Kratka
|
So na ENI pijači celo popoldne in še podaljšajo v noč ali je samo moj eden izmed tistih nekaj %? Mene bo razneslo od jeze! Pa skušam bit mirna, ampak ne morem. To traja že od vsega začetka zveze. Pa ne me narobe razumet...nič nimam proti, če gre na pijače, če žura itd. Imam pa proti, če reče da pride čez eno uro, ker gre samo na eno pijačko, potem ga pa ni in ni...jaz pa budala ga čakam doma, ker sva se zmenila, da bova skupaj nekaj počela. On pa ni niti toliko, da pokliče in reče, da se bo zavleklo. Seveda ne, ker pa gospod pričakuje, da bom potem vedno skočla ko bo on končal s popivanjem. Pa ni res. Ne skočim, ampak sem jezna in mu težim in mu skušam razložit zakaj me to jezi in žali. On pa se brani s češ, "sej vsake tolk pa lahk grem na pijačo" in ne vidi, v čem je problem. Hja, nikakor mu ne morem dopovedat, da če je z nekom zmenjen, potem je lahko toliko uvideven, da se drži zmenjene ure ali pa pokliče in reče, da bo zamudil oz. ga sploh ne bo. Pa sej ne vem, a sem mogoče preveč zahtevna? Menim, da mi s takim obnašanjem kaže nespoštovanje do mene in mojega časa. Se morda motim? In, kako ve reagirate oz. bi reagirale na takšne situacije? Naj še povem to, da še ne živiva skupaj, ampak sva bolj tako "danes pri teb, jutri pri men". In sem ga že ničkolikokrat oblečena, zrihtana čakala, da pride in da greva tja kamor sva se pač zmenila. In seveda, gospoda ni bilo
|