Abbey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka So na ENI pijači celo popoldne in še podaljšajo v noč ali je samo moj eden izmed tistih nekaj %? Mene bo razneslo od jeze! Pa skušam bit mirna, ampak ne morem. To traja že od vsega začetka zveze. Pa ne me narobe razumet...nič nimam proti, če gre na pijače, če žura itd. Imam pa proti, če reče da pride čez eno uro, ker gre samo na eno pijačko, potem ga pa ni in ni...jaz pa budala ga čakam doma, ker sva se zmenila, da bova skupaj nekaj počela. On pa ni niti toliko, da pokliče in reče, da se bo zavleklo. Seveda ne, ker pa gospod pričakuje, da bom potem vedno skočla ko bo on končal s popivanjem. Pa ni res. Ne skočim, ampak sem jezna in mu težim in mu skušam razložit zakaj me to jezi in žali. On pa se brani s češ, "sej vsake tolk pa lahk grem na pijačo" in ne vidi, v čem je problem. Hja, nikakor mu ne morem dopovedat, da če je z nekom zmenjen, potem je lahko toliko uvideven, da se drži zmenjene ure ali pa pokliče in reče, da bo zamudil oz. ga sploh ne bo. Pa sej ne vem, a sem mogoče preveč zahtevna? Menim, da mi s takim obnašanjem kaže nespoštovanje do mene in mojega časa. Se morda motim? In, kako ve reagirate oz. bi reagirale na takšne situacije? Naj še povem to, da še ne živiva skupaj, ampak sva bolj tako "danes pri teb, jutri pri men". In sem ga že ničkolikokrat oblečena, zrihtana čakala, da pride in da greva tja kamor sva se pač zmenila. In seveda, gospoda ni bilo nisem brala naprej drugih odgovorov, ker je to kar si napisala totalno ENAK primer, kot sem ga imela jaz pred leti z bivšim. Večkrat sem ga čakala, tudi pri njemu, ker ko sem prišla do njega je vmes še s kolegi na pir skočil....skratka tudi po večih letih se ni spremenil, jaz sem si pa želela odgovornega moža, z smislom za družino in od takrat naprej sovražim pijačke, pivce, gostilne, samo da mi jih kdo omeni se začnem kar potiti, tako me spomne vse na čas, ko sem čakala mojega bivšega. Torej, s težkim srcem sem takrat vezo prekinila, bilo mi je ful hudo in težko, ampak seveda čas celi rane in zdaj imam človeka s katerim imava otročke (če bi bila še z bivšim, bi on še vedno hodil po gostilnah, zdaj ima on novo, ki ga tudi čaka v nedogled...), ki je ves čas doma, z družino in na katerega se lahko zanesem. Z novim sem že 8 let bivši pa stanuje blizu, zato ga še vedno videvam po lokalčkih in njegova nova nori, ker se noče spremeniti. Pa je bilo pri meni isto, skočim samo na pijačko, ki se je zavlekla včasih na uro, drugič na več ur....no in mene je to počasi ubijalo, do te mere, da sem si rekla, ali zadevo končam ali pa znorim. In ker sem se imela rada, sem šla stran. No ostalo sem pustila za seboj in zdaj sem resnično srečna.
|