstvo: 2390 g, 47 cm   
1.mesec: 2850 g, 52,5cm

2.mesec: 3900g, 
3.mesec: 4900 g, 59 cm
10.03.
mojca976       Lovro   (PDP 11.04.)
  rojstvo: 1720 g, 43 cm
1.mesec: 2800 g, 48,5 cm

2.mesec: 3850g, 52,5 cm
3.mesec:
18.03.
katy83            Timotej (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2320 g, 47 cm
1.mesec: 3590g, 49 cm
2.mesec: 4810 g, 52 cm
3.mesec:
21.03.
ljupka      Luka          in       
Eva    (PDP 24.04.)
  rojstvo: 2650 g, 49 cm in 2410 g, 47 cm
1.mesec:
2.mesec:
3.mesec:
25.03.
dacy                Aleksei 
(PDP 05.04.)
  rojstvo: 2635 g, 47 cm
1.mesec: 3978 g, 52 cm
2.mesec: 5054 g, 56 cm
3.mesec:
moci                Jakob    (PDP 10.04.)
 rojstvo: 3700 g, 51 cm
1.mesec:
2.mesec:
3.mesec:
26.03.
pupa*81          Tarja   (PDP 03.04.)
 rojstvo: 3210 g, 49 cm
1.mesec:
RIHANON  Erik Walt_er  (PDP 02.04.)
  rojstvo: 4420 g, 54 cm
1.mesec:
aprilski hrošček   Žiga  (PDP 04.04.)
  rojstvo: 3680 g, 51 cm
1.mesec:
27.03.
levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)
  rojstvo: 2980 g, 49 cm
1.mesec: 3500 g, 53 cm 
2.mesec: 5200 g, 58 cm
tesh          Žan Mark    (PDP 07.04.)   
  rojstvo: 3170 g, 51 cm
1.mesec: 4240 g, 55 cm
28.03.
kepica83         Tej
  rojstvo: 3320 g, 50 cm
1.mesec: 4620 g, 55 cm
30.04.
monolo          Tilen    (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2890 g, 49 cm
1.mesec:
Bobek75      Metka      in Nin (PDP 19.04.)
  rojstvo: 2560 g, 50 cm in 2670 g, 50 cm
1.mesec:
01.04.
Venera              Eva     (PDP 18.04.)         
  rojstvo: 2850 g, 50 cm   
1.mesec:
02.04.
neka_noč     Žak  

(PDP 09.04.)
  rojstvo: 3030 g, 51 cm
1.mesec: 4370 g, 53 cm
Photo             Maša  (PDP 20.04.)
  rojstvo: 3070g , 50cm
1.mesec:
04.04.
smeshka          Sofija  (PDP 01.04.)
  rojstvo: 3460 g, 52 cm
1.mesec:
05.04.
Kimi6        Ema     (PDP 04.04.)
 rojstvo: 3270 g, 52 cm
1.mesec:
06.04.
flora1983        Urška 
(P(PDP 04.04.)
 rojstvo: 4060 g, 54,5 cm

1.mesec:
08.04.
marjanaj            Tibor
(PDP 16.04.)
  rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
Rogljiček      Nieke Luna (maj 2010)
 rojstvo: 2360 g, 48 cm
09.04.
BELA BUČA      Tajda 
(P(PDP 06.04.)
 rojstvo: 3320 g, 51 cm
1.mesec: 3620 g, 52 cm
11.04.
Majas            Jaka   
(PDP 13.04.)
 rojstvo:
1.mesec:
nejanejc       Nejc (PDP 06.04.)
 rojstvo: 3200 g, 51 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm
12.04.
mamika25     Maj (PDP 02.04.)
Rojstvo: 4310g, 55cm
1.mesec: 5280g, 56,5 cm
13.04.
m*o*j*c*a*   Madai 
(PDP 15.04.)
 rojstvo: 4060 g, 53 cm
1.mesec:
Agha            Arne (PDP 09.04.)
 rojstvo: 3160 g, 53 cm
1.mesec:
ela24          Jan     (PDP 10.04.)
 rojstvo: 3590 g, 50 cm
1.mesec:
Pikica            user posted image           (PDP 14.04.)
  rojstvo:
1.mesec:
14.04.
amelie   Žiga    
(PDP 06.04.)
  rojstvo: 4120 g, 51 cm 
1.mesec: 5000 g, 57,5 cm
17.04.
didi5       Lara     (PDP 00.04.)
 rojstvo:
1.mesec: 3950 g, 54 cm
18.04.
Wannabemummy  Patrik (PDP 00.04.)
  rojstvo: 3665 g, 53,5 cm
1.mesec: 4600 g, 55 cm
2.mesec:
21.04.
MiniMiska        Gal (PDP 14.05.)
rojstvo: 3230g, 53 cm
1.mesec:
2.mesec:
NATAŠA35     Simon (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3765 g, 52 cm
1.mesec: 4920 g, 56 cm, OG: 38
2.mesec:
Getreal     Leni   (PDP 13.04.)
  rojstvo: 3440 g, 53 cm
1.mesec: 4300 g, 55 cm
2.mesec:
3.mesec:
24.04.
tintin        Vito (PDP ?.04.)
  rojstvo: 3500 g, 51 cm
1.mesec: 4900 g, 57 cm
2.mesec:
3.mesec:
25.04.
legenda_m    Jaka (PDP 18.04.)
rojstvo: 3720g, 52 cm
1. mesec: 4770 g, 56,5 cm
Julka8    Miha (PDP 06.05.)
rojstvo: 2900 g, 48 cm
Cojka          Tian
  rojstvo: 3070 g, 51 cm
1.mesec: 4235 g, 54 cm
26.04.
Marjana Simonič        Rok     (PDP 29.04.)
  rojstvo: 3270 g, 52 cm
1.mesec:
29.04.
Aglaia   Zoja Sofija (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3935 g, 52 cm
1.mesec: 4570 g, 56 cm
Malenaa89   Alja Medea (PDP 15.04.)
  rojstvo: 3260 g, 50 cm
1.mesec: 3800 g, 53,5 cm
30.04.
babyloverka    Bastian (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3140 g, 52 cm
1.mesec: 4100 g, 57 cm
01.05.
nincy29         Nik (PDP 27.04.)
rojstvo: 3240 g, 54 cm

1.mesec: 4670 g, 5,5 cm
02.05.
nizy            Lamija
  rojstvo: 3520 g, 53 cm
1.mesec: 4410 g, 54,5 cm
05.05.
aprilčica10     Benjamin (PDP 30.04)
  rojstvo: 3800 g, 52 cm
1.mesec: 4110 g, 55 cm, OG: 37,5 cm
xx.03.
aprilasemtu           user posted image (PDP 06.04.)
 rojstvo: 
1.mesec:                                                
kepica83           Tej    (PDP 04.04.)
 rojstvo: 3410 g, 50 cm
1.mesec:
Mariposy               user posted image   (PDP 05.04.)
rojstvo:
1.mesec:
tropical           (PDP 25.04.)
 rojstvo:  3940 g, 53 cm
1.mesec: 4840 g, 58 cm                                

user posted image   :   19            user posted image :  35

user posted image

[/quote]

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.6.2010 16:25:22   
tropical
Ola,
jaz sem tako vesela ker so se krči umirili opd kar dajem naši pupi kapljice BioGaia. Sedaj lahko pijem tudi mleko pa kak jogurt pojem. Včeraj sem jedla riž z tensenimi jabolki pa je samo prdla (napenjalo jo je) nč drugega.user posted image
kapice/klobuček jaz ne najdem nič pametnega tudi v Kiku sem gledala ma je rekla da za dojenčke nimajo nč.
sonce ne vem katera je napisala da dežnik ima. Hvala ker ste me spomnile nanj jaz tud z pleničko pokrivam voziček da naši pupi ne sveti v očke . Jaz sem že pozabila da ga imam.
pasenje kravic mi tudi pasemo kravice od prve posvetovalnice naprej. Naša je zelo rada na trebuščku, zgleda da ji paše ta položaj.  Ko jo dvignem gor se prav jezi. Velikokrat ko pogledam ko spi jo dobim na trebuščku. Ona se kar sama opbrača.user posted image
spanje zvečer se podojiva ion pol spi 5 - 6 ur. Kolk je to fejst.
balerinkice kje naj najdem bele ali roza za krst. lohk tud čeveljce. Vse sem že pregledala pa jih ne najdem. Kje se te da kupit.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kreme
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

jaz ne mažem in ne mislim mazat s kremo za sončenje, so premali...za take mladičke je edina zaščita senca in oblačila. ja mustelina krema je ful draga...se spomnim še od vasje. sicer pa sem jaz za vasjo, ko je bil star 8, 9 m. in še zdaj no...pa tudi zase, uporabljala kremo ilrido (lekarna), brez vseh primesi...(jaz imam ful obč. kožo)....tudi okol 11 evr, samo ful ok.

se podpišem

temencaaaaaaaaa naša pupa ima tolk las da jaz ne vem kako in kaj. S čim jih vi mažete. Naši so se sedaj začele delat . Kakšen nasvet bi mi prou prišel?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smejanje danes sem ji nekaj govorila sva se mal pogovarjale . Mala pa se mi je smmejala. Sprva sem mislila na spet se bo pokakala. Pa to ni bilo to. Začela se je smejčkat.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 10.6.2010 16:30:17 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.