|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
16.5.2010 14:19:48   
ledenka
M. je tolko časa tečkal pred bano, da sem ga vzela k sebi, očitno ga je kopanje zeloooo uničlo user posted image  

šivilja, IO ima stvari bolj za visoke in suhe user posted image  kake majčke še naročim tam, krila in hlač pa ne bi upala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.5.2010 16:34:24   
koala.cek
uh, doma smo. je bilo luštno. smo šli na dogodivščino, na kmetijo, domače živali gledat, pa srečanje s fifi in cvetličniki doživeli. ampak vmes je scalo scalo in scalo. smo bili čisto mokri. aja, pa važno da smo se z avtobusom peljali.

no kle pa veter. bomo pa kar na terasi pekli čevape. pa še tortica je ostalauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.5.2010 17:20:07   
koala.cek
user posted image kakšna izkušnja s temi copatkami :

http://www.pololo.com/en/kollektion/index.html

razmišljam, če bi bile dobre za v vrtec - torej da ne drsijo

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.5.2010 17:23:08   
Dudica1
Dan!
Smo mel mal obiskov,šli na en sprehod in seveda sladoled user posted image ...zdej bo pa treba počasi skopat mulčke user posted image

Jutri sem na rudniku če ma katera čas za kofe!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.5.2010 19:16:08   
lake
Otrok spi, je bla čist zmatrana, ker je v celem dnevu spala 10 minut.

Smo mel krst za nečakinjo in kosilo, in zdej me križ boli, pa čist sm crknjena.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.5.2010 19:44:42   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. je tolko časa tečkal pred bano, da sem ga vzela k sebi, očitno ga je kopanje zeloooo uničlo user posted image  

šivilja, IO ima stvari bolj za visoke in suhe user posted image  kake majčke še naročim tam, krila in hlač pa ne bi upala.

Velika sicer sem (recimo), suha pa žal ne

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.5.2010 19:47:54   
Dudica1
mene pa oblekca neki jezi user posted image user posted image user posted image zadaj mi ne stoji tko kot bi moralo user posted image ,sem prav jokala prej!

zdej si moram it neki novega kupit...hlače in kakšno srajčko za na vrh

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.5.2010 19:49:47   
šivilja
Je bil kar OK dan. Otroci relativno pridni, mami pa tudi.

Zdajle zlikam še dve srajci, obesim eno žehto in dam drugo prat in je enkrat za spremembo vse narejeno (preibližno).

Dudi - jutri sem hotela biti karitativna in bom šla na sprehod z eno rahlo zadeprimirano mamico, ki nima družbe, tako da me ne bo na Rudnik. Upam, da bo vreme.
BI mogla imet sejo v vrtcu - komisija za sprejem otrok, pa jasno nimajo še vseh podatkov iz registra prebivalskta, tako da je prestavljena za nedoločen čas

Sem si uspela dvoje hlač sešit - manjka samo še elastika user posted image user posted image user posted image . Ne bom več strgana po svetu hodila.

Koala.ček - super, da ste se imeli lepo - tu pri nas je bil pa sonček in nič dežja, je pa zato svinjsko pihalo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.5.2010 19:51:51   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mene pa oblekca neki jezi user posted image user posted image user posted image zadaj mi ne stoji tko kot bi moralo user posted image ,sem prav jokala prej!

Se ne da kaj popravit?
A v trgovini pa nisi tega opazila?
Te pa čisto razumem- tak filing imam jaz ponavadi ko kupujem obleke - nič ne stoji prav. Me včasih prime, da bi šla kar nudo, samo ne bi bilo zelo estetsko.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.5.2010 19:57:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Se ne da kaj popravit?
Te pa čisto razumem- tak filing imam jaz ponavadi ko kupujem obleke - nič ne stoji prav. Me včasih prime, da bi šla kar nudo, samo ne bi bilo zelo estetsko.

user posted image
Ma mal čudno je blo pa reče prodajalka naj dam samo en šiv ven in da bo oblekca padla dol...in sva z eno teto dale ven in ni nič drugačuser posted image ...ne vem kaj naj...nič o šivanju nimam pojma tako da ne vem kaj bi se dalo in kaj ne...joj...prav stran bi blo treba vzet ker je preveč nabrano

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.5.2010 20:06:47   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Se ne da kaj popravit?

user posted image
Ma mal čudno je blo pa reče prodajalka naj dam samo en šiv ven in da bo oblekca padla dol...in sva z eno teto dale ven in ni nič drugačuser posted image ...ne vem kaj naj...nič o šivanju nimam pojma tako da ne vem kaj bi se dalo in kaj ne...joj...prav stran bi blo treba vzet ker je preveč nabrano

UUUUUU, že v trgovini ni bilo dobro. Škoda. A kakšne šivilje pa nimate v vaših koncih, da bi ti popravila, da ti ni treba novega kupovati, to bi sigurno znala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.5.2010 20:07:05   
majana79
dudi, ne jokat no! Sam tisto prodajalko bi pa jst na gavge dala, k kr tkole neki govori, sam da proda...

Dej, drugič bo šla sigurno ena od nas s tabo, da ti pove, če je vse ok.

Zdej pa rabiš dobro šiviljo, sam hudič k jih je v LJ težko dobit, oziroma majo vse zasedeno.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.5.2010 20:21:03   
maja1488
Dudi...kje pa si kupila?

Kake te večje trgovine ala Nama, emporium...imajo svoje popravljalnice. Pa v CP tista čistilnica mislim da ima tut šiviljo. Al v Leclerku...ne spomnim se točno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.5.2010 20:22:29   
Dudica1
Za to mam itak najbrž premal časa...šiviljo sm pa jaz mela skoz ena tuki blizu pa je bolela za rakom in ne dela več user posted image ...škoda druge pa tuki tud ne poznam.Pa sploh ne vem če bi se to dalo ker bi blo treba prav stran vzet.

Zdej pa rabim ene hlače...torej imam črne čevlje s petko...kakšne hlače si kupim

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.5.2010 20:25:44   
PapuaNG
čer,

otrok spi, je kar padel dol, čeprav je spal več ko dve uri in pol čez dan. Nevem, kaj ga je tko fejst zmatralo. Je pa postal pravi požerušček mali. Poje, kolikor mu dam. Ko sem štrudl jedla, me je prav napadel in mi ga hotel s krožnika vzet user posted image Zdej pa ne vem, a mu premal dajemo al se mu je apetit tak povečal.

Grem gledat talente. Moj je šel itak na sestanek, vprašanje, kdaj se vrne.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.5.2010 20:32:50   
maja1488

Za to mam itak najbrž premal časa...šiviljo sm pa jaz mela skoz ena tuki blizu pa je bolela za rakom in ne dela več user posted image ...škoda druge pa tuki tud ne poznam.Pa sploh ne vem če bi se to dalo ker bi blo treba prav stran vzet.

Zdej pa rabim ene hlače...torej imam črne čevlje s petko...kakšne hlače si kupim

A doma pa nič nimaš? Vsaj hlač, pa da kupiš sam kak lep top al pa tuniko?

Na črne čevlje ti itak vsa paše. Poglej za kako tuniko, pa spodaj črne legice. Pisanih tunik je zdej malo morje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.5.2010 20:38:33   
maja1488
Al pa kej takega, če imaš pol bolero za čez KLIK

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.5.2010 20:41:41   
Dudica1
Ja pol moram met črne hlače...da ne bi blo prečrno za poroko...mah nej gre vse v ***

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 16.5.2010 20:42:22 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.5.2010 20:42:37   
koala.cek
samo en predlog: če gremo v četrtek v Kavala, bi bilo fajn rezervirat

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.5.2010 20:46:14   
koala.cek
dudica, ne kompliciraj. so še hujše stvari. če imaš črne hlače in krasno živobarvno bluzico, al pa recimo v srebrnem stilu, pa hude čevlje - ne boš nič zamorjeno izgledala. prej elegantna. sicer pa bi jest na tvojem mestu našla eno šiviljo, pa ma da mi zrihta oblekico.

Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.5.2010 20:47:05   
maja1488

Ja pol moram met črne hlače 

Ja najlažje boš na črne kombinirala. A imaš kake hlače doma, ki bi jih lahko oblekla?
Bele jst nebi, ker mi ni všeč, če so črni čevlji na bele hlače.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.5.2010 20:51:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ja pol moram met črne hlače 

Ja najlažje boš na črne kombinirala. A imaš kake hlače doma, ki bi jih lahko oblekla?
Bele jst nebi, ker mi ni všeč, če so črni čevlji na bele hlače.

no sej vem ja,ne kupit si moram itak kakšne nove...pa kakšno lepo bluzco si bom al pa majčko pa čez bolero...oblekco si bom pa pol dala nekam zrihtat pa jo bom mela za krst ko bom botra.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.5.2010 20:53:06   
majana79
kolegica k. maš res, dej ti to uštimej

midve z lejkico prideva

dudi
, veš kolk folka hod na poroke v celem črnem, sploh oblekice, pol dajo pa gor sam kak detajl, kako rožico belo, ipd.

ni hudga če so hlače črne

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.5.2010 21:04:17   
Dudica1
sej zdej sm že mal pomirjena,še bolj bom pa jutri samo da spet kaj pametnega dobim

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
16.5.2010 21:08:58   
koala.cek
no tko, kaval je rezerviran. je pa zelooo poln. in bi bilo fajn kar natančno vedeti koliko nas bo. tako da pofočkajte se tiste ki boste prišle:

koala.cek
majana
lake
....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!