|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
5.5.2010 20:07:44   
Anonimen
ZDRAVO...
Kako smo kaj...imam malo časa pa se malo javim....
Katy83 spraševala si po kapljicah,pa ti je že dacy napisala..jaz ti povem iz svojih izkušenj,kapljice Antiflak so super,mi smo šli sami v Graz ponje,če ne znate po nemško govoriti,lahko po angleško,moj je kar po angleško,pa vse zastpoijo...od nedelje več nimamo krčev,pa vetrovov tudi ne več,pa na blatosedaj večkrat gre naša Ema,saj je 1 teden samo 1krat na dan kakala in se je zelo matrala...
Ponoči spimo od 22.oo ure pa do 6.00..res je pridna za spanja,čez dan pa spi 4 ure zutraj ,pa 4 popoldan...jemo pa na vsake 3 ure ,če bedimo čez dan...
Drugače sem ji pa jaz za vetrove kuhala vodo pa 10 janežov notri dala,pa pustila 5 min vreti..in je pomagalo..probajte ,tiste ko imate probleme z vetrovi...
Babyloyerka..jaz sem dajala ,kot dodatek APTAMIL...imaš še pa več vrst odločitev je tvoja...mi se sedaj samo dojimo nazaj....
Tiste ko dajate otroške čaje ..kater dajate ..jaz sem kupila od Hipija komarčka bio preizvod ,pa mi ga ne pije preveč rada...
Ste dale mogoče cepiti svoje otročke proti tuberkolozi...
Drugače smo pa mi že stari 5 tednov,jutri imamo tehtanje ,da vidimo koliko smo predobile na teži...koliko spijejo vaši otročki moja spije 120 ml,sem si stisnila ,pa sem ji dala ,po steklenički,pa je vse spila..se mi zdi ,da je za njo to preveč ..kaj pravite...
Tiste ko ste imele carske,so se vam kaj šivi vneli.....
Ja nič lepo se imejte ..se še slišimo kaj...lp...

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
5.5.2010 21:24:00   
NATAŠA35

IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

lep pozdrav malo vdiram v vaso temo da vam sporocim da ima

TATLY PUNČKO ANELLO OBE STA super porod pa je bil rekorden v 25 min

mala manekenka je tehtala 3530g in 52cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tatlyuser posted image user posted image user posted image

drage moje, katero mleko ste dodajale, sprašujem, če se bo jutri pokazalo, da je treba dodajat, ker tu sem pa mrzlauser posted image user posted image ...prav strah me je jutrišnjega tehtanja...user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.5.2010 23:52:14   
katy83
user posted image   Tatly, iskrene čestitke. user posted image
Pa naša Aprilčica je tudi rodila danes. Čestitke še tukaj. user posted image

Drugače pa Dacy in Levinjica hvala za informacije o kapljicah. jih bomo res nabavli. Ker vidim, da se Timotej zna sam zamotit in tudi sam zaspat, ampak je problem ker ga krčki dajejo in se potem hitro prebudi, ker ga to zmoti.
No, pa moram se pohvalit, da sedaj dodajamo Beba mleko samo še 3x na dan (130ml), ostalo pa dojenje. user posted image  Upam, da tako ostane. user posted image

Nataša35, vso srečo ju3 pri tehtanju. Držim pesti, da bo vse ok. user posted image Aja, pa če boš mogla dodajat, reči za recept za mleko. Ti pripada. user posted image

lp, katy

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.5.2010 2:43:11   
nejanejc
ojla, lep pozdrav :)

jst se bom danes zvelicala ob dojenju in tipkanju z eno roko... sem zaenjala ze tri stole za dojenje, dve plenicki od kar se je nas nejc zbudil... tm nekje pred polnocjo je ze blo... skor zaspi, pa se zbudi....in to jovo na novo....

ah, tako je... danes ga je nekaj zelo matralo, pa nevem kaj je blo....se je drl do solz revcek. Verjetno ga je napenjalo kaj... ma nevem kaj, ker nisem nic novga jedla... pa kapljico D-vitamina sem mu dala... Ma nevem, se je potem spet drl... No, pa pokakal in je blo boljse... Sam po drugi strani, je bil prej na prsih pa se jokal... Uh.. nevem... Sem ze crknjena..

agha, tudi jst komaj cakam, da bo kaj soncka in bomo sli kaj na zrak :) kje ste dobili te kapljice, s katerimi ste zadovoljni?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.5.2010 2:59:37   
nejanejc
nataša, srecno pri tehtanju! Mi mamo tudi jutri obisk patronazne, je rekla, da bo zadnji obisk pred posvetovalnico... ce bo kilaza prava, naj se ne bi vec tehtal... bomo vidli...

lahko noc, koncno je mali zaspal... upam, da bom jst tudi :)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.5.2010 8:46:38   
mamika25
Jutro!

Še nikjer nobene... mi smo bolj zgodnji danes. Pokonci smo že od 5h user posted image . Malega sva skopala ob pol 9h, zatem je zaspal ko top do 12h. Potem je minimalno pojel, spal do 3h. Potem od pol 4h do 5:15 in potem budnica user posted image . Šele zdaj je zaspal, oz. samo malo počiva. Včeraj pa je res prespal cel dan, zgleda je tudi njega vreme malo izdalo user posted image .
Danes pa imamo tu pri nas sonček, sam prav dolgo ne bo. Vsaj tako je napovedano. Bi pa tako rada šla malo z malim na sprehod, ker ta dež me res ubija in smo vsi nekam tečni.

Nataša držim pesti, da se ti mali lepo redi in da danes navagate vse za nazaj.
Gaetral user posted image  za hčerko in njene grame, res veliko sta dobili v 14 dneh! Mi smo v treh tednih 660g, samo smo od začetka malo "vegetirali".

Kje ste druge punce? Na polno zaposlene s svojimi malči. Moj user posted image  je šel ta teden delat nazaj po očetovskem, pa mi je dolgčas ko mali spi, tako, da mam zaenkrat kar čas. Stanovanje pa kar trpi user posted image , bo že....

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.5.2010 9:40:19   
mamika25
Nataša jaz malemu dajem Aptamil 1. Ne vem, to je čist tisto osnovno, navadno. Pol maš pa še en kup drugih, malo povprašaj v lekarni ali si oglej ponudbo v kakšni drogeriji, ne vem... vseen pa upam in ti privoščim, da bi dojila še naprej. Jaz žal nisem mogla, ker se mi je mali redil le 10 g na dan oz. še manj. Tako sem mu začela dodajat, mleka pri meni pa kar naenkrat ni blo več. user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.5.2010 9:49:40   
nejanejc
Mi mamo za "vsak slucaj" tudi aptamil...

Patronazna je zaključla z nami je rekla :) Ta mali se je zredil, zdej ma skorej 4 kg :) mal se manjka do polnih... Sem se bala, da ne bo, pa je vse ok...

Za krce mi je dala par imen kapljic, je pa rekla, da nobeno ni prov tako, da bi to prepreclo... Pa eno kremo za masazo mi je svetovala, od lekarne v Škofji Loki... deteljica v tržiču...

Za moje prsi pa je rekla, da kaj vec kot to, kar delam ne morem.. ce mam take prsi, mam take prsi in konc... upam,da ne bo prslo do mastitisa torej...

Lep dan vsem, tistim, ki boste mele soncek lep sprehod!

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 6.5.2010 9:50:52 >

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.5.2010 10:25:25   
nincy29
hey hey...pa smo tudi mi dočakali..čeprav spadamo med majčke bomo tut tuki čvekali ker vas toliko časa že poznam tuki goruser posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.5.2010 10:58:46   
amelie
nejanejc, super, da lepo pridobiva Nejc user posted image

Midva pa sva danes prvi dan brez dodatka user posted image Zdaj je parkrat že brez težav spil 80-100 ml, tako da ni več razloga za dodajanje. Upam, da nama bo šlo.

Nincy
, ti si itak naša user posted image Kako ste se kaj ujeli?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.5.2010 11:49:49   
Anonimen
Našemu Taiu pa kapljice Antiflat niso prav nič pomagale. Sem pa zadnjič kupila BioGaia in sem že mislila, da spet ne bo učinka, ampak jeuser posted image Res, da zdej mali ful prdi, sam bolj to, k pa da ga zvija.

Nataša se Simon kej bolj redi? nam gre tok počas tale teža gor k tamal tok polivauser posted image

Gremo pa danes na morje za par dni. Končno. Upam, da bomo imeli kaj sončka. Pridno čvekajte še naprej in se slišimo v torek.

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
6.5.2010 12:30:11   
nejanejc
nax05, lepo se mejte na morju. Super, da kapljice koncno pomagajo!

amelie, hvala. Krasno za dojenje! MEni je danes prvic vn iz ziz mal mleka steklo preden je Nejc spil :)

ninchy
, se enkrat cestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.5.2010 12:44:49   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc
MEni je danes prvic vn iz ziz mal mleka steklo preden je Nejc spil :)

Meni vedno teče iz tiste, iz katere ne pije. Je priklopljen na desno, pa leva pušča - in obratno user posted image
Drugače se je pa naša patronažna tudi danes poslovila. Smo se skopali in je bil mali ful navdušen user posted image Samo zdaj mi je pa malo tečno, ker bi šla ven, pa je rekls patronažna, da danes raje ne ... Pa tako lep sonček je zunaj user posted image Upam, da ne bo jutri spet deževalo ...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.5.2010 13:15:32   
aprilski hrošček
Najprej čestitke vsem novim mamicam Tropical, Aprilčica, Ninchy, Tatly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da nisem katere pozabila!!!!!!!!!!!!!!

Nax bravo da greste na morje, tudi mi bi šli ampak se naš Žigec tako dere v avtu, da smo misel na kakšno daljšo potovanje zaenkrat opustili. Sicer pa se ne mara vozit niti v vozičku, nekaj časa zdrži, potem ga malo zamotimo z dudo vendar tudi to ne pali dolgo časa, tako da se naši sprehodi vedno končajo z jokomuser posted image . Upam, da ko bo malo zrasel, da bo bolje.

Je pa zjutraj tudi pri nas posijalo sonce tako, da sva se napokala v kengurujčka in šla en mali krog user posted image user posted image user posted image . V kengurujčku se pa zelo rad nosi, takoj zaspi, vendar tega ne prakticiram dosti, ker pravijo da kengurujček ni ravno OK.

Nataša upam, da je mali začel pridobivati težo in da bo vse OK. Drugače pa sva mu midva na začetku dodajala Novolac, ki je tudi proti krčem. Je pa tole dojenje prava težava, ker nikoli ne veš koliko je pojedel. Meni je na začetku patronažna rekla, da naj se doji cca. 10 min. na eni joški, pa 10 min na drugi. Moj Žigec se po 10 min na eni potem ni hotel več dojiti pa sem bila čist panična. Potem mi je patronažna pustila tehtnico in smo ugotovili da v 10 min poje 100 in je bil sit.

No zdaj pa šibam še kaj narest predno se mali zbudi. Se tipkamo!!!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.5.2010 13:26:23   
agha
No, da se še jaz malo javim zdaj, ko malček spi po kopanju in hranjenu, ga je čisto zdelalo.user posted image user posted image Noč je bila pa tudi lepa, smo spet spali do 4.30, potem je sicer res imel nekaj krčev in smo nazaj zaspali uro za tem in spet vlekli tja do 8.30. user posted image user posted image

Nejanejc
- meni je kapljice prinesla moja mama, dobi pa se jih v vsaki lekarni v Italiji. Mislim, da jih je moja mama kupila v Stari Gorici na placu. Reče pa se jim Mylicon. Saj krčev res ne preprečijo, so jih pa zelo očitno umirile! Namesto 2 ur kričanja in jokanja ima po obrokih zdaj 3 milejše krče. Kar je pa očitna razlika!
A ti že dodajaš kapljice D vitamina, možno, da ima od teh kapljic krče. Meni pa je patronažna rekla, da nej počakam do 6. tedna, pediatrinja v P pa naj mu jih dam pri 3. tednu?! user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa res ne vem?!user posted image user posted image
Upam, da bodo noči mirne in da Nejc ne bi imel več krčev!!user posted image user posted image user posted image

Levinjica - jaz sem imela CR ampak HB nimam vnetih šivov. Tebi so se šivi vneli?!

Amelie - mi smo na istem, smo se kopali danes že 3. in tudi ne smemo ven, vsaj nekaj ur ne.  Samo, če bo vreme OK še okoli štirih, petih, ko se bo mali zbudil pa vseeno gremo vsaj malo ven. Drugače pa jutri sigurno.
Aprilski hrošček
- super, da lahko vse ješ! user posted image user posted image Upam, da bom kaj kamlu lahko tudi jaz to napisala. user posted image A pa mu daješ kakšne kapljice?! Jaz si sploh ne upam, da bi karkoli več jedla, kot sem dobila navodila. Se jih res ful strogo držim.user posted image Kakšna navodila pa si dobila ti?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.5.2010 13:37:07   
aprilski hrošček
agha jaz sem na prvem Žigovem pregledu vprašala pediatrinjo kako je z mojo prehrano, ker resnično nisem nič jedla, ker je imel Žiga res strašne krče, pa mi je rekla da naj jem vse ker s tem da ne jem sadja pa zelenjave,... delam škodo mleku, ker ne dobim dovolj vitaminov. Rekla je da bo Žiga imel krče v vsakem primeru če jem ali če nič ne jem in tako sem začela vse jesti. Kapljice mu dam samo takrat ko res vidim da se lahko začne napad krčev (mali se full napenja in rata popolnoma rdeč v obraz), dam pa mu kapljice od koroških lekarn. Res pa je da Žigatu najbolj paše da spi na trebuščku, tako da čez dan ga dam kar na trebušček in mirno spi 3 ure. Ko ga damo ponoči na bok se ves čas oglaša in jamra, vendar ker naj bi spal na boku (da se ne zaduši) ga damo ponoči na bok.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.5.2010 16:24:29   
NATAŠA35
nisem prej mogla do compa, zato se šele zdaj javljam...

v ponedeljek smo imeli 3810g, danes pa 3880g tako da smo dobili 70g, pa še prej je 2x kakal, tako da zaenkrat ne bomo dodajali...je rekla, da naj bi dobival vsaj 20g/dan, tako da smo v povprečjuuser posted image user posted image user posted image ...če bo imela v torek tehtnico, se bomo stehtali, če ne pa ko ga bo kopala....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.5.2010 17:46:26   
babyloverka
evo še mene:

hvala za topel sprejem user posted image  hvala tebi didi5 za lepe želje user posted image

šivi me še kar bolijo, nekak se mi zdi da imam na enem mestu neki šiv ki boli ko hudič. in danes se mi je že dvakrat prijel vložek gor tak da sem s škarjami večji kos vstran vrezala nato pa šla pod tuš in ga spirala tako dolgo da je dol padel. ne vem zakaj se mi to dogaja?kaj lahko vzamem lekadol proti bolečinam če dojim?

dojenje pa gre pa ne gre, včasih ima finte pa meni se je zdelo da imam ful mleka ker kar teče ampak danes ko mali ni in ni hotel zagrabit zize pa sem si mislila načrpat pa skoraj nič na priteče ven user posted image  malo je pojedel nato pa sem mu iz obupa naredila še flašo in je le te pojedel še 30ml- celoten obrok pa bi naj bil 60 ml, torej sklepam da nekaj mojega se je napil ampak da ni bilo dovolj. zdaj pa ne vem  ali je prelen da bi zizal oziroma požiral ali pa nimam dovolj mleka?
se da kombinirat da naprimer ne opustim popolnoma dojenja ampak da mu naprimer zdaj dam zizo naslednji obrok pa dodatek?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.5.2010 18:49:49   
agha
Naš malček kar spi user posted image user posted image , danes je prav neverjeten. Buden je bil samo po zajtrku dve urci. Ponavadi je buden po zajtrku do naslednjega obroka in po obroku, ki je med 4. in 5. uro popoldan, torej 3 ure pred spanjem. Danes ga pa že kar pogrešava, ker toliko spi. user posted image user posted image Bomo videli kako bo ponoči, upam, da bo nadaljeval dnevni ritem!!!

babyloverka
- lekadole lahko ješ proti bolečinam med dojenjem. Meni so ob odpustu iz porodnišnice rekli, da naj jemljem lekadole, če bom imela bolečine.

nataša - super za dojenje user posted image user posted image user posted image . Se ti je kar kamen odvalil, ne? user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.5.2010 21:19:25   
amelie
babyloverka, jaz sem imela enak problem, meni je v porodnišnici mleko teklo po trebuhu dol, mislila sem, da me bo razneslo, žal pa črpat ne morem, ker mene to reeees boli ko user posted image Mali pa kar ni pil, ker je bil prevelik zaspanček. Naredila sem tako, da sem si sposodila tehtnico in začela tehtat, koliko spije. Obvezno sem vsak obrok najprej ga dala na joške, potem pa sem šele dala dodatek. In prve dni je spil res čisto malo pri meni in ogromno po flaški, zdaj pa že spije pri meni toliko, da flaško po nekaj mililitrih izpljune, tako da jo ukinjam. Najbolj pomembno mi je bilo, da ga čim večkrat pristavim, da se ni proizvodnja mleka ustavila user posted image

Nataša, super za gramčke user posted image

agha, Žiga je pred tremi dnevi ves dan prespal. Sem že mislila, da je kaj zbolel. Zdaj mi je pa žal, da se nisem še jaz naspala tisti dan user posted image Včeraj je pa bedel od zjutraj pa do 20h. Pa še od polnoči do 3h zjutraj. Tako da ima on očitno skoraj 24-urni ritem - 24 ur spi in 24 ur bedi user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.5.2010 9:59:04   
nejanejc
ma se samo na hitro javim.. danes sem spala tri urce od petih do osmih in zdej si sploh ne upam ves spat, ker mi je druga dojka zatekla in bo kriza... za prvo sem vcerej rabla cel dan, da sva jo skupaj z nejcem v red spravla... pol so pa Nejca ponoci taki hudi krci, da ni nic mogu spat, se je ulegu, pa zaprl ocke, cez par minut je bil revcek ze pokonci... res ni blo fajn....

sem jst tudi poslala mamo v Italijo po kapljice, bo sla ene druge iskat, ki ji je sodelavka svetovala.... sam drzimo pesti, da bojo pmagale...jih jutri prnesejo, danes bomo pa dezurali, mi bo lahko se moj pomagal, ko je petek in jutri ni delovni dan

upam, da ste ostale vredu spale!

lep dan!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.5.2010 10:38:43   
mamika25
Hej!
Kako ste? Kako vaši user posted image ?

Mi smo se kar naspali, no ja... sicer smo 3krat jedli ponoči, ma je bilo za zdržat. Včasih si mislim, kaj vse bi dala za eno noč ki bi jo prespala v celoti,...pa za en dan, ki bi ga prelenarila ob tv... user posted image
Je pa spet bedno vreme tu pri nas, sem mislila, da bom šla z malim malo ven, pa zgleda spet ne bo nič, ker je vse oblačno in nekam črno...

A vašim user posted image  tudi laski kaj odpadajo? Včeraj sem opazila, da je kar malo plešast ratal mali in ko sem ga pobožala mi je v rokah ostalo par laskov. Je to normalno? Grejo prvi laski mal dol? Kako je s tem? Me mal skrbi...user posted image

Kako naj si popravim ticker nad nickom?

Tudi jaz malega še kar vagam vsak dan, da vidim kako napreduje, čeprav mogoče sploh ni več potrebno. Tale izposojena vaga mi zdaj kaže malo čez 5kg. Vaga od patronažne pa kkšnih 100g manj. Pregled pa v sredo, kako hitro gre čas. Naš mali že obrača glavico, lepo sledi z očkami in se veliko smeje. Verjetno bolj refleksno kakor zares, samo če mu govorim s takim "piskajočim" glasom in migam z glavo, se začne smejat. Smešen je... user posted image

Lep dan želim vsem!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 297
7.5.2010 11:51:12   
Anonimen
Zdravo...da se malo javim...mi smo danes malo slabše  spali..od 23oo pa do 300,potem smo jedli pa smo spet spali do 800.sedaj pa bedimo  in se smejimo...se vaši zakladeki tudi že sladko smejijo...
mamika25..moji tudi malo laseki odpadajo,sam to je tako naromalno,,tak ,da se nimamo kaj bati..če je v normali meji...
najanejc...daj si nabavi antiflakt kapljice v Avstriji..ne bo ti žal ..moja ji skoraj nima več ..probaj...
nax moji pa biogaia niso nič pomagale,še bolj so jo krči začeli ...
nataša..ja super ,da ti ni treba dodajati in da napredujete...
agha..meni se je zdaj rana vnela...prej šivi ne...
a dajate AD3 kapljice,jaz jih sploh nisem dobila v 1 posvetovalnici...
smo pa včeraj bili na tehtanju in smo se zrediliv14 dnevih za 1 kg...
kar lepo napredujemo...
danes je spet tako vreme ,da ne bomo morali na sprehod,,upam ,da se kaj zboljša ..ja nič lepo se imejte se še slišimo kaj....lp...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
7.5.2010 13:03:56   
ela24
Pozdravljene!

Na hitro vas malo pozdravim, dokler še moj pikec spi. Saj dolgo ne bo več, ker bo skoraj 3 urce.
V torek smo imeli zadnjič patronažno, smo se kopali. Tehta že 4.300gramov. Iz porodnišnice je 3.720 g. Se izključno dojiva. Saj sem imela včasih občutek, da kaj če ne dobi dovolj. Ampak sm vztrajala in si mislila bo pač bolj pogosto jedel. Pa še Wannabemommy me je prav lepo potolažila in mi dala par nasvetov, pa je svet takoj lepši! Tako, da hvala ti! Pa tudi za kapljice. Ne vem kaj bi brez njih. Ko najbolj kriči mu jih dam, pa en čas še tako tuli da sploh ne uspe pogoltnit, pol pa ko mu rata, pa kot da bi ga odklopil;) Sicer ko so najhujši tudi to ni 100%, mu pa po moje precej olajšajo bolečine. Čeprav po večerih nas kar muči...

Se pa vidi, da je fantek, ker se res ne rad oblačiuser posted image Ko ga slečemo je ok, ko pa začuti da je že samo pamperska zaprta pa je alarmuser posted image In pol joka, dokler ne pride na zizo. To smo ga malo hecno navadli da hoče vedno po previjanju jest, pa četudi bo pol ure pred tem jedel. Ampak tako joka, da ga ne morem na noben drug način umirit.

Jaz sm imela neko vnetje po porodu in tudi antibiotik ampak nisem opazila, da bi to kaj škodovalo dojenju, čeprav sm imela ful močn antibiotik. So pa ga bolj mučili krči. Drug tedn bo star že en mesecuser posted image Ampak meni še šivi kar niso izpadli in tudi boli me še kar precej. Pa saj bo. Se mi zdi, da mi ni nič drugo bolj važno kot da je pikec vredu. To kar ne moreš verjet, kako rad imaš to malo štručko dokler se ne rodi.

Kako pa ste z širokim previjanjem? Jaz ga čez dan kar malo osvobodim in mu dam samo eno tetra plenico ali pa samo pampersko. Tudi patronažna je rekla da lahko. V materinski šoli so nam pa rekli, da je to itak brezveze široko povijanje če so kolki ok. Te pa vedi zdaj koga poslušat. Jaz sm pač malo prilagodila, da ponoči ima, podnevi pa malo manjuser posted image

Lepo bodite. Grem ga zdaj zbudit, ker me že malo tišči vse skupajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.5.2010 14:17:56   
agha
Ojla!

Jaz sem se včeraj glih 15 minut prezgodaj pohvalila, da sinek kar spi. Je takoj po tem dobil krče in spet smo dve uri imeli alarm. user posted image user posted image Joj, iz teh krčev bom diplomirala!!! Vse mogoče sem že prebrala in bolj kot berem bolj vidim, da stroka nima pojma zakaj to nastane in kako se to prepreči.user posted image user posted image Škoda, ker malčki trpijo. Zaenkrat bom vstrajala pri teh kapljicah še nekaj dni potem pa bo treba poskusit kaj novega, če ne bo delovalo. Saj mogoče je za odtenek boljše, no, vsaj 2 dni je bil mir. HB smo pa noč prespali spet po ustaljenjem redu, eno prebujanje ob 5.00.
Nejanejc -  upam, da se boš tudi ti kmalu lahko naspala in da bojo krčki minili!user posted image user posted image
Danes smo bili pa celo uro in četr zunaj in je bilo super. In ker malček zdaj spi, bom mogoče šla do nakupovalnega centra, ker rabim kakšne hlače in majčke. Bo pa ati čuval malega.user posted image user posted image Upam, da ne bo panike doma. Malo imam sicer slabo vest zato...
ela24 - pri nas je isto alarm, ko se oblačimo, slačimo se pa tako radi. user posted image user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?