Pia73 -> JULIJKE (11.7.2005 11:00:44)
|
:rozica: Pozdravljene!:rozica: Jaz sem danes še kar v redu spala. Pač stanju primerno,... Sicer pa mi trebuh nič ne otrdeva, nobenih popadkov, nobenega čepa,... :duda: živahen kot le kaj,.... Skratka kot sem vam že večkrat povedala, moj :duda: bo prišel med zadnjimi julijskimi,... Mene samo jezijo strije,.... :((:((:(( pravljica upam, da danes spoznaš vašega :duda: Jaz bi verjetno tudi šla v porodnišnico na tvojem mestu! Drži se! :rozica: Antigona, vse najboljše za rojstni dan! :rozica::rozica::rozica: Cipresa, vložki so tudi moji stalni spremljevalci. Po mojem sem jih med nosečnostjo porabila veliko več, kot če ne bi bila noseča, potem pa nas čaka še cca 6 tednov čišče,.... Komaj čakam, da bom lahko enkrat brez! Vreme je pa fajn, vsaj meni. No, če sem čisto iskrena me do 25 stopinj ne moti, pa še fajn je, da sva lahko s sinom zunaj a bolje kot tista peklenska vročina nad 30 stopin je pa že! :) Je pa fajn tistim, ko boste zdaj rodile. Sedaj je vreme super za rodit, ko bo pa treba ven iti bo pa sonce in toplo,.... Imejte se! :rozica::rozica::rozica: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 3/7
|
|
|
|