|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
14.5.2010 7:54:21   
aischa1
Lidik srečno na pregledu pa javi kako je blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
14.5.2010 7:55:19   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

a ve vse delate? Je katera še študentka?

Jst sm redno zaposlena za nedoločen čas, sem imela srečo in so me vzeli, ko kriza še ni bila tolk izrazita user posted image

super user posted image

zdej se mi pa zdi, da nikjer več ne zaposlujejo user posted image  niti študentov. Al so pa take bedne plače, da se ti sploh ne splača delat.
Če nič ne dobim za delat, pa se bom potrudila, da naredim še 3 izpite in diplomco user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
14.5.2010 8:15:13   
pinkalonca
alma82 ja obupne razmere so zdej user posted image ne vem kako se bo vse skupaj obrnil ampak mislim, da nam ne kaže nič dobrega...

no ne o teh morečih temah user posted image

Hvala bogu da je PETEEEEEEEEEEEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako težko sem ga čakala, sem že mislna da ga sploh ne bom dočakala user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
14.5.2010 8:22:30   
mag3
Jutro punce moje. user posted image

Lidik srečno na pregledu. Itak, da bo vse uredu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa poročaj obvezno!

Bravo natasa.jurman za opravljen pregled. Boste pa kmalu prijokali na svet. user posted image  Čestitam in poročaj kako je bilo na NS.

Tudi jaz sem že 6 mesecev brez službe, tako da ne vem kaj bom pogruntala za porodniško. Kar se denarno tiče bi mi bolj zneslo tisto, da sem brezposelna in 55% min plače +2% na mesec gor za vsak mesec, ko sem bila zaposlena v zadnjih 36 mesecih, kar bi zneslo v mojem primeru 103%. Ampak po tej varianti baje ne teče delovna doba. user posted image  Zdaj, če se pa nekje zaposlim pred nastopom porodniške, da bi mi tekla delovna doba, bom imela pa slabo povprečje zadnjih 12 mesecev. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 14.5.2010 8:23:05 >

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
14.5.2010 8:44:05   
*dotika*
Oh ja te službe... JAz sem zadnjih pet let učila nemščino na gimnaziji, potem pa se je vpis ful poslabšal in zmanjkalo je ur zame. user posted image Joj, kako sem bila razočarana, ker sem res uživala v razredu. No, moj dragi možek ima s.p., pa me je zaposlil in mu po svojih najboljših močeh pomagam. Kaj dosti mu sicer ne morem, ker se ukvarja z meni popolnoma neznanim področjem. Ampak ok, zaposlena sem, delovna doba mi teče, na bolniško bom šla takoj, ko ugotovimo, da nosečnost normalno poteka...

Lidik, vse je OK!!! Srečno.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
14.5.2010 8:45:47   
mag3
*dotika* kakšna pa je dr. Koželjeva?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
14.5.2010 8:48:11   
Arwenko
Jutro, se malo javljam, ne počutim se nič noseče, nimam nobenih znakov ekstra, še prsi me ne bolijo. Malo me je 1x zašpiknilo za par sekund v maternici danes, pa še to ne fejst. Nisem si mogla pomagat in sem iz svoje živčnosti pisala Pušenjaku glede moje GV in to in pravi, da trenutno ni razloga za pesimizem, da nosečnost ustreza datumu ZM in ovulacije, se pravi je res mlajša. Tako da res samo čakamo 25. in bo kar bo user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
14.5.2010 8:55:15   
*Star*
Dobro jutro punce še od mene....

Pinkalonca, tebe sem danes ponoči sanjalauser posted image  Da sva šla z mojim na dopust na Filipine in sva tam na plaži tebe in tvojega srečalauser posted image user posted image  Pojma nimam od kod mi touser posted image

lidik, vse bo v redu, jaz sem prepričana v touser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes zjutraj bruhala. Slabo mi ni blo nič, ampak me je kar naenkrat sililo na bruhanje... pa je šel moj zajtrk. Zdaj se pa prav slabo počutim in že več kot eno uro gledam tale rogljiček in ne vem a bi ga pojedla al ne ker se bojim da bom spet bruhalauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
14.5.2010 8:58:25   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz pa sem danes zjutraj bruhala. Slabo mi ni blo nič, ampak me je kar naenkrat sililo na bruhanje... pa je šel moj zajtrk. Zdaj se pa prav slabo počutim in že več kot eno uro gledam tale rogljiček in ne vem a bi ga pojedla al ne ker se bojim da bom spet bruhalauser posted image

O boga *Star*. Pa je doletelo tudi tebe. Saj mogoče bo pa ostalo samo pri tem današnjem ... Pikica se je spet želela pokazati. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
14.5.2010 9:12:51   
natasa.jurman
No ja, hvala punceuser posted image ! Ginekolog še sam ni vedel kdaj naj bi rodila, glede na mojo zadnjo user posted image imam v materinski knjižici vpisan PDP 1.12.2010.

Kar se pa službe tiče.....groza sem zaposlena od lanskega 1.8. in to za določen čas, do 1.8.2010...., ni mi še uspelo izustit da sem user posted image , pojma nima če mi bojo podaljšali pogodbo.

Rada bi čimprej zbrala pogum in jim povedalauser posted image ..
Mislim da mi pa vseeno pripada porodniška, glede na to, da sem bila zaposlena polnih 12 mesecevuser posted image , ne vem, če katera kaj več ve....prosim za nasvet, oz. pojasnilo!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
14.5.2010 9:15:09   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

*dotika* kakšna pa je dr. Koželjeva?

Vrhunska!!! JE ne zamenjam za nič na svetu. Profesionalna in hkrati srčna, pripravljena na pogovor.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
14.5.2010 9:21:06   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: natasa.jurman

No ja, hvala punceuser posted image ! Ginekolog še sam ni vedel kdaj naj bi rodila, glede na mojo zadnjo user posted image imam v materinski knjižici vpisan PDP 1.12.2010.

Kar se pa službe tiče.....groza sem zaposlena od lanskega 1.8. in to za določen čas, do 1.8.2010...., ni mi še uspelo izustit da sem user posted image , pojma nima če mi bojo podaljšali pogodbo.

Rada bi čimprej zbrala pogum in jim povedalauser posted image ..
Mislim da mi pa vseeno pripada porodniška, glede na to, da sem bila zaposlena polnih 12 mesecevuser posted image , ne vem, če katera kaj več ve....prosim za nasvet, oz. pojasnilo!

Jaz sem se glih danes pozanimala na CSD kako je s tem, če si na zavodu. Glavno je da imaš zadnja tri leta vsaj 12 mesecev plačane prispevke ... In potemtakem te pripada 55% min plača + 2% gor za vsak mesec k si bla zaposlena v zadnjih treh letih več kot 12 mesecev. In tečejo ti vsa zavarovanja, tudi delovna doba.
Primer: če si bila zaposlena 12 mesecev boš dobila pač 55% min plače. Če si bila npr. 18 mesecev pa boš dobila
55%+(6mes*2%)=67% min plače.

Upam, da nisem preveč zakomplicirano napisla. user posted image

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
14.5.2010 9:45:51   
Jancci
Dan!

Evo mene spet mal tukaj po dolgem času... itak zadnje čase ni kaj dosti z mano, ker skos bruham.user posted image Sicer hodim delat, da se vsaj malo zamotim, pa doma bi mi bilo tak al tak slabo, pa še tamalčka je tok zahtevna, da skos nekaj hoče, meni se pa ne da ukvarjat, ker sem čist zanič. user posted image
Sem pa zadnjič naročila ene homeopatske granule proti slabosti in sem jih včeraj dobila in zdej to papcam in včeraj popoldan in zvečer nisem nič bruhala, danes malo zjutraj, zdej sem pa mogoče res malo boljše?! V bistvu mi je čist vseen, ali je samo psiha, ali res kaj deluje, važno, da ne bruham in da nimam non stop tega groznega filinga da mi je toooook slabo.
Če kero zanima, naročila sem jih v Arniki (Šk.Loka) 040/850770 plačala sem pa 12 evrov + poštnina.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
14.5.2010 9:52:54   
*Star*
Jancci - a kokakola ti več ne pomaga??
Ker jaz sem hotla zdajle poskusit s kokakolo pa kar ne vem... Upam, da se mi to ne bo nadaljevalo. Sicer sem res samo enkrat ampak mam tko slabe izkušnje s tem bruhanjem, da me je kar strahuser posted image  Pa še jest ne upam nič, ker se bojim, da bom spet vse zbruhalauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
14.5.2010 9:55:25   
lidik
ok, zdaj vam najprej napišem kako je bilo, pa potem še preberem za nazaj in kaj pokomentiram. V glavnem velikost ustreza 9t2d, dobila sem slikco, videl se je tudi user posted image , tak da takoj ko sem to videla se mi je začelo smejati. No v glavnem PDP ostane 15.12. in ne bo nič spreminjal. Zaenkrat je videti vse vredu, razvija se vredu. Je pa res, da imam eno bolj hudo vnetje, tako da mi je dal ene svečke ki jih naj uporabljam en teden, potem pa spet kremo, ki sem jo že imela. Pa še 2 škatlici dabrostona mi je predpisal, samo je rekel, da bo treba verjetno na Hrvaško po njega, ker tu se ga ne da več dobit. Ali mogoče katera ve, da kje v Sloveniji v kateri lekarni ga še imajo. Zadnjič so ga sicer imeli še v Velenju, samo danes se mi pa noben ne oglasi. No sej še bom poskusila. Aja pa na NS se grem naročit. Joj punce jaz sem tak vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
14.5.2010 9:57:52   
alma82
ko glih računate vse te procentke, meni pa to nič ne pomaga user posted image  , ker sem bila zadnja leta full lena in nisem nič delala user posted image  Občasno sem nekaj malega user posted image  . Raje sem se knjig držala user posted image
Joj kako se to grdo zdej bere user posted image

Nč jaz grem pa mal raziskovati, kaj vse nam ''pripada'' user posted image
... nam brezposelnim študentkam user posted image  

Jancci ti si pa res boga user posted image  user posted image
mene je pa rešila tvoja kokakola user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
14.5.2010 10:00:09   
*Star*
lidik sem vedela, da bo takouser posted image .
No, samo da si videla srčka, pa gremo lepo pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
14.5.2010 10:00:38   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ok, zdaj vam najprej napišem kako je bilo, pa potem še preberem za nazaj in kaj pokomentiram. V glavnem velikost ustreza 9t2d, dobila sem slikco, videl se je tudi user posted image , tak da takoj ko sem to videla se mi je začelo smejati. No v glavnem PDP ostane 15.12. in ne bo nič spreminjal. Zaenkrat je videti vse vredu, razvija se vredu. Je pa res, da imam eno bolj hudo vnetje, tako da mi je dal ene svečke ki jih naj uporabljam en teden, potem pa spet kremo, ki sem jo že imela. Pa še 2 škatlici dabrostona mi je predpisal, samo je rekel, da bo treba verjetno na Hrvaško po njega, ker tu se ga ne da več dobit. Ali mogoče katera ve, da kje v Sloveniji v kateri lekarni ga še imajo. Zadnjič so ga sicer imeli še v Velenju, samo danes se mi pa noben ne oglasi. No sej še bom poskusila. Aja pa na NS se grem naročit. Joj punce jaz sem tak vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeee user posted image  user posted image
torej si v 10 tednu user posted image  ... samo še dva tedna in si iz krize user posted image  

ja kje je pa slikica?
dej slikico za nas, ki moramo še doolgoo čakati na pregled user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
14.5.2010 10:01:51   
Jancci
Aja kokakola.. ta je itak vsak dan na mojem jedilniku... jo včasih zamenjam s kokto, pa včeraj sem šveps pila. Zgleda da mehurčki delajo svoje!?? user posted image   Star ti kar poskusi, sej nimaš kej zgubit!

Me veseli, da so vam moje ideje pomagale!!!  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
14.5.2010 10:02:04   
*Star*
alma82 in jancci,  povejta mi, a zdaj ko konzumirata kokakolo, lahko prebavita tudi ostalo hrano in pijačo, ali samo kokakolo?? Hvala vnaprejuser posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 14.5.2010 10:03:02 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
14.5.2010 10:05:56   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

alma82, daj prosim, povej mi, a zdaj ko konzumiraš kokakolo, lahko prebaviš tudi ostalo hrano in pijačo, ali samo kokakolo?? Hvala vnaprejuser posted image

ja vse  user posted image

Joj jaz se Jancci kar ne morem nehat zahvaljevat user posted image

najprej tud videt nisem mogla hrane, zbruhala sem čisto čisto vse, tudi če sem naredila samo 1 požirek vode, je šlo ven čez 2 minutki.
Potem sem pa začela počasi po požirkih pit kokakolo in ker sem videla, da ne bruham, sem šla jest  domačo govejo juhico .... in je tudi ta ostala v želodcu user posted image

Tako da sedaj imam skoz pri roki kokakolo in delam male požirke in jem vse user posted image  

Upam da bo tudi tebi kola naredila čudeže, tako kot je meni user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
14.5.2010 10:07:24   
*Star*
alma82, jaz tudi, avtomat že kličeuser posted image user posted image  (sem v službiuser posted image )

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
14.5.2010 10:08:07   
*dotika*
Lidik, čestitke user posted image user posted image user posted image . Ni vrag, da se bo tudi nama z Arwenko smejalo, ko bova šli na naslednji pregled in se bo videl srček. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
14.5.2010 10:10:46   
Arwenko
Meni je kokakola ful pomagala prejšnji teden. Pa ravno zdaj mi hoče bit slabo (pa tak se se hvalila zjutraj kak nimam težav user posted image ). Ne, jaz nisem mogla nič drugega jest vseeno, samo pomirlo mi je želodec pač. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
14.5.2010 10:11:47   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Čestitkeeeeeee user posted image  user posted image
torej si v 10 tednu user posted image  ... samo še dva tedna in si iz krize user posted image  

ja kje je pa slikica?
dej slikico za nas, ki moramo še doolgoo čakati na pregled user posted image

Slikca za vas bo prišla pa jutri popoldan, ker danes sem v službi, potem grem direkt iz službe na predavanja in jutri zjutraj spet na predavanja, potem pa ko pridem domov vam pa prilepim še slikco.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?