|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
7.5.2010 23:19:06   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Zdaj se bo spet poznala razlika med nami, tako kot med nosecnostjo. Mi na koncu meseca bomo vse zmedene, ko bomo pa mi do vasih sedanjih problemov prisle, boste pa vi ze v vrtcu user posted image

user posted image user posted image user posted image
Aglaia, ti pa včasih tako ven vržeš, ej. user posted image
Samo je pa res fora pri teh naših pikecih. V bistvu so enako stari, no čez 3 leta zagotovo ne bo nobene razlike med njimi, zdaj pa so razlike se mi zdi full očitne. Že 1 teden se pozna. Zanimivo. user posted image

Amelie, imaš ZS. user posted image

fajn spite babike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
7.5.2010 23:19:16   
dacy
mini miska pri nas je blato rumenkasto in nic zelene ... zelenkasto je baje od krcev, ne vem, mi imamo sicer tud krce ampak nic kaj dosti, po hranjenju mogoce cist malo zjamra in pol zacne prdat in je takoj boljse, mogoce se zato na blatu ne pozna user posted image

aglaia dobrodosla med nami v tej temi user posted image Za Zojo pa user posted image user posted image user posted image ... tocno vem kak fajn ti je ko tak lepo spi, in HB da nimata krcev in upam da jih tudi ne bosta imele user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.5.2010 10:54:10   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: dacy

mini miska pri nas je blato rumenkasto in nic zelene ... zelenkasto je baje od krcev, ne vem, mi imamo sicer tud krce ampak nic kaj dosti, po hranjenju mogoce cist malo zjamra in pol zacne prdat in je takoj boljse, mogoce se zato na blatu ne pozna user posted image

Ja, pri nas tud nekak tako zgleda, da ga vsake toliko nekaj zašraufa, potem pa sledijo prdci, pa je vse okej. Tako da ne vem, a je to kakšna blažja oblika krčkov ali pa samo nezrela prebava, nepodrti kupčki ali kaj takšnega. Sem reeees srečna, da ni hujših težav.

Od Žiga drekec je kot gorčica - takšne barve in strukture - in ga je za celo tubo user posted image Kot pri Alekseiu user posted image Ker kaka tako poredko, se mi zdi, da potem naenkrat kaka desetkrat. Ko zavoham, da je pokakan, razvijem pleničko, in to kar gre in gre še iz ritke. Pa ko že imaš občutek, da je zaključil in daš novo svežo pleničko, ti še to pokaka. In ko to svežo pokaka in jo odmakneš, pokaka še previjalno ... itd user posted image Kar naj, samo da kakajo user posted image

Danes smo spet spaaaali - zaspal je ob 22h, s tem, da je prej že dve uri mirno gledal film z mojim user posted image Ob dveh sem ga zbudila za previjanje in hranjenje, pa sva med dojenjem zaspala user posted image in potem nadaljevala ob šestih zjutraj, se previla in spala do devetih. A se še kateri zgodi, da zaspi med dojenjem? Jaz imam prav slabo vest, ko se zbudim in je zunaj že svetlo, mali mož pa spi med nama v taveliki postelji, kot da je to nekaj najbolj normalnega user posted image

Katy, imaš ZS user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.5.2010 12:41:08   
ela24
Ojla!

Kako sm danes utrujena, pa nekaj se me glavobol lotevauser posted image Sem pa zelo vesela, ker je naš pikec nocoj spal od 11h do 5h zjutraj, celih 6 uruser posted image Pa mogoče bi še kako minuto potegno, ker ko sm ga slišala kak konkretno se je pokakal sm ga šla kar previt, pol pa sm ga komaj nahranila tak je bil sestradan da je kar obe zizi spraznouser posted image user posted image user posted image
Kar se kakanja tiče, meni se zdi da je nonstop pokakan. Praktično še ga nism odvila da ne bi bil. Kaka po vsakem obroku, pa če ga kaj muči in je na eno uro, tak tudi kaka. Ga previjem predn gre jest, se vmes pokaka ga previjem, hoče spet jest, se spet pokaka... Včasih ni koncauser posted image Ma samo da kaka. Res pa je da se včasih zgodi da je tak zelen kakec, meni se zdi kot da bi bli koščki solate notuser posted image user posted image Zgleda je to od krčev.

Imamo pa kar težave s krči, snoči so ga od 8h zvečer do 11huser posted image Saj mu te kapljice pomagajo, samo ko je tak hudo.... Razmišljam, da bom zdaj dva dni sprobala dajat pred vsakim obrokom, pa da vidim. Ker do zdaj sem mu jih ko je mel krče. Sicer je tudi to kar pogosto.
Dacy, kaj je to kako omejeno koliko jih lahko porabiš? sm bla kar malo šokirana ko si rekla da jih tako hitro porabiš. Ker meni se zdi da mu jih ful dajem, pa sm slabi četrt porabla v kakih 10dneh. Saj ne vem točno..

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.5.2010 13:21:56   
Wannabemommy

mariborcanke - No jaz pridem spet 14.5. z mojim srckom tamalim v MB ker greva na poroko od kolegice ... Ostala bova ene 4 dni, tak da upam da bo kaj lepse vreme in da se organiziramo in da gremo koncno ka kavico in klepet user posted image

Ja sam res , kr mi pičimo 20.5 že na morje in nevem niti kak dolgo bomo doli ostali, tak da bi bilo super če se prej še kaj vidimouser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.5.2010 13:31:24   
Wannabemommy
No da se še jaz malo javim.  Mi smo kr potujoči, nonstop letamo nekam, Patrik je že zdaj pravi avanturist, vsepovsod gre zravn, ful uživa ko se vozi okoli in vse mu je tak zanimivo. user posted image user posted image user posted image  To ma čist po mami.
Mi zaenkrat nimamo nekih ful krčkov, tu pa tam ga malo mogoče pred spanjem začne zvijat sam dobi vedno pred spanjem preventivno Antiflat tak da mu kr pomaga.

Ena je spraševala kak se davajo kaplice, lahko se dajo pred vsakim obrokom po dva huba, če dojiš direkt v usta, če ne pa kr v hrano.
Oleovit D3 so kapljice vitamina d ,ki bi jih naj davali 1x dnevno po eno kapljico do enega leta, sicer nevem kake so slovenske te AD3 ampak v kolikor so na oljni bazi narete povzročajo krčke.

Ok dost o medicini. Morm se pohvalit naš Patrik se je tud fajn zredil danes smo navagali že 4100guser posted image user posted image user posted image , pa zrastel je že 3cm, mali bo pravi gurman, ful rad je , ampak HB se kr drži ur.

Tud z spanjem zaenkrat nimama težav, se lahk mami kr naspi zravnuser posted image

Punce tako informativno vse ki imate adaptirano hrano ali dodajate hrano k dojenju, hrana je v Avstriji bistveno cenejša pa še večje pakunge so.

Nič lep dan še naprej in lep vikend

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.5.2010 13:41:53   
aprilski hrošček
Pozdravček še od mene na ta deževen dan user posted image user posted image

Joj sem vam prav fouš ko pišete kako dolgo spijo vaši zakladki. Naš Žigec se zbuja na 2 uri in bi mamico skoz jedel, tako, da mi je danes spraznil obe zizi in je še kar jokal tako da mi ni preostalo drugega kot da mu naštimam še flašo in je še s flaše pojedel 60.

Je pa res, da je cel teden zelo čudno jedel z zize se je priklopil pa dvakrat potegnil pa v jok, pa spet na zizo pa spet jok,... se mi je včeraj že mešalo od skrbi, pa sem poklicala v zdravstevi dom če ga lahko pripeljem tehtat, da vidim, če sploh kaj pridobiva. In sva letela tla in ja ima že 5265g kar pomeni, da je v 14 dneh dobil 500g user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu sem se odahnila. Izgleda da imamo hudega jedca user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživajte na ta deževen dan pa se tipkamo!!!!!

Aja kako lepo je videti, da so se že vse Aprilčice preselile na ta del foruma. Saj smo že vse rodile a ne?!

Neposredna povezava do sporočila: 332
8.5.2010 17:17:28   
Anonimen
Zdravo...kako smo  kaj na ta deževen dan...mi smo danes cel dan budni ,samo drmuckamo malo...ne vem kaj je danes naši Emi,da ni nič zaspana...
Jz ad3 kapljic nism dobila v prvi posvetovalnici,moram sedaj vprašati ,ko bom 2 imela ...drugače pa krčev nimamo več..ponoči spimo..
Glede hrane,tiste ,ko imate dodatek..je aptamil v avstriji cenejši,pa tudi v Milrerjuuu,je kar poceni 1navadni je 800g.13 eur,če se ne motim ,v lekarni pa pride isti 21 eur..kakšne različne cene ..
Glede kapljic avstrijskih,pa res najboljšr dajati na čajno žličko ali kar v usta...
Kakšne so pa avstrijske kapljice za rasti ,in razvoj ..slo so d3 ali ad3..prosim za nasvet...in naslov ...
ja nič lepo se imejte..se še slišimo kaj ..lp...

Neposredna povezava do sporočila: 333
8.5.2010 17:18:14   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Dacy, kaj je to kako omejeno koliko jih lahko porabiš? sm bla kar malo šokirana ko si rekla da jih tako hitro porabiš. Ker meni se zdi da mu jih ful dajem, pa sm slabi četrt porabla v kakih 10dneh. Saj ne vem točno..

ela mi damo kapljice pri vsakem obroku v hrano zraven dve pumpice ... se pravi 6x na dan in sem zdaj v dveh tednih lih nekje polovico porala od 100ml flaske user posted image

wannabemommy le glej da ne pobegnes na morej preden gremo na kavo ... ce bote kaj hodli v avstrijo, mi povej, bi se jaz javla za hrano da mi prineses ene par skatlic tavelikih, nas pikec zaj ze dve tamale poje na teden , to je 800g hrane al pa ena velika skatla user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.5.2010 18:02:55   
nejanejc
hejla

amelie, hvala za ponudbo! Sem zdej malo pokukala na racunalnik.. Sem dobila ene kapsule iz Italije... Bomo vidli! Ce ne bo haska pa sigurno probamo se avstrijske preden se dojenju odpovemo

jst sem tud bolj neprespana, ceprav to noc je blo boljse in je nejc mel manj krcev...

algaia, Zojo sem na fb gledala-lušna!, super za mleko

lep pozdrav tudi vsem ostalim :)user posted image
papa

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.5.2010 19:29:19   
katy83
Amelie, dobila kapljice. user posted image

Hvala tebi in tvojemu dragemu. Zlata sta. user posted image
Pa da vidimo kako bodo pomagale kapljice iz tujine. user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.5.2010 20:14:54   
nizy
pozdravljene,

tudi mi smo že doma, kaj  več napišem pozneje , mam taščo na obisku ,bo kar nekaj dni ostala .....

drugače mamo pestro, punce se kregajo kera bo Lamijo  prej pestvala user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.5.2010 11:02:27   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Zdravo...kako smo  kaj na ta deževen dan...mi smo danes cel dan budni ,samo drmuckamo malo...ne vem kaj je danes naši Emi,da ni nič zaspana...
Jz ad3 kapljic nism dobila v prvi posvetovalnici,moram sedaj vprašati ,ko bom 2 imela ...drugače pa krčev nimamo več..ponoči spimo..
Glede hrane,tiste ,ko imate dodatek..je aptamil v avstriji cenejši,pa tudi v Milrerjuuu,je kar poceni 1navadni je 800g.13 eur,če se ne motim ,v lekarni pa pride isti 21 eur..kakšne različne cene ..
Glede kapljic avstrijskih,pa res najboljšr dajati na čajno žličko ali kar v usta...
Kakšne so pa avstrijske kapljice za rasti ,in razvoj ..slo so d3 ali ad3..prosim za nasvet...in naslov ...
ja nič lepo se imejte..se še slišimo kaj ..lp...

jaz uporabljam Oleovit (to je samo D3), sem jih že pri prvem pa se je fulll obneslo, dobijo se pa samo v Avstriji. Morem pa rečt, da Urška nima sploh nobenih krčev pa kljub temu ponoči ne spimo, je mal zamenjala noč in dan Ker si ponoči tako lepo gode, nič ne joka bedi pa ponavadi od 2.00 do 6.00 tako da je mami vsako jutro zombi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.5.2010 11:28:42   
ela24
Pozdravljene!

Mi smo spet pridno spali 6 ur skupaj. Samo kaj ko ima zvečer take krče po 4 ure skupajuser posted image Pa potem ob 5h zjutraj spetuser posted image
Me pa nekaj zanima, a se še kateremu drugemu dojenčku koža tako zelo ćisti da ima cel obrazek v mozoljčkih. Našemu se že skoz, ampak zdaj pa ima dva dni tako hudo, da se sprašujem, da že ni kaka alergija...user posted image Ima pa samo po obrazu in po vratu. ampak to mazoljček pri mozoljčku.user posted image
Pa ne vem, če mu lahko kako pomagam, da bi mu to prej izginilo, ali pa da ne bi blo tako zelo intenzivnouser posted image
Patronažna mi je rekla naj ga s to kremo ko je za ritko po obrazu, ampak to je tako mastno, da če ga s tem pol bo verjetno šele katastrofauser posted image Imam pa eno kremico od Mustele za vlaženje kože dojenčka, saj če ga s tem namažem pol neke škode dodatne verjetno ne bouser posted image Uh, sm zmedena, ko ne vem kaj mu naj. Upam, da bo kar samo izvenelo.. Čeprav je sedaj res grdo za videtuser posted image

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.5.2010 12:41:01   
tintin
Ela, to je normalno - čiščenje kože....par tednov so kot ta hudi pubrtetniki...nič mazat, bo še slabše. Saj bo minilo, čeprav vem da izgleda grozno...pri nas se tudi začenja.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.5.2010 13:06:45   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Amelie, dobila kapljice. user posted image

Hvala tebi in tvojemu dragemu. Zlata sta. user posted image
Pa da vidimo kako bodo pomagale kapljice iz tujine. user posted image

Super! Je že bilo malo napeto, ker si moj ni obetal, da bo s psom kaj dosegel na tekmi, ampak jima je uspelo in je potem še čakal na podelitev in je kapljice dostavil v zadnjem trenutku, jaz sem pa živčkala doma user posted image  Držim pesti, da bojo pomagale! Žiga nič več ne prdka in na splošno ne kaže nobenih znakov prebavnih težav, ampak mi je pa že dvakrat polil po Antiflatu, prej pa nikoli. Zdaj pa ne vem, a bi še nadaljevala ali ne, ker že v osnovi ni imel večjih težav, kakanje pa je še vedno na dan in pol, tako da ... mogoče bom vztrajala še kakšen dan ali dva, da vidim, če bo kakanje pogostejše, drugače pa jih lahko dam kateri, ki jih bolj rabi.

Ta vikend imam kolegico na obisku, moj se potepa po pasjih procesijah - dobesedno user posted image , tako da prav uživam - čvek, dobra hrana, sprehodi z juniorčkom in psičko ... Juniorček nič ne protestira, tako da predvidevam, da je njemu tudi fajn. Danes ga nameravava skopat, ker je včeraj prespal celo popoldne, večer in noč in sva zastonj kopalnico grela user posted image  Je pa on tudi prišel v puberteto, ker so se mu začeli mozoljčki delat. Da ne govorim o tem, kako sem včeraj že začela rahlo paničarit, ker je imel eno belo bulico na lulčku, pa sem si dopovedovala, da je mozolj in da ni razloga za paniko. Potem je ponoči moj zagledal isto reč in čisto zapaničaril - je le moška zadeva to user posted image  - zjutraj je pa ugotovil, da je bela bulica čisto majcen košček vate, ki se pač ni dal tako lahko odstranit user posted image  user posted image

Nič, nežni glasek kliče mamo joško user posted image  Lep dan vsem!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.5.2010 15:14:57   
NATAŠA35
se malo pozno oglašam, samo naš simon je kar buden, da mami že dobiva sive laseuser posted image user posted image , ponoči je pa kar priden in se tako zbuja od 2-4 ure, samo kaj ko se je navadil na roke in spi samo pri meniuser posted image user posted image ...danes ga imam kar v kengurujčku, ker je celo dopoldne prejokal, pa sem ga malo dala noter in zdaj zaenkrat spi, hvala bogu...da se jaz malo umirim, pa da se prsa malo bolj napolnijouser posted image ...

imamo pa mi tudi težave z mazoljčkiuser posted image user posted image , sem opazila da je malo bolje, če vatko namočim v vodo in dodam malo olja, samo ne bubchen, je postal tak mazoljast po njemu, da je bilo joj, potem pa obrišem, kot da bi masirala, z plenico in opažam, da je bolje...simona zelo dajejo vetrovi in krčki, tako da moram kmalu v avstrijo po te kapljice, pa da vidim, če bodo kaj pomagale...

aja, ne bote verjele, ampak vozek je končno prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo ga že sestavili in takrat je bila ena prijateljica in ga je že rezervirala user posted image user posted image ...sem se prov smejala, samo je rekla, da naj ga prišparam, ker je res lep user posted image user posted image user posted image ...bo naš simon pravi frajer v njemu, ker noben nima takega vozeka tu naokoliuser posted image user posted image user posted image

sem hotela ven, da ga sprobamo, pa je spet dež začeluser posted image user posted image ...

mojemu se izteka očetovski, ampak nekako bom že, čeprav že zdaj delam ogromno, razen ne kuhamuser posted image user posted image ...je prav fino ko ti nekdo drug kuhauser posted image user posted image , samo tudi ta bonus bom kmalu izgubilauser posted image ...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.5.2010 17:48:27   
dacy
ela pri nas je ene par mini mozoljckov, ampak jaz jih kr pustim , jih nic ne mazem, Jaz ponavadi vzamem mali koscek vate in vodo in ga samo umijem po obrazku in nic druga user posted image

natasa  koncno si dobila vozicek ... cestitam user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.5.2010 19:00:58   
nejanejc
hej, dober dan oz. dober vecer

kako kaj...

amelie, lepo, da uzivas... tvoje dete kaka samo na dan in pol? sem narobe razumela kajne....

nataša, super za vozek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ela, nasemu se tud mozoljcki pojavljajo, sam zginejo tud na sreco

danes smo sli po dolgem casu spet na sprehod v mesto... se je nejc kar drl... mu je moj kar flasko dal po poti v vozicku... je spil vec kot 100ml... pa sem ga kako uro nazaj dojila... on pa kr pije... ne zna dude drzat se... tako, da smo mu lahko res sam flasko dala.. uh... zdej pa mi spet joske zatekajo... ker potem joske ni hotu kaj dolgo vec cuzat, ko smo nazaj prsli...zdej pa spi..... danes smo meli tud en maraton, ko smo bli pokonci... vsak dan dlje v noc potegne lumpek... bo treba kak rezim pogruntat! Kako se red pr vaših hišah vspostavlja? Da dobim kak nasvet, jst nevem kje se lotit...

lep dan, vecer vsem skupaj, papa

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 9.5.2010 19:04:41 >

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.5.2010 20:37:01   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

amelie, lepo, da uzivas... tvoje dete kaka samo na dan in pol? sem narobe razumela kajne....

Res je, zadnje dni je kakal enkrat na dan oz. na dan in pol nekje. Ampak danes je pa kakal dvakrat, tako da sem ful vesela. Mogoče ima kaj to veze, da sem čisto ukinila dodatek, čeprav po drugi strani je ravno z dodatkom začel bolj poredko kakat, prej pa ob vsakem obroku. Bomo videli, mogoče bo pa le bolje zdaj.
Glede režima za spanje upam, da ti bo lahko katera svetovala. Jaz se zavedam, da imamo z Žigom veliko srečo, da ponoči spi, saj se nisem nič trudila za to. Ampak to lahko kadarkoli mine, tako da je vsak nasvet dobrodošel. Imam kolegico, ki ji je dete v tretjem mesecu nehalo spat ponoči, prej pa vedno, pa niso vmes ničesar spremenili ...
Zdaj se gremo prvič sami kopat. Upam, da ne bom preveč štorasta ... user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.5.2010 20:53:38   
senmoi
Punce, pozdravljene...
se opravičujem, ker kar tako vdiram v vašo temo.

Rada bi vam samo sporočila, da prodam pestunjo za malčka od 3 - 12 kg, če katero zanima. Res je super zadeva, a moja punčka ima dve in mi je ena odveč. Več si lahko pogledate na http://www.bolha.com/oglas1272067073/pestunja-neli.

Vse dodatne info pa tudi na zs.

lp in veliko sončka in smeha z vašimi sončki, ki so resnično naš zaklad.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.5.2010 22:01:07   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

nejanejc tak nekak moj tud kaka ... vceraj je zjutraj , danes je zdaj zvecer sele , jutri pa zna bit da sploh ne bo kakal in baje je to cist normalno user posted image No pa zadnjic sem se nekaj hvalila da nas drekec ni zelen ... ja itak ... se isti dan je bil zelen kak sem rekla da ni user posted image
Vzpostavljanje reda pa je pri nas ... hmmm , kaj pa vem , pri meni je eno pravilo , ne smejo ga po rokah vlacit in razcartat in nimam nekih problemov sploh... Zdaj naprimer mali lezi v postelji in se pogovarja z opico plisasto in v roku pol ure bo garantirano ze zaspal, se sploh ne rabimo trudit, ponavadi ga kr zmanjka user posted image Edino sitn je ko mu pade duda iz ust pol pa lezi na njej, takrat je treba hitro it dudo umaknit izpod glave user posted image Cartamo pa se mi takoj po hranjenju al pa ko ga krci matrajo, drugace pa ga imam kr na kavcu al pa v lezalniku al pa sma zunaj pa je v vozicku, in ce se jaz ne ukvarjam z njim zaradi taksnih in drugacnih razlogov potem on sam s sabo debatira in se smeji in opazuje kaj se okrog njega dogaja ... Zvecer pa je itak kot da bi ga na OFF gumbek izklopo user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.5.2010 22:18:30   
izgubljena_ovcka
Pozdravljene!

Jaz sem že dolgo nisem javila, ker sem jamrala kako malo časa imam. No, zdaj ga imam še manj! user posted image

Šalo na stran. Pišem zato, ker nam doma gužvo dela cel paket pleničk št. 2 (Pamperske), ki jih je naš Sergej prerasel. V kolikor bi kateri prišle prav jih z veseljem podarim. Lahko jih tudi pošljem, na svoje stroške seveda, ker nam res nič ne koristijo če ležijo v omari.

Upam, da se imate lepo, da vaši sončki tudi tako pridno rastejo kot naš! Ob rojstvu je bil sicer res mali drobižek, imel je komaj 2940g, je pa zato vse nadoknadil in se v enem mesecu zredil za 1650g. In posledično nam kakice in lulice kar uhajajo ven iz pleničk. user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.5.2010 0:41:37   
marjanaj
legenda_m poiskusi si dajati na šive obkladke prepojene s fiziološko tekočino. Meni je tako svetovala patronažna, ko se mi je vnel šiv. 2 x na dan za pol urce. Meni je full pomagalo že po 3 dneh.

pleničke meni osebno so trenutno najboljše iz DM, Mullerjeve pa so me malo razočarale. Dostikrat premočijo in imam tudi nekšen plastičen občutek pri njih. Cena je pa tako ali tako približno ista okoli 6 €. Sem poiskusila tudi Möltex Öko pleničke, ki se dobijo v Mullerju, pa mi tudi niso nekako zelo všeč. Pa se drage so okoli 8-9 €.

dacy a vaša ritka tudi toliko kaka user posted image Naša je čisto vsaka pokakana skoraj do kolen. Ampak, to je dobro, a ne? Mi imamo zlatega otroka - no ja, vsaj če pogledaš pridelek v plenički, ki je zlato rumene barve user posted image . Če pa ima krče je pa bolj zelenkasto, ja.

aglaia pokliči Jankovića, sigurno je v LJ še kakšen prostor za Mlekomat! Pa še živa atrakcija boš. Bomo naredili prozornega in boš notri sedela! Nič bat, namesto 1 € za 1 L, bomo malo podražili! Kaj praviš na 1,5 € za 1 L?

ela24 naš mali lumpi ima tudi mozoljčke. In jaz se komaj zadržujem, da jih ne bi stisnila. Vem, da je to full bad in da ne smem. user posted image Mislim, da je to res čisto normalno.

nataša user posted image user posted image user posted image za voziček user posted image user posted image user posted image končno, a ne?

Nas pa jutri čaka 1. pregled user posted image . Me prav zanima koliko je zrasel in koliko tehta! V bistvu se nismo sploh tehtali od kar smo prišli domov iz porodnišnice. Se patronažni najbrž ni dalo peš v 4. nadstropje tehtnice nosit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.5.2010 0:52:52   
nejanejc
amelie, fajn da je kakanje ok... Jst se pa kar sekiram, ko nas kak popoldan al pa kaj "zataji"...

jao, danes sem si spet nastimala eno fajn trdo dojko, oziroma kar dve, ko sva mu dala na sprehodu aptamil... pol pa z dojk ni jedu nic, ker je spanckal... za povrh me pa se ful pece... ahjej... nevem kako naj se tega resim... smo bli premalo previdni, ma niti v sanjah si nisem misnla, da bo to tko...

dacy, lepo mate porihtano... Jst bom tud mogl akaj za obiske se spomnt.. Pride tasca pa ga hoce kar pestvat, tud ce spi... pol pa ne spi... nevem zakaj, ma tko je blo... Ma vi greste spat vedno ob isti uri? Ker mi mamo tak zmesan urnik, da me bo res "pobralo" Ni reda niti malo... Res morem neki nardit, ne sam jamrat... Moremo zacet, ne sam odlasat... Najprej sva ga zbujala na tri ure, pa je tko malo pojedu... Zdej, ko se sam zbuja en cas gre na 4 ure..pol se pa kar nekaj podre, pa sploh nevem zakaj, pa dlje spi in pol noce zaspat, al p an emore... no tud krce smo meli, zdej trkam, da so kapsule pomagale in bo boljse... tok tok

marjanaj
, srecno na pregledu in super za tako pridno dete :)

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?