tintin
|
hojla pupce še od mene, moža sem poslala v trgovino, da bomo imel naslednji teden kaj jest...meni se ne da gužvat:) hehe...pol pa rajš seznam napišem in gre on sam. Čeprav včasih je smešen, zadnjič mu napišem, da naj prinese fige in frajer prinese pregrešno drage, v hladilnici zorjene SVEŽE fige, valda ker nisem napisala SUHE fige...in isto seveda, če napišem PAR HRUŠK...on prinese dve hruški...zelo dobesedno me jemlje:) ja, vreme je ubitačno. Danes sva z Vitom šibala do qlandie, ker valda nisem imela še niti enega darila, pa v soboto vidim pol familije za katere bi bilo fajn imet kako malenkost. No mi smo skromni, čokolada in kava, večje familije dobijo še kako vino, otroci pa ene bombone in zobno ščetko in pasto. Starši (moji pa tast in njegova prijateljca) pa še kak gel za tuširanje. To je to. Vasja imam drug teden doma, aleluja bomo videli kako bo. V sredo in čet. ima možek dopust, upam da bo ok vreme, da gremo v ikeo po par nujnih stvari. Sicer pa sem zadnje par dni mal depressed glede čakalne liste za jasli, mislim da skor ni realne možnosti, da jasli dobimo...in se bom po novem letu podala v iskanje privat varstva. Rada bi našla kako varstvo, kjer je več otrok, pa da ima oseba, ki varuje kaj izkušenj + da je vsaj mal iz foha (kaka bivša vzgojiteljca ipd). Upam, da mi rata. Drugač nam pa dogaja...vito kobaca (v rikverc gre ful hitro, naprej pa mal počasnej), hodi ob opori, pada na glavo...ni da ni. Skušam mu dopovedat, da je totalno prehiter. Mene pa ful spet bolijo roke, presneti karpalni kanali, pa tok imam odrevenele, da komi kake gumbe in slično zapnem. Agha kako se obnese li furu? Moj me prepričuje, da naj grem, jaz pa ne upam:) Vasja je dal čez prvi pregled pri zobarju (sistematika pri 3l) in je bil pohvaljen. Učili so se tud umivat zobe. Poleg tega sem končno nekaj pozitivnega slišala tud od vzgojiteljce. In sicer me je vprašala, če sem opazila, da je moj sin zelo glasbeno nadarjen in da bi ga bilo fajn kaj v glasbo usmerit. Ja, naš Vasja ima res izreden glasbeni posluh, da o občutku za ritem ne govorim. Poleg tega je res navdušen nad glasbo...zato imamo doma dostikrat orkester (mami igra boben, vasja se pretvarja da igra kitaro ali pa malo špila na klaviaturo, ati pa se pretvarja da igra trobento..), zadnjič je ves impresioniran skoraj eno uro gledal koncert simfoničnega orkestra ipd. Skratka tudi jaz mislim, da bo moral početi nekaj v zvezi z glasbo! Všeč mi je bilo, da je tudi vzgojiteljica to opazila. Hm kaj še...aja, na živce mi gre gužva po trgovinah. Joj, danes sem porabila pol ure, da sem prišla z avtom do big banga (do koder sicer rabim 5 min), ker sem valda mogla kupit darilo za rojstni dan moje mame....joj ljudi polno povsod in samo trošijo, trošijo, trošijo...groza res. Skratka grem zdaj še malo na off. Sem zmatrana, da o rokah ne govorim. Legenda, super za paketek:) Ziher je šunka v tunki. Njam. Mi ne dobimo v službi NIČ. Za otroke pa celo hočejo, da sami plačamo, če hočemo dedka mraza. Kr neki. Pa bodi vesela za tako taščo, čeprav ti gre včasih mal na živce.) Saj imaš dober smisel za humor, pa se mal pohecaj, da (še) ne ješ za dva:) aja, babyfon...se odlično obnese. LP, nočko
|