picola1
|
Moj sicer tega ne dela...oz. včasih zamudi za kake pol urce, več ne. Samo midva sva oba tako narejena, da znava kake pol urce drug pri drugemu zamudit (pri drugih niti ne), ker veva, da imava toleranco in da naju to ne moti. Če pa je več, kar se zgodi zelo redkokdaj (pa še to včasih pride do nesporazuma in ne do zanalašč zamujanja), se pa pokličeva pa vprašava, kje se hodi, kdaj se pride itd. In potem plani za naprej. Mogoče bi me bolj motilo, če bi se to dogajalo pogosto ali pa za več ur oz. kar celo noč... Sam ne štekam...a se vmes nič ne slišite s svojimi pa jih vprašate, kje so? Sploh tiste, pri katerih se to res ne dogaja pogosto.ne štekam, da jih kar čakate pa čakate...vmes pa nimate pojma, kdaj se dogaja in kaki so plani pri njih. Kratka, praviš, da se to dogaja enkrat na dva mreseca. A enkrat na dva meseca gre na pijačo in takrat vedno zabluzi al enkrat na dva meseca zabluzi pa drugače redno hodi na pijače? Drugače pa, če te to ful moti, tako kot so ti svetovale nekatere: Če vidiš, da pol ure zamuja, se zrihtaj in pojdi ven sama. In poskrbi, da se srečata. Ali pa delaj doma nekaj drugega, kar te veseli in sei maš fajn. In jaz osebno bi mu en večer rekla, da grem ven na pijačo za eno urco, za kasneje, ko pirdem nazaj, bi mu pa obljubila, da greva nekam ali pa da bova počela nekaj, kar je njemu ZELO fajn. In potem bi itak zamudila oz. me sploh ne bi bilo. In bi mu to naslednji dan tudi povedala-zakaj sem tako naredila-ker želim, da vidi, kako se počutim jaz. Ker pogovor ne pomaga. Še ena bolj soft varianta, ki bi pri mojemu sigurno palila- vsakič, ko bi šel ven na pijačio in bi bila za kasneje kaj zmenjena, bi mu rekla, da nimam nič proti, če gre na pijačo, ampak naj prosim ne zamudi, ker imava potem v planu to in to. In da naj si naštima prosim uro (in to pred mano), da ga bo opozorila, da 'mora' domov. Ali pa naj se raje kar takoj odloči, da preloživa zadevo in greva drugič tja, ker je škoda mojega časa in živcev, da ga čakam v nedogled. Eni se pač kar zasedijo in pozabijo na uro...Pa drugač niso slabi ljudje, niti možje al pa očetje...so pač bolj na izi in sploh ne pomislijo, da so drugi drugače naravnani in da jih zamujanje resnično moti.
|