|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
11.7.2005 11:58:48   
LONA13
Cipresa ti dons povem kaj je to otrdevanje, ker grem čez dobro uro na ctg.
Jest se sploh nč več ne obremenjujem s trdim trbuhom ker dokler bom lahko normalno hodila bom,če pa ne morem več grem pa počivat. Čeprav zdle k pa sedim sm pa še zmeri trda! Bomo videli, je rekel slepi!

Se mi zdi kot da moj dan ne bo nikoli prišel... smrk smrk.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJKE
11.7.2005 12:06:50   
CIPRESA
Kaj je že tisto kar moraš delat da greš rodit, ene veste 1000 in eno stvar za to da se gre rodit.

Jaz sicer še ne delam panike ker imam še več kot 14 dni pred rokom, ampak če bom pa tam ene 14 dni po roku se bom pa tud poslužila ene od teh stvari.
Za enkrat pa če katera ve kaj bi to bilo za naše julije ki so že čez rok ali pa 2-3 dni pred da jih hitro spravimo v porodnišnico po svoje :duda:.

Vedno so se mi zdele boge tiste ki so ble čez rok, že tako čakaš 9 mesecev pol pa še naprej???? A se spomnite mal nazaj na Amoss, ta je bla tud kruta.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJKE
11.7.2005 12:22:27   
LONA13
Cipresa, jest prakticiram marsikaj pa nič ne zaleže.
Po stopnicah grem miljonkrat, hodm na sprehode, pospravljam, likam, perem, počivam čez dan samo cca. pol urce. Se vozm z avtom - mamo ful luknje na dvorišču, pa nič ne pomaga. Dons sva s kolegico razmišljale, da mogoče je pa mojmu:duda: to všeč.

Kaj pa če bi en dan probala cel dan ležat, pa bi mu blo dolgčas pa bi se odloču ven pridt!:bravo::)-:)-:)-

Se mi zdi da mi tale nosečnost že mal na psiho tolče!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJKE
11.7.2005 14:46:31   
Emanuelle
Jaz sem še kar tle in verjetno pred PDP ne bomo šli nikamor. :((
Kot je Smrka napisala je čep tam kjer mora biti, voda tudi, razen tega da kr fajn "otrdevam" pa da me špika se nič ne dogaja. Pa še mali/mala je živahen za dva!!!!
Jutri imam spet pregled, pri enem drugem G, ker je moj na dopustu pa bomo videli, če bo ta stric kaj bolj zgovoren oz. bo povedal kaj novega npr.: Ja gospa, kar moža pokličite naj Vam pripelje osebne stvari, vi pa kar v porodnišnico!
:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:
LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?