|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: se vaši moški pogosto zalepijo na stol?
30.3.2010 22:52:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka
So na ENI pijači celo popoldne in še podaljšajo v noč ali je samo moj eden izmed tistih nekaj %?

V soboto zvečer ob 22-ih sem šla "samo na eno pijačo" in prišla domov okrog 5:30 zjutraj, tako, da je moj odgovor - ne, jaz nimam teh problemov. Moj g. Mož jih ima. user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.3.2010 22:58:40   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: rija

moj odgovor te verjetno ne bo potolažil, ampak moj česa takega v 18 letih ni storil nikoli.

če je slučajno prišlo kaj vmes, pa s tem ne mislim na pijačko s prijatelji, je vedno poklical.

Moj tudi tega ni še nikoli storil.
Gre zvečer ven, ponavadi pove kdaj pride. Če so neke hude žurke, vem, da ga pred peto zjutraj ne bo. Ni se pa še zgodilo, da bi rekel, da gre na eno pijačo in bi šrišel čez 10 ur. Bi ga že jaz poklicala čez dve uri, kje je.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.3.2010 23:33:32   
Misek

Pa tud ni to tak pogosto, da ne boste mislile. Mogoče 1x na dva meseca oz. kakor kdaj. Ma res ne vem več kaj naj...

Lepo ti je ena napisala.. klin se s klinom zbija...
Delaj z njim popolnoma enako, kot on s teboj.. z istimi razlagami itn.. on pa naj caka da gresta.... zna biti, da bo hitro pogruntal...

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 23:40:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.3.2010 0:20:18   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Če bo tako zgledal kot moj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Moj je enkrat samkrat storil nekaj podobnega in bil potem še pameten, ko je prišel domov...no, končalo se je tako, da je stal pred vrati in me prosil naj razpakiram kovček. Torej sva živela skupaj, bila pa sva še brez otrok. Da bi ga pa takole čakala pri sebi doma, medtem ko on visi v nekem lokalu, pa mi ne bi padlo na pamet. Pojdi ven, ali pa pojdi spat, brat, buljit TV, karkoli, nikakor pa ga danes ne imej več v svojem planu. Očitno te ima dečko za precej samoumevno, pokaži mu, da nisi.

Danes itak že doma spi...sam, lačen in s pivom v riti, pa še jamra da nočem k njemu. Ma bogi revež no, ko me ni...se grem kar zjokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

pa se je nsla resitev
kratka, se ze veselimo porocila tega dogodka hihi

Bom poročala z veseljem!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Pa tud ni to tak pogosto, da ne boste mislile. Mogoče 1x na dva meseca oz. kakor kdaj. Ma res ne vem več kaj naj...

Lepo ti je ena napisala.. klin se s klinom zbija...
Delaj z njim popolnoma enako, kot on s teboj.. z istimi razlagami itn.. on pa naj caka da gresta.... zna biti, da bo hitro pogruntal...

user posted image

< Sporočilo je popravil Kratka -- 31.3.2010 0:23:09 >

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.3.2010 6:18:20   
*miska.mcc*
ne bom komentirala....

kratka, ti si moja "soul mate"user posted image

samo neki....sem ga na zacetku zatozila tasci. in njen odgovor:
eeeeh....fotr je bil isti. se boš ze navadlauser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2010 7:45:49   
punci
moj ima včasih takšne izpade, recimo 1 na 2 meseca se jim pijačka v petek zvečer razvleče do 1 zjutraj ampak meni dol visi za to odkrito povedano. Sej je on potem celi bogi še 2 dni pa glavobol, pa kislina v želodcu pa itd..... je pa res da ponavadi vedno prej pove če namerava bit dlje zunaj user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.3.2010 7:55:11   
Špacka
Ne, moj nima te grde navade, če že gre na pijačo, mi to v naprej pove, tudi koliko časa ga ne bo....

Neposredna povezava do sporočila: 33
31.3.2010 7:59:26   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Ne, moj nima te grde navade, če že gre na pijačo, mi to v naprej pove, tudi koliko časa ga ne bo....

saj meni tudi pove. samo kaj, ko se ponavadi "zmoti"...user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.3.2010 8:37:52   
tažana
keri lahko za en teden posodim mojega user posted image . moj je obseden s časom in točnostjo.
Ko sva še hodila me je poklical, ko je šel od doma, naj bom čez 7 minut zunaj. Če sem malo dalj časa čakala na dvigalo in ni bilo 7 minut ampak 8 sem jih že slišala user posted image .
Še sedaj ne razume, da je na minute natančno težko pridit kam, če moraš zraven zrihtat 2 otroka in se ti med tem eden ves čas upira user posted image .
Jaz sem se navadila nejgovih "komentarjev", on pa že pričakuje, da bom nekaj minut zamudila- zato vedno reče malo manj user posted image .

Spreminjat človeka je zelo težko- posebaj če je v svoj prav trdno prepričan user posted image .

< Sporočilo je popravil tažana -- 31.3.2010 8:39:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 35
31.3.2010 8:43:04   
anabanana
Matr so vaši vsi perfektni ... no vsi, razen miškin user posted image  in moj seveda user posted image  ... Ja, gre na pijačo s kolegi, tudi zapijejo se včasih in prileze ob kaki čudni uri domov. Me čisto nič ne moti, malček zaropotam če se začne to dogajati prepogosto pa še to bolj reda radi.

Matr čigavi so vsi tisti možje ki visijo po gostilnah, glede na to, da so RR možje vsi perfektni? user posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.3.2010 9:02:06   
x_srečka_x
Ne, ker tako redko hodi na pjačo s kolegi, da me to ne moti.
Ko pa gre kaj delat je pa druga stvar, takrat pa vedno zamuja, kakor da nima ure. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.3.2010 9:02:57   
aleunam
^^ Haha, ta je dobra... user posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.3.2010 9:26:07   
Nenya
Moj ni perfekten, je pa blizu.user posted image Pa tudi tako redko gre kam žingat, da me ne moti preveč. Bi me pa motilo, če se mi ne bi javil, da je kje, če bi se zavleklo. Kolk težko pa je poklicat ali poslat SMS - to je osnovna vljudnost.
N
a tvojem mestu ga ziher ne bi čakala, ne bi mu niti povedala, da sem ga čakala in ko bi me zmačkan vabil k sebi bi rekla, ja pridem čez pol ure pol me pa ne bi bilo spljoh - sem srečala kolegice pa se je zavleklo sori, bejbi!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 39
31.3.2010 9:41:56   
Spark
Ti deci. Moj je enkrat obvisel v neki gostilni na nekem rojstnem dnevu, samo na "eni pijački". Pa še to je šel direkt po šihtu, otroka je doma čuvala babica, jaz pa sem bila popoldne v službi. Ga pokličem enkrat preden sem končala s šihtom mi se ne javi, kličem domov, pa rečejo da ga ni. Grem lepo domov, prevzamem tamalo, ga pokličem in mu rečem, da naj mi sporoči, kje je avto parkiral, da se lahko odpeljem nekam. Norec je prišel domov sam z avtom (malo nalit), pa ga nisem spustila v stanovanje. Sem mu rekla, naj avto parkira pred bajto in naj gre tja kjer je bil cel popoldan. Sva se malo pričkala, pa naju je tašča slišala, in prišla na pomoč svojemu sinčku. No sem ji rekla, da če ima njen sin namen viseti v lokalih, otroka puščati samega,... naj mu kar pripravi eno sobo, saj se bo vrnil k njej.
Po tem dogodku ga je nekaj let vsakič, ko je malo zamudil domov že klicala in spraševala kje je in zakaj ga še ni doma, da naj ga ne serje in naj hitro pride domovuser posted image .
In v naši hiši je bil mir!!!user posted image

Naslednjič ga pusti samega, ne hodi k njemu, in ne pusti mu da pride k tebi. Sama pojdi ven, pa nič mu ne povej. Mogoče mu bo pa kapnilo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.3.2010 9:42:15   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Matr čigavi so vsi tisti možje ki visijo po gostilnah, glede na to, da so RR možje vsi perfektni? user posted image user posted image user posted image

ja tvoj, miškin, pa od tistih, ki niso na RR....user posted image

kaj češ....takle mamo, perfektne može. vsaj v tem pogleduuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.3.2010 9:55:06   
misar
No naj te potolažim, da ni brezupen primerek user posted image user posted image

povem iz izkušnje. Mojemu se je tudi ene parkrat zdelo, da me ni treba poklicat, ko se je nekam nalepiluser posted image . Mene pa doma skrbelo, pa jeza... Ko je pa prišel domov in sem mu omenila pa je rekel, da če ne sme nikamor it, pa da kaj delam iz muhe slona, pa da drugič naj ga JAZ pokličemuser posted image user posted image user posted image user posted image  

pa je nucala ena šolauser posted image ...nekega dne sem mu rekla, da grem za eno urco s kolegico na pijačko (čeprav sem bila s kolegico zmenjena za celovečerno bandanje) in sem priromala domov enkrat sredi noči. meni nič, tebi nič, dobre volje. On pa kuhal mulouser posted image . Zjutraj me pa hoče nekaj napizdit. sem ga samo mirno gledala, počakala da izbruh mine in mu rekla: ''Zdaj vidiš kako sem se jaz počutila?'' s tistim dnem je bilo konec takih izpadov.

jaz mislim, da oni sploh ne razmišljajo. Mojuser posted image , vem, da premore zelo malo empatije, če sam ne izkusi na lastni koži. nekako se ne zna postavit v kožo drugega.
sva imela še kakšno tako situacijo(čist kaj drugega), ampak dokler ni občutil na sebi si ni znal predstavljat.

lep dan, pa čim manj sekirancije.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.3.2010 9:58:21   
*miska.mcc*

pa vam ni nic dolgcas?user posted image

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.3.2010 9:58:58   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Moj ni perfekten, je pa blizu.user posted image Pa tudi tako redko gre kam žingat, da me ne moti preveč. Bi me pa motilo, če se mi ne bi javil, da je kje, če bi se zavleklo. Kolk težko pa je poklicat ali poslat SMS - to je osnovna vljudnost.

Točno tako! To so osnove vljudnosti in olike.

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

N
a tvojem mestu ga ziher ne bi čakala, ne bi mu niti povedala, da sem ga čakala in ko bi me zmačkan vabil k sebi bi rekla, ja pridem čez pol ure pol me pa ne bi bilo spljoh - sem srečala kolegice pa se je zavleklo sori, bejbi!

user posted image tole je tud blo v planu včeraj, ampak se ni izšlo, ker sem izgleda preveč iskrena in sem mu direkt rekla, da me ne bo. Pa kak dolg nos je potem imel user posted image . Velja pa za naslednjič, če bom lahko izpeljala user posted image .

Matr so vaši vsi perfektni ... no vsi, razen miškin  in moj seveda  ... Ja, gre na pijačo s kolegi, tudi zapijejo se včasih in prileze ob kaki čudni uri domov. Me čisto nič ne moti, malček zaropotam če se začne to dogajati prepogosto pa še to bolj reda radi.

Matr čigavi so vsi tisti možje ki visijo po gostilnah, glede na to, da so RR možje vsi perfektni?

Tole sem se jaz na začetku debate nekaj časa spraševala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ne bom komentirala....

kratka, ti si moja "soul mate"

samo neki....sem ga na zacetku zatozila tasci. in njen odgovor:
eeeeh....fotr je bil isti. se boš ze navadla

user posted image user posted image midve sva "soul mate", najina dva pa tud...kaj češ boljšga? user posted image
Glede taščinega komentarja, bi se pa kar strinjala...navadiš ali pa pustiš. Po moje tukaj ni druge, ker
IZVIRNO SPOROČILO: tažana
Spreminjat človeka je zelo težko- posebaj če je v svoj prav trdno prepričan .

Evo podpis!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.3.2010 9:59:22   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

pa vam ni nic dolgcas?user posted image

user posted image

sploh ne....ga biksamo pa na druge načineuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 45
31.3.2010 10:14:46   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz mislim, da oni sploh ne razmišljajo. Mojuser posted image , vem, da premore zelo malo empatije, če sam ne izkusi na lastni koži. nekako se ne zna postavit v kožo drugega.
sva imela še kakšno tako situacijo(čist kaj drugega), ampak dokler ni občutil na sebi si ni znal predstavljat.

lep dan, pa čim manj sekirancije.

Jaz tudi tako mislim, zato pa imamo takle potem user posted image . Bo potrebna ena orng šola....sam kaj, ko mislim, da njemu ne bo nič hudega če me bo čakal, se bo pač zamotil kako drugače in potem moje dejanje ne bo imelo nobenega učinka user posted image . Bomo pa vidli, do sedaj sem nabrala tri taktike in naslednjič eno izkoristim, ni vrag da nekaj od tega ne bo zaleglo user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.3.2010 10:35:20   
picola1
Moj sicer tega ne dela...oz. včasih zamudi za kake pol urce, več ne. Samo midva sva oba tako narejena, da znava kake pol urce drug pri drugemu zamudit (pri drugih niti ne), ker veva, da imava toleranco in da naju to ne moti. Če pa je več, kar se zgodi zelo redkokdaj (pa še to včasih pride do nesporazuma in ne do zanalašč zamujanja), se pa pokličeva pa vprašava, kje se hodi, kdaj se pride itd. In potem plani za naprej.
Mogoče bi me bolj motilo, če bi se to dogajalo pogosto ali pa za več ur oz. kar celo noč...
Sam ne štekam...a se vmes nič ne slišite s svojimi pa jih vprašate, kje so? Sploh tiste, pri katerih se to res ne dogaja pogosto.ne štekam, da jih kar čakate pa čakate...vmes pa nimate pojma, kdaj se dogaja in kaki so plani pri njih. Kratka, praviš, da se to dogaja enkrat na dva mreseca. A enkrat na dva meseca gre na pijačo in takrat vedno zabluzi al enkrat na dva meseca zabluzi pa drugače redno hodi na pijače?
Drugače pa, če te to ful moti, tako kot so ti svetovale nekatere: Če vidiš, da pol ure zamuja, se zrihtaj in pojdi ven sama. In poskrbi, da se srečata. Ali pa delaj doma nekaj drugega, kar te veseli in sei maš fajn. In jaz osebno bi mu en večer rekla, da grem ven na pijačo za eno urco, za kasneje, ko pirdem nazaj, bi mu pa obljubila, da greva nekam ali pa da bova počela nekaj, kar je njemu ZELO fajn. In potem bi itak zamudila oz. me sploh ne bi bilo. In bi mu to naslednji dan tudi povedala-zakaj sem tako naredila-ker želim, da vidi, kako se počutim jaz. Ker pogovor ne pomaga.
Še ena bolj soft varianta, ki bi pri mojemu sigurno palila- vsakič, ko bi šel ven na pijačio in bi bila za kasneje kaj zmenjena, bi mu rekla, da nimam nič proti, če gre na pijačo, ampak naj prosim ne zamudi, ker imava potem v planu to in to. In da naj si naštima prosim uro (in to pred mano), da ga bo opozorila, da 'mora' domov. Ali pa naj se raje kar takoj odloči, da preloživa zadevo in greva drugič tja, ker je škoda mojega časa in živcev, da ga čakam v nedogled. Eni se pač kar zasedijo in pozabijo na uro...Pa drugač niso slabi ljudje, niti možje al pa očetje...so pač bolj na izi in sploh ne pomislijo, da so drugi drugače naravnani in da jih zamujanje resnično moti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.3.2010 10:40:07   
picola1

aja, se bo pa verjetno to zgodilo danes, ker sem ga pohvalilauser posted image user posted image user posted image

Čist off topic...Opazila sem, da to ful velikokrat napišeš. A imaš ti res v glavi ta predsodek, da 'ko se hvali, taj se kvari' al kako? Kako pa potem laufajo pohvale iz tvojih ust v resničnem življenju? A tut velikokrat na to pomisliš pa potem raje ne pohvališ?

Sam tko me firbec matra, ker to večkrat napišeš...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.3.2010 10:47:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

aja, se bo pa verjetno to zgodilo danes, ker sem ga pohvalilauser posted image user posted image user posted image

Čist off topic...Opazila sem, da to ful velikokrat napišeš. A imaš ti res v glavi ta predsodek, da 'ko se hvali, taj se kvari' al kako? Kako pa potem laufajo pohvale iz tvojih ust v resničnem življenju? A tut velikokrat na to pomisliš pa potem raje ne pohvališ?

če pa to tako zelo držiuser posted image

res. ali pa jaz samo takrat, ko se kaj takega zgodi, to opazimuser posted image

pohvale v real life?
ko je kaj za pohvaliti, pohvalim.  ne glede na murfijauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.3.2010 10:48:15   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

aja, pa včeraj ni vojzniluser posted image user posted image user posted image  pa saj res v bistvu nikoli ne....

...vox populi...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!