|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: se vaši moški pogosto zalepijo na stol?
1.4.2010 14:53:55   
baguSka
moj pa taxi poklice in je mir..

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
1.4.2010 14:55:51   
*miska.mcc*
moj ma to sreco, da je štab 100m od bajteuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 14:56:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 78
1.4.2010 14:59:10   
baguSka
KL - kakor za koga... user posted image ampak miska, ce ima stab 100m stran ga moras vseeno ti iskat??user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 79
1.4.2010 15:10:36   
Kratka
V našem majhnem mestecu pa res ni problem zaradi vožnje user posted image . Gre peš, ga kdo pripelje...sam pa ne vozi,ker imava samo en avto, pa še od tega so ključi ponavadi bolj v mojih rokah.

Moi, sej veš, morem se tud malo postavit zanj, ker tak hudo pa spet ni vse skup. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
1.4.2010 15:13:56   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

moj ma to sreco, da je štab 100m od bajteuser posted image
Samo to je žalostno, a ni?user posted image

zakaj pa zalostno?

ne baguska...od tam pride peš!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 81
1.4.2010 15:17:40   
baguSka
ufff.. sm se ze ustrasla da je taka kriza, da tud teh 100m ne zmore... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 82
1.4.2010 21:37:11   
poli*
Ma če bi se moj prevč limal po gostilnah in ponočeval,bi midva kar hitro zaključila tole pravljico. So v življenju nekatere stvari, preko katerih ne grem... da se bo po nekajkrat na teden vlačil po gostilnah... pri meni sigurno ne!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
2.4.2010 9:00:29   
pridna_janja
Moj sosed laže zeni da je na pijačo s kolegi že skoraj 3 leta on pa ima ljubico k mal bo tudi rodila 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
2.4.2010 12:59:24   
ronja
Ne, to se ne dogaja. Če se kaj zavleče, sporoči. se je že kdaj zgodilo, da se jim je teren zavlekel, pa mu je mobi crknil (ali ga je pozabil v avtu ali kaj podobnega) in ni sporočil, ampak to je ipak služba, kjer nima kaj dosti za govorit, kdaj bo konec... Na pijači s kolegi pa res še ne. (se je pa meni, da se me zaklepetalauser posted image , ali pa tolažila prijateljico - enkrat me je šel iskat in si zlomil roko na biciklu - mam še zdaj slabo vest, čeprav takrat še ni bilo mobijev (oz. jih midva nisva mela), da bi mu sporočila...
Še če gre recimo do staršev zvečer, pa najde tam kak basket na tv (mi je nimamo), mi sporoči, da bo pogledal tekmo do konca, da naj ga ne čakamuser posted image . Kar je res pozorno, sploh ker itak nisva nič zmenjena, saj ne veš, koliko časa boš klepetal pri starših (no, vsaj jaz nikoli ne vemuser posted image ), samo noče da bi me skrbelo.

Hm, vsekakor ga naslednjič ne čakaj. Počakaj 15 min, pol ure, potem pa pojdi po svoje. Ko te nekajkrat ne bo doma, ko te ne bo dobil takrat, ko bi te želel, bo začel malo bolj gledat na to, kaj počne. Sama nisem nikoli čakala fantov, zato me tudi nihče ni pustil čakat - ker so vsi vedeli, da jih ne bom;)
Sama sem pa včasih bila obupna, se že dolgo trudim in se nekak izboljšujem, samo še vedno mi je hudičevo težko bit točna... Vedno je še en milijon stvari, ki jih moram naredit in to je vedno strašno težko v danem času...

Zdaj pa si zaupava in vem, da če ga ni takrat, ko sva zmenjena, potem ima hudičevo dober razlog, tako da se nikoli ne jezim, ker nimam nikoli razloga...

Skratka, ne čakaj ga!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
9.4.2010 7:57:38   
Abbey

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

So na ENI pijači celo popoldne in še podaljšajo v noč ali je samo moj eden izmed tistih nekaj %?

Mene bo razneslo od jeze! Pa skušam bit mirna, ampak ne morem. To traja že od vsega začetka zveze. Pa ne me narobe razumet...nič nimam proti, če gre na pijače, če žura itd. Imam pa proti, če reče da pride čez eno uro, ker gre samo na eno pijačko, potem ga pa ni in ni...jaz pa budala ga čakam doma, ker sva se zmenila, da bova skupaj nekaj počela. On pa ni niti toliko, da pokliče in reče, da se bo zavleklo. Seveda ne, ker pa gospod pričakuje, da bom potem vedno skočla ko bo on končal s popivanjem.  Pa ni res. Ne skočim, ampak sem jezna in mu težim in mu skušam razložit zakaj me to jezi in žali. On pa se brani s češ, "sej vsake tolk pa lahk grem na pijačo" in ne vidi, v čem je problem.user posted image Hja, nikakor mu ne morem dopovedat, da če je z nekom zmenjen, potem je lahko toliko uvideven, da se drži zmenjene ure ali pa pokliče in reče, da bo zamudil oz. ga sploh ne bo. Pa sej ne vem, a sem mogoče preveč zahtevna?  Menim, da mi s takim obnašanjem kaže nespoštovanje do mene in mojega časa.  Se morda motim?
In, kako ve reagirate oz. bi reagirale na takšne situacije?
Naj še povem to, da še ne živiva skupaj, ampak sva bolj tako "danes pri teb, jutri pri men". In sem ga že ničkolikokrat oblečena, zrihtana čakala, da pride in da greva tja kamor sva se pač zmenila. In seveda, gospoda ni bilo user posted image user posted image

nisem brala naprej drugih odgovorov, ker je to kar si napisala totalno ENAK primer, kot sem ga imela jaz pred leti z bivšim. Večkrat sem ga čakala, tudi pri njemu, ker ko sem prišla do njega je vmes še s kolegi na pir skočil....skratka tudi po večih letih se ni spremenil, jaz sem si pa želela odgovornega moža, z smislom za družino in od takrat naprej sovražim pijačke, pivce, gostilne, samo da mi jih kdo omeni se začnem kar potiti, tako me spomne vse na čas, ko sem čakala mojega bivšega.

Torej, s težkim srcem sem takrat vezo prekinila, bilo mi je ful hudo in težko, ampak seveda čas celi rane in zdaj imam človeka s katerim imava otročke (če bi bila še z bivšim, bi on še vedno hodil po gostilnah, zdaj ima on novo, ki ga tudi čaka v nedogled...), ki je ves čas doma, z družino in na katerega se lahko zanesem.

Z novim sem že 8 let bivši pa stanuje blizu, zato ga še vedno videvam po lokalčkih in njegova nova nori, ker se noče spremeniti. Pa je bilo pri meni isto, skočim samo na pijačko, ki se je zavlekla včasih na uro, drugič na več ur....no in mene je to počasi ubijalo, do te mere, da sem si rekla, ali zadevo končam ali pa znorim. In ker sem se imela rada, sem šla stran. No ostalo sem pustila za seboj in zdaj sem resnično srečna.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
9.4.2010 8:00:55   
Abbey

IZVIRNO SPOROČILO: mika

moj je meni na začetku zveze naredil en krat nekaj podobnega. Bila sva dogovorjena, da greva ven. Se ravno stuširam in me pokliče, da gre s kolegi in da naj ''fajn spim''user posted image user posted image user posted image user posted image .
JAZ NAJ FAJN SPIIIIIIM?????? Sem šla s kolegico ven in sva se srečala. Ga je stisnilo, ker mu nisem povedala, da grem ven. Naslednji dan sva imela POGOVOR in se ni več ponovilo. Skupaj sva 13let.

Sedaj pa bi ga morala tiščat skozi vrata,  da gre na pijačo s kolegi. Od kar imava hčerko je pravi zapečkaruser posted image

dobro si mu naredila, ful ti dam prav. Jaz sem pa preveč popuščala in se je zadeva ves čas ponavljala. Mi je žal za nazaj, da nisem bila bolj oštra in že v začetku zadevo prekinila, ampak sem nasedala obljubam,da bo bolje, da je samo pijačka, da se pač začveka s frendi...ja jaa

MALO MORGEN!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
9.4.2010 10:41:36   
poli*
Abbey- da bi še več punc imelo toliko pameti kot ti in bi šle stran, ker to se nikoli ne konča.
Zelo lepo si napisala v prvem postu.user posted image

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 88
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!