|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
7.5.2010 14:23:53   
nincy29
hey čveke

danes je bla drugič patronažna tuki in smo se vagali..od torka je pridobil 180g pa lih ko mu je hotela popek očistit mu je odpadu..čez kak dan oz. dva naj bi že lahko mal na zrak šli če ne bo mrzlo..tako da same dobre novice

sem pa jaz morala že za pol urce danes zapustit mojega sončka ker sem morala do gin. ker so me začeli šivi tak bolet in je ugotovila da se mi je vse vnelo in zdaj sem na antibiotikih.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.5.2010 14:59:50   
nejanejc
agha, hvala... upam,da bo ta noc bolj mirna, no sej tezko je se hujsa kot je bla ta.. ker je res skoz bil pokonci in veliko jokal... mama bo sla po kapljice v Romans, ji je ena sodelavka svetovala, ker da te,ki jih mas ti, delujejo en cas, pol pa ne vec... no, sej je odvisno od otrocicka sigurno. drzim pesti, da bojo pr vas ucinkovite...

Levinjica, hvala za nasvet, ce ne ojo te italjanske kapljice delovale, bom pa mojga v avstrijo poslala... nekak je blo lazje mamo....

Ninchy, drzim pesti,da bojo antibiotiki pomagali

mamika, mojemu se mi zdi, da tud malo laski odpadajo, da je kaj manj na glavci, ma zaenkrat je ok

ela, super, da napredujete, tako naprej!

nic, grem kosilo kuhat,... danes tudi cez dan ne spi nase dete... pa veliko je polival... sem ga pa dolgo ujckala... bozcek...

lp papa

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.5.2010 15:10:38   
dacy
agha krce povzrocajo AD3 kapljice , reci pediatrinji naj ti da samo D3 , te ne povzrocajo dodatnih krcev user posted image

mamika ne glede na to s koliko lasmi se orok rodi, mu lahko vsi izpadejo ... ponavadi prvi laski odpadejo ali pa se razrecijo, ni pa tud ne nujno, vglavnem nic se ni treba bat , to je normalno user posted image

Ticker pa zamenjas v nastavitvah pod "dodaten opis".

ela glede sirokega povijanja , jaz delam enako kot ti , cez dan ga osvobodim, ponoci pa ima 1 tetra in 1 povijalno, glih tolko da mu drzi nogice narazen user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.5.2010 16:00:13   
didi5

Pozdravljene čvekice.

Jaz enostavno nimam časa za računalnik, ker se naša pupa zadnja dva dni in noči zbuja na uro in pol ali dve uri. In vsakič je, je, je, in še 1x je!!! Moje sise več ne folgajo tega tempa. Naša namreč zdaj pri vsakem obroku poje od 80 pa tudi do 120ml!! A ni to preveč, glede na to, da bo jutri stara polne 3 tedne user posted image user posted image user posted image user posted image . Moje zizike pa toliko spravita skupaj komaj po 6-ih urah (zdaj pač dobiva zmes dodatek aptamil comfort 1, po šestih urah jo pa dam na prsi pa še vedno spije vsaj 30ml dodatka zraven). Je pa dobivala dodatek že prej, ker je meni itak falilo mleka (očitno so bili krivi antibiotiki, in ga skoraj sploh več nisem imela) in se je valda navadila na flaško - zdaj pa zizo samo liže (ker mi ponavadi pošteno curlja), pol se ji pa več ne da.

Koliko bi pa naj spali ti pikeci pri treh tednih ali mesecu dni.

Mi imamo na Ptuju že dva dni fuuul veter, pa si ne upam s tamalo ven (ker sva bili prav veni le 1x zaradi mojega mirovanja). A mogoče pretiravam?

Aja - pa o kakem d-vitaminu ve to? Prvič slišim user posted image

Grem zdaj kosilo do konca pripravit (ker včerja sem imela multitasking - pikico v eni roki in kuhanje z drugo), pol pa pride ati iz službe pa upam da bo mi uspelo vsaj kako urco spanja not spravit user posted image .

Pridne bodite in se cartajte:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.5.2010 16:33:18   
majas
Pozdravček še od mene.. na hitro...

Utrujena, nenaspana.. mali papca na 2uri... a joj...
Mleka imma dovolj le on bi bil skos na zizi... Tak si želim spanja vsaj 4ih ur v kosu... user posted image

Drugače je pa priden, krčov nimava. 

Uh evo že stokanje v pojstlci... komaj čakam na lepo vreme da se Mariborčanke kaj vidimo...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.5.2010 16:36:59   
katy83
pozdravček.

No, da vas nahitrco še jaz pozdravim, ker še Timotej sladko spi. Sva bila zdaj na sprehodu in čveku 2 uri z mojo cimro iz porodnišnice. Fajn je blo čvekat.

Didi5 - ja tu pri nas v Dupleku tudi piha full, ampak sem pač tak prek vozička dala koco, ker not je bil že pravi tečko. Z mano vred. user posted image

Drugače pa zdaj že 2 dni tako dojimo, da še samo zvečer naš pikec dobi dodatek. user posted image   No, to je super, samo kaj ko je zdaj močnejše krče fasal. jaz bom tudi diplomirala na teh krčih. Tak se mi smili, ko kriči zraven, Bogi naši pikeci. user posted image  Še dobro, da se tega ne spomnijo kasneje ko so večji. user posted image

vitamin d - kolikor sem jaz seznanjena to dobi vsak otrok (al se motim user posted image ) No, skratka to je za kosti, pa naj bi se do 1.leta to jemalo. Mi imamo Plivit d3. 2 kapljici na dan.

široko povijanje - ja, tu pa tam ga malo osvobodim teh plenic, ponavadi čez dan, med enim in drugim previjanjem, pa ponoči, no ob 4-ih zjutraj ko ga previjem, pa do naslednjega obroka, okoli 7.ih ali 8-ih.

cepljenje - kaj bo katera dala otroka cepit proti rotavirusu ali pa pnevnokok okužbam. To so ta ceplejenja, ki so za plačat?
Jaz razmišljam mogoče o pnevnokok okužbah, glede na to, da je bil okužen s streptokokom.

Drugače pa je naš pikec tudi rad nagecuser posted image , ko ga oblačim kar jokat začne.

nič , lepo se imejte

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.5.2010 16:37:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majas

... komaj čakam na lepo vreme da se Mariborčanke kaj vidimo...

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.5.2010 16:53:10   
legenda_m
oj še od mene

res je manj časa za rač, zdle moj po včerajšnjih krčih in napenjanju (verjetno ker je mati pojedla preveč jogurtov- ampak dobri so pa bli) končno zaspal, ker je patronažka primerno urgirala (potisnila mu je palčko za ušesa namazano v rito in potem uaaaaaaa kakšn kakec, no mami ne je več jogurtov, sirov, sojinega mleka.... ma nič. mislm da bom shirala. drugač smo pa pr ns mal na flaški mal na dojki, ker tamaučk kr zaspi in potlej bi vsakih pet min in je spet patronažna bla praktična naj se najprej dojiva pol pa mal flaške za ta hudo lakoto in magar še ponoč, drugač ne bom nikamor prišla.

ŠIVI joj prejoj, men kr mejčkn gnoja ven teče, ma si umijem in razkužim po vsaki potrebi sam to je kr skoz in skoz. sm se šla kazat tud v porodnišnico in potem mi je tm un tipo reku kaj da delam paniko, da če bo hujš nj pridm nazaj. ja hvala lepa. a si lahko s čim namažem da bo boljš? ne! umivajte z mlačno vodo in to je to. jst pa po 14 dnevih še vedno ne sedim na svoji riti. kaj svetujete? a nj grem k svoji ginekologinji?

drgač se morm pa kr pohvalt da nš user posted image pridno spi, in joka če je lačen in če ga kej boli ali napenja. ponoč tud do pet ur. je pa res, da je bolš odkar mamo še flaško zraven.

pridne bodte.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.5.2010 16:54:01   
legenda_m
aja še neki. kere plenice kj priporočate da so recmo cenovno ugodne?

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.5.2010 16:54:38   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: dacy

ela glede sirokega povijanja , jaz delam enako kot ti , cez dan ga osvobodim, ponoci pa ima 1 tetra in 1 povijalno, glih tolko da mu drzi nogice narazen user posted image

Jaz isto. Prvo sem ga še nekaj čez dan povijala, zdaj pa samo še ponoči s tetra in povijalno.

didi5, pri nas v Rušah skoz piha, jaz pa sem ful občutljiva na veter. Če se bom še kdaj selila, se bom sigurno prej pozanimala, kako je z vetrom tam user posted image Ampak malega pa vozim kljub temu ven, ker se mi zdi, da ima popolno zavetrje v košari. Sem danes še posebej opazovala, ker mi je patronažna rekla, da se lahko v vozičku tako segreje kot v avtu in naj mu dam kapico samo do vozička ali avta, potem pa naj mu jo dam dol, ker je vroče. In sem mu danes dala kapico dol, ker mu nočem možganov skuhat, potem me je bilo pa strah, da ga ne bom prehladila, in sem skoz testirala, če pride veter do njega, pa sem skoraj 100 %, da ne user posted image Upam no, ker mu ne privoščim glavobola, ki sem ga jaz fasala od tega vetra user posted image [sm=hudicek1.gif]

Vitamini -
kolegica mi je rekla, da po teh slovenskih D3 vitaminih mali dobijo krče, po avstrijskih pa ne. So pa isti, samo da se avstrijskim reče Oleovit D3 (nisem ziher, moj je ravno zdaj šel po njih in po Antiflat v Avstrijo, pa nimam listka, na katerega sem si zapisala).

Nejanejc, če bomo mi še kaj v Avstrijo hodili - od tu res nimamo daleč - ti lahko jaz kapljice vzamem in ti jih pošljem. Moj je zdaj na poti, tako da mu lahko naročim. Upam, da boš vidla to sporočilo pravočasno, če ne pa ti res lahko tud kakšen drug dan skočimo iskat. Samo da bo mali v redu.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.5.2010 16:56:22   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: majas

... komaj čakam na lepo vreme da se Mariborčanke kaj vidimo...

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.5.2010 17:08:20   
babyloverka
se še jaz javim. prej je bila pri nas patronažna in nam prižgala rdečo luč. moj pikec je namreč od torka do danes shujšal 50 gramov user posted image user posted image user posted image
na srečo je naša patronažna fenomenalna oseba, ga je porihtala, by the way popek nam je že odpadel pa je danes star Bastian en teden user posted image user posted image , pol je pa rekla naj ga grem podojim. in je seveda bil najprej vik in krik kar je vedno ko ga pristavim k dojki, se dere kot da bi mu kaktus v usta tiščala in to neglede na položaj dojenja, potem po daljšem mučenju je le začel cucljat samo kaj ko je tako len. in potem si grem jaz črpat pa ugotovim da črpalka menda ne dela dobro, malo načrpam in ga ona s tem nahrani, vmes naredim dodatek, ga mali poje in navagamo 50gramov več kot prvo vaganje. kaj narediti? je rekla da hujšat vsekakor ne sme, da ga morem budit na dve uri in ga fojtrat, od zdaj naprej si črpam plus dodatek, sem vmes si sposodila aventovo črpalko, upam da bo s to bolje steklo. in še to: ko je patronažna odišla je mali še kar iskal in sem mu dala še flašo in je še 40ml spil.user posted image
malo sem žalostna, mam slab občutek ker res si nisem mislila da je naš mišek lačen, ker drugače sploh ne joka, razen kadar ga črviči in ko se umivamo. srčno upam da ga bom uspešno zbujala na dve uri in lepo nahranila pa da nama uspe pridobit na teži ker drugače nama grozi bolnišnica.

šive mi je pogledala in je rekla da so ok. sem se ustrašila, včeraj me je bolelo sto na uro, danes pol manj pa sem se bala da so popustili pa je rekla da so ok.

sem pa zaprta, ful. in sem danes hodla v lekarno pa je rekla da mi lahko da samo sirup za mehčanje blata.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.5.2010 17:13:02   
katy83
amelie!!!!!!!!!

Daj please če je kakšna možnost naj meni tudi vzame te Antiflat kapljice, one ta večje. pa pridem sama po njih magari. Upam, da si to videla. Moja mama namreč ne gre v Avstrijo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 313
7.5.2010 17:14:20   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

se dere kot da bi mu kaktus v usta tiščala

user posted image user posted image user posted image

Vem, da ni smešno, ampak si ne morem pomagat user posted image

Isto situacijo imaš, kot sva jo imela midva z Žigom, samo njega se ni dalo zbudit, če ni hotel, zato ga nisem mučila in je jedel na tri ure, če se je sam prej zbudil, pa pač pogosteje. Zdaj po dveh tednih sva pa spet brez dodatka, mali pa je prišel že na 4480 g.

Neposredna povezava do sporočila: 314
7.5.2010 17:18:34   
amelie

amelie!!!!!!!!!

Daj please če je kakšna možnost naj meni tudi vzame te Antiflat kapljice, one ta večje. pa pridem sama po njih magari. Upam, da si to videla. Moja mama namreč ne gre v Avstrijo jutri.

kličem, pa se ne javi user posted image preden je šel od doma, mi je prinesel telefon, ker sem glih malega dojila, in mi rekel: tu imaš, če bo kaj nujnega. - fajn, mi ful koristi ... user posted image
upam, da bo videl moj sms pravočasno ... ti sporočim!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.5.2010 17:23:21   
amelie

amelie!!!!!!!!!

Dobiš! user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.5.2010 17:23:23   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

amelie!!!!!!!!!

kličem, pa se ne javi user posted image preden je šel od doma, mi je prinesel telefon, ker sem glih malega dojila, in mi rekel: tu imaš, če bo kaj nujnega. - fajn, mi ful koristi ... user posted image
upam, da bo videl moj sms pravočasno ... ti sporočim!

hvalauser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.5.2010 17:31:47   
amelie
Katy, kaj ti je bliže - MB ali Ptuj? Moj je jutri na Ptuju, tako da ti jih lahko tudi tja prinese oz. se kje dobita, ko bo šel tja ali nazaj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.5.2010 18:30:25   
katy83

Katy, kaj ti je bliže - MB ali Ptuj? Moj je jutri na Ptuju, tako da ti jih lahko tudi tja prinese oz. se kje dobita, ko bo šel tja ali nazaj.

joj, Amelie kak si ti zlata.
Pa oboje mi je nekje enako. Jaz sem doma v Dupleku, to je nekje na polovici med Mb in Ptujem. ampak vaju ne bi rada obremenjevala. Bom jaz sama prišla po kapljice. ti samo povej kje se lahko dobiva, pa greva še na kakšno pijačo z našimi sončki, če ti bo. Ti si v Rušah, ne? Javi mi kak ti bo, pa se slišiva. user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.5.2010 19:00:59   
babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

se dere kot da bi mu kaktus v usta tiščala

user posted image user posted image user posted image

Vem, da ni smešno, ampak si ne morem pomagat user posted image

Isto situacijo imaš, kot sva jo imela midva z Žigom, samo njega se ni dalo zbudit, če ni hotel, zato ga nisem mučila in je jedel na tri ure, če se je sam prej zbudil, pa pač pogosteje. Zdaj po dveh tednih sva pa spet brez dodatka, mali pa je prišel že na 4480 g.

verjamem user posted image  saj jaz danes tudi nisem vedla naj se pred patronažno smejim ali jočem, mali se zazeva pol pa ko bi že skoraj bil malo jezen na njega se pa nasmeji pa si nemočen user posted image
ali ima katera kakšno idejo kako jih zbudit? danes ga morem nujno na dve uri budit pa sem ga zdaj prvič pa vidim da niti najmanj ne bo enostavno user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.5.2010 21:37:07   
amelie

joj, Amelie kak si ti zlata.
Pa oboje mi je nekje enako. Jaz sem doma v Dupleku, to je nekje na polovici med Mb in Ptujem. ampak vaju ne bi rada obremenjevala. Bom jaz sama prišla po kapljice. ti samo povej kje se lahko dobiva, pa greva še na kakšno pijačo z našimi sončki, če ti bo. Ti si v Rušah, ne? Javi mi kak ti bo, pa se slišiva. user posted image

Se ti ful mudi s kapljicami? Ker v tem primeru je bolje, da jih jaz dam mojemu, ker imam kolegico na obisku čez vikend in verjetno ne bom imela kaj dosti časa. Moj je pa pravzaprav oba dneva na Ptuju, pa mu tudi ni težko zapeljat malo s poti, da ti dostavi kapljice. Če se ti pa ne mudi tako zelo, imam pa jaz potem cel naslednji teden čas za pijačko, no, to imam itak v vsakem primeru user posted image Samo ne dopoldan, ker nisem mobilna user posted image - razen po Rušah z vozičkom user posted image Tako da jih bom jaz za vsak slučaj kar jutri njemu dala, midve se bova pa zmenili, kako bomo to izpeljali.

No, jaz sem zaenkrat ful vesela teh kapljic. Sicer krčkov še ni, sem jih pa hotla met, ker je levinjica napisala, da so pomagale Emi pri kakanju. Naš škratek še vedno kaka nekje na dan in pol in ga ful zvija nekaj ur prej, po teh kapljicah je pa takoj po obroku naredil veliiiiko potičko in razveselil mamico, atija pa malo manj, ker je bil določen za previjanje user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.5.2010 21:53:59   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: didi5
Koliko bi pa naj spali ti pikeci pri treh tednih ali mesecu dni.

Aja - pa o kakem d-vitaminu ve to? Prvič slišim user posted image

D3 kapljice bos verjetno dobila ko bos sla prvic v posvetovalnico... ce ti bo htela dat AD3 ti jih jaz odsvetujem ker delajo krce, vprasaj pediatrinjo za samo D3 naj ti jih da...
Za hranjenje, pa imam jaz knjizico za prehrano dojenckov in je v njej cela tabela kolk je povprecje dnevnih obrokov in kolk povprecno bi naj pojedli pri katerem mesecu ...
1 mesec ---------- 6 obrokov --------- 70 - 100ml na obrok
2 meseca -------- 6 obrokov ---------100 - 130ml na obrok
3 meseci --------- 5-6 obrokov ------ 130 - 160ml na obrok
4 meseci --------- 5 obrokov --------- 160 - 200ml na obrok
5 mesecev ------- 4-5 obrokov ------ 200 - 250ml na obrok
6 mesecev ------- 4-5 obrokov ------ 200 - 250ml na obrok
7-12 mesecev --- 4 obroki ----------- 250ml na obrok
Nas je zdaj star 1 mesec in 1 teden, pa mu pripravljam mleko s 100ml vode, se pravi, ko dodam hrano, dobim ven nekje okrog 115ml user posted image , kar je pa cist primerno  za drugi mesec kao, ceprav midva ne gledava lih na tabelo ampak ga vidim kdaj mu je premalo ker pol je prava mala tecnoba user posted image Na dan pa imava vecinoma 6 obrokov, vcasih tudi samo 5, ker celo noc prespi in imava tud po 10 ur med zadnjim vecernim obrokom in prvim jutranjim user posted image

mariborcanke - No jaz pridem spet 14.5. z mojim srckom tamalim v MB ker greva na poroko od kolegice ... Ostala bova ene 4 dni, tak da upam da bo kaj lepse vreme in da se organiziramo in da gremo koncno ka kavico in klepet user posted image

babyloverka bujenje res ni enostavno, malo lazje je ko hranis po flaski, ker se jim ni treba tolk mucit da pritece in ga lahko kar v spanju nahranis, pri dojenju pa je tezje to, ker mora dost bolj sesat in v spanju je to se tezje , jaz ti priporocam ce ne bos mogla zbudit, si pa nacrpaj pa daj po flaski kar v spanju ... Tak bi jaz nardila ...user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.5.2010 22:00:57   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: amelieNaš škratek še vedno kaka nekje na dan in pol in ga ful zvija nekaj ur prej, po teh kapljicah je pa takoj po obroku naredil veliiiiko potičko in razveselil mamico, atija pa malo manj, ker je bil določen za previjanje user posted image

amelie si me z veliko poticko prav na Alekseia spomnila ... No da povem ... Moj pikec je vceraj krical in krical in je mami povohala cez hlacke kr in zavohamo drekca , pa grem jaz njega previjat in fant moj mali se kar kaka, sem ga sla previjat lih med opravilom tavelikim in HB da sem ga sla previt ker je bla plenica ze tak polna, da je imel drek po celi riti napocan in po jajckah in povsod vglavnem ... ampak on je se kr pritiskal in drekec je se kr prihajal iz tiste male riti ... na koncu sem ugotovila, da ce ga ne bi ravno takrat previjat sla, da bi mu revezu malemu verjetno drek pri nogicah al pa celo pri hrbtu ven pobegnu in pol bi blo sele zanimivo ... No bistvo je, da se zdaj ne morem verjet da lahko taka mala rit tolk dreka pokaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.5.2010 22:06:52   
MiniMiska
Dacy in amelie: tudi pri nas je podobno kar se kakanja tiče, smo veseli vsake "potičke" - kakšen pa je drekec vaših user posted image ? Barvo in obliko mislim. Pri nas tekoče blato take rumeno-zelene barve.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.5.2010 22:43:11   
Anonimen
Zivjo punce!

Lep pozdrav vsem mamicam. Mislim, da smo pa zdaj res vse "opravile s tem" user posted image

Sem vas zdaj prebirala pa nimam glih kaj dosti za dodati. Nasa Zoja je namrec stara sele 8 dni in v bistvu sploh ne vemo, da jo imamo. Spi in je. Se izkljucno dojimo. Cez dan jo zbujam na 3 ure, ponoci pa jo nahranim ob 12 in potem spi do 5 ali 6. Kaksno noc pa zacne stokati okoli 4 in potem spi tudi do 9. Ne vem, ne stekam teh otrok. Danes jo je patronazna stehtala in ima 3990g, kar pomeni, da je ze presegla porodno tezo (3935g). Torej nekaj ze delam prav. So naju pa zadrzali se en dan v porodnisnici, ker bi naj mala prevec hujsala, ker se meni kao mleko ni delalo. Yeah right! Zdaj ga imam pa za celo mestno obcino LJ user posted image

Krckov (se) nimamo. Hvalabogu! Ampak po vasih izkusnjah sodec, so najboljse te avstrijske Antiflat, a ne?

Zdaj se bo spet poznala razlika med nami, tako kot med nosecnostjo. Mi na koncu meseca bomo vse zmedene, ko bomo pa mi do vasih sedanjih problemov prisle, boste pa vi ze v vrtcu user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu MiniMiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?