|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
11.7.2005 6:32:09   
CIPRESA
Ja zgodna kot vedno. Včerajšnje otrdevanje je blo noro, pol sem se pa vlegla in je počasi počasi prenehalo. Tko da nisem panike zaganjala. Bomo videli kaj bo danes.
Pravljica ti pa upam da si že včeraj šla, ker maš to že cel teden.

:duda: je pa tako tako ne premika se ravno zelo veliko. Sem pa rekla da jaz ne mislim štet teh gibov, še pušenjak je rekel da moraš otroka čutit skos po malo, ne samo zjutraj naštet 10 gibov pol pa konc za tisti dan. Tko da bom danes spremljala gibe pa bomo videl.

Ja mal sem zakomplicirala sam najbolj me jezi ker ne vem kako občutiš kako stvar, polno stvari je ki lahko pomenijo popadek pa nevemkajše, pa moja G je rekla da če otroka ne čutim obvezno na UZ pridet da pogleda če ima :duda: dovolj plodovnice, ker lahko odteka po kapljicah pa sploh ne veš da ti. No pol pa bod miren???

Pa še nekaj a še katera še vedno nosi te male hugujenske vložke??? Jaz jih skos nosim, ker se mi pač zdi bolj higijensko, sam me je pa mal strah da ne bom čutla ko mi bo kaj začelo odtekati, ker to upija vase vodo.

Ja zdej grem na eno :kava: pol se pa še pišemo, itak bo spet cel dan slabo vreme pa moj :love: dela cel dan pa bo CIPRESA visela cel dan na RR-u.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
11.7.2005 6:45:29   
dory
Gibe se mora stet cez cel dan! Pa bodi pazljiva na otrdevanje...sicer je pa ze cajt,da gres spoznat svojga detka ane :)

drzim pesti,da bo d-day cimprej!

pobozej busija,dokler se je :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
11.7.2005 6:49:46   
Nejči
Pozdravljena Cipresa!

Ker bolj malo pišem se me verjetno ne boš spomnila, pa vendar vas ves čas rednoo berem.
Tudi mene, rok imam 22.7. tarejo takšne skrbi kot tebe. Naš otročiček en dan miga za dva, potem pa povsem malo, tako da sem včasih čisto prestrašena. Pa na čase me boli križ, otrdeva trebuh, ščipa v spodnjem predelu in potem se že spprašujem ali bo ali ne bo. No, kot izgleda zaenkrat ne bo še nič in bomo še čakali.

Pa uživaj ob :kava:.

Nejči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
11.7.2005 6:53:52   
CIPRESA
Ja teja hvala ko bi se vsaj izpolnile tvoje besede.

Zate Nejči pa res nevem, si se bilj malo javljala, pa saj je vseeno vse smo na istem imamo še par dni do PDP.
Tudi pri nas se je ustavilo zaenkrat nič ne boli nil ne špika pa nič ne otrduje.
Ponavadi se mi pa to pojavlja zvečer??? Al pa popoldne bolj.

:kava: sem pa že spila, to je tudi ena izmed stvari ki sem jo pila 3X na dan sedaj pa samo 1X. Bomo pol nadoknadili.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
11.7.2005 7:04:21   
pravljica
a cipresa ti pol nikamor nisi šla? pri meni je pa blo potem še parkrat ponoči (kar v sanjah sem gledala na uro, tak da ne vem kako pogosto je sploh blo)...no do 4ih je pa postalo redno na 10 minut in je trajalo tako nekje do zdaj, ko je blo že 2x na 7 minut...upam da se ne bo zdaj kaj zalomilo, beri- se ustavilo :zmeden:
:love: je peljal malečko k babici, jaz se moram pa pripravit in lepo počakat na 5 minut, prej ne grem nikamor...menda ja ne bo tako ostalo predolgo :zmeden2: sem že čist pripravljena na 9nebesa

lepo se imejte in upam, da vam naslednjič že kaj lepšega napišem :) papa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
11.7.2005 7:08:46   
Nejči
Pravljica, zdaj pa verjetno tudi pri tebi že gre za res. Pa saj je že čas, ne. Držimo pesti zate, pa hitro zrihtaj in se javi. Mi bomo verjetno še doma, ko se boš vrnila s svojim srčkom, tako da nam bo kaka vestička dobrodošla.

Ta :angel: pa naj te ves čas spremlja in prinese oblilo sreče.

Nejči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
11.7.2005 7:23:52   
CIPRESA
Ne pravljica sem se pol zvečer ulegla pa je blo še nekajkrat tistega otrdevanja pol je pa minilo in danes se nič ne dogaja.

Jaz mislim da se mi bo tole dogajalo kar tja do konca julija da bom še celo malo čez rok. Kar prime pa zagrabi pol pa neha.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
11.7.2005 7:41:28   
Rabarbara
Dobro jutro,

jaz pa celo noč nisem spala, od 23h zvečer me je zvijalo v spodnjem delu trebuha, ampak brez prestanka, tako da sploh nisem vedela kaj je to... otročka sem pa skoz čutila, še bolj kot čez dan. Potem sem šla pa na wc prav redko, pa zdele zjutraj še enkrat. Čisto nič mi ni jasno, tudi zdajle še čutim nepretrgano topo bolečino. Danes imam pregled popoldne, a naj počakam do takrat?

Rabarbara

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
11.7.2005 7:45:04   
CIPRESA
Kaj vem Rabarbara, jaz mislim da če te res zlooo zvija rajš pejt prej. Kaj veš kaj je to???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
11.7.2005 7:49:53   
Rabarbara
Po eni strani bi se šla kar v porodnišnico pokazat, sam ne bi rada, da me tam naderejo, da sem prišla čisto prekmalu...
mogoče imam pa samo prebavne motnje... čeprav nisem nič takega jedla... kot ponavadi.
Bom še malo počakala, pa bomo videli...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
11.7.2005 8:19:32   
smrka
juhuuuu še zmeraj v enem kosu, pa odštevam .. še 7 dni....do PDP:)Nč neboli še, nč ne pritiska, noben čep se še ni odlušču, voda je še tam kjer mora bit.. skratka nobenega signala še... hrr.. :kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
11.7.2005 8:25:40   
Anhelo2

Dobro jutro tudi od mene!
Danes mi je uspelo spati malo dlje po nočnih mukah , da sem sploh kaj spala, no tam nekje ob treh sem zaspala prej pa levi bok pa au, au, au pa desni bok,......

V glavnem Cipresa meni tudi že dva dni in dve noči trebuh non stop otrdeva, konstantno ne vem če na minute ali kaj ampak pač konstantno otrdeva in res ne vem kaj naj storim.
Sicer bebija lepo čutim a vseeno ne vem kaj naj, mislim, da to ravno ni normalno.

No sem se odločila, da še danes počakam in spremljam dogajanje, jutri pa bo raje odšla v por. malo vprašat za mnenje.

Ste vidle imamo še eno julijsko mamico, nas kar presenečajo po vrsti.

Pravljica če še nisi šla pa kar pot po noge po tvoj zaklad in vso srečo. Mogoče pa se kaj srečava v porodnišnici kajti tudi jaz imam do roka samo še 4 DNI.

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
11.7.2005 9:01:47   
Antigona
Jutro julijke!

Jaz sem ravnokar pojedla zajtrk, pijem :kava:, in berem kaj se dogaja.
No včeraj sem imela r.d., pa nisem rodila, kakor sem se na začetku hecala. Namreč da bom dobila :duda: za r.d. Sem bla pa v kitajcu in sem se takoooooooooo napapala. Danes se pa skor na vago nisem upala stopit.

Ja Cipresa, jaz vedno in že skoz uporabljam higijenske vložke. Če jih ne bi, bi si morala menjati spodnje hlače 5x na dan. Imam namreč zelo močen izcedek že od prej in brez tega sploh ne zdržim... Sem ravno danes razmišljala, da bi bilo najbolje da mii orngi odteče voda, pa bom takoj vedla da morm v porodnišnico. Pa ne bo treba nič na uro gledat :)-:)-:)-

Sicer bo pa očitno treba še mal počakat. Do roka še cca. 3 tedne... Upam da bo kej prej...

Lp
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
11.7.2005 9:27:00   
LONA13
Dobro jutro Julije,

sm tko dobr spala :zaspan:, je tko lepo dižek padal. Sem že :kava:spila, zdejle grem pa še križanko rešt.

Moj trebuh je trd ko kamen že par dni - posebej če se premikam, ko se pa uležem in mal počijem pa takoj mehek rata. Pomoje se sam mišice mal prpravljajo. Boli me pa nič ne! Mam ctg dons pa pretoke mi bo zmerla, da vidimo če je vse ok.
A ko ti pretoke meri, ti tud bebiko vidš, ga že tko pogrešam, ga bi rada vidla - če ne zunaj pa vsaj na uz.

Cipresa jest tud skoz vložke nosm, če ne bi mogla vsake pol ure gate menjat.:ups::)-

Upam da je šla Pravljica rodit - želim jim da bo čimprej pestvala svojga :duda:!

Se pišemo!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
11.7.2005 9:30:19   
smrka
jest se tud pridruzujem menjalkam vlozkov... sem mislila da jih nebom rabila celo nosecnost.. pa jih moram :(

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
11.7.2005 9:53:05   
pravljica
ne, pravljica je še zmeri tuki :( sej ne vem kaj naj...skoz - od 4ih že! - na 10 minut (minuta gor al dol), pa že pošteno boli in dol tišči...kaj naj pa zdaj?! tega sem se skoz bala - da ne bom vedla kdaj it :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
11.7.2005 10:01:54   
Anhelo2

Pravljica, glede na to, da imaš že od 4 ih redne popadke, se lahko po moje brez skrbi odpraviš proti porodnišnici.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
11.7.2005 10:05:23   
LONA13
pravljica jest bi tud že šla - sej več kot domov poslat te ne morjo. Jest sm mela v soboto na 7 min, pa k sm v porodnišnco pršla se je vse skupi nehal!

Sporoči kako se boš odločila!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
11.7.2005 10:37:42   
malika
Zgleda da bo res sprememba vremena naredila svoje, ko vse nekaj pika in otrdeva in tišči.
pri nas je bila tudi luda noč, da sem bila že skoraj 100%, da bo pa danes ta veseli dan, ampak zdaj pa nič več.
Pa tudi jezna sem, da je vse prenehalo, ker zdaj šibam na CTG in spet bo kot ponavadi vse BP, ko mu bom pa omenila današnjo noč, pa mi bo kot ponavadi rekel, da se mi je samo zdelo in da je vse OK(in na tako sem skoraj rodila v 30 tednu!!!)

Eh, držite se; Pravljica držim pesti zate, da je danes tvoj oz. vajin dan; ostale pa tudi, naj se nam naši princi in princeske končno prikažejo.:love:
Kaj pa Emanuele? Nekam dolgo je že ni, pa Dari. ve katera kaj je z njima?

Šibam,Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
11.7.2005 11:00:44   
Pia73
:rozica: Pozdravljene!:rozica:

Jaz sem danes še kar v redu spala. Pač stanju primerno,... Sicer pa mi trebuh nič ne otrdeva, nobenih popadkov, nobenega čepa,... :duda: živahen kot le kaj,.... Skratka kot sem vam že večkrat povedala, moj :duda: bo prišel med zadnjimi julijskimi,...

Mene samo jezijo strije,.... :((:((:((

pravljica upam, da danes spoznaš vašega :duda: Jaz bi verjetno tudi šla v porodnišnico na tvojem mestu! Drži se! :rozica:

Antigona, vse najboljše za rojstni dan! :rozica::rozica::rozica:

Cipresa, vložki so tudi moji stalni spremljevalci. Po mojem sem jih med nosečnostjo porabila veliko več, kot če ne bi bila noseča, potem pa nas čaka še cca 6 tednov čišče,.... Komaj čakam, da bom lahko enkrat brez!

Vreme je pa fajn, vsaj meni. No, če sem čisto iskrena me do 25 stopinj ne moti, pa še fajn je, da sva lahko s sinom zunaj a bolje kot tista peklenska vročina nad 30 stopin je pa že! :)

Je pa fajn tistim, ko boste zdaj rodile. Sedaj je vreme super za rodit, ko bo pa treba ven iti bo pa sonce in toplo,....

Imejte se! :rozica::rozica::rozica:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 3/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
11.7.2005 11:05:34   
Antigona
Hvala Pia...
Danes sem pridna, sem ravnokar prišla iz trgovine...
Pridejo namreč moji na obisk za moj r.d. in bom spekla pijano nevesto, pa še kej za prigriznit bom prištimala in mam še fulllllllll dela...
Pa tako mi je vroče....

Pravljica ti pa :kuza: v porodnišnico in naj čimprej spoznaj svojega :duda:... Držim pesti, da še danes "ven pade".

Lp,
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
11.7.2005 11:18:01   
LONA13
Antigona vse najboljše!:darilo::torta::rozica:

Lana se dons tud še ni nič oglasila, zgleda da je pravljica šla po svojo :duda:! Me zanima kdaj bo moj dan prišel? Kdo bi vedel.

Sem ravno pršla s sprehoda, pa je bil moj buško čist trd, zdej pa sedim pa ni več trd!

Grem mal polikat!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE
11.7.2005 11:29:51   
CIPRESA
No Lona tko je z mano, ko hodim me dooll tišči pa trd trebuh, ko se pa malo usedem al pa vležem pa konec. Saj nevem al naj bom vesela in ležim al naj hodim pa bo kar bo???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE
11.7.2005 11:30:29   
CIPRESA
Antigona tebi pa eno :torta: pa veliko :darilo: in še eno najlepše :duda: čim prej.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJKE
11.7.2005 11:38:22   
Talči
Pozdravljene,
verjele ali ne, danes sem spala do 10.30! :ups: Sem mislila, da narobe vidim, ko sem pogledala na uro...pa je bilo tak fajn, ker dežuje, pa sveži zrak je, roleto sem imela dol in je bila tema...

Potem pa sem stopila na vago in me je skoraj kap! :(( Imam +17kg, česar pa res nisem pričakovala. Sem upala, da se bo ustavilo na +15, pa nič.

Vložki so tudi moj stalni spremljevalec. Včasih ga zamenjam 2x na dan, ker imam tako močan izcedek. Predvsem zadnji teden. Jutri se bom malo posvetovala z mojim G, kaj narediti. Najbrž bom spet dobila Canesten ali kaj?:zmeden:

Ja, sredi julija smo in vse po vrsti se počasi poslavljate. Jaz imam rok 30.07. in bom verjetno avgustovka, čeprav si takooooo zeloooo želim, da bi :duda: prišel kaj prej. Pripravljeno imamo vse, tako da je lahko kar takoj...

Čez vikend je bil :duda::modri: čudno miren, danes pa že veselo razgraja in tišči pod rebra. Upam, da se bo kaj bolj dol pomaknil in si zaželel ven!!! Bi bila zelo vesela...

Zdaj pa si grem pripravit še eno :kava:, mi je tako zadišala...

LP
Talči

Pa noge zatekajo. Desna bolj kot leva. Zanimivo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?