agha -> RE: Aprilčki 2010 (8.11.2010 20:12:55)
|
Ojla! Zdaj sem imela pa kar nekaj dela, da sem vas prebrala. Mi smo bili včeraj pri tašči...kaj naj rečem? Najprej to, da smo kupili 12 kg domače teletine, kar je bil glavni razlog obiska in da nas je tašča založila z ogromnimi količinami kompotov, marmelad, domačih paradižnikovih omak, čebulo, krompirjem,vloženo rdečo peso, kislimi kumarami, domačim piščančkom, vloženimi bučkami,...in še mnogo domačih izdelkov. Ni kaj, pridna je in dobra tudi, o tem nimam kaj reč. Ima pa svoje finte. Sem ji povedala, da naš sine zadnje čase ne prenaša glih najboljše, če je v tujih rokah. Seveda ga je vzela in je rekla, boš videla, da on že ve kdo je babica in mu ne bo nič hudega. Ja, seveda. Ga je odnesla, je začel jokcah, ona je začela animacijo na polno, mali pa v jok na polno! In ga je brez besed prinesla k meni, ker ga niti pod razno ni mogla potolažit...ja, tako imamo. In to se je kasneje ponovilo še enkrat. Sori, tašča, mami je mami in mami je zdaj zakon. Drugače pa imamo danes doma eno malo jokico. Ne vem kaj ga muči, jokca za vsako figo. Mogoče je utrujen, mogoče je malo pozna luna, mogoče ima slab dan, mogoče se ga kakšna bolezen loteva, mogoče so pa celo zobki. Ne vem, vročine nima, je tudi samo jokav je... In tudi naša noč je bila bolj kilava, zbujanje, brcanje, jokanje, tudi smeh in klepetanje sredi noči smo imeli...da ne govorim o tem, da naš otrok vstaja že ob petih!!! No, danes je potegnil celo do sedmih po težki noči. Kar se tiče šefice je pa tako, da zna biti zelo dobra, fer in poštena. Zna biti pa tudi pasja, kar sem tudi že doživela na svoji koži. In ja, legenda, tudi meni bi najbolj pasala "zamrznitev" službe, mogoče bi se celo ona strinjala s tem. Ne vem... legenda - korenčkova juhic je ful enostav in res dobra. V glavnem na olivnem olju popečeš malo zdroba (samo toliko, da porumeni), zaliješ z vodo in daš nariban korenček v to. In kuhaš kakšnih 15 minut. To je to....plus seveda za odrasle še sol in poper. Aja, pa pozdravi tvojega ptiča netopirja![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Glede kilogramov - jaz jih nikoli nisem imela preveč, sem imela sicer obdobje "trske" nekje na faxu...se pa vedno manj obremenjujem s tem. Nekako se tudi meni zdi preveč to medijsko poudarjenje fizične lepote! Kot da kaj drugega na tem svetu ne obstaja. Da niti ne govorim o materialističnem svetu, ker se bom preveč razpisala in preveč povedala...Raje ne začenjam! Avto - jaz sem definitivno za Japonce in zato ga tudi imava. Glavni razlog pa je v zanesljivosti in varnosti. Tudi moji starši so vedno imeli Japonce in vedno, vedno, vedno so se izkazali za zelo zanesljive, skoraj napokvarljive. No, prisegamo pa vsi v naši družini na Mazdo in tudi vsi jo imamo. Zdaj smo z njo okužili še družino od mojega in tudi njegova sestra jo po novem ima. Nejanejc - vsi imamo slabe dneve in to samo zato, ker smo ljudje. To je normalno. Takšni dnevi pač pridejo....in HB tudi grejo.... Nič, grem počasi pod tuš in delat družbo detetu...sam bog ve kakšna noč me čaka!!!
|
|
|
|