NATAŠA35
|
se malo pozno oglašam, samo naš simon je kar buden, da mami že dobiva sive lase , ponoči je pa kar priden in se tako zbuja od 2-4 ure, samo kaj ko se je navadil na roke in spi samo pri meni ...danes ga imam kar v kengurujčku, ker je celo dopoldne prejokal, pa sem ga malo dala noter in zdaj zaenkrat spi, hvala bogu...da se jaz malo umirim, pa da se prsa malo bolj napolnijo ... imamo pa mi tudi težave z mazoljčki , sem opazila da je malo bolje, če vatko namočim v vodo in dodam malo olja, samo ne bubchen, je postal tak mazoljast po njemu, da je bilo joj, potem pa obrišem, kot da bi masirala, z plenico in opažam, da je bolje...simona zelo dajejo vetrovi in krčki, tako da moram kmalu v avstrijo po te kapljice, pa da vidim, če bodo kaj pomagale... aja, ne bote verjele, ampak vozek je končno prišel ...smo ga že sestavili in takrat je bila ena prijateljica in ga je že rezervirala ...sem se prov smejala, samo je rekla, da naj ga prišparam, ker je res lep ...bo naš simon pravi frajer v njemu, ker noben nima takega vozeka tu naokoli sem hotela ven, da ga sprobamo, pa je spet dež začel ... mojemu se izteka očetovski, ampak nekako bom že, čeprav že zdaj delam ogromno, razen ne kuham ...je prav fino ko ti nekdo drug kuha , samo tudi ta bonus bom kmalu izgubila ...