amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy ela glede sirokega povijanja , jaz delam enako kot ti , cez dan ga osvobodim, ponoci pa ima 1 tetra in 1 povijalno, glih tolko da mu drzi nogice narazen Jaz isto. Prvo sem ga še nekaj čez dan povijala, zdaj pa samo še ponoči s tetra in povijalno. didi5, pri nas v Rušah skoz piha, jaz pa sem ful občutljiva na veter. Če se bom še kdaj selila, se bom sigurno prej pozanimala, kako je z vetrom tam Ampak malega pa vozim kljub temu ven, ker se mi zdi, da ima popolno zavetrje v košari. Sem danes še posebej opazovala, ker mi je patronažna rekla, da se lahko v vozičku tako segreje kot v avtu in naj mu dam kapico samo do vozička ali avta, potem pa naj mu jo dam dol, ker je vroče. In sem mu danes dala kapico dol, ker mu nočem možganov skuhat, potem me je bilo pa strah, da ga ne bom prehladila, in sem skoz testirala, če pride veter do njega, pa sem skoraj 100 %, da ne Upam no, ker mu ne privoščim glavobola, ki sem ga jaz fasala od tega vetra [sm=hudicek1.gif] Vitamini - kolegica mi je rekla, da po teh slovenskih D3 vitaminih mali dobijo krče, po avstrijskih pa ne. So pa isti, samo da se avstrijskim reče Oleovit D3 (nisem ziher, moj je ravno zdaj šel po njih in po Antiflat v Avstrijo, pa nimam listka, na katerega sem si zapisala). Nejanejc, če bomo mi še kaj v Avstrijo hodili - od tu res nimamo daleč - ti lahko jaz kapljice vzamem in ti jih pošljem. Moj je zdaj na poti, tako da mu lahko naročim. Upam, da boš vidla to sporočilo pravočasno, če ne pa ti res lahko tud kakšen drug dan skočimo iskat. Samo da bo mali v redu.
|