|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
13.5.2010 15:26:27   
Arwenko
Ja, pač glede na to, kar se je včeraj vidlo na UZ, se moram pomlajšat. Že tak me ful skrbi vse skupaj. Zdaj se sikiram, ker sem pozabla vprašat ali se je vsaj rumenjak videl, oziroma nisem bila pozorna na to, šele ko sem domov prišla sem videla na netu, da bi se pač že moral videt ne. In me to zdaj ful muči.

Po drugi strani pa se poskušam sikirat, kot mi je rekel G, ne morem drugega kot jemat tifol, pa upat da bo vse vredu.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.5.2010 15:31:21   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: mag3
*Dotika* jaz upam in verjamem, da je čas da tudi ti že prideš do cilja. Držim pesti.  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz imam tud v ponedeljek pregled. V Nm ob 10-ih. H komu pa hodiš?

Moja G je dr. Koželjeva v bolnici. Prgled imam šele ob 13.00. H komu pa ti hodiš?

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.5.2010 15:31:56   
KatyK79
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

user posted image user posted image

PDP, nick, še ... dni

01.12. - tedy
              **Nina**
              natasa.jurman
              thevenus
02.12. - BabyKitty
              miskula
              Anonimna
05.12. - Loona
              birdy
06.12. - mag3, še 11 dni

marinci
             Mjavmjav
10.12. - tulipan13
              Jancci
11.12. - čebelica11
              fuego
              KatyK79 še 9 dni
              nani
13.12. - jona klara
             MYown
14.12. - *srečka*
15.12. - Lidik, še 27 dni
             Mety1
16.12. - *Star*
              čmaja
17.12. - mamica00
18.12. - tasika12
20.12. - Frutiq, še 25 dni
22.12. - ManUr
23.12. - aprill
             maja1505
24.12. - Pika555
             kar_ena
25.12. - *Sava*
              pinkalonca
              zaljubljena23
              kepca
27.12. - *dotika*
              KOLIBRI
              simi27
              GITA14 
28.12. - suziflo
30.12. - alma82, še 32 dni
05.01. - Arwenko še 46 dni
januar - aischa1

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.5.2010 15:32:18   
*dotika*
Ampak zdej ste pa pravo zmedo nardile s tem čvekanjem o seznamčku user posted image user posted image user posted image . Jaz ne bom še nič odštevala.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.5.2010 15:38:10   
Arwenko
Se strinjam, malo preveč je teh seznamčkov, naj napišejo tiste ki bodo preračunale, pa naj pol ena popravi, da nebo cela stran samo seznamček na seznamčku. 

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.5.2010 15:56:14   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

*Dotika* jaz upam in verjamem, da je čas da tudi ti že prideš do cilja. Držim pesti.  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz imam tud v ponedeljek pregled. V Nm ob 10-ih. H komu pa hodiš?

Moja G je dr. Koželjeva v bolnici. Prgled imam šele ob 13.00. H komu pa ti hodiš?

Jaz hodim k dr. Mijajloviču

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.5.2010 15:57:32   
mag3

Ampak zdej ste pa pravo zmedo nardile s tem čvekanjem o seznamčku user posted image user posted image user posted image . Jaz ne bom še nič odštevala.

Ta seznam je bil malo za šalo malo zares, lahko pa ga umaknemo. Oz. ga več ne dopolnjujemo, ker tudi jaz vidim, da vsak po svoje odšteva in ponekod ni logike. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.5.2010 16:33:53   
alma82
jaz tudi vidim, da ni nobene logike pri temu odštevanju. vse nekaj po svoje odštevamo user posted image

sem mislila, da bo to bolj v izi, pa vidim da je tole odštevanje cela znanost user posted image  

zaradi mene se tudi lahko neha vpisovati user posted image   , lahko pa se igramo user posted image , pa da vidmo, katera je najbolj zadela user posted image

ampak sem res čist otročja postala  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 13.5.2010 16:35:27 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.5.2010 16:53:37   
*dotika*

Ooo, ista čakalnica user posted image .

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.5.2010 18:00:27   
zaljubljena23
Punce, malo vam tole seštevanje nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.5.2010 18:11:23   
mag3

Ooo, ista čakalnica user posted image .

Samo tri ure prej. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.5.2010 18:23:26   
mag3
Za vse tiste, ki dobimo punčko ...

user posted image

In tiste, ki dobimo fantka ...

user posted image

In tiste, ki dobite dvojčke ...

user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.5.2010 18:46:24   
čmaja
Ojla, še malo glasu od mene.
Včeraj sem imela letanja od osebnega zdravnika do kirurga. Ker sem noseča, me niso smeli slikati. In tako težko povejo, kakšne poškodbe sploh imam. Ampak po otipanju, vretenca niso poškodovana, so pa nategnjene mišice okoli vratu in ramen. Tak da mam za en teden predpisan počitek in pa ovratnico sem dobila.
Klicala sem tudi G, ker me je skrbelo za malo kepico. ampak če se nisem v trebuh udarila ali dobila kakšnih krvavitev, potem ni potrebno priti na pregled, je rekel.

Kljub temu, pa sem popoldne tri ure spala, ker me je tak glava bolela, da sem mislila, da mi jo bo razneslo. Nisem vedla, ali lahko vzamem kakšen lekadol ali ne! Kaj mislite, tudi danes me napada glavobol? Baje je to čist normalno, kot posledica nihajnega giba naprej-nazaj pri trku.

Prav smešno je gledat vaše komentarje in odštevanja za ta nov seznamček. Najboljše da tista, ki ima prva PDP izračuna, vse ostale pa potem prištejemo, koliko dni  pač smo od prve vstran. Razumljivo?user posted image

ne morem, da ne bi razmišljala na jutri, ko bova povedala njegovim staršem. ful me zanima reakcija, ampak vem, da bodo veseli! vsaj za to se mi ni za bati!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.5.2010 19:09:20   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: čmaja

Prav smešno je gledat vaše komentarje in odštevanja za ta nov seznamček. Najboljše da tista, ki ima prva PDP izračuna, vse ostale pa potem prištejemo, koliko dni  pač smo od prve vstran. Razumljivo?user posted image

Razumljivo, ampak ne tako zanimivo user posted image
hecam se

verjetno bo propadel tale seznamček user posted image

Midva tudi še nisva njegovim povedala, ker je mojga user posted image  strah, da tudi tokrat ne bo vse vredu.
Meni je važno, da sva povedala mojima (mami in sestri), za njegove ga pa ne bom silila.
Me pa tudi full ''muči'' kakšna bo njihova reakcija. Dlje kot on odlaša, bolj me je (pa sploh ne vem zakaj) strah kako se bodo odzvali. user posted image

Ma sej vem (upam) da bodo kul sprejeli ampak me full muči tole odlašanje .... bova jutri, bova za vikend, dej bova drug vikend,...user posted image
mičkeno sem že jezna na njega, ker tako odriva tole novičko user posted image  , ampak se trudim, da ne pritiskam na njega.

a ve vse delate? Je katera še študentka?

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.5.2010 20:51:18   
*sava*
Dober večer... Babure, mate cajta si tabelce raznorazne zmišljevat.user posted image Če pa jaz povem po pravici, sploh ne razmišljam o tem, kdaj bom 12.tednov noseča, ker mi dnevi letijo, dela imam ogromno, otroka navita, sploh ko je tako neumno vreme. Čeprav smo danes veselo skakali po lužah.

Birdy, sem šele sedaj brala in videla, da si me spraševala o starostih mojih dveh. Tavelik bo 3 in pol, tamala je bila pa 2.

Debata je bila tudi o morfologiji. Tak bolj orenk uz, premeri vse okončine, če je trebušna votlina zaprta, če je s srčkom vse ok, skratka, če se razvija tako kot je treba. Ni za plačat. Plačaš npr. 3d uz. Če se prav spomnim se najbolje vidi okrog 27. tedna na teh 3d uz-jih, ker dete še ni preveliko. Jaz nisem imela v nobeni nosečnosti nobenga uz-ja po tej morfologiji. Samo poslušanje srčka in merjenje trebuha. Moram rečt, da me je to najbolj bolelo od vsega. Ker moja ginekologinja tolk pritisne na tole kost (sinfizo) in pol tisti šiviljski trak vleče gor do vrha maternice, da sem jaz vse zvezde vidla. Sicer mi je moj rekel, da ful nežno gor pritisne, da ni videt, da bi se naslonila. Zgleda je spodaj že vse razštelano in že tudi ta kost bolj boleča...

Evo, grem spat. Crknena...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.5.2010 21:13:43   
BabyKitty
Alma82 jaz še študiram... ampak delam doma pri najini firmi (moj ima s.p., ampak delava skupaj), sedaj bova odprla d.o.o. bo treba pogruntat kaj okoli porodniške...

Glede povedat okoli, sem bila danes prav jezna... seveda je moj šel včeraj s prijatelji na neko praznovanje in je seveda raztrobil... ni mogel počakati še teh bogih 5 dni do nuhalne... Drugače se je pa danes začela na TV-ju neka serija Notes from the underbelly, kjer je bilo ravno to opisano user posted image kako je žena hotela vse skriti tudi pred prijateljicam, pa da ja one ne bodo povedale možem, možem je pa že zdavnaj povedal mož user posted image sem tako grdo mojega pogledala ob tej sceni user posted image user posted image

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.5.2010 6:21:17   
lidik
jutro punce. Jaz imam pa samo še dve uri do 1.pregleda. Joj zdaj me pa stiska - in to pošteno.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.5.2010 7:14:12   
natasa.jurman
Dobro jutro punce!

Sem vidla, da ste naredile lep seznamček, no jaz sem imela prvi pregle 4.5.,kjer mi je ginekolog izračunal PDP 1.12.2010, vendar je po UZ plod za 1 teden starejši, torej po UZ imam rok 26.11.2010.
Tako da sem pravkar vstopila v 12. teden.

Nuhalno imam 20.05., pa bomo videli kaj mi bojo tam še povedali.

Vse želim prijeten konec tedna in lep vikend!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.5.2010 7:41:13   
lidik
o natasa.jurman a pol se seliš med novemberke.  Ampak za čvek pa le ostani z nami. Seveda pa čestitke za uspešno opravljen pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.5.2010 7:49:14   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

jutro punce. Jaz imam pa samo še dve uri do 1.pregleda. Joj zdaj me pa stiska - in to pošteno.

Dobro jutro souser posted image  moje!

blagor tebi user posted image  user posted image

javi se potem. Pa kakšna slikca bi bila tudi fajn user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.5.2010 7:49:37   
pinkalonca
jutro punce!
Najprej čestitke natasa.jurman user posted image user posted image user posted image
Punce jst še nism uspela izračunat kolk imam še do 12 tednov user posted image bom se dans mal poglobila user posted image
Včeraj sem si končno kupila karitijevo maslo v loccitanu in je svetovno!!! priporočam user posted image

Počutje danes - slabše in sem prav vesela da je petek, čeprav bo vikend naporen, le da mi ne bo treba sedeti za računalnikom!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.5.2010 7:50:36   
pinkalonca
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

bejbi ti samo uživaj user posted image vse bo Ok! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.5.2010 7:51:07   
alma82
Čestitam nataša.jurman user posted image  user posted image

pa si dala čez kriznih 12.tednov user posted image

bravo. Pa še vedno lahko čvekaš z nami user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.5.2010 7:52:13   
pinkalonca
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

a ve vse delate? Je katera še študentka?

Jst sm redno zaposlena za nedoločen čas, sem imela srečo in so me vzeli, ko kriza še ni bila tolk izrazita user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.5.2010 7:53:07   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Alma82 jaz še študiram... ampak delam doma pri najini firmi (moj ima s.p., ampak delava skupaj), sedaj bova odprla d.o.o. bo treba pogruntat kaj okoli porodniške...

Glede povedat okoli, sem bila danes prav jezna... seveda je moj šel včeraj s prijatelji na neko praznovanje in je seveda raztrobil... ni mogel počakati še teh bogih 5 dni do nuhalne... Drugače se je pa danes začela na TV-ju neka serija Notes from the underbelly, kjer je bilo ravno to opisano user posted image kako je žena hotela vse skriti tudi pred prijateljicam, pa da ja one ne bodo povedale možem, možem je pa že zdavnaj povedal mož user posted image sem tako grdo mojega pogledala ob tej sceni user posted image user posted image

a študentka user posted image
jaz sem tudi študentka, ampak ne delam user posted image  Upam da nam bo vseeno zneslo vse skupaj user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?