Anonimen -> RE: Aprilčki 2010 (6.11.2010 9:08:22)
|
Hej. Dolgo me ni bilo, pa sem vas prisla samo pozdravit, da boste vedele, da se zivim [sm=smiley1.gif] Pri nas nic novega, vceraj je imelo dete zadnje cepljenje. Se mi zdi, da ga je najbolje prestala; nic joka, nic reakcije, niti opazila ni. Mogoce je pa pediater falil pa je sploh cepil ni? [sm=smiley36.gif] Ima pa 72 cm in 8740 g. No, na zadnjem merjenju je bila "mocna" za skoraj 5 mesecnico, zdaj je pa super za 6insemalo mesecnico. Kdo bi vedel. Aja, sem se pa zagovorila, da sem ji dala gluten in me je P skoraj krizal. Pa rekel je, da ne ribe do 1 leta pa ne konjskega mesa. No, konjskega mesa ji tako verjetno ne bi dajala, ampak ribe pa ji bom. V nedeljo prvic. Pa gluten tudi ze nekaj casa je (ker jaz sploh nisem vedela, da je to v kasicah). Ah ja, dokler brca je vse ok [sm=jezicek.gif] Upam, da se bolani otroci cimprej pozdravijo, zaspani pa cimprej naucijo spati. Pri nas je novo samo to, da po prvih 12 urah otrok noce vec nazaj zaspati, tako da smo recimo danes ze od 8.30 pokonci. Jaz se nikakor ne morem navaditi. Ne vem kako bom vstajala za v sluzbo. Zoja bo v vrtec prihajala ob 10, jaz pa ob 11 v sluzbo [sm=smiley36.gif] Aja, zobkov pa pri nas se vedno ni nic. Do 5 leta bodo ze, a ne? [sm=smiley1.gif] Drugace nimam nekih silnih komentarjev na trenutne debate. Razen na hitro o kilah. Meni je to brezpredmetno. Fejsbuk je poln statusov v stilu "moje telo ni popolno, ker sem donosila, rodila, dojila .... bla bla bla" potem pa spodaj zenske na veliko in javno odstevajo koliko kg jim je se ostalo od poroda. Meni se to zdi ful plehko. Ampak, vsak po svoje. Jaz nocem, da Zoja ko (ce) bo kdaj noseca to dela. Brez problema ji bom tudi povedala, da je plehka in neumna. Zase vem, da imam se nekaj kg viska, ampak vem tudi, da sem jih najvec dobila po porodu. Ker imam pac otroka, ki sem ga nahranila, previla in umila in je spala. 22 ur na dan. In zelo kmalu celo noc. Jaz pa sem imela tone casa, da sem pojedla tone hrane. Imam kolegico, ki je rodila marca in je suha kot v 5 razredu osnovne sole. Ker ima otroka, ki je imel krce, pa polival je pa popkovno kilo pa ne vem kaj se vse je imel. Aja, pa spi skoraj nic ne. No, ona je suha, ampak neprespana, sitna, nezadovoljna, zivcna, jokasta in ze na pol locena s svojim mozem. Krasno! Poznam pa tudi punco, ki si je zelela otroka in po 2 spontanih splavih ji je koncno uspelo. No, potem pa se ni hotela rediti in je na koncu pristala na prisilnem hranjenju v porodnisnici. Po porodu pa tudi nic ni jedla, ker se je na vsak nacin hotela v kopalkah z otrokom slikati. Go figure [sm=zmeden.gif] Ah, sovrazim te socialne norme in vseprisotne debate o tem, da so po porodu zenske se bolj suhe kot kadarkoli prej. Ampak to sem samo jaz. Ki sem itak malo cudna [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] No, to je bilo na hitro. Hahaha. Se to sem si zapomnila. Nejanejc, mi imamo pokrov za wc. Nic kahlice. Bomo preskocili (upam). Dacy, super za ledvicke! Aprilcica, svoj zob si si odkrusila al Benjaminov? Agha, jeej za tako sefico! Vidis kako se vse izzide v zivljenju? Ponavadi je tako, da tam kjer se ful sekiras je vse ok, na tiste stvari, ki pa pozabis pa se slejkoprej sesujejo. In da se se javno zahvalim Kranjcankam za druzbo prejsnji teden! Midve s Cojko sva obe bolj pocasni pa se navajeni teh ljubljanskih druzenj, ki nikoli ne trajajo manj kot 4 ure. Zato sva zamudile in potem same ostale. In cel dan pohajale po Qlandiji. Super je blo. Vsi prodajalci so 3x bolj prijazni kot v LJ. Otrok mi nagaja in uhaja proti spalnici. Ocitno bi rada oceta zbudila. Da se bom potem jaz z njim ukvarjala, ko bo siten, a ne? [sm=jezicek.gif] Lep vikend vsem! [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|