Anonimen
|
ZDRAVO... Kako smo kaj...imam malo časa pa se malo javim.... Katy83 spraševala si po kapljicah,pa ti je že dacy napisala..jaz ti povem iz svojih izkušenj,kapljice Antiflak so super,mi smo šli sami v Graz ponje,če ne znate po nemško govoriti,lahko po angleško,moj je kar po angleško,pa vse zastpoijo...od nedelje več nimamo krčev,pa vetrovov tudi ne več,pa na blatosedaj večkrat gre naša Ema,saj je 1 teden samo 1krat na dan kakala in se je zelo matrala... Ponoči spimo od 22.oo ure pa do 6.00..res je pridna za spanja,čez dan pa spi 4 ure zutraj ,pa 4 popoldan...jemo pa na vsake 3 ure ,če bedimo čez dan... Drugače sem ji pa jaz za vetrove kuhala vodo pa 10 janežov notri dala,pa pustila 5 min vreti..in je pomagalo..probajte ,tiste ko imate probleme z vetrovi... Babyloyerka..jaz sem dajala ,kot dodatek APTAMIL...imaš še pa več vrst odločitev je tvoja...mi se sedaj samo dojimo nazaj.... Tiste ko dajate otroške čaje ..kater dajate ..jaz sem kupila od Hipija komarčka bio preizvod ,pa mi ga ne pije preveč rada... Ste dale mogoče cepiti svoje otročke proti tuberkolozi... Drugače smo pa mi že stari 5 tednov,jutri imamo tehtanje ,da vidimo koliko smo predobile na teži...koliko spijejo vaši otročki moja spije 120 ml,sem si stisnila ,pa sem ji dala ,po steklenički,pa je vse spila..se mi zdi ,da je za njo to preveč ..kaj pravite... Tiste ko ste imele carske,so se vam kaj šivi vneli..... Ja nič lepo se imejte ..se še slišimo kaj...lp...
|