nejanejc -> RE: Aprilčki 2010 (11.11.2010 11:31:18)
|
hej... nas malcek je spet pozno zaspal vceraj... je pa kar lepo spal.. ponavadi, ko meso je, vedno lepo spi... se malo budi, pa ne za dolgo. Sem bla prov vesela. Sam zaspat pa nisem mogla, skoda, bi se lahko se bolj naspala. Ma ok... Zdj pa tamalo malo spi.. sonce nam pa uhaja zgleda... Preden mi se podojimo do konca... ma kako lepo, da se ze vsi palzite... sem brala, da ga je treba spodbujat.. jst ga dam na tla, pa mu kaj dam predse, da ne more zagrabit.. In on se tolko stegne, da potegne k sebi.. Mogoce je parkrat ritko dvignu, ma ne dosti...ENkrat se je na previjalni prov ustrasu, ko je bil na vseh 4... Sam s emi zdi, da se je zmotu... Ma zgleda, bo se trajalo. Jutri mamo fizioterapijo, mogoce nam se kaj teta pokaze. ja o hrani... jst mu nardim sadje ponavadi s skuto, kako zlico za okus in to ne potrebujem dolgo casa, potem mu pa nardim juhco, ki jo pol zmeljemo.... in to traja malo dlje, ce je treba kaj narezat, ma ni hudo... Morem pa zacet kaj prazit... pa malo maslo in cebulo uporabljat... Sicer, ce je nas mali lacen poje vse.... Celo skledico... Vceraj je pojedu banano, dva majhna jabolka, pa dve slive...z zlico skute... Je veliko to? Verjetno je, nevem. Sam on kar je... Dopoldne ga se dojim, sej sem ze pisala tintin, pr nas so bolj malo posvinjali, ker smo meli kao ze prstimano za vgradnjo klime.. Sicer ni blo tko idelano, sam vsaj vrtali niso skor nic. Upam, da tud pr vas ne bo problemov. No, pa fajn nakupuj! barby, upam, da ste resli. Ne se dat ok :) levinjica, ma super je Ema, da se zna postavit na nogice :) Pa lepo z aprepsano noc:) amelie... ja bravo ziga :) lepo se mejte
|
|
|
|