Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:02:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 papua Mi pa imamo pamperske in Maj je temno rjav Bi to šlo v poštev? maja iskreno sožalje! ma saj to kaj ma otrok na riti pa res ni pomembno ful ste dobre No sej to sem jaz napisala glede na prejšnje poste
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:05:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
ma pomoje ni nujno, da hodijo-zaenkrat še ne vem točno, kaj naj bi počeli, ampak kokr mi je rekel, nej bi se igrali, igrajo se pa itak sede. aja, pa ni nujno, da majo pamperske gor Jim bojo že v reklami dal prave plenice gor. Slik pa ni nujno pošiljat, ker bo itak casting v petek, kjer jih bojo posneli, samo kontaktne podatke se mora poslat, da jih bodo lahko poklicali za casting. Pa glede barve las kot sem rekla-pomoje je glavno, da niso glih blont... Tiste, ki poznate kakšne mamice, ki pridejo v poštev, jim pa kar sporočite, lahko daste tut mojo telefonsko, ni panike. Načeloma naj pa sam podatke pošljejo na mejl od mojga.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:07:53
|
|
|
|
Dudica1
|
ne vem a naj prijavim al ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
no, super. bom poslala, ko bom v službi... se je zbudil in greva lovit sonček... lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:14:29
|
|
|
|
ledenka
|
maja, moje sožalje držite se! sicer pa dobro jutro moja varuška je mela spet danes eno cvetko... ona bi šla konc junija za en teden na dopust
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:15:54
|
|
|
|
ledenka
|
ahem, za jutri... I need a ride
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:17:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka maja, moje sožalje držite se! sicer pa dobro jutro moja varuška je mela spet danes eno cvetko... ona bi šla konc junija za en teden na dopust tle se pa pokažejo prednosti vrtca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:19:40
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, za jutri... I need a ride Uh, na žalost si na čisto drugem koncu, pa ne upam si nič obljubit, ker ne vem kdaj bo naše dete spalo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:20:42
|
|
|
|
Tanja_
|
maja sožalje! papua jaz bi jo tudi prijavila-edino en problemčič imamo. Namreč v petek mi odpotujemo. A se da kako za uro zmenit, da bi jo imeli zjutraj?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:26:23
|
|
|
|
Dudica1
|
a to je ta petek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:27:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, za jutri... I need a ride Uh, na žalost si na čisto drugem koncu, pa ne upam si nič obljubit, ker ne vem kdaj bo naše dete spalo moram Flasko pocukat, ona je v mojem koncu
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:29:45
|
|
|
|
ivanamdb
|
zivjo punce! jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:30:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a to je ta petek Ja, 21.5. je čez dva dni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:30:34
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb zivjo punce! jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala... Sem na FB eno pesmico zate pripopala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:32:58
|
|
|
|
Dudica1
|
a € pa dobi samo tisti ki je izbran?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:37:32
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb zivjo punce! jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala... Sem na FB eno pesmico zate pripopala hvala... edino si ne upam tukaj it na FB ker to kao ni po company policy... tudi RR ne bi bla...ampak slovenscine noben ne razume.....tko da sm lahk tukaj gor...za zdaj.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:39:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb zivjo punce! jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala... Sem na FB eno pesmico zate pripopala hvala... edino si ne upam tukaj it na FB ker to kao ni po company policy... tudi RR ne bi bla...ampak slovenscine noben ne razume.....tko da sm lahk tukaj gor...za zdaj..... Te čisto razumem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:43:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb zivjo punce! jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala... Sem na FB eno pesmico zate pripopala hvala... edino si ne upam tukaj it na FB ker to kao ni po company policy... tudi RR ne bi bla...ampak slovenscine noben ne razume.....tko da sm lahk tukaj gor...za zdaj..... ajej mate strogo!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:47:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro. Smo pokonci od šestih. Ponoči je tašča umrla iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:47:38
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb zivjo punce! jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala... Sem na FB eno pesmico zate pripopala hvala... edino si ne upam tukaj it na FB ker to kao ni po company policy... tudi RR ne bi bla...ampak slovenscine noben ne razume.....tko da sm lahk tukaj gor...za zdaj..... Te čisto razumem tale Leonard Cohen - Diamonds in the mine
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:50:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka maja, moje sožalje držite se! sicer pa dobro jutro moja varuška je mela spet danes eno cvetko... ona bi šla konc junija za en teden na dopust tle se pa pokažejo prednosti vrtca se popolnoma strinjam. za kak dan ali dva ne bi bil problem, ampak en teden... saj nimam toliko dopusta, pa tudi dobit ga ne morem vedno.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:52:07
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a € pa dobi samo tisti ki je izbran? ja, tokrat je pa tako, da dnarce dobi samo izbrani. No sej, ponavadi je tako, tisto za frutek je bilo izjemoma, da so vsi nekaj dobili (oz. bodo dobili, mislim,da zadeva še ni šla v izplačilo). Tanja, kdaj pa greste v petek?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:53:59
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a € pa dobi samo tisti ki je izbran? ja, tokrat je pa tako, da dnarce dobi samo izbrani. No sej, ponavadi je tako, tisto za frutek je bilo izjemoma, da so vsi nekaj dobili (oz. bodo dobili, mislim,da zadeva še ni šla v izplačilo). Tanja, kdaj pa greste v petek? Mislili smo v miru spakirat in odrinit. Se pravi najkasneje do kake 13ih.A misliš, da bi šlo? ledenka sem se nasmejala tvoji varuški. Čeprav tebi vem, da ni smešno. Kaj si ji pa rekla?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:54:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a to je ta petek si prijavila maja?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:56:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, sožalje Ledenka, seveda te z veseljem peljem! Če še katera želi z nama imam plac Se jutri zmenimo, zdaj laufam in bom cel dan norela okrog... Se tipkamo... Prijavila se pa bom če ne mi bo do konca življenja žal. Notranja oprema mi je itak zakon in imam že nekaj izkušenj s tem... Tako da- ja, zvečer se prijavim Mater bom težko dala 'send' na e-pošti
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?